BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eμένα πάντως την πρώτη φορά με κόψανε γιατί στο παρκάρισμα ακούμπησε η πίσω ρόδα ελαφρά στο πεζοδρόμιο!!
Αυτό πλέον δεν ισχύει!Άμα ακουμπήσεις στο παρκάρισμα πεζοδρόμιο δε σε κόβουνε!Εγώ πάντως το δίπλωμα το πήρα φέτος τον Ιανουάριο με κόπο!Η εξέταση κράτησε μισή ώρα και εξετάστηκα στα πάντα και αυτό γιατί εκείνη την περίοδο είχε έρθει στην Πάτρα επιτροπή αξιολόγησης των εξεταστών οδήγησης!Πάντως δεν το έχω χαρεί το αμάξι!Το έχω πάρει ελάχιστες φορές. Ελπίζω να έχω περισσότερες ευκαιρίες το καλοκαίρι!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
εγώ θυμάμαι πριν 11 χρόνια που το πήρα το δίπλωμα με τη πρώτη και χωρίς λάδωμα, ότι γυρνάω σπίτι και η πρώτη ερώτηση του ντάντι ήταν "σε κόψανε ε?" για να μη μου δώσει το audi
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
το λάδωμα πότε το δίνετε? όταν τελιώσει η εξέταση? και ποιος το δίνει? ο εξεταζόμενος ή ο δάσκαλος? τον βλέπετε να τα δίνει τα χρήματα???
εγώ θυμάμαι πριν 11 χρόνια που το πήρα το δίπλωμα με τη πρώτη και χωρίς λάδωμα, ότι γυρνάω σπίτι και η πρώτη ερώτηση του ντάντι ήταν "σε κόψανε ε?" για να μη μου δώσει το audi
τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε.
100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα.
τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν)
εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ...
δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?)
σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει,
αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου.
θα πεσει πολυ καντηλι.
αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου.
θα πεσει πολυ καντηλι.
Ποσο την αγαπω αυτη την κοπελα!
Δεν ειναι αξιολατρευτη?!?!?
Τσαμπουκαδες forever λεμε βρε!
Κανονισε ομως ρε μην παρεις και καμια εξετατρια απο το μαλλι και σε δουμε στα καναλια!
Πλακα σου κανω, καλα θα τα πας.
Παει στο διαστημα να σου παιξουν μπινια!
Giovanna
Επιφανές μέλος
κι εγω σαγαπαω καλο μου!
χαιρομαι που επιτελους καποιος μου λεει οτι καλα θα κανω αν βρισω.
ομως ναι, κι εγω ετσι πιστευω,θα τα παω καλα
BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος?
adespoto
Περιβόητο μέλος
τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε.
100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα.
τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν)
εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ...
δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?)
θα πεσει πολυ καντηλι.
Χεμ, στου Παπάγου δίνεις?
Έχω ακούσει άσχημο περιστατικό από άτομο που έδωσε εκεί...
Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω...
Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος?
Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια?
Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος)
Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο.
Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ!
BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα.
Ή ειχε κονε ο δασκαλος...
Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια?
Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος)
Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο.
Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ!
BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα.
Ή ειχε κονε ο δασκαλος...
και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες)
Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ.
και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες)
Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ.
Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα!
Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα.
Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα!
Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα.
Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα!Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!!
Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι!Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες
είναι πολύ απλό παιδιά....
το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές...
άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο!
Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ!
Giovanna
Επιφανές μέλος
ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι.
στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις
απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε...
τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω.
δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή....
αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο.
Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει
έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι
ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε.
Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ.
Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε...
οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται
αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Arsinoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- giannhs2001
- marww
- chester20080
- StargazerLily
- Kassiopi
- jj!
- Theodora03
- fmarulezkd
- charmander
- Thundergirl
- Wonderkid
- American Economist
- Stelios725
- allall1
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- tslef8
- Memetchi
- Mt73
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Eua5
- Ryuzaki
- kostasidel
- Jimmy20
- Citylights
- Scandal
- Elef8eria_Ad
- Panos_02
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.