dooo
Διακεκριμένο μέλος

μια φορά το έκανα (εγώ που το μαύρισμα το έχω ψωμοτύρι) και απέκτησα το κόκκινο του αστακού

από σολάριουμ, μια συνάδελφος έκανε πριν το γάμο της, δεν έχει πάθει τίποτα...ακόμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατέβαινα Ελλάδα κόκκινη ή μαυρισμένη από τα μπάνια και τις ποδηλασίες εδώ και με κοιτούσαν λοξά!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

ηλιοθεραπεία σε μπριτιζζζ ήλιο? δε σε κόβω και πολύ καλά![]()
μια φορά το έκανα (εγώ που το μαύρισμα το έχω ψωμοτύρι) και απέκτησα το κόκκινο του αστακού![]()
Ναι, μην το λες, κι εγώ εδώ (οκ, εδώ είμαστε πιο ισημερινό από εσάς και πιο Άλπεις, αλλά ουέητ να σε πω) είχα γίνει πολύ μεσογειακή!
Κατέβαινα Ελλάδα κόκκινη ή μαυρισμένη από τα μπάνια και τις ποδηλασίες εδώ και με κοιτούσαν λοξά!!!
Δεν σας έπιασα. Στα ψηλά που δεν έχει πολύ ήλιο καιγόμαστε πιο πολύ από νότια Ευρώπη;

Μωρέ μέσα Ιουλίου μάλλον θα κατέβω και θα πάω στα νησιά και στις θάλασσες, αλλά δεν γουστάρω να έρθω και να είμαι άσπρη ή κόκκινη.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

όχι τώρα σοβαρά, ή θα βάλεις ένα τόνο λοσιόν και άμα μαυρίσεις σφύραμ, ή θα πας να κάνεις καμιά 10αρια σέσιονς σολάριουμ.

Εγώ από τα πάρκα και τις βόλτες έγινα αξιοπρεπής, μη μασάς!

Άλλωστε, σιγά Ιούλιος... πόοοσο πια θα έχουν προλάβει να μαυρίσουν οι άλλες;;

dooo
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

να σε δω υπβρυχιάκι να κάνεις ηλιοθεραπεία στο γκαζό της λίμνης με τις πάπιες και δε θέλω τίποτα άλλο![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

τες πα... βάλε αθλητική καλτσουλα και απο πανω τη γόβα...
θα την ανοιξεις

dooo
Διακεκριμένο μέλος

ε πόσο να έχει ανοίξει μωρε?![]()
τες πα... βάλε αθλητική καλτσουλα και απο πανω τη γόβα...
θα την ανοιξεις(μη σε βλέπει ο κόσμος όμως ε? καλτουλα με γόβα
)
χααχχαχ, και εγώ αυτό θα κάνω με τις νυφικές γόβες. φαντάσου να ξεχαστώ και να προβάλλει το πόδι από το αμάξι με τη κάλτσα

Εγώ γι' αυτό το λόγο ζητάω να μου δώσουν άλλο ζευγάρι, από αυτό που δοκίμασα, να είναι του κουτιού!!
Τα καλά νέα είναι ότι αν επιμείνεις θα ανοίξει και το αριστερό.
Τα κακά νέα είναι ότι μπορεί να μην ανοίξει αρκετά, γιατί μπορεί αυτή που το δοκίμασε τελευταία να είχε την ποδάρα του Τζόρνταν.
Τα αστεία νέα είναι ότι μπορείς να τη δώσεις στον Πάνο να στην ανοίξει!
(και θέλουμς φώτο!

χααχχαχ, και εγώ αυτό θα κάνω με τις νυφικές γόβες. φαντάσου να ξεχαστώ και να προβάλλει το πόδι από το αμάξι με τη κάλτσα![]()
Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα... και ο δε άνδρας θα πάθει φόβο με την κάλτσα που τον πάτησε!!
Λολ, θα λέει καλά λένε ότι μετά το γάμο τέρμα τα νεγκλιζέ, αλλά αυτή εδώ πολύ βιάστηκε...
Ησαΐιιιαααα......
dooo
Διακεκριμένο μέλος

XAXAXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXXAΗ δε γυνή να φοβήται τον άνδρα... και ο δε άνδρας θα πάθει φόβο με την κάλτσα που τον πάτησε!!
Λολ, θα λέει καλά λένε ότι μετά το γάμο τέρμα τα νεγκλιζέ, αλλά αυτή εδώ πολύ βιάστηκε...
Ησαΐιιιαααα......
φαντάσου κι ένα ρόλεϋ στα μαλλιά ξεχασμένο
μια τρύπα στο σώβρακο...

Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Θα σου πουν κι αυτοί, αλλά... γιατί να μην ανοίγει το δεύτερο;; Πήγαινέ τους όμως και τα δύο.
Ντουντούκω'μ, πλέον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η γούεμπ κάμερα στο γάμο!!! ΛΟΛ!!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μα εγώ θέλω να το κάνουν πιο φαρδύ, όχι πιο μακρύ!σε καλαπόδι θα το βάλουν κι ότι κάτσει.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

θα βάλουν πιο φαρδύ καλαπόδιΜα εγώ θέλω να το κάνουν πιο φαρδύ, όχι πιο μακρύ!

έτσι τα ανοίγει τα παπούτσια ο παπουτσής της γειτονιάς μου πάντως (έχω ανοίξει κι εγώ και η μάμυ γόβες).
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

και μετα αν ειναι τις πας και στον τσαγκάρη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 304 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Fernando_A
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.