Αντρικό φλερτ σε άντρες

Guest 216311

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αν ήταν ευγενικός γιατί ; Σε τι διαφέρει από το να σε φλερτάρει μια γυναίκα που δεν σε ενδιαφέρει;
Διότι θα εισέλθω σε ένα "παιχνίδι" και μια κατάσταση που για εμένα είναι αφύσικη, δεν θέλω να χάνω χρόνο, ούτε να χαλάω την διάθεσή μου, ούτε να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ούτε να μου έρχεται αναγουλίαση. Ξέρεις, υπάρχουν μέρη όπου εκεί μπορούν να συχνάζουν άτομα που έχουν αυτές τις προτιμήσεις, ας πάνε σε αυτά τα μέρη να κάνουν ότι κάνουν ελεύθερα. Επίσης, αν εγώ ποτέ μπω σε τέτοιο μέρος, τότε ναι, θα δεχτώ το φλερτ χωρίς διαμαρτυρία. Όλα τα άλλα είναι πρόκληση προς την κοινωνία και είναι φυσικό να υπάρχουν αντιδράσεις. Όλα αυτά που έγραψα, ισχύουν και για εμένα που θα έχω άλλες ιδιαίτερες και προσωπικές προτιμήσεις σε διάφορα θέματα όπως παράδειγμα η αγαπημένη μου μουσική, δεν θα πάω να πείσω τον άλλον να ακούσει το είδος μουσικής που ακούω εγώ και να γίνω ενοχλητικός, θα βρω τα άτομα εκείνα που συνήθως συχνάζουν σε συγκεκριμένα μέρη και θα απολαμβάνουμε μαζί τα μη κοινωνικά αποδεκτά ακούσματά μας και τελειώνει εκεί το θέμα, αλλιώς στην αντίθετη περίπτωση σημαίνει ότι προσπαθώ να δημιουργήσω θέμα για δημοσιότητα ή άλλους δικούς μου λόγους.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,130 μηνύματα.
Αν ήταν ευγενικός γιατί ; Σε τι διαφέρει από το να σε φλερτάρει μια γυναίκα που δεν σε ενδιαφέρει;
Στο ότι είναι γυναίκα και να μην μας ενδιαφέρει, είναι το φύλο το οποίο μας έλκει. Το να στην πέσει ένας άντρας είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην σου αρέσει καθόλου και να σου φέρει απέχθεια. Σταματήστε επιτέλους να κρίνετε τους άλλους βάσει του τι σας έμαθε η ατζέντα και να τους ζητάτε και τα ρέστα.
Κανονικά έπρεπε να σου απαντήσει «επειδή έτσι γουστάρω.»

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,818 μηνύματα.
Καλά άμα σε κοιτάει επίμονα και δεν ανταποκρίνεσαι είτε γυναίκα ,άντρας, γκέι ,στρειτ ενοχλητικό λέγεται .

1735219970135.png

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,977 μηνύματα.
Στο ότι είναι γυναίκα και να μην μας ενδιαφέρει, είναι το φύλο το οποίο μας έλκει. Το να στην πέσει ένας άντρας είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην σου αρέσει καθόλου και να σου φέρει απέχθεια. Σταματήστε επιτέλους να κρίνετε τους άλλους βάσει του τι σας έμαθε η ατζέντα και να τους ζητάτε και τα ρέστα.
Αμα την πεσεις σε καμια λεσβια? Πως θα αντιδρουσε πιστευεις?

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,130 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,977 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,818 μηνύματα.
Θα σιχαινόταν ή θα τα έπαιρνε πολύ. Οι περισσότερες λεσβίες αντιπαθούν τους στρέιτ άντρες.

Όπως επίσης ότι αρκετές κοπέλες που είναι καιρό μόνες, ή γενικά απορρίπτουν συνεχώς ευκαιρίες μπορεί να είναι λεσβίες απλά δεν το γνωρίζουν.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Όπως επίσης ότι αρκετές κοπέλες που είναι καιρό μόνες, ή γενικά απορρίπτουν συνεχώς ευκαιρίες μπορεί να είναι λεσβίες απλά δεν το γνωρίζουν.
Ισχυει και το αναποδο. Δεν βλεπονται, εχουν ποτιστει με φεμιναζισμο και γινονται "λεσβιες". Ειναι και της μοδας.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,498 μηνύματα.
Δεν του ζήτησα τα ρέστα , ούτε τον εκρινα. Συζήτηση κάνουμε και τον ρώτησα κάτι πάνω σε από πού δημόσια (και όντας απόλυτος) δήλωσε.
Εσυ κρίνεις την ερώτηση μου.
Διότι θα εισέλθω σε ένα "παιχνίδι" και μια κατάσταση που για εμένα είναι αφύσικη, δεν θέλω να χάνω χρόνο, ούτε να χαλάω την διάθεσή μου, ούτε να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ούτε να μου έρχεται αναγουλίαση.
Ή πολύ απλά μπορείς να πεις "ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι"
Ξέρεις, υπάρχουν μέρη όπου εκεί μπορούν να συχνάζουν άτομα που έχουν αυτές τις προτιμήσεις, ας πάνε σε αυτά τα μέρη να κάνουν ότι κάνουν ελεύθερα.
Δηλαδή εσυ προσεγγίζεις γυναίκες μόνο σε στρέιτ μπαρ/ κλαμπ ή εφαρμογές ? Τι θα πει να πάνε σε "αυτά" τα μέρη ;
γίνω ενοχλητικός
Δεν μιλάμε για αυτήν την περίπτωση. Αν κάποιος σε πιέσει, λογικό να ενοχληθείς... Εγώ σε είχα ρωτήσει γιατί θα σε πείραζε σε περίπτωση που ήταν ευγενικός και δεν γνώριζε ότι είσαι στρέιτ.
δεν θα πάω να πείσω τον άλλον να ακούσει το είδος μουσικής που ακούω εγώ και να γίνω ενοχλητικός, θα βρω τα άτομα εκείνα που συνήθως συχνάζουν σε συγκεκριμένα μέρη και θα απολαμβάνουμε μαζί τα μη κοινωνικά αποδεκτά ακούσματά μας και τελειώνει εκεί το θέμα, αλλιώς στην αντίθετη περίπτωση σημαίνει ότι προσπαθώ να δημιουργήσω θέμα για δημοσιότητα ή άλλους δικούς μου λόγους.
Δεν θα έρθει να σε πείσει κανένας να κάνεις κάτι που δεν θες ,μονο αν το κάνει είναι λογικό να ενοχληθείς. Όσον αφορά αυτό που λες στο τέλος , δεν νομίζω ότι έχουν καμία όρεξη για να δημιουργήσουν "θέμα για δημοσιότητα" , απλώς ζουν , το φλερτ είναι μέρος της ζωής . Όπως εσυ είσαι ελεύθερος να φλερτάρεις όπου θες , έτσι (πρέπει να) μπορούν όλοι . Εάν δεν ενδιαφέρεσαι απλά το λες . Αν δεν γίνει ενοχλητικός δεν χρειάζεται να ενοχλεισαι μόνο κ μόνο που ήρθε να σου μιλήσει.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Δεν του ζήτησα τα ρέστα , ούτε τον εκρινα. Συζήτηση κάνουμε και τον ρώτησα κάτι πάνω σε από πού δημόσια (και όντας απόλυτος) δήλωσε.
Άσε μας ρε κοπέλα μου, το έχεις σχολιάσει αυτό το πράγμα κι άλλες φορές, γι' αυτό στα λέω έτσι.
Ό,τι θέλουμε θα αισθανθούμε σε αυτή την περίπτωση και δεν θα σε ρωτήσουμε κιόλας και ούτε θα ανεχτούμε την ανάκριση που κάνεις στον άνθρωπο.

(η πλάκα είναι ότι συμφωνείς με τον Παράγοντα και χαίρεσαι σαν να είναι τέρμα φυσιολογικό που οι γκέι δεν χωνεύουν τους στρέιτ, ενώ ταυτόχρονα κράζεις τους στρέιτ αν αισθανθούν αηδία από το πέσιμο.)

Έτσι γουστάρουμε :)

Υ.Γ.: Α, επίσης, δεν είδα να σας πειράζει που αν ένας άσχημος την πέσει σε μία κοπέλα, τα «ίου» πολλές φορές φεύγουν βροχή. Μόνο για γκέι μας νοιάζει, ε; Επειδή αυτό μας έμαθε το αφήγημα...

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

(η πλάκα είναι ότι συμφωνείς με τον Παράγοντα και χαίρεσαι σαν να είναι τέρμα φυσιολογικό που οι γκέι δεν χωνεύουν τους στρέιτ, ενώ ταυτόχρονα κράζεις τους στρέιτ αν αισθανθούν αηδία από το πέσιμο.)
Ναι τερμα φυσιολογικο ειναι για εμενα. Ουτε εγω πιστευω θα εκανα παρεα με ενα γκει. Δεν νομιζω να ειχαμε πολλα κοινα να πουμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και δεν ειναι κακο αυτο. Εδω με το ζορι υπαρχει η φιλια ενος αντρα με μια γυναικα

Guest 216311

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Ή πολύ απλά μπορείς να πεις "ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι"

Δηλαδή εσυ προσεγγίζεις γυναίκες μόνο σε στρέιτ μπαρ/ κλαμπ ή εφαρμογές ? Τι θα πει να πάνε σε "αυτά" τα μέρη ;

Δεν μιλάμε για αυτήν την περίπτωση. Αν κάποιος σε πιέσει, λογικό να ενοχληθείς... Εγώ σε είχα ρωτήσει γιατί θα σε πείραζε σε περίπτωση που ήταν ευγενικός και δεν γνώριζε ότι είσαι στρέιτ.

Δεν θα έρθει να σε πείσει κανένας να κάνεις κάτι που δεν θες ,μονο αν το κάνει είναι λογικό να ενοχληθείς. Όσον αφορά αυτό που λες στο τέλος , δεν νομίζω ότι έχουν καμία όρεξη για να δημιουργήσουν "θέμα για δημοσιότητα" , απλώς ζουν , το φλερτ είναι μέρος της ζωής . Όπως εσυ είσαι ελεύθερος να φλερτάρεις όπου θες , έτσι (πρέπει να) μπορούν όλοι . Εάν δεν ενδιαφέρεσαι απλά το λες . Αν δεν γίνει ενοχλητικός δεν χρειάζεται να ενοχλεισαι μόνο κ μόνο που ήρθε να σου μιλήσει.
Η ερώτηση του θέματος ήταν αν μας ενοχλούσε, όχι τι θα κάναμε. Αν ήταν "τι θα κάναμε" φυσικά θα του έλεγα αυτό" . Όσον αφορά ότι δεν σκέφτονται να δημιουργήσουν πρόβλημα, πέφτεις έξω, αυτή είναι η βασική τους πολιτική, πως θα προκαλέσουν την κοινωνία για να τραβήξουν τα βλέμματα επάνω τους, φυσικά τους προστάτευε το σατανικό σύστημα, των δημοκρατικών στις ΗΠΑ, τώρα όμως που βγήκε ο Τραμπ, η woke ατζέντα και όλοι αυτοί θα έχουν τις συνέπειες του νόμου.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ναι τερμα φυσιολογικο ειναι για εμενα. Ουτε εγω πιστευω θα εκανα παρεα με ενα γκει. Δεν νομιζω να ειχαμε πολλα κοινα να πουμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και δεν ειναι κακο αυτο.
Δεν κατάλαβες. Δεν σχολιάζω αυτό αλλά το γεγονός ότι θα στραφεί μόνο κατά των στρέιτ αντρών, ακόμα κι αν κάνουν το ίδιο πράγμα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Δεν κατάλαβες. Δεν σχολιάζω αυτό αλλά το γεγονός ότι θα στραφεί μόνο κατά των στρέιτ αντρών, ακόμα κι αν κάνουν το ίδιο πράγμα.
Δεν νομιζω. Ας το ξεκαθαρισει η ιδια. Παντως εγω απαντησα δεν θα ειχα θεμα να μου την επεφτε με τροπο ενας γκει. Θα ετρωεγ το ακυρο και ολα καλα. Ισα ισα θα το επαιρνα για κομπλιμεντο. Αμα επεμενε ή προσβαλε τον αντρισμο μου , θα βιαιοπραγουσα πιθανοτατα. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,498 μηνύματα.
Άσε μας ρε κοπέλα μου, το έχεις σχολιάσει αυτό το πράγμα κι άλλες φορές, γι' αυτό στα λέω έτσι.
Ό,τι θέλουμε θα αισθανθούμε σε αυτή την περίπτωση και δεν θα σε ρωτήσουμε κιόλας και ούτε θα ανεχτούμε την ανάκριση που κάνεις στον άνθρωπο.

Έτσι γουστάρουμε :)

Υ.Γ.: Α, επίσης, δεν είδα να σας πειράζει που αν ένας άσχημος την πέσει σε μία κοπέλα, τα «ίου» πολλές φορές φεύγουν βροχή. Μόνο για γκέι μας νοιάζει, ε; Επειδή αυτό μας έμαθε το αφήγημα...
Δεν θα σχολιάσω τον τρόπο που μου μιλάς ενώ εγώ δεν σου έχω μιλήσει έτσι άσχημα .

Όσον αφορά αυτό που λες στο υ.γ , ναι , συμφωνώ ότι δεν είναι ωραίο αλλά δεν νομίζω ότι συμβαίνει συχνά . Ούτε εγώ ούτε κάποια κοπέλα που ξέρω μιλάει έτσι . Αν πέφτετε σε τέτοιες τότε μάλλον πρέπει να δείτε τι κάνετε λάθος . Τέλος , το αντίθετο (δηλαδή μια κοπέλα που αντικειμενικά δεν είναι τόσο ωραία ή έχει πολλά κιλά προσεγγίσει κάποιο αγόρι ) πιο συχνό είναι να πει "ιού" ή να την κοροϊδεύει με τους φίλους του .

nPb

Επιφανές μέλος

Ισχυει και το αναποδο. Δεν βλεπονται, εχουν ποτιστει με φεμιναζισμο και γινονται "λεσβιες". Ειναι και της μοδας.

Nαι πάσχουν και από κατάθλιψη λόγω απόρριψης. Αυτό διοχετεύεται σε μισανδρία. Δηλαδή έχουν πρόβλημα αλλά αντί να δουν το πρόβλημα, τους φταίνε οι άνδρες για την κακή τους τη μοίρα. Ο φεμιναζισμός εκδηλώνεται ανάλογα πως θέλει η παγκόσμια αγορά. Επειδή το 90% της καταναλωτικής αγοράς απευθύνεται στο γυναικείο φύλο, ξέρουν πολύ καλά ότι τα μηνύματα καταναλώνονται πιο εύκολα από γυναίκες.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Nαι πάσχουν και από κατάθλιψη λόγω απόρριψης. Αυτό διοχετεύεται σε μισανδρία. Δηλαδή έχουν πρόβλημα αλλά αντί να δουν το πρόβλημα, τους φταίνε οι άνδρες για την κακή τους τη μοίρα. Ο φεμιναζισμός εκδηλώνεται ανάλογα πως θέλει η παγκόσμια αγορά. Επειδή το 90% της καταναλωτικής αγοράς απευθύνεται στο γυναικείο φύλο, ξέρουν πολύ καλά ότι τα μηνύματα καταναλώνονται πιο εύκολα από γυναίκες.
true that. Το ιδιο ισχυει και για τους incels

ilias90

Περιβόητο μέλος

Πραγματικά πιστεύω ότι ο φεμινισμός είναι η μάστιγα της εποχής. Καταστρέφει την οικογένεια, κάνει τη γυναίκα να θέλει να γίνει άντρας και τον άντρα να γίνεται θηλυκό. Αντί τα δύο φύλα να αγκαλιάζουν τα διακριτά τους στοιχεία και να ζουν αρμονικά, κάθονται και επηρεάζονται από φαντασιοπληξίες που καρφώθηκαν στο μυαλό της διεστραμμένης Μποβουάρ.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,002 μηνύματα.
Παρένθεση: το πιο «κωμικό» σ' αυτό είναι κάτι τύποι που βγαίνουν έξω έχοντας ακριβώς αυτό το βλέμμα (γιατί μπορεί π.χ. να έχουν να πάνε με γυναίκα χρόνια) κι όταν γυρίζει και τους κοιτάει κάποια το ερμηνεύουν ως «IoI» (=Indication of Interest) ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για «IoC» (=Indication of Creepiness) κι ενώ αυτοί νομίζουν ότι η γυναίκα που τους κοίταξε το έκανε από ενδιαφέρον (γιατί π.χ. τους είπε κάποιος flirting coach ότι «αν σε κοιτάει παραπάνω από Χ δευτερόλεπτα ή με τον Υ τρόπο στο Ζ μέρος κ.ο.κ. ενδιαφέρεται»:whatever:) στην πραγματικότητα το έκανε γιατί σκεφτόταν «ποιος είναι αυτός ο περίεργος που με κοιτάει έτσι;»!:lol:
Τι θα πει να πάνε σε "αυτά" τα μέρη ;
Φαντάζομαι πως εννοεί κάποιο «κλαμπ μόνο για άντρες» σαν το «Λάμδα» που πήγαινε ο Λάκης Φουρτουνάκης...

1735228181329.png

...ή το γνωστό «salad» bar «Μπλε Στρείδι»!:lol:

Τελευταία επεξεργασία: