Backdrop
Δραστήριο μέλος
Η Backdrop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 676 μηνύματα.
20-08-13
22:31
Ωραιο χρώμα το μωβ!! ΚΑι εγω εάν δεν διάλεγα τελικά το λαχανί , μωβ θα έβαφα τον τοίχο του υπνοδωματιού!!
Πολύ ώραίο είναι το μώβ στη φωτό της venividivici , το τελευταίο με τους κίτρινους καναπέδες! Άμα το συνδυασεις και με ενα γκρι πιστευω να βγει πολυ ωραιο
Πολύ ώραίο είναι το μώβ στη φωτό της venividivici , το τελευταίο με τους κίτρινους καναπέδες! Άμα το συνδυασεις και με ενα γκρι πιστευω να βγει πολυ ωραιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014
Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα.
20-08-13
23:38
ωω ευχαριστω
veni, σκεφτομουν εναν συνδυασμο των 2 εικονων που ποσταρες,δλδ μωβ σκουρο κατα βαση και ανοιχτο σε εναν τοιχο.
αλλα και το γκρι ας πουμε και αυτο που προτεινε η ευα με βαζουν σε σκεψεις
καταλαβα δε θα μπορω να διαλεξω.
παντως ναι,η αληθεια ειναι οτι μαλλον ο υπολοιπος εξοπλισμος πχ μαξιλαρια πχ θα αποασισουν αν θα ειναι ''μελαγχολικο΄΄ η οχι.
να στε καλα παντως ολοι
paralytic@ : μαυρο σκετο;τελειο θα το εκανα ανετα.
veni, σκεφτομουν εναν συνδυασμο των 2 εικονων που ποσταρες,δλδ μωβ σκουρο κατα βαση και ανοιχτο σε εναν τοιχο.
αλλα και το γκρι ας πουμε και αυτο που προτεινε η ευα με βαζουν σε σκεψεις
καταλαβα δε θα μπορω να διαλεξω.
παντως ναι,η αληθεια ειναι οτι μαλλον ο υπολοιπος εξοπλισμος πχ μαξιλαρια πχ θα αποασισουν αν θα ειναι ''μελαγχολικο΄΄ η οχι.
να στε καλα παντως ολοι
paralytic@ : μαυρο σκετο;τελειο θα το εκανα ανετα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
20-08-13
23:48
Εγώ νομίζω πως θα τολμούσα κι έναν συνδυασμό χρωμάτων όπως μωβ με φυστικί ή ώχρα... Πιστεύω πως πρέπει να γινόμαστε λίγο πιο τολμηροί στους συνδυασμούς, άλλωστε μας βοηθά κι η μόδα. Επιπλέον μπορείς να ανατρέξεις στους καταλόγους των διάφορων εταιρειών, όταν πας να διαλέξεις τι τελικά θα πάρεις, οι οποίοι έχουν προτάσεις χρωματικών συνδυασμών!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...