ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Νεοφερμένος
Αγαπητή moukelis ευχαριστώ ,κατάλαβες την απορία μου και με βοήθησες πολύ..Αν δεν κάνω κατάχρηση θα μπορούσα να ζητήσω την βοήθειά σου σε περίπτωση που την χρειαστώ;Ευχαριστώ και πάλι.Οταν τις εχεις ανεβασει σε συνημμενα,μπορεις να τις ανεβασεις μια φορα μονο.Εναλλακτικα,μπορεις να τις ανεβασεις στο gallery και να κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που αναφερεται στην προσθηκη της εικονας σε ποστ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickymoon
Νεοφερμένος
τι ειναι τα emoticons???Θελω να μαθω πως μπορω να βαλω Emoticons στα κειμενα που γραφω
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickymoon
Νεοφερμένος
σ ευχαριστω
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος
West_Emperor
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
Δεν μπορεις να επεξεργαστεις τα μηνυματα σου αφου περασουν 24 (νομιζω) ωρες απο τοτε που τα δημοσιευσες.Εχω δημοσιευσει καποια μηνυματα πριν κατι (2-3) μερες και θα ηθελα να τα τροποποιησω αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη αυτη...πως θα τα τροποποιησω??
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω;
--------------
Οκ άκυρο το παραπάνω..Μόλις έφτιαξε..Strange..
Scandal
Διαχειριστής
Όχι δεν πείραξες κάτι εσύ, εγώ έκανα μια αλλαγή στο πως καταγράφονται τα θέματα ως read / unread και μάλλον έγινε κάποιο reset. :emm:Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα.
Στα αρχική σελίδα μου, εκεί δίπλα από τα θέματα που έχει τα κουτάκια που έίναι κόκκινα συνήθως, γιατί έχω αδιάβαστα θέματα, τώρα ενώ δεν είχα δει κανένα θέμα είναι γκρι.Σαν να τα έχω διαβάσει δηλαδή.Το ίδιο και μέσα στις κατηγορίες θεμάτων. Φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει ενώ, δεν το έχω κάνει.. Και βασικά είναι λίγο δύσκολο..Φταίει κάτι; Μήπως έχω πειράξει κάτι έγω;
Από 'δω και στο εξής θα 'ναι ok πιστεύω, όπως πριν. :iagree:
Sorry για την όποια ταλαιπωρία!
edit: a ok, χαίρομαι που επανήλθε
-petros
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα emos(emoticon) ειναι οι κηννουμενες φατσουλες στα msnΔλδ οταν συνομιλεις με ενα ατομο μεσο mail μπορεις να του τα στειλεις.Δε στις απαντησεις της Χριστινας(bunny)και θα καταλαβεις πια ειναι
Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ...
Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10
Aν λες αυτό!
roulsydney
Νεοφερμένος
Σαν της Χριστίνας;Πρέπει να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ...
Ωρίστε η διεύθυνση: https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10
Aν λες αυτό!
Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς..
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατεβάζουμε με πολλή προσοχή τέτοια αρχεία γιατί συνήθως είναι γεμάτα ιούς..
Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και
μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι
το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή...
roulsydney
Νεοφερμένος
Ναι,εγώ ρώτησα τη Χριστίνα και
μου είπε ότι δεν έχει ιούς και ότι
το έχει ψάξει.Πάντως θέλει προσοχή...
καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε..
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
καλά θα κάνεις να έχεις κι εσύ αντιικό και να ψάχνεις μόνη σου αρχεία που κατεβάζεις..εντάξει?Αν δεν ξέρεις ..εδώ είμαστε..
Έχουμε ένα αντιικό,αλλά το έβαλε ο μπαμπάς μου γιατί εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα με προγράμματα!Ήθελα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατέβασα ακόμα γιατί όπως είπατε δεν είναι τελείως αθώα κάποια προγράμματα!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- Reader
- Memetchi
- Libertus
- nearos
- American Economist
- Paragontas7000
- chester20080
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Fernando_A
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- jj!
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.