• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ρινοπλαστική

souata

Νεοφερμένος

Η souata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
λιγο τυχη...ορεξη...συμπαρασταση απο αγαπημενα προσωπα και πολλα λεφτακια και ολα θα πανε καλα για ολους μας...:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Όταν αποφασίσουμε να κάνουμε μια αισθητική επέμβαση πρέπει να γνωρίζουμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρός δεν είναι Θεός, όσο καλός και να είναι.Όταν επεμβαίνουμε στην φύση πάντα μα πάντα ρισκάρουμε.Αν είμαστε τόσο αποφασισμένοι ώστε να το κάνουμε φροντίζουμε να επιλέξουμε τον γιατρό με τον οποίο παίρνουμε το λιγότερο ρίσκο. Όσο καλός και να είναι ο γιατρός και το αποτέλεσμα μιας τέτοιας επέμβασης, υπάρχει περίπτωση να μην μας αρέσει για διάφορους λόγους. Ένας λόγος είναι ότι κάποιοι άνθρωποι συνηθίζουν στην υπάρχουσα εικόνα τους (άσχετα αν δεν τους αρέσει) και δεν μπορούν να συνηθίσουν την νέα εμφάνιση τους όσο τέλεια και να είναι αυτή, με αποτέλεσμα να το μετανιώνουν.
Για αυτό καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τους λόγους για τους οποίους κάνουμε μια τέτοια εγχείριση. Ένας ψυχολόγος θα μας βοηθούσε να δούμε τα πράγματα καθαρά, και έτσι να αποφασίσουμε αν πρέπει να το κάνουμε η όχι.Αν κρίνει ο ψυχολόγος οτι οι λόγοι που θέλουμε να βελτιώσουμε κάτι είναι ουσιαστικοί τότε γιατί όχι?Αν όμως οι λόγοι είναι κάπως υπερβολικοί τότε θα πρέπει να ψάξουμε την βαθύτερη αιτία της ανάγκης μας να διορθώσουμε κάτι επάνω μας.
Παλαιότερα είχα ακούσει έναν πλαστικό χειρουργό να παρομοιάζει την επέμβαση της ρινοπλαστικής με μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για βαφή μαλλιών. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι διότι το χρώμα στα μαλλιά αλλάζει, αν κάτι πάει στραβά στη μύτη όμως ΔΕΝ διορθώνεται τόσο εύκολα. Στις περισσότερες περιπτώσεις αποτυχημένης ρινοπλαστικής προστίθενται μοσχεύματα χόνδρου απο το αυτί και το διάφραγμα ρινός για να διορθωθεί η ζημιά της πρώτης εγχείρισης.Σημαντικό είναι να αναφέρω ότι υπάρχει κίνδυνος να απορροφηθούν τα μοσχεύματα αυτά απο τον οργάνισμό οπότε είναι δώρο άδωρο και η δεύτερη εγχείριση. Κάποια στιγμή θα παραθέσω για τους φίλους εδώ μια ιστοσελίδα στην οποία αναφέρονται τα μειονεκτήματα μιας δεύτερης επέμβασης ώστε να το καταλάβουν καλύτερα.
Τέλος θα ήθελα να πω ότι όποιος αποφασίζει να κάνει τέτοιου είδους επέμβαση θα είναι καλό να κόψει εντελώς το κάπνισμα διότι το τσιγάρο καθυστερεί πάρα μα πάρα πολύ την ανάρρωση οπότε αν θέλουμε να επανέλθουν όλα γρήγορα στον οργανισμό μας στην αρχική τους κατάσταση, πρέπει να κάνουμε αυτήν την ''θυσία'' που στην ουσία δεν είναι θυσία αλλά χάρη στον εαυτό μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Vintage

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα.
ειμαι καινουργια και δεν ξερω πως δουλευει εδω.εχω και εγω ενα προβλημα στην μυτη μου και μου δημιουργηθηκε απο ενα πεσιμο που ειχα μικρη!η μυτη μου απο μπροστα δεν φαινεται εγω το βλεπω απο πλαι αλλα οι αλλοι μου λενε πως δεν φαινεται και οτι δεν εχω σοβαρο προβλημα εμενα παντως μου εχει κολησει και σιγουρα θα την κανω!γ αυτο θελω να οσοι ξερουν να μου προτινουν τον καλητερο ελληνα χειρουργο εχω καποια ονοματα αλλα θελω να δω και την γνωμη σας..κυριως ανθρωποι που εχουν κανει οι ιδιοι ή καποιο γνωστο τους προσωπο...thanx!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπα

Νεοφερμένος

Η ελπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια χαρά παιδιά,

Την επόμενη βδομάδα έχω κλείσει να ανέβω Αθήνα για να επισκεφτώ έναν χειρουργό για ρινοπλαστική και σκεφτόμουν μια που έχω κάποιο χρονικό περιθώριο τώρα, αν γινόταν να την κάνω επιτόπου.

Σήμερα, όμως, βρήκα στο internet μια ιστορία παιδιού με άσχημη εμπειρία από το συγκεκριμένο γιατρό και αγχώθηκα. Θα μου πείτε είναι μόνο ένα περιστατικό, αλλά δε γνωρίζω και κανέναν να έχει κάνει ρινοπλαστική, να τον ρωτήσω σχετικά.

Τον γιατρό με τον οποίο έκλεισα τον είχα δει παλιά στην TV.

Όποιος μπορεί, ας μου στείλει κι εμένα παρακαλώ τα στοιχεία αυτού του καλού πλαστικού ΩΡΛ.. Ευχαριστώ


Καλησπέρα
Ενδιαφέρομαι και εγώ για πλαστική και διαφραγμα και το μόνο που με φοβίζει είναι μηπως παει κατι στραβα και η επιλογή του γιατρού.
Μπορειτε να στειλετε και σε μενα μηνυμα με ονοματα καλών ΩΡΛ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

soumerios

Νεοφερμένος

Ο soumerios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
εγώ πήγα σε αυτον τον ΩΡΛ και δν μου αρεσε.. και η νοοτροπία του κ η αισθητική του..εχει γραφτει ολοκληρη ιστορια για ενα ασχημο περιστατικό του..επίσεις εκθέτει πολύ λίγεσ φωτογραφιες σε σχέση με τισ επεμβάσεις που κανει .. οντως κανει πολλες ρινοπλαστικές αλλα τισ αντιμετςπίζει επιπολαια κατα τη γνωμη μου..δεν εκατζε να με ακουσει κ πολύ..15 λεπτά περιπου και αμεσως μιλησε για να κανονισουμε χειρουργείο..:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

koni206

Νεοφερμένος

Ο koni206 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπερα σ ολους τους χρηστες απο ενα νεο μελος!!
Την περασμενη Παρασκευη 27/3 εκανα ρινοπλαστικη και διαφραγμα. Αυτο που με ενδιεφερε κ μπηκα στη διαδικασια ηταν να απαλλαξω τη μυτη μου απο ενα καρουμπαλακι που ειχε κ επ ευκαιριας εκανα κ το διαφραγμα. Οπως σας ειπα λοιπον, δεν ηθελα ουτε καμια ριζικη αλλαγη, ουτε να αλλαξω το μεγεθος της ή να τη σηκωσω. Με ενδιεφερε απλα να φυγει αυτο που οι γιατροι λενε υβος. Επειδη ενας θειος μου ειναι γιατρος του ζητησα να μου βρει εκεινος τον καταλληλοτερο που θεωρει για να με χειρουργησει, κ με εστειλε σε καποιον ωριλα, που χωρις να πουμε κ πολλα με εξετασε κ μ ειπε πως ολα οκ, κ πως θα φυγει πληρως ο υβος. Κανω λοιπον την επεμβαση κ ολα καλα. Γαζες, ναρθηκας κ εγω να ειμαι περδικι. Καθολου πονος, ουτε μελανιασμενα ματια-ζυγωματικα. Το σχημα της μυτης λογω του ναρθηκα δεν το εβλεπα. 2 μερες μετα την επεμβαση, Κυριακη 29/3, βγαζω τις γαζες και παιρνω εξιτιριο. Εκεινη τη μερα ετρεχε αρκετο αιμα, κατι λογικο απ οτι μου ειπαν. Την επομενη το αιμα ειχε σταματησει κιολας. Τριτη 31/3 παω στο γιατρο, ο οποιος με εξεταζει, μου λεει πως ολα πανε κατ ευχην και μου βγαζει το ναρθηκα. Και κοιτιεμαι για πρωτη φορα στον καθρεφτη για να παθω το πρωτο σοκ. Η μυτη μου ειναι καπως πρησμενη και μελανιασμενη βεβαια, αλλα ο υβος δεν εχει φυγει!! Εχει μειωθει συγκριτικα με αυτο που ηταν, αλλα υπαρχει!! Ο γιατρος μου λεει υπευθυνα πως θα φυγει εντελως. Πως ειναι πρηξιμο και πως θα ξεπρηστω σε 1 μηνα περιπου, ενω η οριστικη μορφη της μυτης μου θα ειναι σε 6 μηνες. Σημερα Σαββατο 4/4, δεν εχω ιχνος μελανιασματος. Η μυτη μου φαινεται πρησμενη στους οικειους μου, αλλα αμφιβαλλω αν θα το παρατηρουσε ενας αγνωστος. Μαλιστα εχω ακουσει και σχολιο '' τι ακριβως αλλαξες; ''Οπως φανταζεστε εχω αγχωθει αρκετα για το αν το καρουμπαλακι αυτο ειναι πρηξιμο ή αν ειναι ετσι η τελικη μορφη της. Σκεφτομαι να επισκεφτω κ αλλο πλαστικο για μια δευτερη αποψη. Παρακαλω, αν καποιος εχει αποψη ας μπει στον κοπο να τη γραψει. Και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Καλησπερα σ ολους τους χρηστες απο ενα νεο μελος!!
Την περασμενη Παρασκευη 27/3 εκανα ρινοπλαστικη και διαφραγμα. Αυτο που με ενδιεφερε κ μπηκα στη διαδικασια ηταν να απαλλαξω τη μυτη μου απο ενα καρουμπαλακι που ειχε κ επ ευκαιριας εκανα κ το διαφραγμα. Οπως σας ειπα λοιπον, δεν ηθελα ουτε καμια ριζικη αλλαγη, ουτε να αλλαξω το μεγεθος της ή να τη σηκωσω. Με ενδιεφερε απλα να φυγει αυτο που οι γιατροι λενε υβος. Επειδη ενας θειος μου ειναι γιατρος του ζητησα να μου βρει εκεινος τον καταλληλοτερο που θεωρει για να με χειρουργησει, κ με εστειλε σε καποιον ωριλα, που χωρις να πουμε κ πολλα με εξετασε κ μ ειπε πως ολα οκ, κ πως θα φυγει πληρως ο υβος. Κανω λοιπον την επεμβαση κ ολα καλα. Γαζες, ναρθηκας κ εγω να ειμαι περδικι. Καθολου πονος, ουτε μελανιασμενα ματια-ζυγωματικα. Το σχημα της μυτης λογω του ναρθηκα δεν το εβλεπα. 2 μερες μετα την επεμβαση, Κυριακη 29/3, βγαζω τις γαζες και παιρνω εξιτιριο. Εκεινη τη μερα ετρεχε αρκετο αιμα, κατι λογικο απ οτι μου ειπαν. Την επομενη το αιμα ειχε σταματησει κιολας. Τριτη 31/3 παω στο γιατρο, ο οποιος με εξεταζει, μου λεει πως ολα πανε κατ ευχην και μου βγαζει το ναρθηκα. Και κοιτιεμαι για πρωτη φορα στον καθρεφτη για να παθω το πρωτο σοκ. Η μυτη μου ειναι καπως πρησμενη και μελανιασμενη βεβαια, αλλα ο υβος δεν εχει φυγει!! Εχει μειωθει συγκριτικα με αυτο που ηταν, αλλα υπαρχει!! Ο γιατρος μου λεει υπευθυνα πως θα φυγει εντελως. Πως ειναι πρηξιμο και πως θα ξεπρηστω σε 1 μηνα περιπου, ενω η οριστικη μορφη της μυτης μου θα ειναι σε 6 μηνες. Σημερα Σαββατο 4/4, δεν εχω ιχνος μελανιασματος. Η μυτη μου φαινεται πρησμενη στους οικειους μου, αλλα αμφιβαλλω αν θα το παρατηρουσε ενας αγνωστος. Μαλιστα εχω ακουσει και σχολιο '' τι ακριβως αλλαξες; ''Οπως φανταζεστε εχω αγχωθει αρκετα για το αν το καρουμπαλακι αυτο ειναι πρηξιμο ή αν ειναι ετσι η τελικη μορφη της. Σκεφτομαι να επισκεφτω κ αλλο πλαστικο για μια δευτερη αποψη. Παρακαλω, αν καποιος εχει αποψη ας μπει στον κοπο να τη γραψει. Και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.

Λυπάμαι που στο λέω αλλα δεν θα ξεπρηστεί γρήγορα, πρέπει να κάνεις υπομονή,η μύτη σου θα αλλάζει συνεχώς μορφή μεχρι να παρει το τελικό σχήμα.Παιδιά η ρινοπλαστική ειναι επέμβαση δεν ειναι παίξε γέλασε. Σου χτυπανε το κόκκαλο με μικρό σφυρί απο οτι ξέρω, ταλαιπωρείται κάποιος αρκετά οταν περνάει αυτή την διαδικασία.Μήπως είσαι λίγο υπερβολική όσον αφορά την καμπουρα? μήπως ο γιατρός έκρινε οτι δεν πρέπει να σου φάει όλο το κόκαλό διότι υπήρχε λόγος?Μουδιάσματα νιώθεις?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

koni206

Νεοφερμένος

Ο koni206 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Λυπάμαι που στο λέω αλλα δεν θα ξεπρηστεί γρήγορα, πρέπει να κάνεις υπομονή,η μύτη σου θα αλλάζει συνεχώς μορφή μεχρι να παρει το τελικό σχήμα.Παιδιά η ρινοπλαστική ειναι επέμβαση δεν ειναι παίξε γέλασε. Σου χτυπανε το κόκκαλο με μικρό σφυρί απο οτι ξέρω, ταλαιπωρείται κάποιος αρκετά οταν περνάει αυτή την διαδικασία.Μήπως είσαι λίγο υπερβολική όσον αφορά την καμπουρα? μήπως ο γιατρός έκρινε οτι δεν πρέπει να σου φάει όλο το κόκαλό διότι υπήρχε λόγος?Μουδιάσματα νιώθεις?

Κατ αρχας ειμαι αγορι!:P
Κοιτα, το προβλημα μου δεν ειναι να περιμενω. Ας περιμενω οσο χρειαστει αρκει να δω το αποτελεσμα που φανταζομουν και μου εταξαν. Η καμπουρα υπαρχει, μικροτερη μεν αλλα υπαρχει!! Δεν ειναι στη φαντασια μου, ολοι μου το εχουν αναφερει.. Ο γιατρος δεν μου ανεφερε τπτ οπως "δεν γινοταν.... ". Μου ειπε πως η καμπουρα θα φυγει και μετα την επεμβαση ειπε πως ολα πηγαν καλα και πως αυτο που βλεπω ειναι πρηξιμο!!
Απλα, νομιζω πως οποιοσδηποτε μπαινει σ αυτη τη διαδικασια και δεν βλεπει τα αναμενομενα λογικα αγχωνεται.... Ενα γενικο μουδιασμα το νιωθω, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

start

Νεοφερμένος

Η start αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σας,

Στις 16/02 έκανα ρινοπλαστικη και διάφραγμα, το αισθητικό αποτέλεσμα μπορώ να πω ότι είναι άψογο ακριβώς ότι ήθελα, το πρόβλημα μου είναι με το διάφραγμα όπου παρατηρώ ότι η βελτίωση είναι ελαχίστη έως και καθόλου, δηλαδή δεν αναπνέω σωστά είμαι συνέχεια μπουκωμένη με όλα τα συμπτώματα της ιγμορίτιδας .... αποτέλεσμα να έχω συνέχεια πονοκέφαλο!
Όταν απευθύνθηκα στον γιατρό μου είπε ότι λόγο της αισθητικής επέμβασης θα πρέπει να κάνω υπομονή 6 μήνες για να δούμε τα σωστά αποτελέσματα του διαφράγματος... γνωρίζει κανείς να μου πει αν αυτό ισχύει?

Ευχαριστώ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mgreen

Νεοφερμένος

Ο mgreen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
καλισπερα ειμαι καινουργιος στο στεκι!θα μποροθσες σε παρακαλω να μου στηλεις το ονομα η ονοματα κορυφαιων ΩΡΛ-ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ γιατι ενδιαφερομαι για ρινοπλαστικη αμεσα σε ευχαριστο πολυ!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

georgek

Νεοφερμένος

Ο georgek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Γειααά κι απο μένα. Νέος στη παρέα. Γράφτηκα μόνο και μόνο για αυτό το πόστ.
Θέλω κι εγώ δώσω κάποιες συμβουλές μιας κι έχω κάνει 3 ρινοπλαστικές σο φαρ.
Αρχικά να πω ότι βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμβουλές μου είναι οι εξής.

1) Μην εμπιστεύεστε ούτε για πλάκα, ούτε από χιλιόμετρο celebrity γιατρούς.
Αυτούς που βγαίνουν στις τηλεοράσεις ή αυτούς που διαφημίζονται πολύ.

2) Ζητήστε επίμονα να δείτε αρκετά περιστατικά πριν και μετά. Εγώ ζήτησα
του ίδιου φύλου (άντρες) και παρόμοια περιστατικά ώστε να κρίνω κατάλληλα.
Επίσης ζήτησα ημερομηνίες από τις φωτογραφίες ώστε να κάνω αξιολόγηση σε
βάθος χρόνου.

3) Αξιολογήστε τον γιατρό από το πόσο χρόνο ξοδεύει για να ακούσει προσεχτικά
τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Να είστε υπέρ-αναλυτικοί στο τι θα ζητήσετε. Γενικότητες
τύπου "θέλω μια πιο μικρή μύτη" δε θα σας βοηθήσουν. Πρέπει ο γιατρός να ξέρει
με όλες τις λεπτομέρειες τι είναι αυτό που σας ενοχλεί αισθητικά ώστε να μην υπάρχουν
δικαιολογίες και παρεξηγήσεις.

4) Αν ο γιατρός σας λέει τη γνωστή καραμέλα "δεν έχει σημασία τι θέλεις εσύ αλλά
τι ταιριάζει στο πρόσωπο σου και τι λένε οι γραμμές αρμονίες" και άλλες τέτοιες
ιστορίες, σημαίνει ότι ο γιατρός προσπαθεί να σου πει με πλάγιο τρόπο ότι αυτό
που ζητάς μπορεί στο τέλος να μην γίνει και η δικαιολογία του δε θα είναι "σόρυ,
δεν μου βγήκε αυτό που ζήτησες" αλλά κατί σε στυλ "είναι μια απολύτως φυσιολογική
μύτη που δε μοιάζει χειρουργημένη και ταιριάζει τέλεια στο πρόσωπο σου" ! Κι εσύ
φυσικά δεν είσαι ευτυχισμένος.

5) Ειδικά για ρινοπλαστική αναζητήστε γιατρούς ΩΡΛ που κάνουν πλαστική χειρουργική.
Όχι πλαστικούς που κάνουν ρινοπλαστική. Οι ΩΡΛ είναι εξειδικευμένοι για την μύτη και
όλη της η ζωή την περνάνε γύρω από μύτες.

6) Μην φοβάστε τους νέους γιατρούς (πχ <8 χρόνια). Οι νέοι είναι εκπαιδευμένοι με
πιο σύγχρονες μεθόδους. Είναι δραστήριοι, μπαίνουν ιντερνέτ, ψάχνουν, μελετάνε
πιο εύκολα νέες τεχνολογίες, πάνε σε σεμινάρια. Οι καραβάνες γιατροί απλά βαριούνται
και θέλουν να βγάζουν μόνο λεφτά.

7) Γενικά, οι καλοί γιατροί λένε λίγα. Είναι low profile και δεν έχουν αναγκαστικά
χλιδάτα ιατρεία και γραμματείς. Ενδιαφέρονται για τον ασθενή προσωπικά και θα
σε πάρουν στο κινητό σε 2 μέρες να ρωτήσουν αν όλα είναι καλά. Σε σέβονται και
το καταλαβαίνεις, φαίνεται από το πως σε προσέχουν. Δεν είναι δήθεν και δεν έχουν
εκείνη τη ψεύτικη μάσκα απέναντι σου.

Καλή επιτυχία!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Πολύ χρήσιμο και διαφωτιστικό πόστ georgek!! Ευχαριστούμε! :D
Αν επιτρέπεται γιατί έχεις κάνει 3 ρινοπλαστικές; Έπεσες σε κακό γιατρό στην αρχή; :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

georgek

Νεοφερμένος

Ο georgek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Τα έγραψες πολύ ωραία. Και βλέπω ότι συμφωνούμε στα tips που έχω δώσει. Συγκεκριμένα στο #1 και στο #5.

Τελικά η Χρίστίνα (φίλη μου) αποφάσισε μετά απο τόσα χρόνια να πάει σε έναν κορυφαίο ΩΡΛ πού είναι ταυτόχρονα πλαστικός προσώπου και να ζητήσει την γνώμη του για μια δέυτερη ρινοπλαστική.

[...]

Οι καλοί ΩΡΛ που κάνουν πλαστικές στη μύτη είναι εκπαιδευμένοι και στο σαγόνι. Το να μπει επίθεμα σαγονιού είναι ιατρικά πανεύκολο. Το δύσκολο είναι η συμμετρία και η αρμονία του προσώπου που απαιτεί γνώσεις προσωπολογίας. Φαίνεται ο γιατρός που το κατέχει πάντως. Ο δικός μου τραβούσε γραμμές από δω, από εκει, μετρούσε μοίρες κλπ. Όλα γίναν προβλεπόμενα.

Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα και στο σαγόνι ίσως να χρειαστείς κάποιο γιατρό που θα διορθώσει ταυτόχρονα με την μύτη και το σαγόνι, έτσι ώστε αυτά να ταιριάζουν μεταξύ τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

georgek

Νεοφερμένος

Ο georgek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Ο πρώτος γιατρός ήταν τύπου celebrity. Δώσαμε φόκους στο διάφραγμα και τις κόγχες και λιγότερο στο αισθητικό. Μόνο λίγο την στένεψα. Δεν μ' άφησε περισσότερα ο γιατρός με την δικαιολογία ότι δεν θα μου ταιριάζει. Και δεν ήμουν καθόλου υπερβολικός σε ότι ζήτησα.
Απλά φοβόταν για το αποτέλεσμα γιατί με έκοψε για τελειομανή με τόσες ερωτήσεις και
παρατηρήσεις που έκανα.

Η δεύτερη ήταν στις κόγχες μόνο, λόγω ότι ξαναμεγαλώσαν. Έγινε κογχαιοπλαστική από
κορυφαίο ΩΡΛ στην Αθήνα.

Η τρίτη ήταν καθαρά για αισθητικούς λόγους που την στένεψα λίγο ακόμα και διόρθωσα
αισθητικά την ακρούλα. Την ήθελα λίγο πιο τετραγωνισμένη, πιο μυτερή. Αυτή την έκανα
σε ΩΡΛ που κάνει πλαστική στη Θεσσαλονίκη. Μου είπε ότι μου πάτησε κι ένα laser στις
κόγχες γιατί πήραν να μεγαλώσουν πάλι. Τι θα γίνει με αυτές τις κόγχες δε ξέρω.

Μάλιστα, είμαι φρέσκος. Τελευταία μέρα σήμερα με το ναρθικάκι. Αύριο το βγάζω. Έχω
πολύ καλό προαίσθημα όμως. Ο γιατρός ήταν άψογος σε όλα. Ελπίζω η διαίσθηση μου
να μη με προδώσει. Θα σας κρατήσω ενήμερους για τα αποτελέσματα.

Πολύ χρήσιμο και διαφωτιστικό πόστ georgek!! Ευχαριστούμε! :D
Αν επιτρέπεται γιατί έχεις κάνει 3 ρινοπλαστικές; Έπεσες σε κακό γιατρό στην αρχή; :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Stupid question: Τι είναι οι κόγχες; (φαντάζομαι ότι δεν εννοείς των ματιών) :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

georgek

Νεοφερμένος

Ο georgek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Χέχε. Όχι, αναφέρομαι σε ρινικές κόγχες. Οι κόγχες είναι κάτι σαν σφουγγαράκια που βρίσκονται μέσα στη μύτη, αριστερά και δεξιά και κατά κάποιο τρόπο φιλτράρουν τον αέρα που μπαίνει μέσα μας. Αυτές, πολλές φορές είναι μεγαλύτερες (υπερτροφικές) και εμποδίζουν τον αέρα να κυκλοφορήσει με αποτέλεσμα την περιορισμένη αναπνοή. Τις κόγχες, τις καυτηριάζουν, τις κόβουν, τις κάνουν υπέρηχο ή laser ή πιο εξειδικευμένα, κογχαιοπλαστική (άνοιγμα, σμίκρυνση και ξανά ράψιμο).

Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι οι κόγχες ενώ καθαρίζονται από τον γιατρό αυτές αντιδρούν και ξαναμεγαλώνουν (αλλεργική ρινίτιδα) ίσως και πιο πολύ από ότι ήταν πριν και μετά τα ρίχνουμε στον γιατρό ότι δεν έκανε το διάφραγμα σωστά. Ίσως να φταίει και ο γιατρός που δε το αναφέρει αφού το ποσοστό για μια τέτοια αντίδραση είναι γύρω στο 1% (!)

Δεν είναι πάντα τόσο απλά τα πράματα με το θέμα της αποκατάστασης της αναπνοής. Ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά ενώ παίζει σοβαρό ρόλο η εξωτερική θερμοκρασία (πχ χειμώνας) καθώς και άλλοι παράγοντες (πχ αν ανεβαίνουμε σε μηχανή μετά την εγχείρηση κλπ).

Stupid question: Τι είναι οι κόγχες; (φαντάζομαι ότι δεν εννοείς των ματιών) :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Ο πρώτος γιατρός ήταν τύπου celebrity. Δώσαμε φόκους στο διάφραγμα και τις κόγχες και λιγότερο στο αισθητικό. Μόνο λίγο την στένεψα. Δεν μ' άφησε περισσότερα ο γιατρός με την δικαιολογία ότι δεν θα μου ταιριάζει. Και δεν ήμουν καθόλου υπερβολικός σε ότι ζήτησα.
Απλά φοβόταν για το αποτέλεσμα γιατί με έκοψε για τελειομανή με τόσες ερωτήσεις και
παρατηρήσεις που έκανα.

Η δεύτερη ήταν στις κόγχες μόνο, λόγω ότι ξαναμεγαλώσαν. Έγινε κογχαιοπλαστική από
κορυφαίο ΩΡΛ στην Αθήνα.

Η τρίτη ήταν καθαρά για αισθητικούς λόγους που την στένεψα λίγο ακόμα και διόρθωσα
αισθητικά την ακρούλα. Την ήθελα λίγο πιο τετραγωνισμένη, πιο μυτερή. Αυτή την έκανα
σε ΩΡΛ που κάνει πλαστική στη Θεσσαλονίκη. Μου είπε ότι μου πάτησε κι ένα laser στις
κόγχες γιατί πήραν να μεγαλώσουν πάλι. Τι θα γίνει με αυτές τις κόγχες δε ξέρω.
ok η πρώτη εγχείριση φαντάζομαι ήταν ανοικτή ρινοπλαστική. Η δεύτερη? Η τρίτη με τοπική αναισθησία και αφαίρεση χόνδρου? Στο ακρορρίνιο δηλαδή?Χαρα στο κουράγιο σου πάντως διότι άλλοι κάνουν μια επέμβαση και το σκεφτονται παρα πολλά χρόνια μεχρι να πάρουν την απόφαση. Όσον αφορά τους γιατρούς στην Θεσσαλονική δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα, τώρα αν ο δικός σου είναι εξαίρεση δεν το γνωρίζω.Γνώμη μου είναι να ξεμπερδεύει κάποιος με μια επέμβαση και όχι πολλές διοτι πειράζονται οι ιστοί υπερβολικά και δεν ειναι οτι καλύτερο.Όσον αφορά τις κόγχες οτι μεγαλώνουν πρώτη φορά το ακούω αλλα και έτσι να είναι τι θα κάνουμε δηλαδή θα κόβουμε τις κόγχες μια ζωή?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

swamps

Δραστήριο μέλος

Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Οι καλοί ΩΡΛ που κάνουν πλαστικές στη μύτη είναι εκπαιδευμένοι και στο σαγόνι. Το να μπει επίθεμα σαγονιού είναι ιατρικά πανεύκολο. Το δύσκολο είναι η συμμετρία και η αρμονία του προσώπου που απαιτεί γνώσεις προσωπολογίας. Φαίνεται ο γιατρός που το κατέχει πάντως. Ο δικός μου τραβούσε γραμμές από δω, από εκει, μετρούσε μοίρες κλπ. Όλα γίναν προβλεπόμενα.

Λοιπόν τα μοσχεύματα είναι μια ανοησία σκέτη διότι δεν υπάρχει εγγύηση καμια! Το μόσχευμα μπορεί να απορροφηθεί μετά απο καιρό, άσε που πρέπει να παρθεί απο τον ίδιο οργανισμό διότι αλλιώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποβληθεί εντελώς απο το σώμα. Οι άνθρωποι που έχουν έλλειψη οστου, χονδρού στο σαγόνι είναι προτιμότερο να υποβληθούν σε ρινοπλαστική έτσι ώστε να φαίνεται μικρότερη η μύτη άρα λιγότερο έντονο το ''πρόβλημα''
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

georgek

Νεοφερμένος

Ο georgek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Η πρώτη ήταν ανοιχτού τύπου (διότι ήταν βαρύς ο πέλεκις του διαγράγματος).
Οι δύο τελευταίες ήταν κλειστού τύπου, πιο εύκολες.
Όλες με γενική αναισθησία.
Αναφορικά με το ακρορρίνιο, ήταν έτσι στρογγυλοπό και το ήθελα πιο μικρό και πιο τετραγωνισμένο, να έχει μια συνοχή με την ράχη. Ήταν εύκολη εγχείρηση η 3η.

Σχετικά με τα μοσχεύματα, δεν αναφερόμουν σε φυσικά μοσχεύματα που τα παίρνουν από το σώμα σου αλλά τεχνητά τα οποία διαλέγεις εσύ το σχήμα και το μέγεθος κι αυτά προσαρμόζονται στο πηγούνι σου. Ο οργανισμός δε τα αποβάλει και έχουν 100% επιτυχία. Τουλάχιστον για το σαγόνι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και είναι πλέον ρουτίνα για τους γιατρούς μιας και το κάτω μέρος του προσώπου έχει εύκολη πρόσβαση ενώ δεν περνάνε περίεργα νεύρα και αρτηρίες.

Τέλος, να σε πληροφορήσω ότι η Θεσσαλονίκη έχει όχι απλά κορυφαίους, τους καλύτερους στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς. Και δεν αναφέρομαι στους πλαστικούς αλλά γενικότερα πολλά μεγάλα πανεπιστημιακά σεμινάρια ή έρευνες που γίνονται για νέες τεχνικές, ξεκινάνε από πανεπιστήμια εδώ και από πρότυπες κλινικές όπως του Παπανικολάου που έχει χαρίσει σε όλη την ιατρική επιστήμη παγκόσμιες πατέντες και πρωτιές, ειδικά στον τομέα του καρκίνου (που γνωρίζω προσωπικά κάποιες περιπτώσεις). Απλά οι καλοί γιατροί δε βγαίνουν στην τηλεόραση, δεν έχουν αντζέντιδες για PR ούτε έχουν σούπερ γραφειάρες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αχα, ευχαριστώ georgek, ήσουν διαφωτιστικός! :D
Με το κάπνισμα γνωρίζει κανείς τι γίνεται; Ξέρω ότι πριν την εγχείριση δεν πρέπει να καπνίσεις. Μετά τι ισχύει;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top