Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,557 μηνύματα.
18-10-24
15:09
Μπορείς να αναπαράξεις σε αυτό το thread το bug (δεν γράφω κάτι άλλο μέχρι να γράψεις ώστε να είναι συνεχόμενα δικά σου posts), κρατώντας screenshots;το εκανα επεξεργασια το ποστ ξαναδες
Εκτός αν εννοείς ότι γίνεται σε ακαθόριστους χρόνους.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
18-10-24
15:10
Ναι κατσε μη γραψεις τίποτα, θα κανω 2 ποστ να γινουν μερτζΜπορείς να αναπαράξεις σε αυτό το thread το bug (δεν γράφω κάτι άλλο μέχρι να γράψεις ώστε να είναι συνεχόμενα δικά σου posts), κρατώντας screenshots;
Εκτός αν εννοείς ότι γίνεται σε ακαθόριστους χρόνους.
ΠΟΣΤ 1
Μπλαμπλα μπλα ακολουθει 2ο με φωτο απο κινητο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μπλαμπλα ποστ 2
View attachment 140130
Τωρα αυτο το εμφάνισε, απο το μηνυμα του μερτζ και κατω. Περιεργο, δεν μπορεσα να το αναπαράξω. Πάντως πραγματικά, το ειδα και χτες σε ΠΜ και σημερα στο δημοσιο και παντα οταν υπάρχει πικ ατατσμεντ μετα απο μερτζ
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,557 μηνύματα.
18-10-24
15:14
Απλά να σημειώσω ότι αν γράφεις ένα post και δεν είσαι στην τελευταία σελίδα του thread, αν κάνεις refresh τη μη-αυτή-τελευταία σελίδα, δε θα δεις το post σου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
18-10-24
15:18
Αυτο μια χαρα λογικο ειναι.Απλά να σημειώσω ότι αν γράφεις ένα post και δεν είσαι στην τελευταία σελίδα του thread, αν κάνεις refresh τη μη-αυτή-τελευταία σελίδα, δε θα δεις το post σου.
Δηλαδη κατσε να σου δειξω, ειδα μια τετοια εικόνα οπως αυτη απο κατω (ενω ΗΜΟΥΝ στην τελευταια) και μετά οταν το κανα ριφρες δεν εβλεπα απο το αυτοματη συγχωνευση και κατω (και κανεις άλλος).
να τώρα δεν το αναπαράγει πάλι τι κουταμάρα γαμώτο παίζει
εν τω μεταξύ τώρα μου έκανε άλλο όταν πάτησα υποβολή με έστειλε στην κορυφή της σελίδας αντί να γίνει υποβολή
Scandal
Διαχειριστής
18-10-24
15:21
Αν ξανά γίνει, κράτα την ώρα και το ~λεπτό που έγινε να δω το server error log, μήπως έγινε κάποιο fail.Αυτο μια χαρα λογικο ειναι.
Δηλαδη κατσε να σου δειξω, ειδα μια τετοια εικόνα οπως αυτη απο κατω (ενω ΗΜΟΥΝ στην τελευταια) και μετά οταν το κανα ριφρες δεν εβλεπα απο το αυτοματη συγχωνευση και κατω (και κανεις άλλος).
View attachment 140131
να τώρα δεν το αναπαράγει πάλι τι κουταμάρα γαμώτο παίζει
εν τω μεταξύ τώρα μου έκανε άλλο όταν πάτησα υποβολή με έστειλε στην κορυφή της σελίδας αντί να γίνει υποβολή
Μόνο από κινητό έχεις αντιμετωπίσει το πρόβλημα που χάνεται η αυτόματη συγχώνευση ή και από PC;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
18-10-24
15:23
Η ακολουθια του προβληματος οπως εμφανιστηκε σε μενα εστω ηταν η εξης.Αν ξανά γίνει, κράτα την ώρα και το ~λεπτό που έγινε να δω το server error log, μήπως έγινε κάποιο fail.
Μόνο από κινητό έχεις αντιμετωπίσει το πρόβλημα που χάνεται η αυτόματη συγχώνευση ή και από PC;
Σε πμ, έστειλα εικονα εξωφυλου βιβλίου, που την ειχα βγαλει απο το κινητο, την ανεβαζα απο κινητο και την υπέβαλλα απο το κινητό. Μετα εκανα ανανεωση τη σελιδα απο το πισι για να συνεχισω την αναγνωση και τη συζητηση και δεν ειχε ανεβει τιποτα. Κι όταν εκανα ανανεωση κι απο το κινητο πάλι εδειχνε οτι δεν ειχε ανεβει τιποτα.
Ομοίως και σημερα στην κουβεντουλα και χτες στην ανοιχτη συζητηση. Στην κουβεντουλα εγινε μολις πριν 10 λεπτά στο τελευταιο ποστ στην finesse.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,228 μηνύματα.
18-10-24
22:00
Τώρα οπότε προσπαθούσα να μπω σε κάποιο θρεντ μου έβγαζε αυτό. Γενικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σέρβερ στο φόρουμ ή μόνο σε μένα μου βγάζει;
Scandal
Διαχειριστής
18-10-24
22:01
Μου το έκανε κι εμένα, έχουμε γεμίσει bots, δεν είμαι σίγουρος για την προέλευσή τους. Τώρα μπαίνει, ίσως το κάνει περιστασιακά.Τώρα οπότε προσπαθούσα να μπω σε κάποιο θρεντ μου έβγαζε αυτό. Γενικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σέρβερ στο φόρουμ ή μόνο σε μένα μου βγάζει;
View attachment 140164
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,904 μηνύματα.
18-10-24
22:18
Σήμερα μου το έκανε κι εμένα, κάποιες φορές. Όχι τις άλλες μέρες.Τώρα οπότε προσπαθούσα να μπω σε κάποιο θρεντ μου έβγαζε αυτό. Γενικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σέρβερ στο φόρουμ ή μόνο σε μένα μου βγάζει;
View attachment 140164
Μα εδώ και κάποια ώρα, όλα καλά...
finesse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 390 μηνύματα.
Scandal
Διαχειριστής
23-10-24
17:39
Πάτησε το πορτοκαλί "[ ]"Όταν μπαίνω από κινητό, όλες οι επιλογές στην εργαλειοθήκη είναι κλειδωμένες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι bold, να φτιάξω έναν σύνδεσμο, να βάλω ένα url εικόνας, τίποτα. Συμβαίνει σε όλους ή μόνο σε μένα;
Το έχεις σε κατάσταση καθαρού κώδικα bbcode. Με το "[ ]" κάνεις εναλλαγές και διορθώνεις ό,τι θες.
finesse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 390 μηνύματα.
23-10-24
17:42
Πάτησε το πορτοκαλί "[ ]"
Το έχεις σε κατάσταση καθαρού κώδικα bbcode. Με το "[ ]" κάνεις εναλλαγές και διορθώνεις ό,τι θες.
Το μόνο που δεν πάτησα.
Να 'σαι καλά, βρε Πέτρο. Σε ευχαριστώ πολύ.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
Γιατί όταν έχεις αποκλειστεί απο το φόρουμ, δε μπορείς να απαντήσεις στις 12 ακριβώς και πρέπει να περιμένεις αλλη μια ώρα;;
Scandal
Διαχειριστής
Γιατί τρέχει το cron που "απελευθερώνει" τους αποκλεισμένους κάθε 1 ώρα. Άρα μπορεί να υπάρξει μαξ 1 ώρας καθυστέρηση.Γιατί όταν έχεις αποκλειστεί απο το φόρουμ, δε μπορείς να απαντήσεις στις 12 ακριβώς και πρέπει να περιμένεις αλλη μια ώρα;;
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
Κοίταζα στο WayBack machine, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί λειτουργεία για αυτό το φόρουμ όπως πχ στο Reddit που πμορείς να αλλάξεις μεταξύ το νεο ui και το παλιό;;
Ξερω, μεγάλα όνειρα
Ξερω, μεγάλα όνειρα
Scandal
Διαχειριστής
Παίξε καλύτερα με τα λειτουργικά συστήματα στα virtual machines σου.Κοίταζα στο WayBack machine, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί λειτουργεία για αυτό το φόρουμ όπως πχ στο Reddit που πμορείς να αλλάξεις μεταξύ το νεο ui και το παλιό;;
Ξερω, μεγάλα όνειρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- Reader
- Memetchi
- Libertus
- nearos
- American Economist
- Paragontas7000
- chester20080
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Fernando_A
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- jj!
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.