carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
Ρε σεις,είναι ένα τραγούδι που το ακούω συνέχεια στο ράδιο τελευταία. Το μόνο που θυμάμαι όμως είχε στίχους κάτι σε " the closer to death i am,the more alive i feel". Δεν είναι έτσι ακριβώς αλλά μου έμειναν έτσι στο μυαλό και δεν μπορώ να το βρω. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Συγκρότημα έτσι; Είναι σχετικά καινούριο το τραγούδι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως καινούργιο πρέπει να είναι,γιατί παλαιότερα δεν το έχω ακούσει.
Evdokia...
Νεοφερμένος
Ρε σεις,είναι ένα τραγούδι που το ακούω συνέχεια στο ράδιο τελευταία. Το μόνο που θυμάμαι όμως είχε στίχους κάτι σε " the closer to death i am,the more alive i feel". Δεν είναι έτσι ακριβώς αλλά μου έμειναν έτσι στο μυαλό και δεν μπορώ να το βρω. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Τι είδους; Χορευτικό/ μπαλάντα;
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Το βρήκα. xD
Everything that kills me makes me feel alive,τελικά αυτός ήταν ο στίχος. Ευχαριστώ όσους προσπάθησαν.
MissKit
Επιφανές μέλος
"Αν εγώ κι εσύ ήμαστε...(παιδιά; ) πώς θα ήταν - ε αυτή η πόλη"
Έχει κανείς ιδέα ποιο μπορεί να είναι;
Loreley
Περιβόητο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Αχ, πολύ σε ευχαριστώ! Δε θα το έβρισκα ποτέ κι ας είχα στα keywords τον τίτλο.
Τίποτα.
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος
που πάει έτσι
στο 3:55 σε αυτό το τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=rgjteE5iJrE
μου έχει κολλήσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Αυτο ειναιψάχνω το τραγούδι του stevie wonder
που πάει έτσι
στο 3:55 σε αυτό το τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=rgjteE5iJrE
μου έχει κολλήσει
Stevie Wonder - Another Star
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος
IreneGr
Δραστήριο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Είναι ένα ζευγάρι που πάει με το αυτοκίνητό του κάπου και σε κάποια φάση φτάνουν, η γυναίκα κατεβαίνει πάει σκαρφαλώνει σε έναν στύλο και αρχίζει ας πούμε να "χορεύει" ενώ ο άλλος την περιμένει στο αυτοκίνητο. Και παράλληλα δείχνει και κάτι μαχητικά που πετούν από πάνω και προς το τέλος κάνουν έναν ελιγμό και αφήνουν πίσω σε χρώματα νομίζω τη σημαία της Γαλλίας. Ίσως και να το τραγουδούν Γάλλοι αλλά το τραγούδι νομίζω είναι αγγλόφωνο. Φέρνει σε σχετικά alternative ίσως και ψιλο-rock.
ο τίτλος νομίζω είναι κάτι σε: last κάτι of .. αλλά δεν είμαι σίγουρος ίσως και να λεω μπαρούφες
georgia mo
Νεοφερμένος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ξέρετε ποιο είναι αυτό που ξεκινάει στο 22:27 ;
Zed
Διάσημο μέλος
Guest 541500
Επισκέπτης
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σας ευχαριστώ.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Alan Silvestri - Forrest gump suitehttps://www.youtube.com/watch?v=1UT1wvsTkb4
Ξέρετε ποιο είναι αυτό που ξεκινάει στο 22:27 ;
You give me love Marietta FafoutiΓειάαα!!!Ξέρει κανείς ποιο τραγούδι παίζει στο sondtrack της νέας διαφήμισης της lacta;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.