19-08-24
07:21
Εγώ θα ήθελα να ακούσω.Οποιος εχει πραγματικες ερωτησεις παρα πολυ ευχαριστως θα του ξεκαθαρισω το θολο τοπιο στο οποιο βρισκεται .
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,809 μηνύματα.
19-08-24
08:09
Μια φορά άφησα 2€ μέσω της πλατφόρμας του e-food.gr και μου έφερε την παραγγελία ο μαγαζάτορας!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,862 μηνύματα.
19-08-24
11:21
δεν αφηνωΞέροντας ότι πολλές φορές τα μεροκάματα σε πολλούς ανθρώπους είναι ελάχιστα, και το μόνο που μπορεί να ανεβάσει λίγο το μεροκάματο είναι το φιλοδώρημα, εγώ προσωπικά σχεδόν πάντοτε αφήνω, είτε στην καφετέρια, είτε σε βενζινάδικο, είτε οπουδήποτε πηγαίνω, εκτός εξαιρέσεων, αν π.χ. είναι ένα προϊόν πολύ ακριβό, ή αν είναι αγενής εκείνος που εξυπηρετεί.
Εσείς τι κάνετε συνήθως;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,268 μηνύματα.
19-08-24
14:33
Πάντα δίνω 1 EUR ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας, μετρητό στο χέρι, όχι από την επιλογή tip που έχει το e-food γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι αυτά θα φτάσουν στα χέρια του ντελίβερι.
Ευγενικός, ψυχρός, το αν άργησε κτλ, δεν με επηρεάζουν.
Ευγενικός, ψυχρός, το αν άργησε κτλ, δεν με επηρεάζουν.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,755 μηνύματα.
19-08-24
15:02
Πάντα αφήνω €2 σε deliveries και σερβιτόρους καθώς ξέρω ότι είναι αρκετά κουραστική δουλειά με μικρές απολαβές. Μια φορά είχα αφήσει €10 ως φιλοδώρημα και η σερβιτόρα μου έλεγε ευχαριστώ για κανένα 5λεπτο.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,809 μηνύματα.
19-08-24
15:04
Όσοι έχετε απορία για το αν τα «ηλεκτρονικά» φιλοδωρήματα καταλήγουν ή όχι στους διανομείς (ξανα)διαβάστε το post μου...Πάντα δίνω 1 EUR ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας, μετρητό στο χέρι, όχι από την επιλογή tip που έχει το e-food γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι αυτά θα φτάσουν στα χέρια του ντελίβερι.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,465 μηνύματα.
19-08-24
15:07
Εγώ αφήνω 1€, το πιο γενναιόδωρο φιλοδώρημα που έχω αφήσει ποτέ ήταν 3.5€ σε ντελιβερα επειδή ξαφνικά άρχισε να βρέχει μετά από 10 λεπτά που παραγγείλα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8,112 μηνύματα.
19-08-24
15:08
Μόνη μου σπάνια αφήνω αλλά αν είμαι με φίλους βάζουμε όλοι από κάτι
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,816 μηνύματα.
19-08-24
15:23
σε καφενεια και παραγγελείες παντοτε 1-2
αλλιως οχι
αλλιως οχι
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 363 μηνύματα.
19-08-24
16:15
1-2 ευρώ σε ντελίβερι, ανάλογα με το πόσα ψιλά έχω πάνω στο γραφείο μου εκείνη την ώρα. Σε εστιατόρια τώρα αμα στα ρέστα έρθει κανα 2ευρω και δεν το τσιγκουνεφτώ θα το αφήσω.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,240 μηνύματα.
19-08-24
16:29
Μπορεί και να μην αφήσω πουρμπουάρ σε άτομα που κατά την γνώμη μου δεν είναι εξυπηρετικά.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,581 μηνύματα.
20-08-24
00:21
Παλιά άφηνα συνέχεια. Πλέον πιο σπάνια. Όταν μου έχουν πάει 4μιση ευρώ το πιτόγυρο και βλέπω κάτι "έξοδα μεταφοράς" 0.5 ή 1 ευρώ, ε συγγνώμη κιόλας, δε θα δώσω. Δε φταίει ο διανομέας σε αυτό, το ξέρω, αλλά δεν είναι και δικό μου πρόβλημα επίσης.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Mike_100
- Scandal
- charmander
- Unboxholics
- fmarulezkd
- Drglitterstar
- iiTzArismaltor_
- American Economist
- Libertus
- fourkaki
- marww
- taketrance
- Kate1914
- despoina13
- Memetchi
- Paragontas7000
- Jack of Spades
- melina_51
- Joji
- rafaela11
- Wonderkid
- Μήτσος10
- giannhs2001
- fockos
- hirasawayui
- ggl
- Feli
- SweetGirl
- harry akritas
- Κλημεντίνη
- tsiobieman
- fretoe
- David?
- sokliap
- Εχέμυθη
- Viedo
- Forgetit
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Μαυρίκιος
- Griff
- TheStranger
- orchidea
- Johnny15
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.