............ ο Μπάγκς ίσως απλά είναι πιο επίμονος από εμένα Εγώ ψάχνω και θέλω να ψάχνω την αλήθεια όσο είναι αυτό δυνατόν για το παιδί μου Να είσαι σίγουρος όμως, ότι απ όσο έχω καταλάβει, κι εγώ κι ο Μπαγκς, έχουμε ένα κοινό στοιχείο κι ας μη μας φαίνεται Αυτό είναι η αγάπη για τα παιδιά μας και η αγωνία μας να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν με τα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας. ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ αυτό είναι κάτι που προσωπικά θεωρώ ότι τιμάει τον κάθε γονιό δεν επαναπαύεται σε κάτι και το ψάχνει... το ρωτάει... Μπορεί ο μπαγκς να φαίνεται αμετανόητος και αμετάκλητος Το τι δουλειά όμως γίνεται μέσα του, μόνο αυτός το ξέρει καθώς κι εγώ ξέρω μέσα μου τις σκέψεις που κάνω
.....................
Με προβληματίζει λοιπόν ότι αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες προς αυτή την κατεύθυνση, εγώ θα ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατόν και να τις αφανίσω Είναι λάθος αυτό? Αυτό ψάχνω... και νομίζω αυτό ψάχνει και ο Μπάγκς και γιαυτό τον υποστηρίζω Απλά ο καθένας μας έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης κι οκ ο Μπάγκς είναι και λίγο πιο ξεροκέφαλος