christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Κριθαράκι έχω να φτιάξω πάρα πολύ καιρό και δεν έχω ιδέα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Προφανώς εξαρτάται και από το πόσο μεγάλα κομμάτια θα κόψεις. Αν πάρουμε υπόψη ότι ένα κομμάτι πάστας ή τούρτας ζυγίζει από 100 ως 150g, μια τούρτα των 3kg είναι λογική και όχι τσιγγούνικη.Παιδια καλησπερα να σας ρωτησω : για 20 ατομα ποσα κιλα τουρτα πρεπει να αγορασω ;
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Markos1999
Νεοφερμένος
Θα σπουδάσω Μαγειρική επομένως, κάθε συνταγή καλοδεχούμενη!!!!! Θα εξασκούμαι στο σπίτι :-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Καμιά καλή συνταγή για νέους σπουδαστές που θα μένουν μόνοι τους;
Θα σπουδάσω Μαγειρική επομένως, κάθε συνταγή καλοδεχούμενη!!!!! Θα εξασκούμαι στο σπίτι :-)
Προφανώς δεν σε ενδιαφέρει η οτ κουιζίν...
Προτείνω αυτό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Τι όνομα site είναι αυτό
juste un instant
Επιφανές μέλος
Τι όνομα site είναι αυτό
Σίγουρα δεν είναι ωτ κουιζίν...
Guest 699855
Επισκέπτης
Σίγουρα δεν είναι ωτ κουιζίν...
Από σένα περίμενα να γράψεις haute cuisine!
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος
Εγώ πιστέυω πως πρέπει να ξεκινήσει από τα εύκολα, εξάλλου για να πάρει κάποιος μια ιδέα για μαγειρική πρέπει να μάθει τα βασικά. Κι αυτά μαθαίνονται από τα εύκολα.
Ποιά είναι αυτά; Τηγανητές πατάτες με αυγουλάκια, μακαρόνια με διάφορες σαλτσούλες, μπιφτέκια και κεφτεδάκια ίσως, τέτοια πράγματα για να πάρετε μια ιδέα. Αν δεν μάθεις αυτά, δύσκολο να κατανοήσεις το φαγητό για να γίνεις και μάγειρας.
ΥΓ. Πάντως η ιδέα για πιτσούλες με τις πίττες για σουβλάκια, είναι ωραία, την εφαρμόζω κι εγώ αρκετές φορές.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Δεν ειναι ακριβος ο σολωμος, ειδικα οταν αγοραζεις 1-2 φετες για 1 ατομο. 12-13 το κιλο δεν εχει; Ειναι πολυ ευκολο φαγητο για εναν φοιτητη. Εγω στα φοιτητικα μου χρονια αγοραζα πολυ συχνα σολομο (πολλες φορες αγοραζα ολοκληρο το ψαρι και το εκοβα σε φετες και τις εβαζα καταψυξη). Τηγανιζεις την φετα για 5-10 λεπτα, κοβεις ενα μαρουλι ή παιρνεις ετοιμη κομμενη σαλατα, προσθετεις ξηρους καρπους, αποξηραμενα φρουτα, φρυγανια σε κυβους και dressing και εχεις φαγητο μεσα σε 10 λεπτα.Εντάξει ρε παιδιά, αυτές οι συνταγές πέρα από εξεζητημένες είναι και χαζές κατά τη γνώμη μου... Βρες τε μου ένα φοιτητή που να μπορεί να αγοράσει σολωμό και θα αναιρέσω. Εδώ δεν μπορούμε να αγοράσουμε οι υπόλοιποι, πέραν των οικονομικά εύρωστων.
Εγώ πιστέυω πως πρέπει να ξεκινήσει από τα εύκολα, εξάλλου για να πάρει κάποιος μια ιδέα για μαγειρική πρέπει να μάθει τα βασικά. Κι αυτά μαθαίνονται από τα εύκολα.
Ποιά είναι αυτά; Τηγανητές πατάτες με αυγουλάκια, μακαρόνια με διάφορες σαλτσούλες, μπιφτέκια και κεφτεδάκια ίσως, τέτοια πράγματα για να πάρετε μια ιδέα. Αν δεν μάθεις αυτά, δύσκολο να κατανοήσεις το φαγητό για να γίνεις και μάγειρας.
ΥΓ. Πάντως η ιδέα για πιτσούλες με τις πίττες για σουβλάκια, είναι ωραία, την εφαρμόζω κι εγώ αρκετές φορές.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.