Απορίες που αφορούν τις λειτουργίες του site (όχι θέματα συντονισμού)

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,557 μηνύματα.
το εκανα επεξεργασια το ποστ ξαναδες
Μπορείς να αναπαράξεις σε αυτό το thread το bug (δεν γράφω κάτι άλλο μέχρι να γράψεις ώστε να είναι συνεχόμενα δικά σου posts), κρατώντας screenshots;
Εκτός αν εννοείς ότι γίνεται σε ακαθόριστους χρόνους.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
Μπορείς να αναπαράξεις σε αυτό το thread το bug (δεν γράφω κάτι άλλο μέχρι να γράψεις ώστε να είναι συνεχόμενα δικά σου posts), κρατώντας screenshots;
Εκτός αν εννοείς ότι γίνεται σε ακαθόριστους χρόνους.
Ναι κατσε μη γραψεις τίποτα, θα κανω 2 ποστ να γινουν μερτζ

ΠΟΣΤ 1

Μπλαμπλα μπλα ακολουθει 2ο με φωτο απο κινητο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπλαμπλα ποστ 2
View attachment 140130

Τωρα αυτο το εμφάνισε, απο το μηνυμα του μερτζ και κατω. Περιεργο, δεν μπορεσα να το αναπαράξω. Πάντως πραγματικά, το ειδα και χτες σε ΠΜ και σημερα στο δημοσιο και παντα οταν υπάρχει πικ ατατσμεντ μετα απο μερτζ

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,557 μηνύματα.
Απλά να σημειώσω ότι αν γράφεις ένα post και δεν είσαι στην τελευταία σελίδα του thread, αν κάνεις refresh τη μη-αυτή-τελευταία σελίδα, δε θα δεις το post σου.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
Απλά να σημειώσω ότι αν γράφεις ένα post και δεν είσαι στην τελευταία σελίδα του thread, αν κάνεις refresh τη μη-αυτή-τελευταία σελίδα, δε θα δεις το post σου.
Αυτο μια χαρα λογικο ειναι.

Δηλαδη κατσε να σου δειξω, ειδα μια τετοια εικόνα οπως αυτη απο κατω (ενω ΗΜΟΥΝ στην τελευταια) και μετά οταν το κανα ριφρες δεν εβλεπα απο το αυτοματη συγχωνευση και κατω (και κανεις άλλος).

1000002526.jpg

να τώρα δεν το αναπαράγει πάλι τι κουταμάρα γαμώτο παίζει

εν τω μεταξύ τώρα μου έκανε άλλο όταν πάτησα υποβολή με έστειλε στην κορυφή της σελίδας αντί να γίνει υποβολή

Scandal

Διαχειριστής

Αυτο μια χαρα λογικο ειναι.

Δηλαδη κατσε να σου δειξω, ειδα μια τετοια εικόνα οπως αυτη απο κατω (ενω ΗΜΟΥΝ στην τελευταια) και μετά οταν το κανα ριφρες δεν εβλεπα απο το αυτοματη συγχωνευση και κατω (και κανεις άλλος).

View attachment 140131

να τώρα δεν το αναπαράγει πάλι τι κουταμάρα γαμώτο παίζει

εν τω μεταξύ τώρα μου έκανε άλλο όταν πάτησα υποβολή με έστειλε στην κορυφή της σελίδας αντί να γίνει υποβολή
Αν ξανά γίνει, κράτα την ώρα και το ~λεπτό που έγινε να δω το server error log, μήπως έγινε κάποιο fail.

Μόνο από κινητό έχεις αντιμετωπίσει το πρόβλημα που χάνεται η αυτόματη συγχώνευση ή και από PC;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αν ξανά γίνει, κράτα την ώρα και το ~λεπτό που έγινε να δω το server error log, μήπως έγινε κάποιο fail.

Μόνο από κινητό έχεις αντιμετωπίσει το πρόβλημα που χάνεται η αυτόματη συγχώνευση ή και από PC;
Η ακολουθια του προβληματος οπως εμφανιστηκε σε μενα εστω ηταν η εξης.

Σε πμ, έστειλα εικονα εξωφυλου βιβλίου, που την ειχα βγαλει απο το κινητο, την ανεβαζα απο κινητο και την υπέβαλλα απο το κινητό. Μετα εκανα ανανεωση τη σελιδα απο το πισι για να συνεχισω την αναγνωση και τη συζητηση και δεν ειχε ανεβει τιποτα. Κι όταν εκανα ανανεωση κι απο το κινητο πάλι εδειχνε οτι δεν ειχε ανεβει τιποτα.

Ομοίως και σημερα στην κουβεντουλα και χτες στην ανοιχτη συζητηση. Στην κουβεντουλα εγινε μολις πριν 10 λεπτά στο τελευταιο ποστ στην finesse.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,228 μηνύματα.
Τώρα οπότε προσπαθούσα να μπω σε κάποιο θρεντ μου έβγαζε αυτό. Γενικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σέρβερ στο φόρουμ ή μόνο σε μένα μου βγάζει;
1000011546.jpg

Scandal

Διαχειριστής

Τώρα οπότε προσπαθούσα να μπω σε κάποιο θρεντ μου έβγαζε αυτό. Γενικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σέρβερ στο φόρουμ ή μόνο σε μένα μου βγάζει;
View attachment 140164
Μου το έκανε κι εμένα, έχουμε γεμίσει bots, δεν είμαι σίγουρος για την προέλευσή τους. Τώρα μπαίνει, ίσως το κάνει περιστασιακά.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,904 μηνύματα.
View attachment 140164
Σήμερα μου το έκανε κι εμένα, κάποιες φορές. Όχι τις άλλες μέρες.

Μα εδώ και κάποια ώρα, όλα καλά...

finesse

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 390 μηνύματα.
Όταν μπαίνω από κινητό, όλες οι επιλογές στην εργαλειοθήκη είναι κλειδωμένες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι bold, να φτιάξω έναν σύνδεσμο, να βάλω ένα url εικόνας, τίποτα. Συμβαίνει σε όλους ή μόνο σε μένα;

Συνημμένα

• 1000013032.jpg
    1000013032.jpg
    410 KB · Εμφανίσεις: 18

Scandal

Διαχειριστής

Όταν μπαίνω από κινητό, όλες οι επιλογές στην εργαλειοθήκη είναι κλειδωμένες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι bold, να φτιάξω έναν σύνδεσμο, να βάλω ένα url εικόνας, τίποτα. Συμβαίνει σε όλους ή μόνο σε μένα;
Πάτησε το πορτοκαλί "[ ]" ;)

Το έχεις σε κατάσταση καθαρού κώδικα bbcode. Με το "[ ]" κάνεις εναλλαγές και διορθώνεις ό,τι θες.

finesse

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 390 μηνύματα.
Πάτησε το πορτοκαλί "[ ]" ;)

Το έχεις σε κατάσταση καθαρού κώδικα bbcode. Με το "[ ]" κάνεις εναλλαγές και διορθώνεις ό,τι θες.

Το μόνο που δεν πάτησα. 😂
Να 'σαι καλά, βρε Πέτρο. Σε ευχαριστώ πολύ.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
Γιατί όταν έχεις αποκλειστεί απο το φόρουμ, δε μπορείς να απαντήσεις στις 12 ακριβώς και πρέπει να περιμένεις αλλη μια ώρα;;

Scandal

Διαχειριστής

Γιατί όταν έχεις αποκλειστεί απο το φόρουμ, δε μπορείς να απαντήσεις στις 12 ακριβώς και πρέπει να περιμένεις αλλη μια ώρα;;
Γιατί τρέχει το cron που "απελευθερώνει" τους αποκλεισμένους κάθε 1 ώρα. Άρα μπορεί να υπάρξει μαξ 1 ώρας καθυστέρηση.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
Κοίταζα στο WayBack machine, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί λειτουργεία για αυτό το φόρουμ όπως πχ στο Reddit που πμορείς να αλλάξεις μεταξύ το νεο ui και το παλιό;;

Ξερω, μεγάλα όνειρα

Scandal

Διαχειριστής

Κοίταζα στο WayBack machine, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί λειτουργεία για αυτό το φόρουμ όπως πχ στο Reddit που πμορείς να αλλάξεις μεταξύ το νεο ui και το παλιό;;

Ξερω, μεγάλα όνειρα
Παίξε καλύτερα με τα λειτουργικά συστήματα στα virtual machines σου. :stereo: :pc:

nearos

Διακεκριμένο μέλος