Dalian
Περιβόητο μέλος
Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,822 μηνύματα.
12-01-13
17:52
Ζητείται καθαρίστρια να αναλάβει το χάλι μου
Πληρώνω όσο όσο
Πληρώνω όσο όσο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlin
Δραστήριο μέλος
Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 427 μηνύματα.
12-01-13
20:02
Νταξ,νιώθω σαν ένα κατάμαυρο πρόβατο μέσα σε αυτό το θρεντ
εγώ νιώθω έτσι σχεδόν σε όλα τα θρέντς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
12-01-13
20:04
Έπρεπε να σε επαναφέρουμε στον "ίσιο" δρόμο.Σήμερα βρήκατε να αναβιώσετε το topic αυτό; Που έβαλα σκούπα και καθάρισα;
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,253 μηνύματα.
12-01-13
20:17
Πληρώνω όσο όσο
say whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ?
τζαμπέ όλο το γενικό καθαρισμό θα σου κάνω.
Άντε να καταξοδευτείς για μια σοκοφρέτα,ως γνωστόν.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 1,778 μηνύματα.
27-01-13
01:57
Μένω μόνη μου 3 χρόνια και μυαλό ακόμα να βάλω... όποτε έρχεται η μάνα μου (αφού γίνουμε κώλος για το πόσο τεμπέλα είμαι) και τα αφήνει όλα λαμπίκο, επί μια βδομάδα μετά τα κρατάω επίσης όλα λαμπίκο. Μετά πραγματικά δεν ξέρω πώς ξεφεύγει η κατάσταση. Σε φάση να θέλω να φάω και να πλένω επι τόπου πηρούνι.
Βασικά ένα - είναι ότι μαγειρεύω πολύ και η κουζίνα είναι διαρκώς κώλος. Κι εγώ όπως είπα πριν αχαΐρευτη και τεμπέλα για να το μαζέψω αυτό το χάος.
Μην μιλήσω για τους τόνους τα ασιδέρωτα ρούχα.
Βασικά ένα - είναι ότι μαγειρεύω πολύ και η κουζίνα είναι διαρκώς κώλος. Κι εγώ όπως είπα πριν αχαΐρευτη και τεμπέλα για να το μαζέψω αυτό το χάος.
Μην μιλήσω για τους τόνους τα ασιδέρωτα ρούχα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...