Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Αρχική Δημοσίευση από Michelle
Μα το γραφείο της ήταν κάτω απο το σπίτι! Όποτε ήθελα πήγαινα και την έβλεπα, όποτε χρειαζόταν ερχόταν και με έβλεπε! Είχαμε και θυροτηλέφωνο για ενδοεπικοινωνία μεταξύ γραφείου και σπιτιού. Το έχω ξαναπεί: Ουδέποτε ένιωσα να μου λείπει η μητέρα μου όσο ήμουν ανήλικη. Ούτε στο ελάχιστο όμως.
ΥΓ: Ήμουν και άτακτο παιδάκι, μια φορά (θα μουν γύρω στα 8) της είχα βγάλει όλα τα έπιπλα απο το γραφείο έξω (εκτός απο τα πολύ βαριά) για να κάνω "καφετέρια" στο πεζοδρόμιο ενώ είχε πεταχτει για μια δουλειά. Φρίκαρε η γυναίκα όταν γύρισε πίσωΕίχα σεβρίρει και αμίτα σε ένα παιδάκι που πέρναγε!
![]()
![]()
![]()
Αρχική Δημοσίευση από princess
Πιστεύετε ότι η καριέρα με τη μητρότητα συγκρούονται στις γυναίκες?
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή
για να είσαι πραγματικά καλός όταν κάνεις κάτι, πρέπει να του δίνεις την αμέριστη προσοχή σου και ΟΛΟ σου τον χρόνο.....
Αρχική Δημοσίευση από xaki
Είναι πολύ δύσκολο μία γυναίκα να κάνει καριέρα, ειδικά στον Ιδιωτικό Τομέα, όταν παράλληλα θέλει να δημιουργήσει μία υγιή οικογένεια. Οι ώρες που πρέπει να λείπει από το σπίτι είναι πάρα πολλές...Πως μπορεί μια γυναίκα να υλοποιήσει τους στόχους της αλλά να μπορέσει να δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια??![]()
Αρχική Δημοσίευση από xaki
Είναι πολύ δύσκολο μία γυναίκα να κάνει καριέρα, ειδικά στον Ιδιωτικό Τομέα, όταν παράλληλα θέλει να δημιουργήσει μία υγιή οικογένεια. Οι ώρες που πρέπει να λείπει από το σπίτι είναι πάρα πολλές...Πως μπορεί μια γυναίκα να υλοποιήσει τους στόχους της αλλά να μπορέσει να δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια??![]()
Αρχική Δημοσίευση από pote ksana
Ποιά γυναίκα 20+ χρονών δε θα αποκτούσε έστω και κατα λάθος το παιδί με τον άντρα που αγαπάει?
Αυτή που έχει μεγαλύτερα όνειρα για τον εαυτό της από το να πάρει ένα πτυχίο.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω και να αναρωτηθώ.
Για τι όνειρα μιλάμε ακριβώς? Καριέρα? Περισσότεροι γκόμενοι? Περισσότερα ταξίδια? Επιπλέον σπουδές? Ποιός την περιορίζει?
Υπάρχει πάντα η γιαγιά για να προσέχε το εγγόνι όταν η κόρη δουλεύει.
Ξέρω μια κοπέλα που σπουδάζει στην Ιταλια και το παιδί το φροντίζει η πεθερά προσωρινά. Αξίζει να το σκοτώσει για 2χρόνια σπουδών?
Επίσης,όλοι ξέρουμε πόσο θλιβερό είναι να είσαι γυναίκα,να έχεις ΤΗΝ καριέρα στα 30+ σου και να μην έχεις γάμο,ούτε παιδί.
Όλες οι διάσημες (Μενεγάκη,Κοκκίνου,Βανδή,Στεφανίδου) χαζές είναι που η καριέρα τους 'σκίζει' και έχουν και παιδιά??
Ή τα έχεις και τα δύο, ή μένεις με την καριέρα. Αν πάλι κάνεις παιδί χωρίς καριέρα γεμίζει τόσο πολυ η ζωή που δεν σε πειράζει η καριέρα. Όποιες το έχουν κάνει έχουν αυτή την άποψη 99%.
Άλλωστε ποτε δεν είναι αργά για την καριέρα.
Έχω παραδείγματα ευτυχισμ΄νων παιδιών που γεννήθηκαν κατα λάθος σε μικρή ηλικία.
Δε σου βγαινει στα 30 σωνει και καλα. Ουτε απαιτει γάμο. Ούτε λεφτα.
Η αποψη σου είναι ελαφρώς εγωιστική. Δεν κανουμε πάντα ότι θέλουμε βάσει προγράμματος. Ολα αυτά τα ακούω πολύ ρεαλιστικά και τετράγωνα. Δεν τερματίζεται η ζωή αν κάνεις παιδί στα 20 με κάποιον που αγαπάς,σε περιβάλλον αγάπης. Μια χαρά παλευεται.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω και να αναρωτηθώ.
Για τι όνειρα μιλάμε ακριβώς? Καριέρα? Περισσότεροι γκόμενοι? Περισσότερα ταξίδια? Επιπλέον σπουδές? Ποιός την περιορίζει?
Υπάρχει πάντα η γιαγιά για να προσέχε το εγγόνι όταν η κόρη δουλεύει. Εδώ γυναίκες αφήνουν τα παιδιά στη μητέρα τους για να δουν με την υσηχία τους τηλεόραση! Πόσο μάλλον για δουλειά. Όι μισές εργαζόμενες μητέρες το κάνουν αυτό κι είναι κλασική περίπτωση στην ελληνική κοινωνία. Ξέρω μια κοπέλα που σπουδάζει στην Ιταλια και το παιδί το φροντίζει η πεθερά προσωρινά. Αξίζει να το σκοτώσει για 2χρόνια σπουδών?
Επίσης,όλοι ξέρουμε πόσο θλιβερό είναι να είσαι γυναίκα,να έχεις ΤΗΝ καριέρα στα 30+ σου και να μην έχεις γάμο,ούτε παιδί. Όσο περναν τα χρόνια είναι και πιο δύσκολο. Όλες οι διάσημες (Μενεγάκη,Κοκκίνου,Βανδή,Στεφανίδου) χαζές είναι που η καριέρα τους 'σκίζει' και έχουν και παιδιά?? Ή τα έχεις και τα δύο, ή μένεις με την καριέρα. Αν πάλι κάνεις παιδί χωρίς καριέρα γεμίζει τόσο πολυ η ζωή που δεν σε πειράζει η καριέρα. Όποιες το έχουν κάνει έχουν αυτή την άποψη 99%. Άλλωστε ποτε δεν είναι αργά για την καριέρα.
Όσ για τους γκόμενους και τις φίλες,και τα ταξίδια τπτ δεν την περιορίζει. Κανένα παιδί δεν είναι τόσο αχάριστο που να μη θέλει η μητέρα του να έχει έναν γκόμενο,συχνά έχουν καλές σχέσεις με αυτούς..
Τέλος οι γυναίκες που έχουν σκοπό της ζωής να φτάσουν ψηλά.. απο τις λίγες που ξέρω, τραβάνε τα μαλλιά τους που έκαναν παιδι στα 40.
Μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου και να έχεις και παιδί,έστω και εκτος γάμου. Το πιστεύω αυτο.
Έχω παραδείγματα ευτυχισμ΄νων παιδιών που γεννήθηκαν κατα λάθος σε μικρή ηλικία. Έχουν πολύ καλή σχέση με τη μητέρα τους. Αντίθετα ξέρω και παιδιά οικογενειών καθ'ολα προγραμματισμένων που δεν έχουν καταλάβει τπτ παραπάνω,
Μπορείς να είσαι ώριμη και καλή μητέρα στα 20,στα 30 στα 40. Και να έχεις επαφη με το παιδί στα 20 τα 30 στα 40. Μια εικοσάχρονη μητερα που βλέπει το παιδι της 5 ώρες τη μέρα δεν ειναι καλύτερη ούτε χειρότερη απο μια 30 χρονη που βλέπει το παιδί της 10. Είναι θέμα γυναίκας η μητρότητα. Το χεις η δε το χεις. Δε σου βγαινει στα 30 σωνει και καλα. Ουτε απαιτει γάμο. Ούτε λεφτα.
Η αποψη σου είναι ελαφρώς εγωιστική. Δεν κανουμε πάντα ότι θέλουμε βάσει προγράμματος. Ολα αυτά τα ακούω πολύ ρεαλιστικά και τετράγωνα. Δεν τερματίζεται η ζωή αν κάνεις παιδί στα 20 με κάποιον που αγαπάς,σε περιβάλλον αγάπης. Μια χαρά παλευεται.
Φυσικά και μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά ταυτόχρονα και να έχεις και παιδί.
Το θέμα είναι πόσο καλά θα τα κάνεις.
Άλλο να βρίσκεσαι στην αρχή της καριέρας σου και να προσπάθείς να πετύχεις και άλλο να θες απλά να διατηρήσεις μια ήδη κατεκτημένη επιτυχία.
Γι΄αυτό έχουμε καταλήξει η νέα γενιά να διέπεται από ένα κύμα νεοσυντηρητισμού. Μάλλον επειδή μεγάλωσε με γιαγιάδες...
Όπως είπα και πριν, αν το μόνο ζητούμενο είναι ένα πτυχίο, σαφώς και δεν αξίζει.
Όλοι το ξέρουμε;
Από που προκύπτει αυτό ακριβώς;
Τέτοια καριέρα να μου λείπει, σόρρυ κιόλας.
Συμφωνώ ότι έχουν αυτή την άποψη. Ο άνθρωπος είναι τρομερά προσαρμοστικό ον, και μαθαίνει να είναι ευτυχισμένος με αυτά που έχει, όταν πλέον είναι αργά για να αλλάξει.
Προτιμώ ωστόσο να παίρνω τις αποφάσεις μου όσο μπορώ ακόμα να είμαι αντικειμενική.
Τα πιο δημιουργικά σου χρόνια κατά κανόνα είναι μεταξύ 16-36 περίπου. Το να πετύχεις είναι ήδη δύσκολο, αν βασίζεσαι και στις εξαιρέσεις που πέτυχαν μετά τα 40, σώθηκες.
Τη μητέρα τους τη ρώτησες;
Παρεμπιπτόντως, μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πεις, διότι όλα τα παιδιά γεννιούνται σε μικρή ηλικία (εκτός από τον Bejnamin Button)
Σαφώς. Για μένα όμως, και για το πώς θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου, απαιτεί όσο περισσότερη μόρφωση και καλλιέργεια μπορώ να μαζέψω μέχρι να το κάνω. Και ναι, και επαγγελματική επιτυχία. Θέλω το παιδί μου να με βλέπει ως πρότυπο και σε αυτόν τον τομέα, όπως έβλεπα και βλέπω κι εγώ τη μητέρα μου.
Σώνει και καλά δηλαδη να κάνω παιδί στα 23 επειδή αλλιώς είμαι εγωίστρια;
Το ότι σου ακούγονται ρεαλιστικά και τετράγωνα, ουδόλως αρνητικό το θεωρώ.
Και σόρρυ, αλλά δεν θέλω η ζωή μου να "παλεύεται" απλά. Δεν μου αρκεί. Αν εσένα σου αρκεί, go for it. Άλλοι προσφέρουν περισσότερα στην κοινωνία με το έργο τους και άλλοι κάνοντας παιδιά. Όπως μπορεί και θέλει ο καθένας...
Like ![]() |
pote ksana, Scandal, cibyllian, WhiteDrum, Resident Evil, Κακή Επιρροή, Neraida, antara6079, Himela |
Πέραν αυτου. Αν γίνει η στραβή στη ζωή μου και μείνω αυριο έγκυος τι θα π΄ρπει να κάνω? Να ποδοπατήσω το παιδί μου για να μην παρεκκλίνω ούτε κατα μια μοιρα του αυστηρου προγράμματος μου? Δεν το επέλεξα,αλλά συνέβη!
Που ακριβώς θα μ'εμποδίσει το παιδί στην καριέρα??
Πόσες δε μεγαλώνουν μόνες το παιδί τους δουλευοντας? Αν σου μοιάζει αντι-φεμινιστικο το να γινεις μητερα στα 23,εμένα μου μοιάζει αδιανοητο να εισαι ΠΡΩΤΑ μπιζνες γουμαν και ΜΕΤΑ γυναικα-μητερα,και γιατι οχι συζυγος.
Και κάτι άλλο. Στο πρόγραμμα κάθε γυναίκας υπάρχει ο τέλειος γάμος την τέλεια περίοδο.
Συγνώμμη αλλα δε μπορώ να μη γελάσω με το οτι θεωρείς την ανάληψη ευθύνης ενος παιδιού ως προσαρμογή!!
Δε μπορω να μπω στην ψυχολογία μιας γυναικας που θεωρει συμβιβασμο το να αφήσει την (συμφωνα με την παραδοσιακη ψυχολογια) αρσενικη πλευρα της (καριερα>οικογενεια) για την θηλυκή (οικογένεια>καριερα).
Καμμία γυναικα δεν ικανοποιείται μόνο με την επιτυχια,μη γελιόμαστε.
Είναι βλακώδες να ριξεις ένα παιδί για την καριερα-πες καλυτερα οτι περιμένεις να επιβεβαιωθεις για την αξια σου μεσω της καριερας για να νιωσεις ετοιμη να κανεις παιδι. Τίποτα δε σταματα μια γυναικα που θελει να κανει καριερα. Τίποτα δε σταματα μια γυναικα που θελει να ζησει τη ζωη της-έχει ομως ηθικη.
Πάρε την Μ.Σταματερη,τη δημοσιογραφο. Έκανε παιδι στα 20,χωρισε στα 25 και κανει καριέρα στα 40+. Ας είμαστε ρεαλιστες,όχι αμοραλιστες. Τελεια.![]()
Like ![]() |
Rempeskes, fandago, Εδάδ, Ηρώ, Subject to change, underwater, WhiteDrum, Resident Evil, Phoebe, antara6079, MsBonita31 |