Δεν βρίσκω κοπέλα για σχέση

NickTheQuick

Νεοφερμένος

Ο NickTheQuick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
καλησπερα στη παρεα...ηθελα και εγω να μοιραστω μαζι σας το προβλημα μου..εχω φτασει 18 χρονων και ακομα δεν εχω κανει σχεσει ακομα δεν εχω βρει μια γυναικα για να κανω σχεσει..σαν ανθρωπος ειμαι ευαισθητος ντροπαλος και κλειστος χαρακτηρας δεν ειμαι ανθρωπος που μιλαει πολυ δυστηχως δεν ειμαι δυναμικος χαρακτηρας δεν ειμαι το στυλ αντρα που θελουν οι γυναικες ομορφο ελκυστικο γοητευτικο ...προσπαθω να προσεγισσω μια γυναικες να τις φλερταρω αλλα τσαμπα κοπος ουτε καν γυρνανε να με κοιταξουν,,μπορει και να φταιει που δεν ξερω να φλερταρω γτ μια ζωη μονος ημουν και δεν ξερω πραγματικα πως να φλερταρω... βαρεθηκα. ..και απο κει καταλαβα οτι ειμαι ασχημος δεν ειμαι ελκυστικος δεν ειμαι ομορφος δεν ειμαι το στυλ αντρα που θελουν οι γυναικες...οταν περπαταω στο δρομο βλεπω ζευγαρακια να περπατανε χερι χερι αλλοι να φιλιουνται αλλοι να καθονται στα παγκακια αγκαλιασμενοι και τους βλεπω και δεν το κανω επιτηδες απλως ζηλευω..θελω να ζησω και εγω τον ερωτα την αγαπη τον ρομαντισμο το παθος θελω να βρω και εγω μια γυναικα να κανω σχεση να με αγκαλιασει να μου πει σ αγαπω να πω και εγω επιτελους τη λεξη σ αγαπω να νιωσω το γυναικειο χαδι στο σωμα μου...ολοι οι φιλοι μου εχουν κανει σχεσεις αλλοι παντρευονται αλλοι αρραβωνιαζονται και εγω καλα καλα δεν εχω φιλησει ακομα μια κοπελα στο στομα δεν εχω κανει ακομα σχεσει...ξεκινησα ακομα και γυμναστηριο να φιαξω το σωμα μου αγοραζω ρουχα ωραια για να ειμαι ωραια ντυμενος ...αλλα...τιποτα εχω πεσει πολυ ψυχολογικα εχει πεσει πολυ η αυτοπεποιθηση μου δεν εχω ορεξει να βγω απο το σπιτι απλα θελω να καθομαι μεσα...δεν ξερω...απλα θελω να με ερωτευτει μια γυναικα και να την ερωτευτω και εγω δεν θελω να κανω απλως μια σχεσει..θελω να ειναι ερωτικη και οχι απλως σχεση...

προσπαθω να προσεγισσω μια γυναικες να τις φλερταρω αλλα τσαμπα κοπος ουτε καν γυρνανε να με κοιταξουν,,μπορει και να φταιει που δεν ξερω να φλερταρω γτ μια ζωη μονος ημουν και δεν ξερω πραγματικα πως να φλερταρω... βαρεθηκα. ..και απο κει καταλαβα οτι ειμαι ασχημος δεν ειμαι ελκυστικος δεν ειμαι ομορφος δεν ειμαι το στυλ αντρα που θελουν οι γυναικες...

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,125 μηνύματα.
καλησπερα στη παρεα...ηθελα και εγω να μοιραστω μαζι σας το προβλημα μου..εχω φτασει 18 χρονων και ακομα δεν εχω κανει σχεσει ακομα δεν εχω βρει μια γυναικα για να κανω σχεσει..σαν ανθρωπος ειμαι ευαισθητος ντροπαλος και κλειστος χαρακτηρας δεν ειμαι ανθρωπος που μιλαει πολυ δυστηχως δεν ειμαι δυναμικος χαρακτηρας δεν ειμαι το στυλ αντρα που θελουν οι γυναικες ομορφο ελκυστικο γοητευτικο ...προσπαθω να προσεγισσω μια γυναικες να τις φλερταρω αλλα τσαμπα κοπος ουτε καν γυρνανε να με κοιταξουν,,μπορει και να φταιει που δεν ξερω να φλερταρω γτ μια ζωη μονος ημουν και δεν ξερω πραγματικα πως να φλερταρω... βαρεθηκα. ..και απο κει καταλαβα οτι ειμαι ασχημος δεν ειμαι ελκυστικος δεν ειμαι ομορφος δεν ειμαι το στυλ αντρα που θελουν οι γυναικες...οταν περπαταω στο δρομο βλεπω ζευγαρακια να περπατανε χερι χερι αλλοι να φιλιουνται αλλοι να καθονται στα παγκακια αγκαλιασμενοι και τους βλεπω και δεν το κανω επιτηδες απλως ζηλευω..θελω να ζησω και εγω τον ερωτα την αγαπη τον ρομαντισμο το παθος θελω να βρω και εγω μια γυναικα να κανω σχεση να με αγκαλιασει να μου πει σ αγαπω να πω και εγω επιτελους τη λεξη σ αγαπω να νιωσω το γυναικειο χαδι στο σωμα μου...ολοι οι φιλοι μου εχουν κανει σχεσεις αλλοι παντρευονται αλλοι αρραβωνιαζονται και εγω καλα καλα δεν εχω φιλησει ακομα μια κοπελα στο στομα δεν εχω κανει ακομα σχεσει...ξεκινησα ακομα και γυμναστηριο να φιαξω το σωμα μου αγοραζω ρουχα ωραια για να ειμαι ωραια ντυμενος ...αλλα...τιποτα εχω πεσει πολυ ψυχολογικα εχει πεσει πολυ η αυτοπεποιθηση μου δεν εχω ορεξει να βγω απο το σπιτι απλα θελω να καθομαι μεσα...δεν ξερω...απλα θελω να με ερωτευτει μια γυναικα και να την ερωτευτω και εγω δεν θελω να κανω απλως μια σχεσει..θελω να ειναι ερωτικη και οχι απλως σχεση...

προσπαθω να προσεγισσω μια γυναικες να τις φλερταρω αλλα τσαμπα κοπος ουτε καν γυρνανε να με κοιταξουν,,μπορει και να φταιει που δεν ξερω να φλερταρω γτ μια ζωη μονος ημουν και δεν ξερω πραγματικα πως να φλερταρω... βαρεθηκα. ..και απο κει καταλαβα οτι ειμαι ασχημος δεν ειμαι ελκυστικος δεν ειμαι ομορφος δεν ειμαι το στυλ αντρα που θελουν οι γυναικες...
Μην αγχώνεσαι παληκάρι μου. Είσαι πολύ μικρός για την εποχή μας. Τώρα η εφηβεία δεν τελειώνει στα 18 αλλά στα 25. Επομένως, είσαι συναισθηματικά έφηβος. Ηρέμησε και θα βρεις την καλύτερη.

Τσιγάρα σέρτικα

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Στράτος :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,191 μηνύματα.
Μην αγχώνεσαι παληκάρι μου. Είσαι πολύ μικρός για την εποχή μας. Τώρα η εφηβεία δεν τελειώνει στα 18 αλλά στα 25. Επομένως, είσαι συναισθηματικά έφηβος. Ηρέμησε και θα βρεις την καλύτερη.
μην τάξεις σ΄άγιο κερί
και σε 18άρη την καλύτερη!
(Τα 7 χρόνια περνούν γρήγορα εννοώ :ρ )

Τελευταία επεξεργασία:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,864 μηνύματα.
18 εισαι οχι 38.Τωρα ξεκιναει η ζωη σου . Συνεχισε γυμναστηριο προσεχε την υγιενη σου και σιγα σιγα θα ερθει απο μονο του.

Τσιγάρα σέρτικα

Πολύ δραστήριο μέλος

ώπα ώπα! Τα έχεις βάψει μαύρα ή ιδέα μου; Ας το ξεκινήσουμε από μιά αρχή. Γυναίκα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι θες μωρέ ή κάποια συγκεκριμένη; Νόμος νούμερο ένα από ένα μπαρμπάδι συγκριτικά. Εστιάζεις σε μία τη φορά (άντε και μία ακόμα στη ζούλα) για αρχή. Ελάχιστα πράγματα είναι πιο ντεκαβλέν από κάποιον που ψάχνει κοπέλα γενικώς και αορίστως και όχι την μία και μόνη (και την πείθει γι' αυτό, πως είναι ξεχωριστή και μοναδική και όλες οι άλλες απλώς κουμπότρυπες)

Δροσουλίτης

Δραστήριο μέλος

Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.
Να ακούς έναν 18χρονο να λέει μεταξύ άλλων το "μια ζωή μόνος ήμουν" είναι λίγο βαρύ φίλε μου.

Νομίζω πως είσαι υπερβολικά αυστηρός με τον εαυτό σου και ίσως θα έπρεπε να το δουλέψεις αυτό.

Αν ήμουν στη θέση σου και πίστευα αυτά που πιστεύεις νομίζω πως θα ήθελα άμεσα να μιλήσω με κάποιον ειδικό που θα με βοηθούσε να ανακτήσω την αυτοεκτίμηση μου, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, να "γνωρίσω" καλύτερα τον εαυτό μου, να τον εξελίξω όπου αυτό είναι εφικτό και να τον αποδεχθώ σε ότι πρέπει. Όχι απλά και μόνο για να βρω σύντροφο, αλλά για κάθε πτυχή της ζωής μου.

Τσιγάρα σέρτικα

Πολύ δραστήριο μέλος

Να ακούς έναν 18χρονο να λέει μεταξύ άλλων το "μια ζωή μόνος ήμουν" είναι λίγο βαρύ φίλε μου.

Νομίζω πως είσαι υπερβολικά αυστηρός με τον εαυτό σου και ίσως θα έπρεπε να το δουλέψεις αυτό.

Αν ήμουν στη θέση σου και πίστευα αυτά που πιστεύεις νομίζω πως θα ήθελα άμεσα να μιλήσω με κάποιον ειδικό που θα με βοηθούσε να ανακτήσω την αυτοεκτίμηση μου, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, να "γνωρίσω" καλύτερα τον εαυτό μου, να τον εξελίξω όπου αυτό είναι εφικτό και να τον αποδεχθώ σε ότι πρέπει. Όχι απλά και μόνο για να βρω σύντροφο, αλλά για κάθε πτυχή της ζωής μου.
η άλλη, κάπως πιο ανορθόδοξη διαχείριση, θα ήταν να το εκμεταλλευτεί αντί να το εξαλείψει. Η ανασφάλεια και η χαμηλή αυτοεκτίμηση ελκύουν συγκεκριμένη συνομοταξία του άλλου φύλου. Ιδίως εάν είναι αυθεντικές. Δεδομένης της έλλειψης συγκεκριμένων γούστων, γιατί όχι;

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,525 μηνύματα.
η άλλη, κάπως πιο ανορθόδοξη διαχείριση, θα ήταν να το εκμεταλλευτεί αντί να το εξαλείψει. Η ανασφάλεια και η χαμηλή αυτοεκτίμηση ελκύουν συγκεκριμένη συνομοταξία του άλλου φύλου. Ιδίως εάν είναι αυθεντικές. Δεδομένης της έλλειψης συγκεκριμένων γούστων, γιατί όχι;
Η ανασφάλεια και η χαμηλή αυτοεκτίμηση μόνο προβληματικές σχέσεις προμηνύουν και προσέλκυση ακατάλληλων ανθρώπων.. Βέβαια θα μου πεις πως πρέπει να πάθεις για να μάθεις.. Είναι και αυτό μια οδός

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,518 μηνύματα.
Η πιο σύντομη οδός - για το παλικάρι - θα είναι ν΄ αγαπήσει και ν΄ αποδεχθεί τον εαυτό του. Προέχει αυτό. Κι αν αυτό γίνει (συμφωνώ, απόλυτα, με τον @Drosoulitis για την πολύτιμη βοήθεια κάποιου ειδικού...), όλα θα πάρουν το δρόμο τους, σιγά - σιγά...

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32,849 μηνύματα.
Αλίμονο αν στα 18 άτομα που δεν έχουν σχέση θα πρέπει να πάνε σε ειδικό. Υπερβολή το βρίσκω. Να ζήσει τη ζωή του χωρίς άγχος, να διασκεδάσει με φίλους, με γνωστούς, να σπουδάσει, να δουλέψει, να ταξιδέψει, να κάνει τέλος πάντων όσα του αρέσουν και μία γυναίκα κάποια στιγμή θα βρεθεί μπροστά του σίγουρα.

Τσιγάρα σέρτικα

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ανασφάλεια και η χαμηλή αυτοεκτίμηση μόνο προβληματικές σχέσεις προμηνύουν και προσέλκυση ακατάλληλων ανθρώπων.. Βέβαια θα μου πεις πως πρέπει να πάθεις για να μάθεις.. Είναι και αυτό μια οδός
εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση... Εξάλλου όποιος δεν έχει μπλέξει σε όχι μία αλλά μερικούτσικες προβληματικές σχέσεις, ας αυτομπαναριστεί. Πέραν του σωστού παρατεθέντος επιχειρήματος περί εμπειρίας.
Αν και κάποιοι με τα υπερδιπλάσια χρόνια του -ονόματα δε λέμε :ρ- ακόμα παθαίνουν αλλά να μάθουν αρνούνται κατηγορηματικά και από πεποίθηση

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Δεν είπε, κανείς νομίζω, να πάει σε ειδικό για να κάνει σχέση...

Για να διορθώσει την άποψη που έχει για τον εαυτό του, όμως, καλό θα ήταν. Να ξεκινήσει κάπως...Γιατί είναι πάρα πολύ πεσμένος, για 18 χρονών...

Τσιγάρα σέρτικα

Πολύ δραστήριο μέλος

Αλίμονο αν στα 18 άτομα που δεν έχουν σχέση θα πρέπει να πάνε σε ειδικό. Υπερβολή το βρίσκω. Να ζήσει τη ζωή του χωρίς άγχος, να διασκεδάσει με φίλους, με γνωστούς, να σπουδάσει, να δουλέψει, να ταξιδέψει, να κάνει τέλος πάντων όσα του αρέσουν και μία γυναίκα κάποια στιγμή θα βρεθεί μπροστά του σίγουρα.
αγαπητή Χιμ μέχρι να τα κανει όλα αυτά θα φλερτάρει με τα 30. Και τότε είναι καιρός για το πρώτο διαζύγιο, όχι την πρώτη σχέση

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,408 μηνύματα.

Στο σχολείο είναι πολύ περιορισμένος ο κύκλος σου , μετά θα γνωρίσεις νέα ατομα και κάνοντας κινήσεις κάποια στιγμή όλο κ κάτι θα προκύψει μην περιμένεις ανταπόκριση στην πρώτη κοπέλα που θα πλησιάσεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,809 μηνύματα.
Άμα ψάξεις για κοπέλα για σχέση και εκπέμπεις κι όλας αυτό το "πυροβολημένος σκύλος σε απόγνωση" στυλάκι, θα βρεθεί μια σκορδόπιστη που λέει κι ο φίλος μου ο Νικολής από κει, και θα σε πατήσει στο λαιμό.

Ξεκίνα να ψάχνεις κοπέλα ΣΑΝ να ψάχνεσαι μόνο για κρεβάτι. Πρόσεξε, όχι ΟΝΤΩΣ σα να είσαι καθίκι, απλά παίξτο και λίγο μουνόπανο, κι οταν διαπιστώσεις οτι έχεις ξεφορτωθεί τις σάπιες κι έχεις πέσει σε καμιά καλή τότε και μονο τοτε ανοίξου αργά αργά. Και μόνο έτσι θα σου ρθουν αυτές που θέλουν τη σχέση.

Δειξε ενδιαφέρον, αποτραβήξου, άστες να ζητάνε πάντα κάτι περισσότερο που θα το δινεις με το σταγονόμετρο, πάντα έχε κι άλλες κοτούλες για επιλογές να παίζεις και να φαίνεται, και θα πάνε όλα καλά.

Και μάθε ρημάδι Daygame,να μιλάς σε άγνωστες στον δρόμο και αλλού. Καμία δε θα ρθει να σου χτυπήσει την πόρτα "έλα ήρθα". Θέλει να μάθεις να είσαι άνθρωπος.

Τούτου λεχθέντος, το φαϊ δεν θέλει ΠΟΛΥ κυνήγι, θέλει στήσιμο την παγίδα-δέλεαρ και να ρχεται μονο του κατα στίφη και να πέφτει μέσα. Πρέπει να γινεις κάποιος που να θέλουν σα μελισσούλες να είναι γυρω γυρω από την λουλούδα σου για να σου ρουφάνε τη γύρη.

Μόλις σε πετύχουν μονο σου ή χωρίς επιλογές, εκεί θα τους είσαι αόρατος. Ούτε για pity fuck δε θα σε έχουν. Αμα δε σε πετυχαίνουν και με αυτό το λυπησιάρικο στυλάκι, στεγνώνουν πιο γρήγορα κι από την Κωπαίδα.

Αυτός που νιώθει περισσότερο, νοιάζεται περισσότερο, και εστιάζει μονο σε εναν άνθρωπο περισσότερο, είναι αυτός που καταστρέφεται περισσότερο και την πληρώνει περισσότερο.

Σταμάτα να νιώθεις τόσο πολύ. Είναι παγίδα! Θα καταστραφείς. Άκουσέ με, ξέρω τι σου λεω από πρώτο χέρι.

18 είσαι, εστίασε στο να σπουδάσεις να βρεις δουλειά αργότερα και να στηλώσεις λίγο τη ζωή σου και η γυναίκα θα έρθει. Ούτε τα χρόνια σε πήραν, ούτε τίποτα. Ναι ξέρω, θες να το ζήσεις, ουσιαστικά μόλις σε αγγίξει μια θα ρθεις στα ίσα σου.

Η επιτυχία σου σε προσωπικό επίπεδο, θα σου φέρνει γυναίκες. Οι γυναίκες δεν θα σου φέρουν ποτέ την επιτυχία.

Στην τελική δεν βρίσκεις γυναίκα. Άρα έχεις την ησυχία σου να κάνεις ότι θέλεις στη ζωή νεος άνθρωπος. Δεν χαίρεσαι;

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,474 μηνύματα.
Δειξε ενδιαφέρον, αποτραβήξου, άστες να ζητάνε πάντα κάτι περισσότερο που θα το δινεις με το σταγονόμετρο, πάντα έχε κι άλλες κοτούλες για επιλογές να παίζεις και να φαίνεται, και θα πάνε όλα καλά.
Ε τώρα το βλέπω αυτό και συγχύζομαι!
Δηλαδή η ιδανικη που ψάχνει το παιδί και που θέλετε να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που λέτε και να διαφέρει, θα τα τραβήξει όλα αυτά τα καψόνια, θα μείνει και μετά θα δουλέψει όλο αυτό;

Μέχρι να γίνουν αυτά τα βηματα θα έχουν γίνει μουνί από παρεξηγήσεις που θα προκαλεί το ζέστη-κρύο του, αν όντως ενδιαφέρεται και δεν τον προσεγγίζει μόνο από εγωισμό ας πούμε.

Πάντως τα σχέδια στην υλοποίηση πάντα χωλαίνουν, καθώς δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν όλοι οι παράμετροι, αλλά και τα ντόμινο. Ενώ ταυτόχρονα χάνεται και ο αυθορμητισμός σ ένα φόβο του να μην ανοιχτεί. Δηλαδή γιατί να δοκιμάσουμε έτσι έναν άνθρωπο ενώ μπορεί να κυλούσε όμορφα εξ αρχής; Θα πάμε με τις πιθανότητες ότι για να μην πληγωθεί πρώτος να το κάνει εκείνος;

Τσιγάρα σέρτικα

Πολύ δραστήριο μέλος

προσπαθω να προσεγισσω μια γυναικες να τις φλερταρω αλλα τσαμπα κοπος ουτε καν γυρνανε να με κοιταξουν,,μπορει και να φταιει που δεν ξερω να φλερταρω γτ μια ζωη μονος ημουν και δεν ξερω πραγματικα πως να φλερταρω... βαρεθηκα. ..και απο κει καταλαβα οτι ειμαι ασχημος δεν ειμαι ελκυστικος δεν ειμαι ομορφος δεν ειμαι το στυλ αντρα που θελουν οι γυναικες...((
( αν είσαι τρολλάκι που άπλωσες αυτήν την σπαραξικάρδια μούφα για να ξετυλίξουμε τα αδαή χαϊβάνια κάθε μας καημό και τεχνικές του κώνου και συμβουλές εποχής τυραννόσαυρου και γενικά κάθε αηδία που βλέπεις και με το δίκιο σου στα γέλια έχεις ξεραθεί, έχεις κάθε ειλικρινή σεβασμό από το τομάρι μου Νικόλα_γρήγορε.
Εντελώς εμπιστευτικά και μεταξύ μας αυτό ε; )

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ωραίες συμβουλές σ' ένα 18χρονο...

Μοιάζει λες και δε μιλάμε για να συμβουλεύσουμε / βοηθήσουμε, αλλά για να βρούμε πάτημα να πούμε τα δικά μας...

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,229 μηνύματα.
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι επικρατεί μια πλύση εγκεφάλου ότι αν δεν έχεις κάνει σχέση ή οτιδήποτε άλλο με κάποιον μέχρι τα 18 είσαι χαμένος. Αυτό δεν ισχύει. Έχεις πόσα χρόνια μπροστά σου να γνωρίσεις όσους ανθρώπους θες.

Οι μόνες συμβουλές που μπορώ να δώσω είναι:
- Μην σκας για την εξωτερική σου εμφάνιση. Συνέχιζε να πηγαίνεις στο γυμναστήριο αν σε κάνει να νιώθεις ωραία.
- Μην ξοδεύεις λεφτά σε ρούχα που θεωρείς ότι μπορεί να μην σου ταιριάζουν. Δεν υπάρχει λόγος. Ντύσου όπως νιώθεις εσύ άνετα.
- Όταν λες ότι κάθε κοπέλα με την οποία φλερτάρεις σου ρίχνει άκυρο παίζει ρόλο ο χώρος. Είσαι π.χ. σε κλαμπ; Εκεί οι περισσότεροι άνθρωποι πάνε για να ξεδώσουν ή να κάνουν φάση (όχι όλοι και όχι πάντα απλά λέω αυτό που πιστεύω εγώ ότι συμβαίνει). Προσπάθησε να βρεις έναν χώρο/μια δραστηριότητα που θα μπορείς να γνωρίσεις μια κοπέλα που να έχετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα.
- Αυτοπεποίθηση

Είσαι νέο παιδί ακόμα. Δεν τελείωσε ο κόσμος αν δεν κάνεις μια σχέση στα 18.

Υ.Γ. Ελπίζω να μην είναι τρολ

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,009 μηνύματα.
φτασει 18 χρονων
Βρε, για ποιες "γυναίκες" μιλάς;;
Τσιλαρε μικρέ, 18 είσαι. Τι να σε κάνουν οι μεγαλύτερες;
Ηρέμησε, δεν είσαι 45ρης που δεν έχει κάνει ποτέ σχέση
Θα πας στην σχολή και θα γνωρίσεις νέα άτομα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

μια ζωη μονος ημουν
Ποια ζωή καλέ; Το δημοτικό το γυμνάσιο και το λύκειο;

θελω να ζησω και εγω τον ερωτα την αγαπη τον ρομαντισμο το παθος θελω να βρω και εγω μια γυναικα να κανω σχεση να με αγκαλιασει να μου πει σ αγαπω να πω και εγω επιτελους τη λεξη σ αγαπω να νιωσω το γυναικειο χαδι στο σωμα μου...
Bro, αυτό που ζητάς δεν θα το βρεις σε μια σχέση πιτσιρικάδων (την πραγματική αγάπη)κτλ
Συγνώμη αν ακούσω αγενής, αλλά νομίζω θέλεις απλά να αρχίσεις επαφές χωρίς να σε νοιάζει πολύ η υπευθυνότητα που έχει μια σχέση.

Πρόσεξε, όχι ΟΝΤΩΣ σα να είσαι καθίκι, απλά παίξτο και λίγο μουνόπανο, κι οταν διαπιστώσεις οτι έχεις ξεφορτωθεί τις σάπιες κι έχεις πέσει σε καμιά καλή τότε και μονο τοτε ανοίξου αργά αργά.
Μωρέ οι καλές όμως δεν θέλουν μουνοπανα. Το στυλ του χλεμπη πεφτουλα το μισούν.

ολοι οι φιλοι μου εχουν κανει σχεσεις αλλοι παντρευονται αλλοι αρραβωνιαζονται
ΣΤΑ 18????!!!

απλα θελω να με ερωτευτει μια γυναικα
Θα πω ότι είπε και ο φίλος μου ο βαλντερ.
Με αυτή τη συμπεριφορά που έχεις του απελπισμένου σκύλου είναι ο,τι πιο απωθητικό για μια γυναίκα.
Δεν λέω να είσαι και πάγος, αλλά όχι και έτσι. Είπαμε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια