Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Αν δεν με πιστεύεις, εσύ να είσαι ανοιχτή...πέρνωντας όμως την ευθύνη για τις συνέπειες...
Αυτο κανει ηδη ο καθενας για τον εαυτο του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Σοβαρά; Εγώ στην πράξη άλλα έχω διαπιστώσει...
Αν δεν με πιστεύεις, εσύ να είσαι ανοιχτή...πέρνωντας όμως την ευθύνη για τις συνέπειες...
Αυτό κάνω προφανώς. Όλοι αυτό κάνουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Και ο ανθρωπος σε ολα αυτα που ειναι?!
Ή μηπως ολα εχουν να κανουν με το φυλο...?!
Δεν ξερω γλυκια μου τι ηλικια και τι εμπειριες εχεις...αλλα τα δικα μου χρονια (ειναι και λιγα..εχω πολλα ακομα να δω) μου διδαξαν οτι ειμαστε ανθρωποι με τις αδυναμιες μας και τα ομορφα μας ασχετως φυλου....
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Μα αν δεν ακολουθήσεις τα πρότυπα της τβ κάηκες.

Θυμάμαι μια σύντομη εποχή που έπαιζε το "αναστασία"
περπατούσες στο δρόμο και άκουγες να φωνάζουν τις κοπέλες "ρε μ@λ@κ@"

Τι θα πει "όσο πιο δύσκολη και αδιάφορη είμαι, τόσο περισσότερο κολλάει"; Εγώ ξέρω ότι αδιάφορος δείχνει κάποιος, που είναι όντως αδιάφορος, ανοιχτός δείχνει κάποιος, που είναι όντως ανοιχτός, πληγωμένος κάποιος, που είναι όντως πληγωμένος, κλπ. Γιατί πρέπει να δείχνει κανείς κάτι άλλο από αυτό που νοιώθει;
Οι άντρες δηλαδή δεν πληγώνονται, δεν πονάνε; Έχεις δει ποτέ πληγωμένο άντρα;
Και τέλος πάντων το ζητούμενο ποιο είναι; Να δείχνουμε αλώβητες πάντα; Ε, όχι δεν γίνεται ... μέσα στο πρόγραμμα είναι και να ανοιχτούμε, και να πληγωθούμε και να πληγώσουμε και να αγαπήσουμε και ν' αγαπηθούμε και όλα. Και στο τέλος τέλος να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας!
Τώρα όσον αφορά τον εγωϊσμό, κι αυτός μέσα στο παιχνίδι είναι, αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο. Υπάρχουν φορές που ο εγωϊσμός μας κρατάει από τον εξευτελισμό! Επίσης υπάρχουν και φορές που θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον εγωϊσμό μας, μόνο και μόνο για να βιώσουμε αυτό καθαυτό το συναίσθημα της ικανοποίησής του. Έτσι απλά για να αισθανθούμε καλά.Κι αυτό ανθρώπινο είναι. Υπάρχουν και φορές που βάζουμε το δικό μας εγωϊσμό στην άκρη και υποχωρούμε ώστε να ικανοποιήσουμε τον εγωϊσμό ενός προσώπου που αγαπάμε πολύ, μόνο και μόνο για να αισθανθεί αυτό καλά.
Το θέμα λοιπόν είναι να ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τον εγωϊσμό μας, έτσι ώστε να μη μας βλάπτει.

Αυτο ας το πουμε καλυτερα αξιοπρεπεια,υπερηφανεια.Υπάρχουν φορές που ο εγωϊσμός μας κρατάει από τον εξευτελισμό!

Ανθρωπινο, αλλά και εγωιστικό. Αξιζει να το προσπαθησουμε για κατι καλυτερο.Επίσης υπάρχουν και φορές που θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον εγωϊσμό μας, μόνο και μόνο για να βιώσουμε αυτό καθαυτό το συναίσθημα της ικανοποίησής του. Έτσι απλά για να αισθανθούμε καλά.Κι αυτό ανθρώπινο είναι.
Ετσι!Το θέμα λοιπόν είναι να ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τον εγωϊσμό μας, έτσι ώστε να μη μας βλάπτει.
Mixalhs_1980
Νεοφερμένο μέλος

@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος

ή σε κάποιον που φαίνεται να μη θέλει να ξεγυμνώσει τη δική του…kalypso:Δεν θα ξεγύμνωνες ποτέ την ψυχή σου σε κάποιον που φοβάσαι ότι θα σε χλευάσει.
Γι’ αυτό ακολουθούμε τα πρότυπα και ταυτόχρονα αισθανόμαστε ο εαυτός μας.Rempeskes: Συμφωνώ με όλους σας (και ας διαφωνείτε) πως πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Μα αν δεν ακολουθήσεις τα πρότυπα της τβ κάηκες.![]()

…ή έτσι νομίζουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.