Neraida
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

επισης εμαθα οτι τα καλυτερα λειζερ ειναι το διοδικο και του αλεξανδριτη.εχει καμια σας πληροφοριες να μας δωσει?
φοβαμαι για εγκαυματα κτλ...
επισης ερωτηση για οσες το εχουν κανει:υποθετω οτι ειστε τελειως γυμνες απο κατω οταν κανετε μπικινι? πωπω παλι κατακοκκινη θα γινω!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Λέω να κάνω μπικίνι και κοιλιά και η δερματολόγος μου είπε ότι σε 8 επισκέψεις τέλειωσα...
Ισχύει;
Α...και η τιμή 90 ευρώ η επίσκεψη!
Νεράιδα...τα φώτα σου!
Neraida
Επιφανές μέλος

Eρώτηση...
Λέω να κάνω μπικίνι και κοιλιά και η δερματολόγος μου είπε ότι σε 8 επισκέψεις τέλειωσα...
Ισχύει;
Α...και η τιμή 90 ευρώ η επίσκεψη!
Νεράιδα...τα φώτα σου!
Χμ...να σε πω...
Εαν δεν εχεις καταμαυρες τριχες και καταλευκο δερμα, ωστε να χρησιμοποιησει μεγαλη ενταση, τοτε οχι. Εμενα μου ειχαν πει σε 6 και στανταρντ χρειαζονται οι διπλες.
Εγω βεβαια δεν εχω αρκετα σκουροχρωμες τριχες και ας ειναι λευκο το δερμα μου...Tα καλοκαιρια δε που παιρνω χρωμα, μεχρι να φυγει το μαυρισμα που δε φευγει ποτε τελειως, υπαρχει προβλημα.
Εαν σου ειπαν ετσι ομως, υπαρχει μια περιπτωση να τους στριμωξεις λεγοντας τους, πως σε περιπτωση που δεν εχεις "τελειωσει" με τις 8, να σου υπογραψουν πως μετα θα συνεχισεις με δωρεαν συνεδριες. Αν αρνηθουν, τοτε να εισαι σιγουρη πως δεν αρκουν.
90? η συνεδρια ειναι πολλα νομιζω. Μπορουν και καλυτερες τιμες να σου δωσουν. Φαντασου οτι εγω ειχα παρει με 500? και μπικινι και μασχαλες (απο 6 συνεδριες στο καθε σημειο). Ηταν προσφορα καλοκαιρινη βεβαια, αλλα οπως βλεπεις η δυνατοτητα για φθηνοτερα υπαρχει. Εκει που πηγαινω παντως παλι κατι τετοιες προσφορες εχουν, αλλα δε θυμαμαι τις τιμες ακριβως.
Vkey
Επιφανές μέλος

Είμαι και μελαμψούλα οπότε κάτι γίνεται

Α...και μου είπε ότι θα το χτυπάω κάθε 3 μήνες...
Ουφ...τι τραβάμε κι εμείς οι γυναίκες!

Neraida
Επιφανές μέλος

Mαύρη μαυρίλα πλάκωσε είναι
Είμαι και μελαμψούλα οπότε κάτι γίνεται
Α...και μου είπε ότι θα το χτυπάω κάθε 3 μήνες...
Ουφ...τι τραβάμε κι εμείς οι γυναίκες!![]()
![]()
Το οτι εχεις σκουροχρωμη επιδερμιδα, ξερεις, δε βοηθαει και τοσο

Κοιτα, το ποσο συχνα θα το "χτυπας", εχει να κανει με τι αποτελεσμα θα εχεις. Εαν εχεις γινει θαμνος νωριτερα, θα αναγκαστεις

Vkey
Επιφανές μέλος

Και νόμιζα ότι ήταν υπερ ότι είμαι μελαμψούλα

Μ' αρέσει που 90 ευρώ είναι για εμένα προσφορά

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Νομίζω ότι οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες είναι πιο επιρρεπείς στο να πάθουν εγκαύματα από το lazer.
Ισχυει αυτο που λες, διοτι η περιεκτικοτητα της μελανινης ειναι μεγαλυτερη στις σκουροχρωμες απ ο,τι στις ανοιχτοχρωμες επιδερμιδες, γι αυτο και χρησιμοποιουν χαμηλοτερες εντασεις με αποτελεσμα να αργει το αποτελεσμα.
Βεβαια εχει να κανει και με τον τυπο του λειζερ που χρησιμοποιει ο γιατρος. Υπαρχει εκεινο με
υψηλη απορροφηση απο τη μελανινη το οποιο ενδυκνειται κυριως για ανοιχτοχρωμες επιδερμιδες. Υπαρχει εκεινο που εχει μεγαλυτερη διεισδυση στο δερμα και μικροτερη απορροφηση απο τη μελαμινη.
Και τα ατομα με σκουροχρωμες επιδερμιδες για να εχουν αποτελεσμα πρεπει οι τριχες τους να ειναι πιο σκουρες απο την επιδερμιδα τους. Διαφορετικα δεν...
chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξερει κανεις τη διαφορα μεταξυ διοδικο και αλεξανδριτη?

Απο όσο ξέρω ο αλεξανδρίτης έχει καλύτερη απορρόφηση στον θύλακα της τρίχας,οπότε τον εξουδετερώνει και πιό γρήγορα.βρε κοριτσια κανεις απο θεσνικη που να ξερει???
ξερει κανεις τη διαφορα μεταξυ διοδικο και αλεξανδριτη?

chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο όσο ξέρω ο αλεξανδρίτης έχει καλύτερη απορρόφηση στον θύλακα της τρίχας,οπότε τον εξουδετερώνει και πιό γρήγορα.![]()
εγω παλι ακουσα το αντιθετο!!??οτι το διοδικο ειναι καλυτερο. τι ισχυει τελικα???
κανεις να μοιραστει την εμπειρια του βρε παιδια??

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ω θε, ω θε!εγω παλι ακουσα το αντιθετο!!??οτι το διοδικο ειναι καλυτερο. τι ισχυει τελικα???
Διάβαζα "δυαδικό"!
Δεν είμαι καλά, δεν είμαι καλά. Εφιαλτης μου χουν γίνει.

Κατά τ' άλλα συνεχίστε!
chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να τολμησεις! Κι οχι μονο μπικινι. Λυνει προβληματα! Ουτε ξυραφακια, ουτε αποτριχωτικες, ουτε τραβηγματα με κερι, ουτε ερεθισμους, ουτε τιποτα.
Ειμαι τοσο κατα της τριχας στη γυναικα οσο υπερ στον αντρα!
Οχι φωτολυση, αλλα λειζερ. Ανωδυνο σχετικα και σε δερματολογο. Οι τιμες ποικιλλουν. Αν μενεις Αθηνα μπορω να σου στειλω με πμ πληροφοριες.
Τα χρηματα βεβαια που ειπες που φαινονται πολλα. Η επισκεψη 300 ευρω? Εισαι σιγουρη?
βρηκα πλαστικο χειρουργο θεσσαλονικη με 60Ε μπικινι!
εκλεισα αυτη την εβδομαδα παω
εχει διοδικο λειζερ
αυτα
το μονο ντρεπομαι γιατι την εφαρμογη θα την κανει αυτος και ...καταλαβαινεις!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Δεν γνωριζω τι ειναι το διοδικο (?!)
Καλα μου φαινονται τα χρηματα και λιγα.
Καλη αρχη λοιπον!

chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

και ναι ναι χορηγε επειδη ντρεπομουνα λιγακι--ασε που ποναει τελικα το ατιμο--δεν το εκανα ολο οπως ηθελα αλλα σχεδον ολο ----εμειναν τα πολυ κρυφα σημεια!
μου πηρε μονο 50Ε και την επομενη θα κανω και ποδια και μουστακι μονο με 200Ε!!!
ο γιατρος ηταν νεος και πολυ ευγενικος και φιλικος!
εδω επειδη ειναι επαρχια ειναι πιο ακριβοι--αν και πηγα μοναχα σε δυο να ρωτησω
ο ενας μου ειπε τρελα λεφτα!
ο αλλος 1300Ε για ποδια για 4 συνεδριες και οτι δεν χρειαζονται παραπανω φορες ---ακυρο?εγω ξερω οτι θελει 6 με 8 φορες τουλαχιστον!!!!
και τις εφαρμογες δεν τις κανουν οι ιδιοι οι γιατροι αλλα κοπελες αισθητικοι!
τεσπα εγω κατεληξα σε αυτον ελπιζω να δω καλα αποτελεσματα
αντε φιλακια----
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δηλαδή όταν φεύγεις από εκεί έχεις ακόμα τρίχες;
Και πότε πέφτουν;

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Τι εννοείς θα περιμένεις να πέσουν;
Δηλαδή όταν φεύγεις από εκεί έχεις ακόμα τρίχες;
Και πότε πέφτουν;
![]()
όταν τις ξυρίσεις με ξυραφάκι
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.