nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,816 μηνύματα.
15-09-24
01:50
Δεν είναι ακριβώς λειτουργεία του σαιτ, αλλα αλλάζει θέμα το στεκι σε γιορτές; (πάσχα, χαλογουιν, χριστούγεννα κλπ κλπ);
σας τα χω πρηξει εε;;
σας τα χω πρηξει εε;;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,268 μηνύματα.
15-09-24
02:28
Τα λογότυπα αλλάζουν συνήθως, μπαίνουν κάποια στολισμεναΔεν είναι ακριβώς λειτουργεία του σαιτ, αλλα αλλάζει θέμα το στεκι σε γιορτές; (πάσχα, χαλογουιν, χριστούγεννα κλπ κλπ);
σας τα χω πρηξει εε;;
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
16-10-24
21:23
Ρε παιδιά πως το αλλάζω αυτό επειδή όταν το σβήνω και γράφω κάτι άλλο δεν μου αποθηκεύεται. Δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει αυτό επειδή το έγραψα την πρώτη μέρα που έφτιαξα τον λογαριασμό μου.
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,218 μηνύματα.
16-10-24
21:27
Είναι τα "λίγα λόγια για εμένα";View attachment 140041
Ρε παιδιά πως το αλλάζω αυτό επειδή όταν το σβήνω και γράφω κάτι άλλο δεν μου αποθηκεύεται. Δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει αυτό επειδή το έγραψα την πρώτη μέρα που έφτιαξα τον λογαριασμό μου.
Πήγαινε στις ρυθμίσεις, επεξεργασία προφίλ και κατέβα μέχρι να το βρεις.
Αν είναι όντως αυτό, επειδή δεν είμαι σίγουρη.
Μήπως δεν πατάς αποθήκευση;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,268 μηνύματα.
16-10-24
21:29
Όταν πατήσεις πάνω στο κείμενο, σου βγάζει ένα textbox (για επεξεργασία) και από κάτω δύο κουμπιά "Αποστολή" και "Διαγραφή".View attachment 140041
Αν θες να το σβήσεις πάτα "Διαγραφή". Αν θες να το αλλάξεις απλά, γράψε το νέο κείμενο και πάτα "Αποστολή".
Θέλει τρία κλικ για να δίνει. Πάτα ακόμα και στο textbox που θα σου βγάλει.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
16-10-24
21:31
Νόμιζα ότι με την αποστολή θα εμφανιζόταν στο cnf. Σε ευχαριστώ τιτανομέγιστε admin.Όταν πατήσεις πάνω στο κείμενο, σου βγάζει ένα textbox (για επεξεργασία) και από κάτω δύο κουμπιά "Αποστολή" και "Διαγραφή".
Αν θες να το σβήσεις πάτα "Διαγραφή". Αν θες να το αλλάξεις απλά, γράψε το νέο κείμενο και πάτα "Αποστολή".
Θέλει τρία κλικ για να δίνει. Πάτα ακόμα και στο textbox που θα σου βγάλει.
Και εγώ αυτό νόμιζα αρχικά ότι ήταν αλλά ήταν κενό.Είναι τα "λίγα λόγια για εμένα";
Πήγαινε στις ρυθμίσεις, επεξεργασία προφίλ και κατέβα μέχρι να το βρεις.
Αν είναι όντως αυτό, επειδή δεν είμαι σίγουρη.
Μήπως δεν πατάς αποθήκευση;
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,641 μηνύματα.
16-10-24
21:33
Νόμιζα ότι με την αποστολή θα εμφανιζόταν στο cnf. Σε ευχαριστώ τιτανομέγιστε admin.
Και εγώ αυτό νόμιζα αρχικά ότι ήταν αλλά ήταν κενό.
Πανεύκολα μπορείς να επεξεργαστείς το προφίλ σου, προσθέτωντας ή αφαιρώντας λεπτομέριες για σένα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,862 μηνύματα.
17-10-24
11:07
Εχουμε δυνατοτητα για ηχητικα μηνυματα ρε παιδια? Νομιζω λειπει πολυ απο το φορουμ.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,641 μηνύματα.
17-10-24
11:08
Εχουμε δυνατοτητα για ηχητικα μηνυματα ρε παιδια? Νομιζω λειπει πολυ απο το φορουμ.
να ακούμε την κ****φωνή του καθενός μαντραχαλέα εδώ μέσα;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,862 μηνύματα.
17-10-24
11:08
γιατι οχι?να ακούμε την κ****φωνή του καθενός μαντραχαλέα εδώ μέσα;
nPb
Επιφανές μέλος
17-10-24
11:09
θα ήθελα να ακούσω την φωνάρα της πούπι στον φώτη
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,515 μηνύματα.
17-10-24
11:20
Τσου.Εχουμε δυνατοτητα για ηχητικα μηνυματα ρε παιδια? Νομιζω λειπει πολυ απο το φορουμ.
Είχε ξανατεθεί το ερώτημα και η απάντηση ήταν...όχι !!
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,816 μηνύματα.
17-10-24
22:08
ο scandal απλά δεν ξέρει πως να ενσωματώσει voice messaging στο στεκι χωρίς να το σπάσει ανεπανορθώτως για αυτό λέει όχιΤσου.
Είχε ξανατεθεί το ερώτημα και η απάντηση ήταν...όχι !!
nPb
Επιφανές μέλος
18-10-24
10:34
και βιντεοκλήσεις θα μπορούσαμε να κάνουμε όπως παλιά με κάτι μέλη στο msn messenger
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,515 μηνύματα.
18-10-24
10:43
Το καταλαβαίνω αυτό με τα ηχητικά. Θα γίνει της τρελής, θα μπερδευτεί πολύ το πράμα...Φανταστείτε σ' ένα νήμα, άλλος ηχητικό, άλλος γραπτό, άλλος και τα δυο μαζί...Μπάχαλο...
Αυτό που θα μπορούσε ίσως να γίνει, είναι ένα thread μόνο με ηχητικά. Με τελείως ελεύθερο θέμα. Τραγούδι, απαγγελία, ό,τι γουστάρει ο καθένας και θέλει να πει...
Λέω. Δε ξέρω...
Αυτό που θα μπορούσε ίσως να γίνει, είναι ένα thread μόνο με ηχητικά. Με τελείως ελεύθερο θέμα. Τραγούδι, απαγγελία, ό,τι γουστάρει ο καθένας και θέλει να πει...
Λέω. Δε ξέρω...
Scandal
Διαχειριστής
18-10-24
14:39
Τα ηχητικά δεν έχουν νόημα να μπουν καθώς:
1. Είμαστε forum, όχι social. Τα threads μας βασίζονται στο κείμενο και είναι δημόσια στο κοινό.
2. Συνεπώς θα μιλάγαμε για χρήση μόνο για πλάκα.
3. Το φωνητικό, όπως και μια φωτογραφία, αποτελεί προσωπικό δεδομένο, συνεπώς θα ήμασταν υποχρεωμένοι ανά πάσα στιγμή να κάνουμε διαγραφή του φωνητικού και θα χάλαγε και τη ροή των συζητήσεων.
4. Όπως είπα και παραπάνω, τα threads μας είναι και πρέπει να είναι προσβάσιμα στους επισκέπτες και τα φωνητικά είναι ευαίσθητο δεδομένο. Εξαίρεση αποτελούν τα threads ειδικού σκοπού όπως η κουβεντούλα και οι δικές μας pics.
5. Επιπλέον με κάθε διαγραφή λογαριασμού θα ήμασταν υποχρεωμένοι να σβήνουμε και όλα τα post - φωνητικά.
Case closed
1. Είμαστε forum, όχι social. Τα threads μας βασίζονται στο κείμενο και είναι δημόσια στο κοινό.
3. Το φωνητικό, όπως και μια φωτογραφία, αποτελεί προσωπικό δεδομένο, συνεπώς θα ήμασταν υποχρεωμένοι ανά πάσα στιγμή να κάνουμε διαγραφή του φωνητικού και θα χάλαγε και τη ροή των συζητήσεων.
4. Όπως είπα και παραπάνω, τα threads μας είναι και πρέπει να είναι προσβάσιμα στους επισκέπτες και τα φωνητικά είναι ευαίσθητο δεδομένο. Εξαίρεση αποτελούν τα threads ειδικού σκοπού όπως η κουβεντούλα και οι δικές μας pics.
5. Επιπλέον με κάθε διαγραφή λογαριασμού θα ήμασταν υποχρεωμένοι να σβήνουμε και όλα τα post - φωνητικά.
Case closed
nearos
Επιφανές μέλος
18-10-24
14:44
έξτρα θέματα καπετάνιε;;;;;;;Τα ηχητικά δεν έχουν νόημα να μπουν καθώς:
Case closed
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,804 μηνύματα.
18-10-24
15:04
@Scandal κατι που ειδα και χτες και το ειδα και σημερα και δεν ειναι τυχαιο.
Ανεβασα σε 2 διαφορετικα θεματα ανοιχτη συζητηση και κουβεντουλα, 2 ποστς.
Μετα εστειλα στα καπάκια κι άλλα ποστς, με εικονες βιβλίων, και το κινητο εδειχνε οτι τα ανεβασε και εκανε και merge. Και με refresh σε κινητο και υπολογιστη, δεν έδειχνε τα νεα ποστ και τα attachments.
Συνέβη και σε ΠΜ.
Δηλαδη αν για παραδειγμα σ αυτα που εχω γραψει τωρα παω απο κατω και κανω ενα νεο ποστ (που θα γινει merge με αυτο εδω αν δεν μεσολαβησει κανεις αλλος, βάλω φωτο της γατας και πω να παιδια η γατα μου, δε θα εμφανιστει το segment αυτο. Αρχικα το κινητο θα το δειξει οτι ναι την ανεβασε, εκανε και μερτζ και όλα, αλλα με ανανεωση τπτ.)
Μετα εστειλα στα καπάκια κι άλλα ποστς, με εικονες βιβλίων, και το κινητο εδειχνε οτι τα ανεβασε και εκανε και merge. Και με refresh σε κινητο και υπολογιστη, δεν έδειχνε τα νεα ποστ και τα attachments.
Συνέβη και σε ΠΜ.
Δηλαδη αν για παραδειγμα σ αυτα που εχω γραψει τωρα παω απο κατω και κανω ενα νεο ποστ (που θα γινει merge με αυτο εδω αν δεν μεσολαβησει κανεις αλλος, βάλω φωτο της γατας και πω να παιδια η γατα μου, δε θα εμφανιστει το segment αυτο. Αρχικα το κινητο θα το δειξει οτι ναι την ανεβασε, εκανε και μερτζ και όλα, αλλα με ανανεωση τπτ.)
Scandal
Διαχειριστής
18-10-24
15:06
Εννοείς ότι με το auto-merge χαθήκανε τα attachments ή ότι εξαφανίστηκαν τελείως τα επιπλέον αυτά ενωμένα posts;@Scandal κατι που ειδα και χτες και το ειδα και σημερα και δεν ειναι τυχαιο.
Συνέβη και σε ΠΜ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,804 μηνύματα.
18-10-24
15:07
το εκανα επεξεργασια το ποστ ξαναδεςΕννοείς ότι με το auto-merge χαθήκανε τα attachments ή ότι εξαφανίστηκαν τελείως τα επιπλέον αυτά ενωμένα posts;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.