mindcircus
Περιβόητο μέλος
Βλακείες. Σε όλο το κόσμο ξυρίζονται, και προφανώς δε ξεκίνησε από την ελλάδα, απλά πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Τελευταία έχει γίνει μόδα στην αμερική το φυσικό - όπως διάβασα- αλλά δεεεν νομίζω να περπατήσει η ιδέα.
Ημουν στο μετρο σημερα και μπηκαν δυο παλικαρια γυρω στα 20 πιο ατριχα κι απο τις κοπελες που ηταν παραδιπλα τους. Ρε παιδια, τι γινεται; Χειροτεροι γινατε οι αντρες κι απο εμας;
Μωρε μακαρι να γυρναγε η μοδα και ναφηνε και λιγη τριχουλα, πιο ηρεμες θαμασταν, λιγοτερη ταλαιπωρια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Ημουν στο μετρο σημερα και μπηκαν δυο παλικαρια γυρω στα 20 πιο ατριχα κι απο τις κοπελες που ηταν παραδιπλα τους. Ρε παιδια, τι γινεται; Χειροτεροι γινατε οι αντρες κι απο εμας;
Μωρε μακαρι να γυρναγε η μοδα και ναφηνε και λιγη τριχουλα, πιο ηρεμες θαμασταν, λιγοτερη ταλαιπωρια...
μετροσεξουαλ καλε, μοδα εδω και χρονια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Στα υπόλοιπα σημεία δε με ενοχλεί.
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος
Εγω οι μονες τριχες που ξυριζω ειναι τα γενια τουκεφαλιου πανω και κατω,τα υπολοιπα ειναι λιγο βλακεια να τα κοβεις εκτος αν εχεις προβλημα η εισαι αθλητης
prinCess.
Επιφανές μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Τις παλαιότερες εποχές που οι γυναίκες άφηναν αξύριστη την...πυκνή βλάστηση, δεν αισθάνονταν άσχημα/ άβολα;
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
είμαι ξανθια με ολιγη τριχοφυια οποτε παω σε αισθητικο για μουστακι αφήστε τα, στο 6μηνο δηλ. μου βγαζει και δερματακι αφου βλέπεις δεν είναι πολύ η τριχουλα και με κανει κατακόκκινη , βαλε λίγο λιγοτερο κεράκι, χα, χα, οποτε άλλη φορα θα πάρω αλοιφουλα που πέφτουν από μονες τους αφου με κερακι δεν ξερω!
Αφού δεν έχεις γιατί πας και το βγάζεις; Επειδή κι εγώ ξανθές τρίχες έχω - ας μην είμαι ξανθιά - και δε το πολυβγάζω, εκτός κι αν το δω περίεργο και μου καρφωθεί άσχημα, αλλά δε φαίνεται τίποτα, οπότε τζάμπα κόπος και ταλαιπωρία.
Όπως και στα πόδια, έχω πολύ λιγες φύτρες και μόνο στη γάμπα διάσπαρτες, το μπούτι είναι άδειο, κι όταν ήμουν μικρή άκουγα όλες τις φίλες μου, που λέγανε ότι αποτριχώνουν και το μπούτι, και αισθανόμουν άσχημα που εγώ δε το' κανα και το έκανα κι εγώ χωρίς να το έχω ανάγκη, αλλά πλέον δεν έχει νόημα.
Το ίδιο είχα κάνει και με τα φρύδια μου. Όλες οι φίλες μου έβγαζαν τα φρύδια τους, εγώ ούτε παχύ φρύδι έχω, ούτε έντονο και έχει σχήμα από μόνο του, έβγαζα μόνο 3 τρίχες μετρημένες από το κάθε φρύδι.
Δηλαδή είχα πολύ κόμπλεξ τώρα που το σκέφτομαι. Αλλά πλέον ό,τι δεν χρειάζεται, δε το αγγίζω, βαρέθηκα.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχα και εγω ακριβώς στην ίδια κατάσταση ήμουνΑφού δεν έχεις γιατί πας και το βγάζεις; Επειδή κι εγώ ξανθές τρίχες έχω - ας μην είμαι ξανθιά - και δε το πολυβγάζω, εκτός κι αν το δω περίεργο και μου καρφωθεί άσχημα, αλλά δε φαίνεται τίποτα, οπότε τζάμπα κόπος και ταλαιπωρία.
Όπως και στα πόδια, έχω πολύ λιγες φύτρες και μόνο στη γάμπα διάσπαρτες, το μπούτι είναι άδειο, κι όταν ήμουν μικρή άκουγα όλες τις φίλες μου, που λέγανε ότι αποτριχώνουν και το μπούτι, και αισθανόμουν άσχημα που εγώ δε το' κανα και το έκανα κι εγώ χωρίς να το έχω ανάγκη, αλλά πλέον δεν έχει νόημα.
Το ίδιο είχα κάνει και με τα φρύδια μου. Όλες οι φίλες μου έβγαζαν τα φρύδια τους, εγώ ούτε παχύ φρύδι έχω, ούτε έντονο και έχει σχήμα από μόνο του, έβγαζα μόνο 3 τρίχες μετρημένες από το κάθε φρύδι.
Δηλαδή είχα πολύ κόμπλεξ τώρα που το σκέφτομαι. Αλλά πλέον ό,τι δεν χρειάζεται, δε το αγγίζω, βαρέθηκα.
Εγω χρησιμοποιώ κρέμες αλλα οχι πολυ συχνά γιατι κρατάνε αρκετά και αφού είμαι ξανθιά, και λίγες τριχουλες να βγουν δεν φαίνονται. Οποτε, επειδή ειναι χημικές, αν και χρησιμοποιώ αυτές που λενε οτι ειναι πιο "φυσικές" (λεμε τωρα) και είμαι ξανθιά, προσπαθω να μην τις χρησιμοποιώ συχνά. Ξυραφάκι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε, μονο καμια φορά αυτην την ξυριστικη μηχανή αλλα.. πονάει πολυ αν δεν την έχεις συνηθίσει!!
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Εσείς το κάνετε μονές σας ή πάτε σε αισθητικό;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Πολύ με εμψύχωσες.Πήγα τις προάλλες να κάνω μόνη μου το μπικίνι με ταινίες και στην πρώτη ταινία που τράβηξα πέθανα απ'τον πόνο!
Εσείς το κάνετε μονές σας ή πάτε σε αισθητικό;
Εγώ σκέφτηκα να το κάνω μόνη μου ούτως ή άλλως πόδια όταν αντέχω με κερί τα κάνω μόνη μου. Λογικά εγώ που κάνω μόνο πλαινά μπορώ να τα κάνω μόνη μου με κερί αλλά μετά από αυτά που είπες θα περιμένω αναγωνίως να πατήσει χειμώνας να ξεκινήσω συνεδρίες.
koukimanster
Εκκολαπτόμενο μέλος
- ζεστό κερί και σε καμία περίπτωση ταινίες
- καλή τεχνική
Εγώ θεωρητικά έχω το πρώτο (σε ρολέτα, άρα δε βολεύει πολύ) αλλά με τίποτα δεν έχω το δεύτερο. Οπότε κάνω λίγο τα πλαϊνά για να μην είμαι σαν πίθηκος αλλά κατά τα άλλα για κανονική αποτρίχωση μόνο σε αισθητικό. Το καλοκαίρι πάω κάθε μήνα, το χειμώνα πάω κάθε 2 μήνες. 10 ευρώ η συνεδρία. Αυτά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Εριφύλη
- iew
- charmander
- iiTzArismaltor_
- marww
- Joji
- Natsuko
- taketrance
- camil
- rafaela11
- Antonia Alexandra
- AggelikiGr
- Athens2002
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Scandal
- Unboxholics
- fourkaki
- thenutritionist
- giapar
- chester20080
- Fernando_A
- Στεφανος56
- touvlo
- jj!
- nemii_nemo
- dikigorina
- Ariana2018
- Mexicanos
- Stelios725
- louminis
- tslef8
- ZoeNyx
- epan
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Μαυρίκιος
- Meow
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- Appolon
- Viedo
- constansn
- maroulaki
- sofoula2430
- Mt73
- snowy
- fockos
- Jocaste
- VasoGrimes
- gwgw_5
- giannhs2001
- barkos
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- orchidea
- Nickx
- Johnman97
- Tzav
- desna
- Slytherin
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Νηματολάγνος
- KaterinaL
- me lene
- panagiotis econ
- kauphy
- Αλκης Κ.
- Rene2004
- Unseen skygge
- semi
- Danaoula2020
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- fmarulezkd
- Glykoula
- mina_18
- npc.69
- hirasawayui
- don_vito
- Libertus
- Konstantinos_m
- mar82
- JohnGreek
- grtt
- Forgetit
- whitelioness
- Εβανζελί
- harry akritas
- naihou
- Maraki4you
- Panos_02
- Μαριλένα__
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.