Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Κι όμως δεν είναι. Διάβασε και τα προηγούμενα posts.
Σκεφτείτε και λίγο λογικά ρε παιδιά... Τα ζώα πηγαίνουν χωρις κανένα φραγμό με τους συγγενείς τους και οι απόγονοι ειναι καθ'ολα νορμαλ. Μόνο στους ανθρώπους υπάρχουν αυτές οι επιπλοκές?
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν τίθεται βιολογικό θέμα (παρα ελάχιστα όπως αναφέρθηκε). Το θέμα είναι καθαρα ψυχολογικο και θέμα δομής της σημερινής κοινωνίας.
Για αυτο τα λένε ... ζώα!
Αν εμείς θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, ας βάλουμε κάπιους φραγμούς σε αυτά που κάνουμε! Υπάρχουν τόσες άλλες γυναίκες που μπορείς να κουτουπώσεις εκτός απο την αδερφή σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Στο ζωικό βασίλειο ξέρω οτι κάποια είδη "καταλαβαίνουν" αν είναι αδέρφια και δε ζευγαρώνουν. Ξέρω επίσης οτι σε κάποιο σημείο της ιστορίας τα cheetah εχουν πάθει αυτό που λέγεται γενετικό bottleneck και ολος ο πλυθισμός είναι απόγονος μιας πολύ μικρής ομάδας. Αυτό φαίνεται απο τον γενετικό τους κώδικα και το γεγονός οτι σαν είδος παρουσιάζουν μικρή γενετική ποικηλότητα.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από gademis:Στο ξωικό βασίλειο ξέρω οτι κάποια είδη "καταλαβαίνουν" αν είναι αδέρφια και δε ζευγαρώνουν. .
Στο ποιό ?
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος
Είσαι σίγουρη; Εγώ νόμιζα ότι τα ζώα δεν πηγαίνουν με τους συγγενείς τους, όπως και οι άνθρωποι...Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Τα ζώα πηγαίνουν χωρις κανένα φραγμό με τους συγγενείς τους και οι απόγονοι ειναι καθ'ολα νορμαλ.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Είσαι σίγουρη; Εγώ νόμιζα ότι τα ζώα δεν πηγαίνουν με τους συγγενείς τους, όπως και οι άνθρωποι...
Πάνε και παρα πάνε, πως νομίζεις ότι συντηρήτε η αγέλη. Η μάμα με τον γιο ο γιος με την αδερφή του κτλ. Άστα χάλια
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Κι όμως δεν είναι. Διάβασε και τα προηγούμενα posts.
Σκεφτείτε και λίγο λογικά ρε παιδιά... Τα ζώα πηγαίνουν χωρις κανένα φραγμό με τους συγγενείς τους και οι απόγονοι ειναι καθ'ολα νορμαλ. Μόνο στους ανθρώπους υπάρχουν αυτές οι επιπλοκές?
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν τίθεται βιολογικό θέμα (παρα ελάχιστα όπως αναφέρθηκε). Το θέμα είναι καθαρα ψυχολογικο και θέμα δομής της σημερινής κοινωνίας.
Διαφωνώ... Ναι, μόνο στους ανθρώπους τίθεται το ζήτημα, καθώς οι άνθρωποι είναι τα μόνα πλάσματα που έχουν ανώτερη νόηση (=μεγάλη ανάπτυξη του μετωπιαίου λοβού) και οι ασθένειες αυτές χτυπάνε αυτά τα μέρη του εγκεφάλου. Η εξήγηση για μόνο κοινωνικούς φραγμούς δυστυχώς δεν ισχύει...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Είσαι σίγουρη; Εγώ νόμιζα ότι τα ζώα δεν πηγαίνουν με τους συγγενείς τους, όπως και οι άνθρωποι...
Πως φαίνεται οτι δεν είχες ποτέ γάτες
Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος
Αν κάποιος πάει με την αδελφή του, απλά με αηδιάζει σφόδρα και τους θεωρώ διεστραμένους.
Αν κάποιος πάει με την ξαδέρφη του, με αφήνει αδιάφορη, δεν το θεωρώ και τόσο τρομερό.
lol σκεφτήκατε το ενδεχόμενο να πάει κάποιος με την γιαγιά του?
Subject to change
e-steki.gr Founder
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Το θεώρεις έγκλημα ακόμη και αν θέλει και το παίδι και το παιδί είναι σε ηλικια που μπορεί να πάρει μια τέτοια απόφαση;Αρχική Δημοσίευση από Palladin:Για να πω και την δική μου γνώμη, το να πάει ένας γονιός με το παιδί του, δεν το θεωρώ απλά αρρωστημένη διαστροφή, αλλά και έγκλημα δηλαδή πιστεύω ότι του αξίζει φυλακή και το κατακρίνω. (Ακόμα και αν το παιδί είναι υιοθετημένο και δεν υπάρχει συγγένεια αίματος).
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Το θεώρεις έγκλημα ακόμη και αν θέλει και το παίδι και το παιδί είναι σε ηλικια που μπορεί να πάρει μια τέτοια απόφαση;
Ναι, και θα σου πω γιατί. Ένας πατέρας δεν γίνεται ξαφνικά, μόλις η κόρη του ενηλικιωθεί να την ερωτευτεί, ούτε και το αντίστροφο. Ακόμα και αν μια κοπέλα στα 18 της νομίζει ότι θέλει τον πατέρα της, αυτό σημαίνει ότι αυτός, με ύπουλο τρόπο, καθώς αυτή μεγάλωνε, την "δηλητηρίαζε" με σκέψεις και της δημιουργούσε ψυχολογική πίεση (ο μπαμπάς σε αγαπάει, γι αυτό σε χαϊδεύει εκεί. Αν με αγαπάς κι εσύ κάνε αυτό...) Οπότε μεγαλώνοντας το παιδί το θεωρεί φυσιολογικό, οποτε αφήνει τον εαυτό του να ερωτευτεί τον πατέρα του. Αλλιώς, υπό Κ.Σ. δεν υπάρχει περίπτωση, σε μια υγιή οικογένεια, έτσι ξανικά να προκύψει κάτι τέτοιο.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
χμμ σωστό και αυτό, αλλά γιατί αποκλείεις ότι ο πατέρας δεν το επιδείωξε...Αρχική Δημοσίευση από Palladin:Ναι, και θα σου πω γιατί. Ένας πατέρας δεν γίνεται ξαφνικά, μόλις η κόρη του ενηλικιωθεί να την ερωτευτεί, ούτε και το αντίστροφο. Ακόμα και αν μια κοπέλα στα 18 της νομίζει ότι θέλει τον πατέρα της, αυτό σημαίνει ότι αυτός, με ύπουλο τρόπο, καθώς αυτή μεγάλωνε, την "δηλητηρίαζε" με σκέψεις και της δημιουργούσε ψυχολογική πίεση (ο μπαμπάς σε αγαπάει, γι αυτό σε χαϊδεύει εκεί. Αν με αγαπάς κι εσύ κάνε αυτό...) Οπότε μεγαλώνοντας το παιδί το θεωρεί φυσιολογικό, οποτε αφήνει τον εαυτό του να ερωτευτεί τον πατέρα του. Αλλιώς, υπό Κ.Σ. δεν υπάρχει περίπτωση, σε μια υγιή οικογένεια, έτσι ξανικά να προκύψει κάτι τέτοιο.
Ομως είναι αιμομιξια....Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:Τότε δεν είναι παιδί πλέον! Η ηλικία αυτή ορίζεται συνήθως άνω των 18...
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:χμμ σωστό και αυτό, αλλά γιατί αποκλείεις ότι ο πατέρας δεν το επιδείωξε
Αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου
Ακόμα και αν ο πατέρας δεν το επιδίωξε, και η κόρη τον ερωτεύτηκε από μόνη της ενώ αυτός δεν την θέλει, τότε απλά δεν υπάρχει λόγος να διαπραχθεί αιμομειξία. Γιατί αν εν τέλει διαπραχθεί, σημαίνει ότι και αυτός ήθελε, άρα με τον τρόπο του της το πέρασε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
με όλο το υπόλοιπο μνμ συμφωνώ εκτός από το τελευταίοΑρχική Δημοσίευση από Palladin:Αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου
Ακόμα και αν ο πατέρας δεν το επιδίωξε, και η κόρη τον ερωτεύτηκε από μόνη της ενώ αυτός δεν την θέλει, τότε απλά δεν υπάρχει λόγος να διαπραχθεί αιμομειξία. Γιατί αν εν τέλει διαπραχθεί, σημαίνει ότι και αυτός ήθελε, άρα με τον τρόπο του της το πέρασε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Βασικά δεν θα μου ακουγόταν παράλογο του στυλ ερωτεύθηκα τον ξαδερφό μου και το κάναμε...Υπάρχουν κούκλοι ξάδερφοι στο σόι μου Ούτε καταδικάζω τέτοιες σχέσεις....Και δεν το θεωρώ ξαδέρφια δεύτερου και 'ανω βαθμού να ερωτευθούν...Του πρώτου βέβαια μου ακούγεται κάπως όμως....Για γονείς...δεν είναι απλά θέμα ταμπού....είναι πως να το πω..γονείς....Όσο και ανοιχτόμυαληι να είμαι δεν μου κολλάει αυτό το σκηνικό...Και μιλάει κάποια που φιλάει τον μπαμπά της στο στόμα και την περνάνε για σύζυγό 8)
@Palladin:όλα τα κοριτσάκια ερωτεύονται τον μπαμπά τους....Βασικά εγώ δεν έχω ξεπεράσει το σύνδρομο της ηλέκτρας και είμαι και κοτσάμ γαιδούρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.