nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
02-11-24
12:18
Γιατί η αστυνομία σε αυτό το κράτος ανέκδοτο κοιτάει να χτυπάει πυροσβέστες και γιατρούς και να συλλαμβάνει μαθητές αντι για να πιάνει δολοφόνους που είναι επικίνδυνοιΠως είναι δυνατόν να μην έχει κινηθεί η αστυνομία εναντίον της;; Γιατί κυκλοφορεί ελεύθερη ακόμα;;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,974 μηνύματα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,192 μηνύματα.
04-11-24
19:33
Νιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;; Νιαουυυυυυυυυ; Τι κανει νιαου νιαου;
Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Αμαλιάδας: Και έκτο μωρό νεκρό στο περιβάλλον της Ειρήνης
Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των πέντε νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα, καθώς αποκαλύφθηκε ο θάνατος ακόμη ενός μωρού στο περιβάλλον της Ειρήνηςwww.enikos.gr
Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των πέντε νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα, καθώς αποκαλύφθηκε ο θάνατος ακόμη ενός μωρού στο περιβάλλον της Ειρήνης Μουρτζούκου.
Σύμφωνα με τo Mega, όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο το δεύτερο μωρό της Ειρήνης άρχισε άμεσα ο γονιδιακός έλεγχος. Κι αυτό γιατί ήδη είχαν φύγει από τη ζωή δύο παιδιά από την ίδια οικογένεια. Η αδελφή της Ειρήνης το 2014 και το πρώτο παιδί της το 2022.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γονιδιακός έλεγχος που άρχισε τον περασμένο Οκτώβριο δεν αφορούσε μόνο την αδελφή της, Ηλιάνα και την 19 ημερών κόρη της, αλλά και ένα τρίτο μωρό της οικογένειας, που και αυτό εντελώς ξαφνικά «έφυγε» από την ζωή.
Γονιδιακός έλεγχος
Θετικό οικογενειακό ιστορικό αιφνίδιων θανάτων από την πλευρά της μητέρας. Αναφέρεται:
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όλα έδειχναν, πως η Ειρήνη είχε χάσει ένα μόνο αδελφάκι. Ωστόσο όπως προκύπτει από τον γονιδιακό έλεγχο έχει χάσει ένα ακόμη αδελφάκι για το οποίο ουδέποτε έχει μιλήσει. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ο θάνατος του ήταν αιφνίδιος στους πρώτους μήνες της ζωής του, συγκεκριμένα σε ηλικία 13 μηνών.
- Αιφνίδιος θάνατος σε νηπιακή ηλικία (θεία, σε ηλικία 13 μηνών).
- Νεογνικός θάνατος αγνώστου αιτιολογίας (θεία, κατά τις πρώτες ημέρες ζωής).
- Η μητέρα έχει χάσει άλλο ένα θήλυ νεογνό, σε ηλικία 19 ημερών.
«Μου κάνει εντύπωση που δεν είχε αναφερθεί ποτέ για το έκτο μωρό»
Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της μητέρας, της οποίας το παιδί πέθανε το 2021, Δημήτρης Γαλεντέρης, μίλησε στο Μega λέγοντας: «Πρέπει να μάθουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το παιδί. Από τον γονιδιακό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι. Μου κάνει εντύπωση που δεν είχε αναφερθεί ποτέ για το έκτο μωρό. Δεδομένου ότι το παιδί ήταν στο σπίτι, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις συνθήκες».
Σε σχέση με το δεύτερο μωρό της Ειρήνης, ο κ. Γαλεντέρης ανέφερε: «Δεν υπάρχουν ανεξήγητα πράγματα στην ιατρική. Πρέπει να υπάρχει παθολογία. Κάποιο αίτιο υπάρχει σίγουρα».
Τα ταξίδια της στη Γερμανία
Όπως είχε αναφέρει από την Παρασκευή (1/11) η Ειρήνη, είχε κλείσει εισιτήρια για να φύγει τις επόμενες μέρες στην Γερμανία. «Φεύγω εκτός ναι. Έτσι για να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα, γιατί είναι κρίμα η Πόπη τώρα να τραβάει τέτοιο πράγμα από εμένα. Έχει ένα παιδί πίσω. Θα πάω ναι, θα φύγω, να πάω να ξεχαστώ και εγώ λίγο. Θα πάω για δουλειά. Καλό θα μου κάνει».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο βιολογικός της πατέρας μένει μόνιμα εκεί κι έτσι η 24χρονη πήγαινε κατά καιρούς στη Γερμανία για να δουλέψει, ενώ μία από εκείνες τις φορές ήταν και τον Μάρτιο του 2023, όσο η Ειρήνη ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.
«Δεν είναι ένα αξιόπιστο άτομο»
Ο ιδιοκτήτης γραφείου ευρέσεως εργασίας δήλωσε: «Με είχε ξανά ενοχλήσει η συγκεκριμένη στο παρελθόν και δεν σήκωνε τα τηλέφωνά της στους εργοδότες. Οπότε, κατανοείτε, δεν είναι ένα αξιόπιστο άτομο που να μπορέσω να βασιστώ να την ξανά συστήσω να πάει σε εργοδότες. Πέρσι ήταν, τώρα ακριβώς δεν θυμάμαι αλλά πρόσωπα δεν ξεχνάω καθόλου. Ήταν για βοηθός στην κουζίνα, κάτι τέτοιο νομίζω, δεν έχει κάποια ειδικότητα. Αλλά τη θυμάμαι, την είδα τώρα στις φωτογραφίες και λέω «αυτή είναι η κοπέλα που είχα μιλήσει για να στείλω στη Γερμανία».
Με τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση να είναι καταιγιστικές η Ειρήνη αποφάσισε να ξαναφύγει για να δουλέψει στη Γερμανία. Κάτι που υποστήριξε η ίδια στο Μega, με την δικηγόρο της πάντως να διευκρινίζει πως τελικά δεν θα το κάνει. «Μα πρέπει να φύγω έτσι κι αλλιώς εγώ από εδώ. Ήταν να φύγω μία μέρα πριν φύγουμε για Αθήνα. Έκατσα αναγκαστικά για να έρθω Αθήνα. Πρέπει να δουλέψω. Και πέρσι είχα φύγει, είχα πάει εκεί πάλι. Κάθε χρόνο είμαι εκεί, είμαι κουζίνα. Σε εστιατόριο κι είμαι κάθε χρόνο», είχε πει η Ειρήνη, ενώ υποστήριξε πως είτε φύγει είτε μείνει θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση των Αρχών.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,192 μηνύματα.
05-11-24
18:20
Θαυμα..θαυμα....ο εισαγγελεας εκανε μια κινηση....................
Δηλαδη....ελεος πια..Το θεμα ειναι βεβαια να κινητοποιουνται στον δευτερο θανατο..αν δεν μπορουν απο τον πρωτο...οχι στον 6ο!
Δηλαδη....ελεος πια..Το θεμα ειναι βεβαια να κινητοποιουνται στον δευτερο θανατο..αν δεν μπορουν απο τον πρωτο...οχι στον 6ο!
Την πραγματοποίηση έρευνας για τις συνθήκες θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη, του βρέφους που απεβίωσε τον περασμένο Αύγουστο στην Αμαλιάδα, ζήτησαν οι δικαστικές αρχές της Ηλείας.Αμαλιάδα: Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη
Την πραγματοποίηση έρευνας για τις συνθήκες θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη, του βρέφους που απεβίωσε τον περασμένο Αύγουστο στην Αμαλιάδα, ζήτησαν οιwww.enikos.gr
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Αμαλιάδας, καθώς για πρώτη φορά ο εισαγγελέας δίνει εντολή στην αστυνομία για προκαταρκτική εξέταση, με σκοπό την διερεύνηση της υπόθεσης, αναφορικά με τον θάνατο του μικρού παιδιού, τον περασμένο Αύγουστο.
Ο εισαγγελέας ζητά να ληφθούν καταθέσεις από το περιβάλλον του παιδιού και συγκεκριμένα από την μητέρα του, την Ειρήνη Μουρτζούκου, τους παππούδες, τις γιαγιάδες, τον φυσικό πατέρα, καθώς και από όσους μπορεί να γνωρίζουν λεπτομέρειες για τον θάνατο του παιδιού.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ζητηθεί από τον ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας να επισπεύσει τις διαδικασίες για τις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού, καθώς, όπως προκύπτει, η αποστολή τους στην Αθήνα έχει καθυστερήσει.
Πληροφορίες της ΕΡΤ ανέφεραν νωρίτερα ότι χθες πέρασε την πόρτα του Αστυνομικού Τμήματος της Αμαλιάδας, ο γιατρός, Βαγγέλης Δημητρόπουλος. Είναι ο άνθρωπος που παρέλαβε τον μικρό Παναγιώτη και είπε από την πρώτη στιγμή, πως το παιδί ήταν νεκρό, όταν έφτασε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Κάτι που τόσο η μητέρα του, Πόπη, όσο και η 24χρονη Ειρήνη, διαψεύδουν, υποστηρίζοντας πως ο μικρός ζούσε.
Εκτός από τον γιατρό κατέθεσε και η διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας της Αμαλιάδας, Μαρία Μπαχού. Σήμερα, αναμένεται να καταθέσει άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά σήμερα, η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου έφυγε από το σπίτι στην Αμαλιάδα όπου ζούσε με την Πόπη, μητέρα του 15μηνου βρέφους, και πιθανότατα φιλοξενείται από συγγενικό της πρόσωπο σε άλλη περιοχή της Ηλείας. Υπενθυμίζεται ότι όλο αυτό το διάστημα, η μητέρα του Παναγιώτη στήριζε την Ειρήνη, που βρίσκεται στο «κάδρο».
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πιο ψευτικο υφος...που το παιζει'' εγω η κακομοιρα''..και πιο Καϊλας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Το σιχαμα.
Τωρα βεβαια μιλανε οι κοντινοι της.ΠΡΙΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΑΝΕ;Πεθαναν τοσα παιδια;
ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ.
Τωρα βεβαια μιλανε οι κοντινοι της.ΠΡΙΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΑΝΕ;Πεθαναν τοσα παιδια;
Το ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ περιβαλλον.09:31, Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2024Αμαλιάδα: Σοκάρει η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου - «Πιστεύω πως έκανε κακό στην αδελφή της, έχω πολλές αποδείξεις»
Σοκ προκαλούν τα όσα ειπώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (06/11) σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου και τον θάνατο των πέντεwww.enikos.gr
Σοκ προκαλούν τα όσα ειπώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (06/11) σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου και τον θάνατο των πέντε παιδιών στην Αχαΐα και στην Αμαλιάδα, καθώς η μητέρα της υποστήριξε ξεκάθαρα πως η 24χρονη «έκανε κακό στην αδελφή της και έχω πολλές αποδείξεις».
«Το παιδάκι έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ. Με φώναξε η Ειρήνη και μου είπε ότι η αδελφή της έκανε έναν ήχο σαν να βήχει. Είχε αλλάξει το χρώμα της, ήταν ημιλιπόθυμη, πεθαμένη, πώς να το εξηγήσω. Έδωσα στο παιδί το φιλί της ζωής και ειδοποίησα τον πατέρα της Ειρήνης για να πάμε στο νοσοκομείο» είπε αρχικά η μητέρα της 24χρονης, προσθέτοντας ότι «δεν θέλω να πιστέψω αυτά που ακούω για την Ειρήνη, δεν ξέρω αν έχει κάνει κακό στα παιδιά, αυτό το ξέρει η ίδια».
Σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής εκπομπής «Ανοιχτές Υποθέσεις», η μητέρα της Ειρήνης, παραδέχθηκε πως υπήρξαν κάποιες φορές που την χτύπησε, λέγοντας ότι: «Ήμουν εκτός ορίων. Είχε φτάσει σε καταστάσεις που δεν μπορούσα να το μαζέψω αλλιώς και έπρεπε να απλώσω χέρι».
Σε ερώτηση που έγινε ξανά αργότερα κατά την διάρκεια της εκπομπής, η μητέρα της Ειρήνης, ισχυρίστηκε πως «πιστεύω ότι η Ειρήνη έκανε κακό στην αδελφή της και έχω πάρα πολλές αποδείξεις», με την 24χρονη να της απαντά πως «δεν υπάρχει μάνα για εμένα πλέον, τέλος», ξεσπώντας σε λυγμούς.
Επίσης, η μητέρα της Ειρήνης ισχυρίστηκε ότι όταν ήταν έγκυος στον αδελφό της 24χρονης, εκείνη την «σκότωσε στο ξύλο από την ζήλεια της», με την Ειρήνη να παραδέχεται το συγκεκριμένο γεγονός επισημαίνοντας ότι «δεν ήθελα άλλο παιδί, δεν ήθελα να αντικαταστήσει την νεκρή αδελφή μου».
Από την πλευρά της, η Ειρήνη Μουρτζούκου, με δάκρυα στα μάτια και σε εμφανώς άσχημη ψυχολογική κατάσταση, υποστήριξε πως ο αδελφός της μητέρας της, την βίασε όταν ήταν 9 ετών, με την μητέρα της να ισχυρίζεται πως «το ακούω για πρώτη φορά».
Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η κουμπάρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, Κατερίνα, η οποία επέμεινε ότι η 24χρονη σκότωσε το παιδί της λέγοντας ότι είχε υποστεί ξανά κρίση στα χέρια της Ειρήνης.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αμαλιάδα: «Θεωρώ την κόρη μου δολοφόνο» λέει η μητέρα της Ειρήνης - Το μήνυμα που φέρεται να «καίει» την 24χρονη
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Αμαλιάδας, με τα πέντε βρέφη που πέθαναν παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου.www.enikos.gr
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Αμαλιάδας, με τα πέντε βρέφη που πέθαναν παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου.
Αμαλιάδα: Έρευνα για τυχόν ανθρωποκτονία του μικρού Παναγιωτάκη – Η παραγγελία του Αντεισαγγελέα και οι καταθέσεις
Μάλιστα, η μητέρα της Ειρήνης, Πόπη, μιλώντας στο MEGA, ερωτώμενη για το αν πιστεύει η ίδια ότι η 24χρονη μπορεί να έχει σκοτώσει την άλλη κόρη της, απάντησε πως, «λίγο σκληρή κουβέντα, αλλά ναι».
Στην συνέχεια, η κα. Πόπη επιβεβαίωσε πως έχει μηνύματα και ηχογραφήσεις, τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν την θέση της Ειρήνης. Συγκεκριμένα, στην συνομιλία που παρουσίασε το ίδιο Μέσο, φαίνεται η μητέρα να λέει «δεν πιστεύω ότι έκανες κάτι στα παιδιά», με την Ειρήνη να ρωτά, «καλά έκανα. Θα κάνω ό,τι θέλω».
Αμαλιάδα: «Είναι απαράδεκτη» – Η Ειρήνη Μουρτζούκου απαντά στην μητέρα της που την κατηγορεί για τον θάνατο της αδελφής της
«Με παρακάλαγε με κάποιο τρόπο να πω καλές κουβέντες γι’ αυτή, αλλά της είπα ότι δεν έχω να πω καλή κουβέντα και το ξέρει. Εκεί ήταν που μου έστειλε αυτό το μήνυμα. Με απειλεί ότι θα φορέσω μαύρα αν δεν βγω να πω καλή κουβέντα γι’ αυτή, γιατί έχει στενέψει ο κλοιός. Θα αυτοκτονήσει λογικά, εγώ έτσι το εξέλαβα και ότι θα ξαναντυθώ στα μαύρα. Δεν μπορώ να βρω απάντηση. Από ζήλια; Επειδή ήθελε αποκλειστικά εμένα; Ζήλευε τους υπόλοιπους; Τα παιδιά; Δεν μπορώ να την ερμηνεύσω», πρόσθεσε η μητέρα της Ειρήνης.
Έρευνα για τυχόν ανθρωποκτονία του μικρού Παναγιωτάκη
Το αδίκημα της ανθρωποκτονίας του μικρού Παναγιωτάκη τον περασμένο Αύγουστο, στην Αμαλιάδα, ερευνούν πλέον οι αρμόδιες αρχές ύστερα από σχετική εντολή του Αντεισαγγελέα Ηλείας Δ. Φλωρίδη.
Οι έρευνες των αξιωματικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας κινούνται πλέον και επίσημα σε συγκεκριμένη κατεύθυνση σχετικά με τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη και τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες γύρω από τον αιφνίδιο χαμό του βρέφους.
Συγκεκριμένα, ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, Διαμαντής Φλωρίδης, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς την Ασφάλεια Ήλιδας προκειμένου να διερευνηθεί συγκεκριμένα το αν προκύπτει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας (με οποιοδήποτε είδος δόλου) του βρέφους, που πέθανε σε ηλικία 15 μηνών.
Η εισαγγελική παραγγελία, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», περιλαμβάνει όλο το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο από το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, από τη στιγμή που πέθανε ο Παναγιωτάκης, γιος της Πόπης, φίλης της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου.
Επίσης, ο Αντεισαγγελέας ζητά από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, στο πλαίσιο της νέας έρευνας, να λάβουν καταθέσεις τεσσάρων συγκεκριμένων προσώπων, κάποιες από τις οποίες έχουν ήδη ληφθεί, καθώς και να του επισυναφθεί η ιατροδικαστική έκθεση με τα αίτια θανάτου του παιδιού.
Ξεκάθαρη εικόνα για τις κατηγορίες που ενδέχεται να διατυπωθούν θα υπάρξει μετά και την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας, όταν και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας για να αποφανθεί σχετικά με την άσκηση ποινικής δίωξης κατά υπόπτων, εφόσον προκύψουν, για τη διερευνώμενη τέλεση ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο μεταξύ, η πρώτη έρευνα που παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, Ευάγγελο Μιχαήλο, που και αυτή στάλθηκε προς το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας, έχει ήδη ολοκληρωθεί από τους αστυνομικούς. Μέσω της συγκεκριμένης παραγγελίας Εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε να μάθει την πορεία των υποθέσεων θανάτων βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία και σε ποιο σημείο βρίσκονται αυτές.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας βρίσκονται ήδη στα χέρια του εισαγγελικού λειτουργού, ο οποίος και είναι αρμόδιος για τις επόμενες ενέργειες.
Χθες, διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας στην Εισαγγελία Πατρών η δικογραφία για το θάνατο του δεύτερου μωρού της Ειρήνης Μουρτζούκου στο Νοσοκομείο Παίδων, το 2023. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για το τι πραγματικά συνέβη και στα πέντε παιδιά, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία σε κάποιο πρόσωπο.
ΟΛΑ καταιγιστικα..τοσα χρονια τωρα δεν μιλαγαν αυτοι που ξερουν...θα γλυτωναν παιδια..και αν δεν υπηρχε η Νικολουλη...οπως το ιδιο εγινε και με την Πισμπιριγκου..,το αλλο σιχαμα...η Νικολουλη το ξετρυπωσε...ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΛΕΜΕ.
ΜΙΑ δημοσιογραφος αστυνμικου ρεπορταζ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ/.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΦΘΑΜΛΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΕΘΥΝΟΑΝΕΥΘΥΝΟΙ κοιμουνται αστστλα.
ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΛΕΜΕ,
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.
Ισχύει που ακούγεται ότι αυτή έμενε μια περίοδο με την πισπιριγκου;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν το εχω ακουσει και δεν νομιζω οτι ισχυει.Αν γραφονται αυτα ειναι απο φεεις και λοιπες μαλακιες.Ισχύει που ακούγεται ότι αυτή έμενε μια περίοδο με την πισπιριγκου;
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.
Δεν το εχω ακουσει και δεν νομιζω οτι ισχυει.Αν γραφονται αυτα ειναι απο φεεις και λοιπες μαλακιες.
Είδα αυτό το απόσπασμα και πολλοί λένε ότι αναφέρεται αυτός σε αυτήν
Αλλά δεν ξέρω
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Koita κατι.Ο συγκεκριμενος κατι την ρωταει.Η συγκεκριμενη απανταει αορισστα και γενικα.
Είδα αυτό το απόσπασμα και πολλοί λένε ότι αναφέρεται αυτός σε αυτήν
Αλλά δεν ξέρω
Το συγκεκριμενο καναλι στο τικ τοκ...ΤΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΜΠΙΡΙΓΚΟΥ.
Κια εγω λεω οτι ελεγαν για μια εξωγθηνη μανα.
Ετσι το ερμηνευω,
Εχουν αξια αυτα που λεω;
Εσυ αν δεν εβλεπες αυτο στο τικ τοκ..ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ που δθνουν ..δηλαδη στο με ποιον συγκατηκουσε η ειρηνη..θα πηγαινε στο μυαλο σου εκει;
ΟΧΙ.
Πηγε το μυαλο σου εκει..επειδη καποιοι στο τικ τοκ ετσι το ερμηνευσαν/Ε..και;
Αποψε παντως εγω βλεπω νικολουλη.. Η ατιμη δενε χει διαψευστει ΠΟΤΕ!
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,768 μηνύματα.
Αμαλιάδα: «Ειρήνη, με ποια έμενες στην οδό Ασημακοπούλου;» ρώτησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος | LiFO
Η ερώτηση του Θανάση Κατερινόπουλου που έφερε σε δύσκολη θέση την 24χρονη
www.lifo.gr
Αμαλιάδα: Τι απαντά η αδελφή της Πισπιρίγκου στις φήμες που την ήθελαν να μένει με την Ειρήνη - Λόγος της Πέλλας
Νέες «φωτιές» άναψε στην υπόθεση της Αμαλιάδας, μία αναφορά στον «αέρα» του OPEN ότι η Ειρήνη Μουρτζ
logospellas.gr
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω ...δεν απαντω. θα δουμε σημερα στην Νικολουλη,δυστυχως ειναι η πιο αξιοπιστη.Πιο αξιοπιστη απο καθε αστυνομια ή δικαστικη αρχη.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΑ.ΠΙΚΡΗ,,ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΑ.ΠΙΚΡΗ,,ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Μετά την τελευταία εκπομπή Κουσουλου το μόνο σίγουρο ειναι οτι χρειάζεται να παραπεμφθούν ολοι όσοι ήταν στην εκπομπή ,δημοσιογράφοι "ψυχολόγοι" κ.α ,η οικογένεια της Ειρήνης και στο τέλος να λάβει ψυχιατρική υποστήριξη η Ειρήνη .
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ελα ρε συ..ξυπνησαν λεμε...θαυμα..θαυμα....
Δυσρυχως το κανει με τετοιο τροπο(μαξιλαρι ισως) και εχουν περαει τοσα χρονια καιε χουν αργησει τοσο πολυ,που φοβαμαι οτι δεν θα μπορεσουν να στηριξιυν τις κατηγοριες..μακαρι να διαψευστω,
Νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα: Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει την υπόθεση
Η υπόθεση με τα 5 νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα αναμένεται να πάρει τον «δρόμο» προς το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.www.enikos.gr
Η υπόθεση με τα 5 νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα αναμένεται να πάρει τον «δρόμο» προς το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.
Οι έρευνες για τους «περίεργους» θανάτους συνεχίζονται. Η υπόθεση αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να περάσει στα χέρια των έμπειρων αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για περαιτέρω διερεύνηση. Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για εβδομάδα εξελίξεων.
Ακόμα δεν έχει βέβαια γίνει γνωστό εάν το Ανθρωποκτονιών θα αναλάβουν τις έρευνες και για τους πέντε θανάτους παιδιών ή κάποια συγκεκριμένη εξ αυτών υπόθεση.
Κεντρικό πρόσωπο της σκοτεινής αυτής υποθέσης με φόντο τους πέντε θανάτους των παιδιών είναι η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου η οποία μετά και τις τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις και τα όσα ειπώθηκαν προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας.
Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις για τον μικρό Παναγιώτη
Καθαρές βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του μικρού Παναγιώτη, ενός από τα συνολικά πέντε νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα. Μια υπόθεση που διερευνάται από τις Αρχές και για την οποία οι αποκαλύψεις είναι διαρκείς.
Οι εξετάσεις, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δεν ανέδειξαν στοιχεία που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια, σε ό,τι αφορά την περίπτωση του 15 μηνών βρέφους.
Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης ανέφερε ότι οι ιστολογικές εξετάσεις για τα βρέφη θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο προκειμένου να ολοκληρωθούν. Σημείωσε μάλιστα πως «σίγουρα θα πρέπει να διοριστούν ειδικοί πραγματογνώμονες και τεχνικοί σύμβουλοι στην υπόθεση».
Αναφορικά με το «σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου», που συνδέεται με τους θανάτους βρεφών, ο ιατροδικαστής επεσήμανε ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση, η οποία ευθύνεται για μόλις το 0,012% των θανάτων βρεφών – δηλαδή 1,2 θάνατοι ανά 10.000 γεννήσεις.
«Όταν το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται σε ένα στενό οικογενειακό περιβάλλον και μάλιστα επανειλημμένα, όπως στην περίπτωση της Αμαλιάδας με πέντε θύματα, είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί ως τυχαίο. Το στατιστικό αποδεικνύει ότι η πιθανότητα να ευθύνεται το σύνδρομο για όλους αυτούς τους θανάτους είναι εξαιρετικά χαμηλή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γαλεντέρης.
Επιπλέον, ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο και δύσκολο για κάποιον να πεθάνει από επιληπτική κρίση, όπως ισχυρίζεται η μητέρα, κάτι που καθιστά ακόμη πιο περίπλοκη την υπόθεση.
Η έρευνα συνεχίζεται και αναμένονται νέα στοιχεία για να φωτίσουν τις ακριβείς συνθήκες των θανάτων αυτών.
Δυσρυχως το κανει με τετοιο τροπο(μαξιλαρι ισως) και εχουν περαει τοσα χρονια καιε χουν αργησει τοσο πολυ,που φοβαμαι οτι δεν θα μπορεσουν να στηριξιυν τις κατηγοριες..μακαρι να διαψευστω,
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6,904 μηνύματα.
Δεν έχω δει τίποτα, θα μπω σε space στο Χ για να μάθω και θα σας πω
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
Αρρωστημενος ο τροπος που μιλαει η τυπισσα...
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,666 μηνύματα.
Αυτό σκεφτόμουν. Πώς μπορεί πλέον να αποδειχτεί; Γιατί με στατιστικές και με τρόπο ομιλίας δεν αποδεικνύεται τίποταΕλα ρε συ..ξυπνησαν λεμε...θαυμα..θαυμα....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
To πιο δυσκολο εδω ειναι ο τροπος θανατου.Στν πισμπιριγκου ειχαμε κεταμινη..υπηρχαν ευρηματα...βρεθηκε κεταμινη,εδω αν απλα βαζει μαξιλαρι ή κλεινει μυτη και στομα..πως μπορει μερα απο τοσο καιρο ειδικα στα πρωτα παιδια να βρεθει κατι;Αυτό σκεφτόμουν. Πώς μπορεί πλέον να αποδειχτεί; Γιατί με στατιστικές και με τρόπο ομιλίας δεν αποδεικνύεται τίποτα
Ιδεα δενε χω.
Ανέλαβε και επίσημα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών την υπόθεση θανάτου των πέντε βρεφών, στην Αμαλιάδα και την Αχαΐα.Αμαλιάδα: Στο Ανθρωποκτονιών και επίσημα η υπόθεση των 5 νεκρών βρεφών - Θα ερευνηθεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Ανέλαβε και επίσημα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών την υπόθεση θανάτου των πέντε βρεφών, στην Αμαλιάδα και την Αχαΐα.www.enikos.gr
Οι πολύπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών αναλαμβάνουν πλέον την προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση-θρίλερ που συγκλονίζει την κοινή γνώμη, με σκοπό να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους.
Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει την διερεύνηση του θανάτου των πέντε μικρών παιδιών και του ενδεχομένου ύπαρξης εγκληματικής ενέργειας.
Στο «μικροσκόπιο» τα κοινά στοιχεία στους θανάτους των 5 παιδιών
Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, στο «μικροσκόπιο» των έμπειρων αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, θα βρεθούν τα κοινά στοιχεία που ενδεχομένως υπάρχουν στους θανάτους των πέντε παιδιών σε Αχαΐα και Αμαλιάδα, καθώς και το πρόσωπο που τα αντίκρισε τελευταία φορά όσο βρίσκονταν εν ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες , θα ξεκινήσει ένας νέος γύρος καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος των πέντε βρεφών, όπως οι γονείς τους, καθώς και από την 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία φέρεται να ήταν παρούσα στους θανάτους.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αναμένεται να ρωτήσουν τα πρόσωπα που θα καταθέσουν εκ νέου, εάν θεωρούν ότι ο θάνατος των πέντε παιδιών, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι, καθώς και εάν υπάρχει κάποιο άτομο που πιστεύουν πως θα μπορούσε να είχε λόγο να τους στερήσει την ζωή τους. Στο «κάδρο» των ερευνών, αναμένεται να μπει το πρόσωπο που είδε τελευταία φορά τα παιδιά εν ζωή, ενώ θα εξεταστεί εάν αυτό το πρόσωπο είναι κοινό και στις πέντε περιπτώσεις.
Αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των υπολοίπων προσώπων, τελευταία αναμένεται να κληθεί να καταθέσει η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν η 24χρονη, που είναι το κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση, θα δώσει απλή κατάθεση ή εάν ο εισαγγελέας διατάξει να δώσει κατάθεση ανωμοτί.
Παράλληλα, θεωρείται δεδομένο πως θα οριστεί πραγματογνώμονας, ο οποίος θα είναι ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τις ιατροδικαστικές εκθέσεις και των πέντε παιδιών, για να εντοπίσει εάν τυχόν υπάρχουν κοινά στοιχεία. Την ίδια ώρα, θα πραγματοποιηθούν αυτοψίες, τόσο στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε το ένα από τα δύο παιδιά της 24χρονης που απεβίωσε, όσο και στα σπίτια που διέμεναν τα υπόλοιπα παιδιά, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή.
Αξίζει να σημειωθεί πως, τα λάθη και οι παραλείψεις που έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής και στις πέντε υποθέσεις θανάτων των παιδιών, καθώς και το μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει ήδη περάσει, καθιστά πιο δύσκολη την έρευνα των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών, αφού όταν έφυγαν από την ζωή τα βρέφη, τα τοπικά αστυνομικά τμήματα που είχαν αναλάβει ξεχωριστά τις υποθέσεις, δεν εξέτασαν τους χώρους που αυτά άφησαν την τελευταία τους πνοή.
Την δική της εκδοχή για τα γεγονότα έδωσε σήμερα η Ειρήνη Μουρτζούκου, με νέα συνέντευξη που παραχώρησε, αυτή τη φορά στον ΑΝΤ1. Η 24χρονη εξαπέλυσε βέλη κατά της μητέρας της, ενώ απάντησε και για τα όσα λέγονται για την Δήμητρα Πισπιρίγκου. «Ούτε να την βλέπω δεν θέλω», είπε αρχικά για την μητέρα της, ενώ υποστήριξε ότι «δεν έχω κάτι να φοβηθώ για τα μηνύματα που λέει η μαμά μου ότι έχει».
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- chester20080
- nearos
- charmander
- fmarulezkd
- Scandal
- Kate1914
- Fernando_A
- Ilma
- AggelikiGr
- rafaela11
- back2967
- Αντικειμενικός
- camil
- Paragontas7000
- Libertus
- taketrance
- Drglitterstar
- kalhkardia
- American Economist
- Giorgkalo
- synthnightingale
- Jim175
- dreamer!!
- bibliofagos
- Ωρορα
- ROM32
- Joji
- thenutritionist
- Advocatus diaboli
- Memetchi
- User2350
- A350
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.