touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,579 μηνύματα.

10-07-23

09:34
Himela, τι έγινε μ αυτό το παιδί, μετά από 5 χρόνια;Μιας γνωστής μου το παιδί είναι το πιο ζωηρό - ζαβολιάρικο - σκατόπαιδο στον κόσμο. Η ψυχολόγος τούς είπε να του μιλούν ήρεμα αλλά με πυγμή και να του εξηγούν με ήρεμο τρόπο τί έκανε και γιατί ήταν κακό. Το παιδί τούς έχεις γραμμένους και καταλαβαίνει κάπως μόνο αν ο πατέρας του σηκωθεί πάνω με απειλητική διάθεση να τον βουτήξει. Τίποτα άλλο δεν πιάνει. Εχω πει εδώ και χρόνια οτι αυτό το παιδί μέχρι τα 20 του θα είναι στη φυλακή. Καλές οι ψυχολογίες σε αυτό το θέμα αλλά κάποιες φορές δεν μπορείς και να αγιάσεις...
Να σου πω, τι υποθέτω;
Υποθέτω πως απομονώθηκε απ τα συνομίληκα του και έμεινε δίχως φίλους.

10-07-23

12:59
Έχει ηρεμήσει κάπως αλλά υποθέτω πως έχει ακόμα προβλήματα στο σχολείο. Θα ρωτήσω και αν μάθω κάτι παραπάνω θα γράψω.Himela, τι έγινε μ αυτό το παιδί, μετά από 5 χρόνια;
Να σου πω, τι υποθέτω;
Υποθέτω πως απομονώθηκε απ τα συνομίληκα του και έμεινε δίχως φίλους.
Βασικά λίγο με ενδιαφέρει για αυτό το παιδί, τα υπόλοιπα παιδάκια λυπάμαι που πέρασαν τόσα μαζί του.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,621 μηνύματα.

29-01-24

22:33
Εγώ προσωπικά έχω φάει πολύ ξύλο μικρή!

30-01-24

01:07
Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως!
Ως παιδάκι είχα φάει - κάποιες ελάχιστες φορές - ξύλο και ήταν αρκετά "τραυματικές" για να τις θυμάμαι μέχρι και σήμερα. Πόσο μπερδεμένη ένιωθα, πόσο ντροπιασμένη και πόσο αυτοενοχικά το γύρισα, ότι "για να φτάσει σε αυτό το σημείο ο ίδιος μου ο γονιός, σκέψου τι σκατόπαιδο είμαι".. Spoiler alert, δεν ήμουν!
Ως παιδάκι είχα φάει - κάποιες ελάχιστες φορές - ξύλο και ήταν αρκετά "τραυματικές" για να τις θυμάμαι μέχρι και σήμερα. Πόσο μπερδεμένη ένιωθα, πόσο ντροπιασμένη και πόσο αυτοενοχικά το γύρισα, ότι "για να φτάσει σε αυτό το σημείο ο ίδιος μου ο γονιός, σκέψου τι σκατόπαιδο είμαι".. Spoiler alert, δεν ήμουν!
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 749 μηνύματα.

Με κριντζάρει η δημοσκόπηση 

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,920 μηνύματα.

Είχα φάει μια μπούφλα από τον πατέρα μου πριν 4 χρόνια, ακόμα με πονάει το μάγουλο

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 427 μηνύματα.

Σιγά ποιος δεν έχει φάει και καμιά....
Τι γέλια κάνουμε ακόμα και τωρα με τον αδελφό μου που θυμόμαστε τη μαμά μας να μας κυνηγάει γύρω γύρω από το τραπέζι ...τι πέρασε και αυτή η γυναικα από εμάς
Τι γέλια κάνουμε ακόμα και τωρα με τον αδελφό μου που θυμόμαστε τη μαμά μας να μας κυνηγάει γύρω γύρω από το τραπέζι ...τι πέρασε και αυτή η γυναικα από εμάς

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,914 μηνύματα.

Δεν με έχει χτυπήσει ποτέ κανείς στην ζωή μου ούτε στο ελάχιστο κι ενώ φυσικά είναι θετικό τρέμω στην ιδέα που θα γίνει κάτι κακό και θα χρειαστεί να το αποφύγω μήπως κοκαλώσω πλήρως απο το σοκ.
Παράνοιες
Παράνοιες
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,920 μηνύματα.

Εγώ έχω φάει αρκετό ξύλο. Και μιλάμε για γενναίες μπούφλες, όχι για απλά χαστουκάκια. Όχι μόνο από γονείς και συγγενείς.
Δυστυχώς συμβαίνει. Αλλά πλέον ανταποδίδω και μάλιστα άσχημα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,876 μηνύματα.

Δε θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, αλλά λυπάμαι πολύ γι' αυτό που διάβασα.Εγώ έχω φάει αρκετό ξύλο. Και μιλάμε για γενναίες μπούφλες, όχι για απλά χαστουκάκια. Όχι μόνο από γονείς και συγγενείς.
"Γράφουν" αυτά μέσα μας για μια ζωή και δεν ξεχνιούνται ποτέ. Κάνε κάτι, όσο είναι ακόμα νωρίς, να μην ξανασυμβεί ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Το τραγικό είναι ότι όταν μεγαλώνεις έτσι, το θεωρείς και φυσιολογικό από κάποια φάση και μετά.Δε θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, αλλά λυπάμαι πολύ γι' αυτό που διάβασα.
"Γράφουν" αυτά μέσα μας για μια ζωή και δεν ξεχνιούνται ποτέ. Κάνε κάτι, όσο είναι ακόμα νωρίς, να μην ξανασυμβεί ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Εγώ μέχρι και τα 19 μου ήμουν ένα άβουλο ον που οποιοσδήποτε κι αν με χτυπούσε, θα καθόμουν. Πλέον όμως όχι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.