Ανατροφή παιδιών και ομοφυλοφιλία. Σχετίζονται;

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,563 μηνύματα.
καλοί άνθρωποι να είναι αυτοί που θα μεγαλώσουν τα παιδιά, να τους δώσουν αγάπη και εφόδια και όλα καλά θα πάνε. μακριά από φασίστες και κακοποιητές.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 923 μηνύματα.

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα.
Αν εννοείς πως θα " Μυηθεί" στην ομοφυλοφιλία , γενικεύεις επικίνδυνα. Ένα σωρό παιδιά μεγαλωμένα σε τέτοιες οικογένειες είναι μια χαρά straight άτομα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής , ο αέρας που αναπνέουμε, η βιομηχανοποιημενη τροφή που τρώμε μαζικής παραγωγής, οι περιβαλλοντικοί ρύποι , οι μηχανές μαζικής εξόντωσης ( βλέπε εστίες πολέμου ή ανθρωπογενως προκαλούμενες, σε πολλές περιπτώσεις, φυσικές καταστροφές ), η αλματώδης φτωχοποίηση και αλλά πολλά είναι σαφώς πιο πιθανό να προκαλέσουν μείωση πληθυσμού παρα ο + 1 λόγος που θεωρείς.

Εξάλλου, δεν βλέπω να τρελαίνονται στην τεκνοποίηση οι straight συν την υπογονιμότητα που καλπάζει.
Δεν μπορω να ασχοληθω κατι που δεν εχει σκοπο να κατανοηθει...
Αλλα για πες μου ποτε ειδαμε σε τετοιο βαθμο υιοθσιες απο ομοφιλοφιλους στην ελλαδα ωστε να ξερουμε αυτο εδω:; " Αν εννοείς πως θα " Μυηθεί" στην ομοφυλοφιλία , γενικεύεις επικίνδυνα. Ένα σωρό παιδιά μεγαλωμένα σε τέτοιες οικογένειες είναι μια χαρά straight άτομα."

Εγω θα πω αυτο που ειπα αρχικα και δεν ξανα ασχολιεμαι με αυτο το θεμα...
Αυτο πιυ ηθελα να πω ειναι οτι οκ ας κανει οτι θελει ο καθενας στο κρεβατι του και δεν εχω κατι με τους ομοφυλοφιλους αλλα οχι να το παρακανουνε με σκοπο να επισημοποιειθει με νομους κλπ...οπως γαμοι...επισημοτητες υιοθεσιες κλπ
Αυτο με λιγα λογια
Και 40 χρονια να συζηταμε ολο αυτο οποιος δεν θελει να καταλαβει τι θελω να πω θα λεει τα δικα του και θα στριβει το θεμα αλλου

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,999 μηνύματα.
Εγώ θα απαντήσω ανάλογα με τον χαρακτήρα του ανθρώπου.

Υπάρχουν κάποιοι που δεν το διαλέγουν και όντως είναι ομοφυλόφιλοι και μπορεί να προσπαθούν να το αποδεχτούν η να το έχουν αποδεχθεί και να είναι οκ.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που για να εξελιχθούν οικονομικά η και κοινωνικά θα υιοθετουσαν μια διαφορετική ταυτότητα.

Γιατί όπως είπε και ο @Paragontas7000 σε δυτικές κοινωνίες είναι όφελος το να είσαι ομοφυλόφιλος.

Μπορεί να είμαι λάθος και να έχω άδικο αλλά πχ ένα παράδειγμα στις μέρες μας είναι ο κασελακης. Πολύ βολικό το αφήγημα η σεξουαλική του ταυτότητα τον ανέβασε πολύ. Γιατί από πολιτική γιοκ ο συγκεκριμένος. Άραγε αν έλεγε ότι ήταν στρειτ θα τον αποδέχονταν το ίδιο η ελληνική κοινωνία η θα έλεγε α ένας άλλος ονειροπαρμενος που ήρθε να μας το παίξει κάποιος;;
Ειστε βαθια νυχτωμενοι.
Βασικα αποδιδετε την επιτυχια καποιου ομοφυλοφιλου στην ομοφυλοφιλια του και οχι στο οτι ειναι καποιος ικανος σε κατι.
ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,453 μηνύματα.
Ειστε βαθια νυχτωμενοι.
Βασικα αποδιδετε την επιτυχια καποιου ομοφυλοφιλου στην ομοφυλοφιλια του και οχι στο οτι ειναι καποιος ικανος σε κατι.
ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
Πουπι μου είπα ότι δεν είδα τον άνθρωπο να κάνει κάτι αξιέπαινο σε κομμάτι πολιτικής. Μάλιστα δη είπα ότι άμα κάνει κάτι είμαι πρόθυμη να το αναθεωρήσω.

Πχ ο Μπέτελ στο Λουξεμβούργο δεν θα μπορούσα να πω ότι εργαλειοποιησε την παρουσία του και την σεξουαλική του ταυτότητα για προσωπικό όφελος. Αλλά γενικότερα για τη κοινότητα και προσπάθησε να την επωφελησει μέσω του πολιτικού του έργου.

Ο Κασελακης έκανε κάτι για τη λοατκι κοινότητα;;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,999 μηνύματα.
Πουπι μου είπα ότι δεν είδα τον άνθρωπο να κάνει κάτι αξιέπαινο σε κομμάτι πολιτικής. Μάλιστα δη είπα ότι άμα κάνει κάτι είμαι πρόθυμη να το αναθεωρήσω.

Πχ ο Μπέτελ στο Λουξεμβούργο δεν θα μπορούσα να πω ότι εργαλειοποιησε την παρουσία του και την σεξουαλική του ταυτότητα για προσωπικό όφελος. Αλλά γενικότερα για τη κοινότητα και προσπάθησε να την επωφελησει μέσω του πολιτικού του έργου.

Ο Κασελακης έκανε κάτι για τη λοατκι κοινότητα;;
Αλλο λεω αλλο λες.
Λετε καποιοι οτι στις δυτικες κοινωνιες ειναι ευνοημενοι οσοι δηλωνουν ομνοφιλοφυλοι.Ε..αυτο ειναι ψεμα.
Το αν εκανε κατι ο κασελακης για τους ομοφυλοφιλους δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ.
Θεωρητε οτι οταν δηλωνουν ομοφιλοφιλοι τυγχανουν επιτυχια λογω ομοφυλοφιλιας επειδη η κοινωνια ευνοει τους ομοφυλοφιλους.Η αληθεια ειναι οτι αυτο ειναι ΨΕΜΑ.
ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΜΑ.

Οι κοινωνιες και ιδιαιτερα η ελληνικη ειναι βαθια συντηρητικη και αντιομοφυλοφιλικη.,Και ακριβως επειδη αυτο ειναι..θεωρει οτι παραεδωσαν δικαιωματα στους ομοφιλοφυλους και οτι ολοι οι ομοφυλοφιλοι πετυχαινουν επειδη ειναι ομοφυλοφιλοι.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΟΜΟΦΟΒΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Αν δεν το καταλαβαινεις δικο σου προβλημα..αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
Περιμενετε ο ομοφυλοφιλος να θαβεται και να κρυβεται..και οταν ομοφυλοφιλος τυγχανει επιτυχιας ΠΑΝΤΑ το ριχνετε στην ευνοικη μεταχειρηση επειδη ειναι ομοφυλοφιλος..ενω ισχυει ενας βαθυς ρατσισμος στους ομοφυλοφιλους,
Αντε γεια.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,453 μηνύματα.
Αλλο λεω αλλο λες.
Λετε καποιοι οτι στις δυτικες κοινωνιες ειναι ευνοημενοι οσοι δηλωνουν ομνοφιλοφυλοι.Ε..αυτο ειναι ψεμα.
Το αν εκανε κατι ο κασελακης για τους ομοφυλοφιλους δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ.
Θεωρητε οτι οταν δηλωνουν ομοφιλοφιλοι τυγχανουν επιτυχια λογω ομοφυλοφιλιας επειδη η κοινωνια ευνοει τους ομοφυλοφιλους.Η αληθεια ειναι οτι αυτο ειναι ΨΕΜΑ.
ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΜΑ.

Οι κοινωνιες και ιδιαιτερα η ελληνικη ειναι βαθια συντηρητικη και αντιομοφυλοφιλικη.,Και ακριβως επειδη αυτο ειναι..θεωρει οτι παραεδωσαν δικαιωματα στους ομοφιλοφυλους και οτι ολοι οι ομοφυλοφιλοι πετυχαινουν επειδη ειναι ομοφυλοφιλοι.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΟΜΟΦΟΒΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Αν δεν το καταλαβαινεις δικο σου προβλημα..αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
Περιμενετε ο ομοφυλοφιλος να θαβεται και να κρυβεται..και οταν ομοφυλοφιλος τυγχανει επιτυχιας ΠΑΝΤΑ το ριχνετε στην ευνοικη μεταχειρηση επειδη ειναι ομοφυλοφιλος..ενω ισχυει ενας βαθυς ρατσισμος στους ομοφυλοφιλους,
Αντε γεια.
Δεν είπα κάτι τέτοιο. :Ι

Είπα συγκεκριμένα ότι κάποιοι το εκμεταλλεύονται.

Το ότι κάποιοι έχουν τον χαρακτήρα και τη ταση να το εκμεταλλευτούν αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι είναι ομόφυλοφιλοι και καταξιωμενοι σημαίνει ότι πάτησαν στον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Έχει μεγάλη διαφορά.

Εγώ θα απαντήσω ανάλογα με τον χαρακτήρα του ανθρώπου.

Υπάρχουν κάποιοι που δεν το διαλέγουν και όντως είναι ομοφυλόφιλοι και μπορεί να προσπαθούν να το αποδεχτούν η να το έχουν αποδεχθεί και να είναι οκ.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που για να εξελιχθούν οικονομικά η και κοινωνικά θα υιοθετουσαν μια διαφορετική ταυτότητα.

Δηλαδή θες να μου πεις βρε πουπουλινα ότι όλοι όσοι δηλώνουν γκει και είναι διάσημοι είναι οντως και δεν το κάνουν για να εξελιχθούν; Ότι δεν υπάρχει το queerbaiting;

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια