Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,969 μηνύματα.

Και πάλι τα μίντια θα ήταν πάνω του. Ομοφυλόφιλος ή όχι έχει αρκετούς άλλους τίτλους που η Ελληνική κοινωνία κοιτάειΤα πρωιναδικα ασχολουνταν 24/7 με τον ταιλερ και την φαρλει. Πιστευεις αμα ηταν στρειτ, θα ασχολιοταν κανεις με την συντροφο του?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
φιλε ο τυπας ηταν ενας ηθοποιος που λογω της εικονας που προεβαλε συγκεντρωνε 10% στις δημοσκοπησεις. Κανονικα ουτε 2% δεν θα μαζευε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,442 μηνύματα.

Δεν υπάρχει κακη δημοσιότητα φίλε Ουριήλ.Καθόλου. Δε μπορείς να πεις ότι είσαι ομοφυλόφιλος και να μην είσαι, θα αηδιάζεις αν κάνεις κάτι.
Ο Κασσελάκης δεν βγήκε στη κορυφή λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού του. Όταν βγήκε πρόεδρος, στο μέρος μου, στο αεροπλάνο, μέχρι και σε άλλη χώρα άκουγα τους πάντες να τον κοροιδεύουν γιατί είναι ομοφυλόφιλος, να λένε "τελικα είναι η γυναίκα ή ο άνδρας" και άλλες αηδίες... Αν ήταν ετερόφυλος με το status της Αμερικής, κεντροαριστερός κτλ κτλ θα ήταν στη κορυφή από ψήφους ΠΑΣΟΚ μέχρι και ΝΔ αλλά και ΣΥΡΙΖΑ
Αν και έχεις ένα μικρό δίκιο γιατί στην Αμερική για παράδειγμα επι Μπαιντεν αν έλεγες ότι είσαι ομοφυλόφιλος θα είχες περισσότερες πιθανότητες αλλά και πάλι πόσο θα κρατήσει το ψεμα
Προφανώς και υπάρχει και η κακια αλλά αυτό τραβάει και σου λέει έτσι θα ανέβω.
Ξαναλέω μπορεί να είμαι λάθος και είμαι διατεθειμένη να αναθεωρήσω αν μου αποδειχθεί εμπράκτως ότι το παλικάρι κάνει πράγματα στο πολιτικό παρασκήνιο.
Με κίνδυνο να βγω οφτοπικ και να ξεφύγουμε. Θυμάστε το κρα που είχε γίνει με τον Τσίπρα και τη Μπέτυ που δεν έκαναν τον γάμο και έκαναν το σύμφωνο;
Υπήρχαν σύμφωνα τότε αλλά ήταν ένα καλό τρικ για να τραβήξει τη προσοχή και να εξελιχθεί ως κάτι διαφορετικό.
Το ίδιο θεωρώ ότι γίνεται με τον κασελακη. Πουλάει φουλ με τη ταυτότητα του ομοφυλόφιλου παρότι υπήρχαν ήδη πολιτικοί ομόφυλοφιλοι. Πχ Γιατρομανωλακης Κανέλλη κλπ
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,969 μηνύματα.

όμορφος, από την Αμερική, και μην ξεχνάτε τις πρώτες μέρες δεν έλεγαν καν ότι είναι ομοφυλόφιλος αλλά ο πρώτος τίτλτος ήταν "Ο Αμερικανός εφοπλιστής". Μίλησα με αρκετούς Συριζαίους και όλοι άλλαξαν λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού. Η κοινωνία μας τρέχει πίσω από τέτοιους τίτλους ειδικά από το ΠΑΣΟΚ/ΝΔ
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,442 μηνύματα.

Αυτό πχ μου τη σπάει στην ελληνική κοινωνία το στατους να ανεβάσει άσχετους ανθρώπους.
Επίσης για το εφοπλιστής γελάω λίγο γιατί δεν ήταν εφοπλιστής.
Ο κασελακης είναι ο κλασσικός κομπιναδορος ελληναρας
Τον βαφτίσαμε εφοπλιστή, ενώ απλά έχει μια εταιρεία που επιχρωματιζει πλοία....άρα δηλαδή με τη λογική του κάποιος που βάφει σπίτια είναι και κάτοχος πολλών σπιτιών Ε; Έχει και εκεί από τον πατερούλη του μια ασφαλιστική εταιρεία που δηλώνει CEO και σύμβουλος....βαρατε εκεί τίτλους να δώσουμε αέρα.
Μπήκε εκεί χώθηκε σε μια πολιτική κοινότητα του Μπάιντεν έκανε μια δυο κινήσεις με αρθρογραφία και λοιπά....και μετά στη γκολντμαν που πήγε τον διωξανε κιόλας γτ ήταν αργος στην απόδοση.
Και αφού η φάση χάλασε γύρισε στο ελλαντα και ήρθε ΩΩΩΩ ΩΩΩΩ ο νεος Ωνάσης με τον σύντροφό του.
Και θέλετε να μου πείτε ότι έχει ένα αξιοτατο πολιτικό έργο και βγήκε με πολιτικό έργο μπροστά; Μμμμμμ...
Επίσης για το εφοπλιστής γελάω λίγο γιατί δεν ήταν εφοπλιστής.
Ο κασελακης είναι ο κλασσικός κομπιναδορος ελληναρας
Τον βαφτίσαμε εφοπλιστή, ενώ απλά έχει μια εταιρεία που επιχρωματιζει πλοία....άρα δηλαδή με τη λογική του κάποιος που βάφει σπίτια είναι και κάτοχος πολλών σπιτιών Ε; Έχει και εκεί από τον πατερούλη του μια ασφαλιστική εταιρεία που δηλώνει CEO και σύμβουλος....βαρατε εκεί τίτλους να δώσουμε αέρα.
Μπήκε εκεί χώθηκε σε μια πολιτική κοινότητα του Μπάιντεν έκανε μια δυο κινήσεις με αρθρογραφία και λοιπά....και μετά στη γκολντμαν που πήγε τον διωξανε κιόλας γτ ήταν αργος στην απόδοση.
Και αφού η φάση χάλασε γύρισε στο ελλαντα και ήρθε ΩΩΩΩ ΩΩΩΩ ο νεος Ωνάσης με τον σύντροφό του.
Και θέλετε να μου πείτε ότι έχει ένα αξιοτατο πολιτικό έργο και βγήκε με πολιτικό έργο μπροστά; Μμμμμμ...
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.

Ενταξει εγω θα πω τωρα αυτο που πιστευω κι ας με μισησουν οι περισσοτεροι εδω...
Ας κανει ο καθενας οτι θελει αλλα χωρις να επηρεαζει τους αλλους...
Οκ καποιοι ειναι ομοφυλιφιλοι ας κανουν οτι θελουν αλλα οχι να θελουν να βγουν κ απο πανω...εχει παραγινει το αστειο να νιωθουν παραπονεμενοι να ζητανε ολο κ περισσοτερα...να ζητανε υοθεσιες παιδιων....οχι δεν θεωρειται φυσιολογικα αυτα τα πραγματα....υιοθεσιες;
οσο κ να μην αρεσει σε καποιους...
Και πιο πανω καποιος ανεφερε οτι
"Αν ερχομασταν στον κόσμο που το φυσιολογικο θα ήταν η ομοφυλοφιλία, το να υπάρχει ζευγάρι άντρας-γυναίκα, θα ήταν το ανωμαλο"
Αυτο δεν ειναι οκ γιατι πολυ απλα
αν η ομοφυλοφιλια ηταν φυσιολογικη θα επρεπε να τεκνοποιουσαν επισης...(μαντεψτε γτ δεν γινεται)
Μπορει καποιος να αμφισβητισει την υπαρξη του ανθρωπου οτι ειναι μη φυσιολογικη;!
Εε λοιπον αυτο λενε οσοι ειναι υπερ αυτου του μοντερνισμου με τον τροπο τους οταν θεωρεις την ομοφυλιφιλια οκ εισαι οκ με οτι αυτο συνεπαγεται...μειωνεις την ανθρωπινη υπαρξη
Και κατι αλλο οταν τα παιδια που γεννιουνται τωρα βλεπουν σε καθημερινο περιβαλλον ομοφυλοφυλους συνεχως να αυξανονται θα επηρεαζονται αρκετα...αρα θα μειωθει κ ο πληθυσμος αρα θα ειναι +1 τροπος κυριευσης του διαβολου...
Καλο θα ηταν να σκεφτομαστε και οχι απλα να λεμε ας κανει ο καθενας οτι θελει κ ειμαστε προοδευτικοι κλπ...ειμαστε προοδευτικοι ναι κ πρεπει να εξελισσομαστε αλλα μεχρι ενα σημειο...που θα φτασουμε;!
παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα οχι και να πουμε οτι ειναι οκ αυτο κ να το επισημοποιησουμε σε γαμους κ υοθεσιες...
Ειναι παγκοσμια καταστροφη ολο αυτο και με τον καιρο θα φανει...
Οκ καποιοι ειναι ομοφυλιφιλοι ας κανουν οτι θελουν αλλα οχι να θελουν να βγουν κ απο πανω...εχει παραγινει το αστειο να νιωθουν παραπονεμενοι να ζητανε ολο κ περισσοτερα...να ζητανε υοθεσιες παιδιων....οχι δεν θεωρειται φυσιολογικα αυτα τα πραγματα....υιοθεσιες;
"Αν ερχομασταν στον κόσμο που το φυσιολογικο θα ήταν η ομοφυλοφιλία, το να υπάρχει ζευγάρι άντρας-γυναίκα, θα ήταν το ανωμαλο"
αν η ομοφυλοφιλια ηταν φυσιολογικη θα επρεπε να τεκνοποιουσαν επισης...(μαντεψτε γτ δεν γινεται)
Μπορει καποιος να αμφισβητισει την υπαρξη του ανθρωπου οτι ειναι μη φυσιολογικη;!
Εε λοιπον αυτο λενε οσοι ειναι υπερ αυτου του μοντερνισμου με τον τροπο τους οταν θεωρεις την ομοφυλιφιλια οκ εισαι οκ με οτι αυτο συνεπαγεται...μειωνεις την ανθρωπινη υπαρξη
Και κατι αλλο οταν τα παιδια που γεννιουνται τωρα βλεπουν σε καθημερινο περιβαλλον ομοφυλοφυλους συνεχως να αυξανονται θα επηρεαζονται αρκετα...αρα θα μειωθει κ ο πληθυσμος αρα θα ειναι +1 τροπος κυριευσης του διαβολου...
Καλο θα ηταν να σκεφτομαστε και οχι απλα να λεμε ας κανει ο καθενας οτι θελει κ ειμαστε προοδευτικοι κλπ...ειμαστε προοδευτικοι ναι κ πρεπει να εξελισσομαστε αλλα μεχρι ενα σημειο...που θα φτασουμε;!
παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα οχι και να πουμε οτι ειναι οκ αυτο κ να το επισημοποιησουμε σε γαμους κ υοθεσιες...
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 920 μηνύματα.

Περιτριγυρισμένος από στρέιτ άτομα μεγάλωσα κι εγώ και πολλοί άλλοι ΛΟΑΤΚΙ+.Και κατι αλλο οταν τα παιδια που γεννιουνται τωρα βλεπουν σε καθημερινο περιβαλλον ομοφυλοφυλους συνεχως να αυξανονται θα επηρεαζονται αρκετα...αρα θα μειωθει κ ο πληθυσμος αρα θα ειναι +1 τροπος κυριευσης του διαβολου...
Επίσης, ο μεγάλος μου αδελφός είναι στρέιτ.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάτι για διαβόλους κάτι για μοντερνισμό κάτι για παγκόσμια καταστροφή, δεν ήξερα ότι το 3% του πληθυσμού που συνήθως μεγαλώνει με ψυχολογικά προβλήματα λόγω απόψεων όπως αυτές που αναφέρεις, είναι κίνδυνος για την ίδια την ανθρωπότητα και επίσης άτομα του διαβολου.Ενταξει εγω θα πω τωρα αυτο που πιστευω κι ας με μισησουν οι περισσοτεροι εδω...
Παγκόσμια καταστροφή θα φέρουν οι ομοφυλόφιλοι κι όχι το άκρος εγωιστικό σύστημα που υπάρχει με συνέπεια να βλέπουμε ανθρώπους να πεθαίνουν της πείνας και της δίψας. Το περιβάλλον που καταστρέφεται δεν είναι θέμα; Όχι το πρόβλημα είναι αν δυο άντρες ή δυο γυναίκες παντρευτούν φυσικά.
το ίδιο έλεγαν πριν 100 χρόνια για τις γυναίκες και τους άντρες που είχαν σχέσεις πριν από το γάμο… κι αυτό μια ανωμαλία και του διαβολου δεν είναι; Αλλά όχι μας αρέσει να είμαστε επιλεκτικοί και να πάμε ενάντια σε μια μικρή ομάδα επειδή ως γνωστών εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε μόνο οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων (Η Σαπφώ δεν υπάρχει είναι ψέμα), αλλά γεννιομαστε και με πτυχίο ψυχολογίας. Αν δω δυο άντρες να φιλιούνται θα πουν θέλω να το κάνω κι εγώ, εξυπνο.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,849 μηνύματα.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: ΔΕΝ υπάρχει διάβολος.Ενταξει εγω θα πω τωρα αυτο που πιστευω κι ας με μισησουν οι περισσοτεροι εδω...
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.

Απαντηση σε "Κάτι για διαβόλους κάτι για μοντερνισμό κάτι για παγκόσμια καταστροφή, δεν ήξερα ότι το 3% του πληθυσμού που συνήθως μεγαλώνει με ψυχολογικά προβλήματα λόγω απόψεων όπως αυτές που αναφέρεις, είναι κίνδυνος για την ίδια την ανθρωπότητα και επίσης άτομα του διαβολου."
Λυπαμαι παρα πολυ που υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν αυταωπου λες...γιατι τα πιστευεις δεν τα λες απλα ετσι για πλακα...
1ον 3% της κατηγοριας μου οπως λες εσυ θες να ειναι 3 γιατι ειναι πολυ παραπανω
2ον αυτο με το περιβαλλον ναι ειναι καταστροφη και αυτο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα δεν μπορουμε να τα βαλουμε ολα σε 1 μνμ
3ον Ναι οσο και να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις καταστροφη ειναι γαμος ομοφυκοφιλων κ εξηγησα τον λογο παραπανω...
4ον δεν καταλαβα καλα το
"Η Σαπφώ δεν υπάρχει είναι ψέμα), αλλά γεννιομαστε και με πτυχίο ψυχολογίας. Αν δω δυο άντρες να φιλιούνται θα πουν θέλω να το κάνω κι εγώ, εξυπνο."
5ον "αλλά ευτυχώς έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με τον κάθε ημιμαθή ψευτοχριστιανο Έλληνα του μίσους και της διαφθοράς που όλα τα βλέπει ως στραβά"
Αυτην την μπουρδα την λες εσυ...
Δεν ξερεις τι ειναι ο καθενας...
Και μην θελεις να το πας αλλου για να βγω εγω ο κακος κ ο ψευτοχριστιανος;!
Εσυ πιστευε οπου θελεις και οτι θελεις...
Μπορω κ εγω να μιλησω προαβλητικα κ πειστεψε δεν το θες...
6ον καποτε ηλπιζα οτι καποιος με πολλες προσπαθειες μπορει να πειστει για κατι αφου το δει κ το πιστεψει ο ιδιος...τωρα ομως ξερω οτι καποιοι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ...το μυαλο τους ειναι κολλημενο στο να παπαγαλιζει προοδευτικες γνωμες...
7ον αυτο που λεω εγω ειναι ας κανει ο καθενας οτι θελει αλλα χωρις να επηρεαζει τους αλλους...Αν υιοθετουν παιδια δεν επηρεαζει πρωτα απο ολα αυτα;!
Και μετα ολους μας;
Δεν ειναι οτι δεν αποδεχομαστε το διαφορετικο...δεν αποδεχομαστε το παραλογο...
8ον Να σε ρωτησω κατι παρομοιο τωρα...
Δεμ ειναι ανωμαλια ή μη φυσιολογικο να εχουν σχεσεις οι κοντινοι συγγενεις που να το γνωριζουν πχ ξαδερφια;!
Τωρα απαντας ναι!
Σε 20 χρονια αν ερθει το εγγονι σου η καποιος τελος παντων κ σου πει "Μα εχουμε προοδευσει...τι ειμαστε παλιομοδητες;! Μα γιατι το λες αυτο γιατι να μην ειναι φυσιολογικο κλπ" τι θα ελεγες;
Θα ελεγες ναι παιδι μου κανε οτι θελεις;!
Δεν ειναι ασχετο ειναι η επομενη συνεπεια του χαους...Να κανει δλδ ο καθενας οτι θελει ετσι;!
Επειδη ριμαστε προοδευτικοι κ ανοιχτομυαλοι...
μπραβο!
Ωραια προοδος!
Συνεχιστε να πιστευετε τετοια κ θα εξελιχθητε πολυ...
Και εγω εχω πολλα να πω κ γιαυτο κ για πολλα τετοια θεματα αλλα δν θα με φτασει ο χρονος της ζωη μου τοσα που εχω να πω...
Λυπαμαι παρα πολυ που υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν αυταωπου λες...γιατι τα πιστευεις δεν τα λες απλα ετσι για πλακα...

2ον αυτο με το περιβαλλον ναι ειναι καταστροφη και αυτο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα δεν μπορουμε να τα βαλουμε ολα σε 1 μνμ

3ον Ναι οσο και να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις καταστροφη ειναι γαμος ομοφυκοφιλων κ εξηγησα τον λογο παραπανω...
4ον δεν καταλαβα καλα το
"Η Σαπφώ δεν υπάρχει είναι ψέμα), αλλά γεννιομαστε και με πτυχίο ψυχολογίας. Αν δω δυο άντρες να φιλιούνται θα πουν θέλω να το κάνω κι εγώ, εξυπνο."
5ον "αλλά ευτυχώς έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με τον κάθε ημιμαθή ψευτοχριστιανο Έλληνα του μίσους και της διαφθοράς που όλα τα βλέπει ως στραβά"
6ον καποτε ηλπιζα οτι καποιος με πολλες προσπαθειες μπορει να πειστει για κατι αφου το δει κ το πιστεψει ο ιδιος...τωρα ομως ξερω οτι καποιοι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ...το μυαλο τους ειναι κολλημενο στο να παπαγαλιζει προοδευτικες γνωμες...
7ον αυτο που λεω εγω ειναι ας κανει ο καθενας οτι θελει αλλα χωρις να επηρεαζει τους αλλους...Αν υιοθετουν παιδια δεν επηρεαζει πρωτα απο ολα αυτα;!
Και μετα ολους μας;
Δεμ ειναι ανωμαλια ή μη φυσιολογικο να εχουν σχεσεις οι κοντινοι συγγενεις που να το γνωριζουν πχ ξαδερφια;!
Τωρα απαντας ναι!
Σε 20 χρονια αν ερθει το εγγονι σου η καποιος τελος παντων κ σου πει "Μα εχουμε προοδευσει...τι ειμαστε παλιομοδητες;! Μα γιατι το λες αυτο γιατι να μην ειναι φυσιολογικο κλπ" τι θα ελεγες;
Δεν ειναι ασχετο ειναι η επομενη συνεπεια του χαους...Να κανει δλδ ο καθενας οτι θελει ετσι;!
μπραβο!
Ωραια προοδος!
Και εγω εχω πολλα να πω κ γιαυτο κ για πολλα τετοια θεματα αλλα δν θα με φτασει ο χρονος της ζωη μου τοσα που εχω να πω...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,405 μηνύματα.

Ξερεις οτι παρατηρείται ομοφυλοφιλικη συμπεριφορα σε πολλά θηλαστικά, και όχι ιδιαίτερα για ορμονικούς ή βιολογικούς λόγους, αλλά επειδή έτσι τους καύλωσε και θελουν να περασουν τον χρόνο τους; λολαν η ομοφυλοφιλια ηταν φυσιολογικη θα επρεπε να τεκνοποιουσαν επισης...(μαντεψτε γτ δεν γινεται)
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είπα εσένα ημιμαθή γιατί δε σε ξέρω για να σε αναφέρω με αυτό το τρόπο αλλά μίλησα για ένα κομμάτι της κοινωνίας μας που δυστυχώς αναφέρετε με τις ίδιες κουβέντες που μόλις έγραψες. Όταν ακούω στις μέρες μας περί διαβόλους και άλλες παρόμοιες κουβέντες, μου θυμίζει παλιές εποχές.Απαντηση σε "Κάτι για διαβόλους κάτι για μοντερνισμό κάτι για παγκόσμια καταστροφή, δεν ήξερα ότι το 3% του πληθυσμού που συνήθως μεγαλώνει με ψυχολογικά προβλήματα λόγω απόψεων όπως αυτές που αναφέρεις, είναι κίνδυνος για την ίδια την ανθρωπότητα και επίσης άτομα του διαβολου."
4ον δεν καταλαβα καλα το
Και μετα ολους μας;
Τωρα απαντας ναι!
μπραβο!
Ωραια προοδος!
Πρόοδος για εμένα είναι ο καθένας να εκφράζεται με το τρόπο που θέλει ο ίδιος εφόσον δεν πάει ενάντια στη κοινωνία. Στη προκειμένη περίπτωση η ομοφυλοφιλία, ένα γεγονός που εμφανίζεται από την αρχή της ανθρωπότητας δεν αποτελει ανωμαλία.
Δεν ξέρω τι φαντάζεσαι στο μυαλό σου αλλά για εμένα τπ να βλέπω δυο άτομα να αγαπιούνται πραγματικά, Λεσβίες, άντρες, ετερόφυλα άτομα, είναι για εμένα πραγματικά όμορφο. Είδα για παράδειγμα τις προάλλες δυο γυναίκες Λεσβίες να πηγαίνουν χέρι με χέρι χωρίς να φοβούνται… για αυτό υπάρχουμε, μια ζωή έχουμε, αν δεν τη χρησιμοποιήσουμε έτσι όπως θελουμε τελειώσαμε.
Σχετικά με το περιβάλλον και την φτώχεια για να σου το εξηγήσω, δεν μπορώ να καταλάβω πως βάζεις στην ίδια ζυγαριά την αγάπη δυο ατόμων με τις καταστάσεις που επικρατούν γύρο μας.
Αν το εγγόνι μου μου έλεγε ότι αγαπάει ένα άλλο άτομο, δεν θα ρωτούσα αν είναι γυναίκα ή άντρας αλλά θα ρωτούσα αν όντως την ή τον αγαπάει και ποσό καιρό είναι μαζί. Δικιά του ζωή είναι κι όχι δικιά μου.
Αυτό με τα αδέλφια και τις αδελφές το ακούω συνέχεια από μουσουλμάνους. Καμία σχέση δεν εχει το ένα με το άλλο, μιας που ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν σχετίζεται με την αιμομιξία, σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να τα βάλεις όλα στο ίδιο τσουβάλι εφόσον δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι μονο που μας ενδιαφερει περισσοτερο για ανθρωπους...Ξερεις οτι παρατηρείται ομοφυλοφιλικη συμπεριφορα σε πολλά θηλαστικά, και όχι ιδιαίτερα για ορμονικούς ή βιολογικούς λόγους, αλλά επειδή έτσι τους καύλωσε και θελουν να περασουν τον χρόνο τους; λολ
Δεν ειναι το θεμα μου οτι υπαρχει...παντα θα υπαρχει η εξεραιση...
Αυτο που ΤΟΝΙΣΑ απο την αρχη ειναι οτι πλεον το κανουν σε υπερβολικο βαθμο...ζητανε κατι που δεν μπορει να γινει...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,405 μηνύματα.

Σεβασμο και να ζουν την ζωη τους χωρις να χρειαζεται να αιτιολογουν τα παντα σε ασχετους;ζητανε κατι που δεν μπορει να γινει...
Οκ, συμφωνώ, καποιοι το παρακάνουν, καποιες φορες ειναι τρομερα αντιαισθητικό. Και; Τι σε νοιάζει εσένα λολ. Κανε τη ζωη σου εφ' όσον δεν σε ενοχλει κανεις και αστους
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,849 μηνύματα.

Αυτά δεν είναι δική μας δουλειά.Ξερεις οτι παρατηρείται ομοφυλοφιλικη συμπεριφορα σε πολλά θηλαστικά, και όχι ιδιαίτερα για ορμονικούς ή βιολογικούς λόγους, αλλά επειδή έτσι τους καύλωσε και θελουν να περασουν τον χρόνο τους; λολ
Τα ομοφυλόφιλα δελφίνια θα τα τιμωρήσει ο διάβολος των δελφινιών, τα ομοφυλόφιλα μπαρμπούνια ο διάβολος των μπαρμπουνιών etc.

Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν διαβασες καλα το μνμ μ οποτε βγαζεις λαθος συμπερασματα...Σχετικά με το περιβάλλον και την φτώχεια για να σου το εξηγήσω, δεν μπορώ να καταλάβω πως βάζεις στην ίδια ζυγαριά την αγάπη δυο ατόμων με τις καταστάσεις που επικρατούν γύρο μας.
Αν το εγγόνι μου μου έλεγε ότι αγαπάει ένα άλλο άτομο, δεν θα ρωτούσα αν είναι γυναίκα ή άντρας αλλά θα ρωτούσα αν όντως την ή τον αγαπάει και ποσό καιρό είναι μαζί. Δικιά του ζωή είναι κι όχι δικιά μου.
Αυτό με τα αδέλφια και τις αδελφές το ακούω συνέχεια από μουσουλμάνους. Καμία σχέση δεν εχει το ένα με το άλλο, μιας που ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν σχετίζεται με την αιμομιξία, σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να τα βάλεις όλα στο ίδιο τσουβάλι εφόσον δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.
Φτωχια; ποιος μιλησε για φτωχια;
Δεν εχουν σχεση μεταξυ τους ναι..
Εφερα αλλο ενα παραδειγμα παραλογιας...
Για να δεις οτι κατι δεν παει καλα κ με τα 2 παραδειγματα...
Ας λεει ο καθενας οτι θελει αλλα μην αλλαζει τα λογια του αλλου γιατι χαλαει το νοημα...
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,462 μηνύματα.

Πάλι με τον Χριστιανισμό ασχολείστε; Τι θα γίνει ρε μάγκες με την πάρτη σας; Μιλήστε εκεί για τα δικά σας και αφήστε ήσυχο τον Χριστιανισμό.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,728 μηνύματα.

Παληκάρι μου, είσαι υπέροχος αυτός που είσαι.Νομίζω πως για τον σεξουαλικό προσανατολισμό παίζουν ρόλο γενετικοί, βιολογικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το βιβλίο της Εξελικτικής Ψυχολογίας του Feldman, που έχω ανοιχτό μπροστά μου.
Πάντως, για να χαρεί και ο Buggs, που άνοιξε το θέμα και τώρα δεν είναι κοντά μας, μακάρι να μην ήμουν ομοφυλόφιλος, γιατί δεν νιώθω αποδοχή από την οικογένεια και την κοινωνία.
Το είπα και στον θεραπευτή μου πριν από λίγες μέρες, που είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία: Ζηλεύω φρικτά τους ετεροφυλόφιλους ανθρώπους, γιατί δεν έχουν το κόμπλεξ που έχω εγώ επειδή δεν με αποδέχονται λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.
Απλά δεν ζω.

Να πω μια ιστορία...σκέψη....
Είχαμε έναν γείτονα, πολύ ωραίο αγόρι, ηλικία μου. Αυτός όταν πήγε τότε στρατό, πριν 40 χρόνια, κάτι παίχτηκε και έπαθε κατάθλιψη με σχιζοφρενικές φάσεις. Ακριβώς πώς λεγόταν η πάθησή του δεν ξέρω. Και τώρα έρχονται σκηνές απ την παιδική/εφηβική μας ζωή : είχα πάντα την εντύπωση, πως αδιαφορούσε για τα πολλά κορίτσια που του την έπεφταν. Την εποχή περίπου που άρχισε να εκδηλώνεται η πάθησή του, τον είχα πετύχει πιωμένο, να κάνει θυληπρεπείς κινήσεις και να αγγίζει αγόρια. Από τότε μου γεννήθηκε η σκέψη, πως ίσως είναι ομοφυλόφυλος. Και λέω, τι να έγινε στο νεανικό του τότε μυαλό και έγινε αυτό που έγινε στην ψυχούλα του. Τόσο πολύ πιέστηκε; Τότε και σε συντηρητικές οικογένειες, ήταν ανήθικη η ομοφυλοφυλία Τι έγινε άραγε; Πάντως όλα αυτά τα χρόνια, δε θεραπεύτηκε εντελώς. Περνούσε φάσεις.
Χαίρομαι, που πλέον μπορεί καθένας να είναι αυτός που είναι, δίχως ντροπή και ενοχές.
Εμείς σε αποδεχόμαστε πάντως, φίλε μου. Και σίγουρα θα υπάρχουν και στην αληθινή σου ζωή φίλοι που σε εκτιμούν και σε αποδέχονται
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι ετσι ειναιΣεβασμο και να ζουν την ζωη τους χωρις να χρειαζεται να αιτιολογουν τα παντα σε ασχετους;
Οκ, συμφωνώ, καποιοι το παρακάνουν, καποιες φορες ειναι τρομερα αντιαισθητικό. Και; Τι σε νοιάζει εσένα λολ. Κανε τη ζωη σου εφ' όσον δεν σε ενοχλει κανεις και αστους
Παντα θα υπαρχουν κ δεν με νοιαζει αυτο...
Αυτο που με ενοχλησε ηταν οτι το παρακανουν...και δεν μπορω να δεχτω ουτε γαμους ουτε υιοθεσιεα ουτε νομους υπερ αυτου ουτε κατηγοριες για αυτο που ειναι απο την φυση φυσιολογικο...απλα αυτο
Μπηκε και αυτο στο θεμα ναι...Πάλι με τον Χριστιανισμό ασχολείστε; Τι θα γίνει ρε μάγκες με την πάρτη σας; Μιλήστε εκεί για τα δικά σας και αφήστε ήσυχο τον Χριστιανισμό.μπ
Αλλα γιατι να το αποφυγουμε;!
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,462 μηνύματα.

Γιατί βρήκαν πάλι αφορμή οι γνωστοί άγνωστοι να κράξουν τον Χριστιανισμό. Δεν βλέπεις εδώ ειρωνείες για διαβόλους και τα συναφή;Μπηκε και αυτο στο θεμα ναι...
Αλλα γιατι να το αποφυγουμε;!
nearos
Επιφανές μέλος

Koιτα δε με νοιαζει αν καποιος υιοθετήσει παιδί. Προτιμώ να υιοθετήσει ενας γκει ανθρωπος παιδί παρά να ψοφήσει και να κακοποιείται σε ίδρυμα, και οταν μεγαλώσει να το πετάξουνε όξω στον δρόμο.Ναι ετσι ειναι
Παντα θα υπαρχουν κ δεν με νοιαζει αυτο...
Αυτο που με ενοχλησε ηταν οτι το παρακανουν...και δεν μπορω να δεχτω ουτε γαμους ουτε υιοθεσιεα ουτε νομους υπερ αυτου ουτε κατηγοριες για αυτο που ειναι απο την φυση φυσιολογικο...απλα αυτο
Νόμους γιατί όχι; Λιγότερο άνθρωποι είναι αυτοί;
Μμμ. Δεν ειναι φυσιολογικό. Οκ, ούτε ο άνθρωπος να φτάνει τα 80 του ειναι φυσιολογικό, ούτε το να φορας γυαλια για να διορθωσεις την οραση σου ειναι φυσιολογικο, ουτε να βαζεις ναρθηκα γιατι εσπασε το χερισου ειναι φυσιολογικό, ούτε η υπαρξη μου με μεταλικη βαλβιδα ειναι φυσιολογική. Εχουμε πολυ σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουμε για αν σε ενα αγορακι αρεσουν τα πουλακια και σε ενα κοριτσακι τα μουνακια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.