Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Αρχική Δημοσίευση από vita
Η αγάπη κάνει τον κόσμο να κινείται.
Είναι το υλικό που συνδέει και συγκρατεί το σύμπαν.
Αγάπη σημαίνει βαθιά εκτίμηση. Να εκτιμάς βαθύτατα αυτό που είσαι.
Να αποδέχεσαι όλα τα μέρη του εαυτού σου (αδυναμίες, ιδιορρυθμίες, γκάφες, ότι δεν καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά και όλα τα προτερήματά σου) χωρίς όρους.
Όποιος αγαπάει τον εαυτό του δεν τον πληγώνει και κατά συνέπεια δεν πληγώνει και τους άλλους.
Αν υπήρχε εσωτερική ειρήνη στον καθένα μας δεν θα γίνονταν πόλεμοι, δεν θα υπήρχαν αρρώστιες, ούτε φτώχεια στον κόσμο.
Εσείς τί πιστεύετε?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ?
Πιστεύετε ότι ο Θεός αγαπάει όλα τα πλάσματά του?
Επίσης, ποιά η γνώμη σας για την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ?
Πιστεύετε ότι η αξία της δύναμής μας βρίσκεται πάντα στην παρούσα στιγμή και ότι, αν αγαπάμε τον εαυτό μας θα κάνουμε πάντα τις σωστές επιλογές και θα παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις?
Μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας αν αγαπήσουμε και εμπιστευτούμε περισσότερο τον εαυτό μας?
Αρχική Δημοσίευση από kleftra
Έγω πάλι που αυτήν την στιγμή είμαι στα σκούρα(ούτε καν χρωματιστά, κατάμαυρα) γιατί εξακολουθώ να το πιστεύω;
Κι όχι δεν είμαι αθεράπευτα ρομαντική, δεν είμαι καν ρομαντική.
Όμως πιστεύω πως η αγάπη, όχι μόνο η ερωτική η αγάπη σε όλες της τις μορφές, μπορει να κινήσει και βουνά.
Αυτό ακριβώς για μενα είναι η κινητήρια ενέργεια που μας δίνει την δύναμη να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες.
Τι θα μας δώσει πιο πολύ κουράγιο σε μια δύσκολη στιγμή απο την συμπαράσταση ενός ατόμου που αγαπάμε;
Τι μπορει μετά απο μια δύσκολη μέρα να αναφωνήσουμε άξιζε;
Κι ας έχω απογοητευτεί αυτές τις μέρες απο την ερωτική τουλάχιστον αγάπη.Αυτό δεν θα με κάνει να αμφισβητώ την ύπαρξη της.
Όποιος καταφέρει να με κάνει να σκεφτώ έτσι θα έχει κλέψει ένα κομμάτι του εαυτού μου.
Αλλά δεν νομίζω να μου συμβεί αυτό γιατί όπως λέει και η φίλη μου(προχθές πίναμε καφέ) η Αρίθα
I have so much love to give
....ακόμη κι αν μου την επιστρέφουν
Αρχική Δημοσίευση από kleftra
Όχι δεν θα συμφωνήσουμε ακόμα κι αν φτιάξεις σμαιλ που να με απειλεί με περίστροφο![]()
Η αγάπη δεν είναι η επιρροή, η κινητήρια δύναμη είναι.
Αυτό πιστεύω και δεν είμαι διαλλακτική πάνω στην συγκεκριμένη (εντελως υποκειμενική) μου άποψη.
Εσύ πιστεύεις κατι άλλο.Οκ.
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη ο ένας στον άλλον ειναι προφανές.
Θα καταφέρουμε μόνο να ανταλλάξουμε ένα σωρό ανούσια μνμ χωρίς ποτε να καταλήξουμε σε ένα κοινά αποδεκτό συμπέρασμα.
Κι ο λόγος είναι απλός:
Σε αυτήν την ερώτηση δεν υπάρχει γενικά αποδεκτή αντικειμενική απάντηση.
Μόνο υποκειμενικές απόψεις.
Για να μην μονοπωλούμε λοιπόν το ποστ, εγώ σταματώ εδώ υποστηρίζοντας λέξη προς λέξη όσα έγραψα στο πρώτο μου μνμ.
Θα σε συναντήσω για μελλοντικές εξίσου ενδιαφέρουσες ανταλλαγές απόψεων σε άλλα θέματα του φόρουμ που θα χρήζουν αμφισβήτησης![]()
Είναι το υλικό που συνδέει και συγκρατεί το σύμπαν.
Αγάπη σημαίνει βαθιά εκτίμηση. Να εκτιμάς βαθύτατα αυτό που είσαι.
Να αποδέχεσαι όλα τα μέρη του εαυτού σου (αδυναμίες, ιδιορρυθμίες, γκάφες, ότι δεν καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά και όλα τα προτερήματά σου) χωρίς όρους.
Όποιος αγαπάει τον εαυτό του δεν τον πληγώνει και κατά συνέπεια δεν πληγώνει και τους άλλους.
Αν υπήρχε εσωτερική ειρήνη στον καθένα μας δεν θα γίνονταν πόλεμοι, δεν θα υπήρχαν αρρώστιες, ούτε φτώχεια στον κόσμο.
Εσείς τί πιστεύετε?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ?
Πιστεύετε ότι ο Θεός αγαπάει όλα τα πλάσματά του?
Επίσης, ποιά η γνώμη σας για την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ?
Πιστεύετε ότι η αξία της δύναμής μας βρίσκεται πάντα στην παρούσα στιγμή και ότι, αν αγαπάμε τον εαυτό μας θα κάνουμε πάντα τις σωστές επιλογές και θα παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις?
Μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας αν αγαπήσουμε και εμπιστευτούμε περισσότερο τον εαυτό μας?
ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΓΑΠΗ -Τί σημαίνει για σας "αγάπη"?