mindcircus
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει το εξης αμφιλεγόμενο σημείο όταν πρόκειται για ζευγάρι, διότι δεν έιναι ένας στο παιχνίδι αλλά δύο: ενας απο τους δύο να θέλει να είναι έτσι κι ο αλλος αλλιώς.
Γιαυτό κι εγώ επιμένω, αν κάτι ξενερώνει την οπτική- αισθητική συζητήστε το, ε-π-ι-κ-ο-ι-ν-ω-ν-ι-α.
Οι αλλαγές ποτέ δεν έκαναν κακό, αντιθέτως οι πειραματισμοί μέσα στα σεξουαλικά παιχνιδιά είναι πολύ ερεθιστικοί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp
Δραστήριο μέλος
Γιαυτό κι εγώ επιμένω, αν κάτι ξενερώνει την οπτική- αισθητική συζητήστε το, ε-π-ι-κ-ο-ι-ν-ω-ν-ι-α.
επικοινωνία για τις τρίχες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
necropethamenos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο καθένας όπως αρεσκεται και τη βρίσκει.
Υπάρχει το εξης αμφιλεγόμενο σημείο όταν πρόκειται για ζευγάρι, διότι δεν έιναι ένας στο παιχνίδι αλλά δύο: ενας απο τους δύο να θέλει να είναι έτσι κι ο αλλος αλλιώς.
Οι αλλαγές ποτέ δεν έκαναν κακό, αντιθέτως οι πειραματισμοί μέσα στα σεξουαλικά παιχνιδιά είναι πολύ ερεθιστικοί.
πολύ σωστά αλλα μόλις σκότωσες την αντιπαλότητα και, ως εκ τούτου, την διασκέδαση στην συζήτηση.
Ζήτα συγγνώμη αμέσως.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
στην αρχη τα ψιλοπηρα με την απαντηση του δημητρη γιατι λεω τι λεει ο τυπος?
αφου αυτο πιστευω και ποιος ειναι να του ζητησω συγνωμη?
εβαλα ενισχυσεις ομως κι επιασα το θεμα(παροτι ξανθια και ψιλοφυσικη)
ενταξει ρε μιμη, μην κανεις ετσι και συγνωμη δε ζηταω που λεω τη γνωμη μου η οποια παρεπιπτοντως εχει φερει αποτελεσματα, εχω ζησει οσα λεω και εχουν φερει και πολλη διασκεδαση στην κουβεντα μεταξυ του ζευγαριου. ισως η διασκεδαση εκει να μετραει περισσοτερο...
necropethamenos
Εκκολαπτόμενο μέλος
(κατά τα άλλα δίκιο έχεις, δεν το συζητάμε)
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Δημοσκόπηση: Πως προτιμάτε την επίμαχη περιοχή;
Μου αρέσουν οι γυναίκες και θέλω να είναι αποτριχωμένη η επίμαχη περιοχή
Μου αρέσουν οι γυναίκες και θέλω να ΜΗΝ είναι αποτριχωμένη η επίμαχη περιοχή
γιατί δεν υπάρχει επιλογή <<μου αρέσει η επίμαχη περιοχή και θέλω να είναι αποτριχωμένη η γυναίκα ;>>
π.σ.
Επιβάλλεται η αποτρίχωση!!!!
LAZARUS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
προτιμώ τη γυναικεία περιοχή αποτριχωμένη, μερικά ή ολικά, ΠΟΤΕ όμως ξυρισμένη.
Πως το εννοεις ολικα, αλλα ποτε ξυρισμενη? Εννοεις οτι θελεις η αλλη να κανει χαλαουα ή λειζερ και οχι να χρησιμοποει ξυραφι? Ραιτ?
LAZARUS
Εκκολαπτόμενο μέλος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Μα τα γούστα δεν ελέγχονται από λογική.Κατσε ρε συ Λαζαρε,εχεις συνειδηση του πονου στο κεντρο της περιοχης οταν κανεις αποτριχωση??? Αντε ,κανεις στο μπικινι,αλλα μεσα δεν παλευεται!! Μην εισαι τοσο απολυτος!
Άσε που είπε "μερικώς ή ολικώς", πιθανότατα αυτό εννοεί.
Ε πως να το κάνουμε, ξυρισμένο δέρμα (πάνω από 1 μέρα) είναι άθλιο ανεξαρτήτως φύλου και περιοχής. Ποιά το ξυρίζει ΚΑΘΕ μέρα ώστε να είναι το ίδιο;
love_angel
Επιφανές μέλος
αν το αντεξει καποιος τρυπηστε μου και το αλλο ρουθουνι!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Όσον αφορά πάντως το ότι το ανδρικό πρότυπο ομορφιάς δεν είναι εξίσου άτριχο με το γυναικείο, εν μέρει έχει να κάνει εν μέρει και με τη φαλλοκρατική κοινωνία που συχνά υπερασπίζεσαι, η οποία απαιτεί σωματική τελειότητα μόνο από τις γυναίκες και όχι από τους άντρες, κάτι που, ευτυχώς για κάποιους, δυστυχώς για άλλους, τείνει να αλλάξει σιγά σιγά.
Δεν είναι μόνο αυτό βέβαια, είναι και ότι γενικότερα κάθε πρότυπο ομορφιάς τείνει να μεγενθύνει τις εγγενείς διαφορές των 2 φύλων, πχ οι γυναίκες εκ φύσεως έχουν λιγότερες τρίχες, οπότε το επικρατές πρότυπο ομορφιάς επιτάσσει τη μεγιστοποίηση αυτής της διαφοράς.
Θα μπορούσα να πω περισσότερα για το θέμα, αλλά κάτι μου λέει ότι φλυαρώ ασκόπως (και εκτός θέματος).
love_angel
Επιφανές μέλος
και δεν ειναι μονο θεμα αισθητικης εκει. ειναι και πρακτικο να ναι αποτριχωμενη η περιοχη.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Όσον αφορά τα περι υγείας και πρακτικότητας, αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις προτιμήσεις του καθενός για το πώς θα είναι τα γεννητικά όργανα του σεξουαλικού του παρτενέρ. Δεν εκπορεύονται από τη λογική αυτές οι προτιμήσεις, όπως ανέφερα και παραπάνω.
Πάντως, πιστεύω ότι τέτοια ...διλήμματα θα εκλείψουν στο μέλλον, όταν το laser και λοιπές μόνιμες μέθοδοι γίνουν προσιτές οικονομικά στο ευρύ κοινό, κάτι που θα συντελέσει σημαντικά στην περεταίρω ισότητα των 2 φύλων (ακούγεται αστείο, αλλά η αποτρίχωση είναι τρελό χάσιμο χρόνου, ειδικά για τους μελαχρινούς ανθρώπους).
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Άγγελος
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.