Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Την έχω δώσει ήδη αυτή τη συμβουλή στον αδερφό μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Όποιος εδώ είναι ποδοσφαιριστής επαγγελματικά ή γιατρός αποκατεστημένος, ας σηκώσει το χέρι: Όλοι οι άλλοι, δεν ακούσαμε τις συμβουλές του μεγάλου αδερφού!
Vkey
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Όποιος εδώ είναι ποδοσφαιριστής επαγγελματικά ή γιατρός αποκατεστημένος, ας σηκώσει το χέρι:
και μετά να μου στείλει pm για να τον γνωρίσω προσωπικά! Μην χασω τέτοια τύχη 8)
Στο θέμα μας...Επειδή έχω και αδερφό ο οποίος τελειώνει φέτος...Η μόνη συμβουλή που του έδωσα είναι να σπουδάσει/κάνει κάτι που γουστάρει αλλά και που θα τον βοηθήσει να βρεί εύκολα δουλειά...Παρακαλείτε όποιος μπορεί να προτίνει κάποια λύση να ξαναεπικοινωνήσει μαζί μου 8)
Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος
nv
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως θα τον παρότρυνα να ακολουθήσει αυτό που αγαπά και είναι καλός σε αυτό. Το βασικό είναι ότι ό,τι και να διάλεγε θα ήμουν πάντα δίπλα του να τον βοηθήσω όπως μπορω!
Να τον συμβουλέψεις να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά να έχει σκεφτεί το μετά από το τέλος τις καριέρας του και να πάρει πτυχίο ιατρικής πριν την τελειώσει... όπως έκανε ο Λάκης Νικολάου! Από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και από τους καλύτερους ιατρούς αυτή τη στιγμή!!!
συμβούλεψέ τον να θέλει και να επιδιώκει το καλύτερο!
imposible is nothing!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, σε αγαπάει και αυτό και στο δείχνει με οικονομικά οφέλη
Πάντως η ταπεινή μου άποψη είναι ότι την σήμερον ημέρα... είναι καλό να είσαι υδραυλικός... ηλεκτρολόγος... κλπ κλπ κλπ
Αν είσαι καλός, έχεις ΠΑΝΤΑ δουλειά και λεφτά!!!
dooo
Διακεκριμένο μέλος
και γιατρός είναι (με κύρος) ,και καλά λεφτά παίρνει το συγκεκριμένο επάγγελμα, και λίγες ώρες εργασίας απαιτεί με νορμαλ φόρτο, και βλέπει και τζαμπα αγώνες ποδοσφαίρου!!! τι αλλο μπορεί να ζητήσει κανείς απο την δουλειά του?
nikita13
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από dooo:μία ειναι η λύση.....Αθλίατρος!!!!!!
και γιατρός είναι (με κύρος) ,και καλά λεφτά παίρνει το συγκεκριμένο επάγγελμα, και λίγες ώρες εργασίας απαιτεί με νορμαλ φόρτο, και βλέπει και τζαμπα αγώνες ποδοσφαίρου!!! τι αλλο μπορεί να ζητήσει κανείς απο την δουλειά του?
Έγραψες!!
Προσωπικά επειδή έχω βρεθεί σε αυτό το δίλλημα θα τον συμβούλευα να προσπαθήσει να τα συνδιάσει και τα δυο να μην παραιτηθεί μαν από τον αθλητισμό αλλα ταυτόχρονα να προσπαθήσει να πάρει και ένα πτυχίο.Αν και δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να συνδιαστουν και τα δυο..Απλα το να είσαι αθλητής σημαίνει να αποσυρέσαι σχετικά νωρις χώρια το γεγοός ότι μπορούν να συμβουν σοβαροί τραυματισμοί κτλ.Δηλαδή σχετικά αβέβαιο σαν επάγγελμα!!Όσο γι'αυτό που ειπώθηκε ότι βγαίνεις νωρις στην σύνταξη δεν νομίζω ότι ισχύει οι περισσότεροι στην συνέχεια ακολουθούν καριέρα στην προπονητική!!
Άλλα με λίγα λόγια θα του έλεγα ότι η απόφαση του είναι δική του και να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπα
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αν της άρεσε αθλητισμός να γινόταν αθλήτρια, αν της αρέσει κάτι άλλο να κάνει αυτό το άλλο
απλά θα παρακαλώ αυτό που θα της αρέσει να έχει λεφτά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---:Το μόνο πράγμα που θα έλεγα στο παιδί μου θα ήταν πως σε ότι και αν αποφασίσει να κάνει στην ζωή του να προσπαθήσει να είναι ο καλύτερος....
και αυτό αλλά αν δεν αγαπάει αυτό που θα κάνει δεν νομίζω να προσπαθήσει να το κάνει όσο καλύτερα μπορεί γιατί θα το βλέπει σαν αγκαρία
kynofilos
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από bunny:και αυτό αλλά αν δεν αγαπάει αυτό που θα κάνει δεν νομίζω να προσπαθήσει να το κάνει όσο καλύτερα μπορεί γιατί θα το βλέπει σαν αγκαρία
Ακόμα, θα είναι η ζωή του μίζερη και γεμάτη αγκαρία
dt008
Νεοφερμένος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.