Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmander
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Από την ταινία "The Darjeeling Limited" του Wes Anderson.
Guest 186240
Επισκέπτης
Guest 186240
Επισκέπτης
Guest 186240
Επισκέπτης
Χρειάζεται context επεισοδίου αλλά still..
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
1. Μικρά Αγγλία.
2. Dead Poets Society
4. Breakfast At Tiffany's
akikos
Επιφανές μέλος
Guest 186240
Επισκέπτης
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Η κωλοχαράδρα του LL στο suits, s09e02
έφτασες μέχρι την 9 ρε θηρίο; εγώ πρέπει να άντεξα μέχρι και 7-8 δε θυμάμαι, λίγο ακόμα και θα ήθελα χαρτομάντηλα μη με πάρουν τα ζουμιά
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
έφτασες μέχρι την 9 ρε θηρίο;
Μέσα θέρους το άρχισα, κι απομένουν 5 επεισόδια (που ακόμα δεν έχουν βγει).
Με τον άκρατα γατόφιλο χαρακτήρα του Λιτ,
την πιο σέξυ μαύρη μιλφ, Τζέσικα Πήρσον (και μοναδική nominated της σειράς),
δεν ήταν δύσκολο να γίνω φαν.
Δυστυχώς η 9η σεζόν, θα'ναι και η τελευταία. 10 επεισόδια και χρονοντούλαπο.
λίγο ακόμα και θα ήθελα χαρτομάντηλα μη με πάρουν τα ζουμιά
Και μετά θα έπρεπε να κάνεις update profil σε vassiliskailas498.
Guest 186240
Επισκέπτης
Guest 875331
Επισκέπτης
Guest 186240
Επισκέπτης
31/01 τα τελευταία 6 επεισόδια
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Guest 699855
Επισκέπτης
The Silence of the Lambs
Guest 528707
Επισκέπτης
Αρχικά υπέροχη ερώτηση. Κατά δεύτερον, πάμε στο ψητό:
1. Μικρά Αγγλία.
Με είχε ψήσει, θυμάμαι, η κολλητή μου που της αρέσουν κάτι τέτοιες ταινίες να τη δούμε στο σινεμά, εγώ δεν ήμουν και πολύ ψημένη βέβαια αλλά, στη Σπάρτη τώρα, χειμωνιάτικα, τι καλύτερο είχαμε να κάνουμε. Και ενώ μέχρι εκεί η ταινία έβαινε ελαφρώς αργά για τα γούστα μου και είχα ψιλοβαρεθεί, σκάει αυτή η σκηνή στη γιγαντοοθόνη, με την ηχητική του σινεμά σκεφτείτε, και έχω μείνει στήλη άλατος. Ανατρίχιασε όλο μου το είναι, σε βαθμό να νιώθω ότι με χτύπησε ρεύμα μέσα στα κόκαλα. Απλά συγκλονιστική.
Καθηλωτικη και για πολύ γερά στομάχια !!!
Όπως και η μουσική της
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- Kate1914
- Joji
- touvlo
- camil
- Paragontas7000
- johnsala
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- Wonderkid
- rafaela11
- taketrance
- GeorgePap2003
- nearos
- Εριφύλη
- Memetchi
- iew
- Luludaki
- Alessandra Eliza
- Antonia Alexandra
- ANDREAW
- suaimhneas
- Unboxholics
- jj!
- Scandal
- chester20080
- marww
- phleidhs
- Nosey123
- Himalaian
- Indiana Jones
- Maria_Xagorari
- P.Dam.
- fourkaki
- fretoe
- charmander
- Athens2002
- American Economist
- Δροσουλίτης
- J.Cameron
- giannhs2001
- Viedo
- fmarulezkd
- CiNeFiL
- tslef8
- troll4laif
- sunsetpp
- physicscrazy
- SlimShady
- azula
- Citylights
- Mt73
- New member
- kauphy
- louminis
- Sense
- snowy
- T C
- Mhtrogoal
- Βλα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.