Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 854 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.096 μηνύματα.
οπως δεν εχει το δικαιωμα ο βαρυμαγκας πολακης να κανει μπουλινγκ σε εργαζομενο, ετσι και εσυ δεν εχεις το δικαιωμα να κανεις γκριματσες οταν καποιος μιλαει στη βουλη. Γκεγκε?
Στο σωμα μου εχω δικαιωμα να κανω οτι θελω.Οι γκριματσες ειναι δικες μου,στο σωμα μου γκεγκε;ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ..ΓΚΕΓΚΕ; Γκεγκε θα λες και θα κλαις αγαπουλα.
Εσυ ομως να μιλας και να προσβαλλεις τον αλλον και να του κανεις εργασιακο μπουλινγκ δεν το εχεις.Γκεγκε;Γκεγκε και στη γωνιτσα σου.

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 854 μηνύματα.
Δηλαδή οι γκριμάτσες δεν είναι κάτι προσβλητικό; Για παράδειγμα, να μιλά ο άλλος και να κουνάς υποτιμητικά το κεφάλι δεν είναι; Τι σημαίνει είναι σώμα μου; Και ο Πολάκης μπορεί να πει είναι στόμα μου, ό,τι θέλω λέω, με αυτή τη λογική.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.413 μηνύματα.
Στο σωμα μου εχω δικαιωμα να κανω οτι θελω.Οι γκριματσες ειναι δικες μου,στο σωμα μου γκεγκε;ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ..ΓΚΕΓΚΕ; Γκεγκε θα λες και θα κλαις αγαπουλα.
Εσυ ομως να μιλας και να προσβαλλεις τον αλλον και να του κανεις εργασιακο μπουλινγκ δεν το εχεις.Γκεγκε;Γκεγκε και στη γωνιτσα σου.
και στο δικο μου σωμα οτι γουσταρω κανω. Μου κανεις γκριματσες? Σου κανω μπουλινγκ ανελεητο. Φιλακια. Και μιλα καλυτερα 50 χρονων δασκαλα παιδιων εισαι , φερσου αναλογα.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.366 μηνύματα.
Κι απο πίσω ο Κασσελάκης που κανει εσωτερικές εκκαθαρίσεις, το Αμερικανό που μπηκε εκει για να διατηρησει τον Συριζα αδυναμο και γραφικο, ωστε να εχει αβαντες ο Μητσοτακης να μην πέσει ουτε σε 15 χρονια.

Ο Συριζα έκανε πραξικόπημα τον Ιούλιο 2015 και αντι στη φυλακή είναι ακόμη στη Βουλή. Προφανώς με τις πλάτες του Μητσοτάκη. Μόνο όταν βρεθεί εκτός Βουλής ολόκληρος ο Συριζα θα αποκτήσει την ελάχιστη σοβαρότητα η Βουλή.Ο Πολάκης μόνο δεν αποτελεί είδηση και σιγουρα ούτε κάθαρση.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Οι Τζιχαντιστές έχουν απαγόρευσει και το γέλιο.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.096 μηνύματα.
και στο δικο μου σωμα οτι γουσταρω κανω. Μου κανεις γκριματσες? Σου κανω μπουλινγκ ανελεητο. Φιλακια. Και μιλα καλυτερα 50 χρονων δασκαλα παιδιων εισαι , φερσου αναλογα.
Στο σωμα σου κανε κλασσικα αυτα που ξερεις. :whatever:
ΟΙ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
Οταν ο αλλος ανοιξει το στοματακι του και προσβαλλει εργαζομενο...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ,ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΝ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΜOBBING λεγεται.Ξεστραβωσου.

Στα θρανια και εσυ με τη σακα σου.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Βρήκανε 3, 4 στιγμιότυπα τα προβάλουν και βγάζουν συμπέρασμα ότι ο Πολάκης έχει δίκαιο. Ο Πολάκης ήταν ένας υπουργός υγείας που κάπνιζε στο υπουργείο. Μόνο και μόνο αυτό φαίνεται ότι δεν σέβεται τίποτα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.413 μηνύματα.
Οι Τζιχαντιστές έχουν απαγόρευσει και το γέλιο.
aλλο το γελιο αλλο η ειρωνεια. αλλα προφανως βγαινουμε εκτος θεματος, αφου η γυναικα εχει προβλημα υγειας και ο αλλος την κοροιδευε για αυτο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οταν ο αλλος ανοιξει το στοματακι του και προσβαλλει εργαζομενο..ΟΙ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΝ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.mOBBING λεγεται.Ξεστραβωσου.
στα παπαρια μου πουπου. στομα μου ειναι οτι θελω λεω. μου κανεις γκριματσες και με ειρωνευεσαι? σου κανω μπουλινγκ μεχρι να κλαψεις. Ετσι πανε αυτα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
aλλο το γελιο αλλο η ειρωνεια. αλλα προφανως βγαινουμε εκτος θεματος, αφου η γυναικα εχει προβλημα υγειας και ο αλλος την κοροιδευε για αυτο.
Εγώ προσωπικά θεωρώ πλέον πως ο Πολάκης είναι ο πιο πολύτιμος βουλευτής της... Ν.Δ. Ειλικρινά το λέω.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Εγώ προσωπικά θεωρώ πλέον πως ο Πολάκης είναι ο πιο πολύτιμος βουλευτής της... Ν.Δ.
ναι συμφωνω. Ειναι εμετικο να κανεις μπουλινγκ σε θεματα υγειας. Αλλα η πουπου λεει αλλα τωρα και το ξερεις καλα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.412 μηνύματα.
Σε δημόσιες συναθροίσεις / συζητήσεις δε χωράνε ούτε λεκτικές επιθέσεις με υβρεολόγιο δρόμου, ούτε απαξιωτικά χασκογελα .
( τώρα αν η εν λόγω κυρία έχει κάποιο θέμα. με μυες προσώπου οφείλουν οι παρευρισκόμενοι να το παραβλέψουν..)

Κάθε άλλη αντιμετώπιση είναι κακόβουλη ένδειξη έλλειψης σεβασμού προς τους συνομιλητές και τους παρευρισκομενους.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΚΕΓΚΕ;Σγα που δεν θα γελασω με τις μαλακιες ενος μαλακα...

Η λεκτικη βια ομως απαγορευεται οπως και το εργασιακο μπουλινκγ.Μορφωσου λιγο δεν βλαφτει.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΚΙΚΟΣ.
Οταν εχουμε εναν υπουργο υγειας να καπνιζει σε εσωτερικους χωρους ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ..ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ...ΑΥΤΟς ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ. :drunk:

END OF STORY.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΑ ΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΚΕΓΚΕ;
Η λεκτικη βια ομως απαγορευεται οπψς και το εργασιακο μπουλινκγ.Μορφωσου λιγο δεν βλαφτει.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΚΙΚΟΣ.
Δεν θα σε εβριζα ποτε. Απλα θα σε ξεφτυλιζα μεχρι να εκλαιγες. Ειρωνειες και γκριματσες σπιτι σου και οχι σε συναδελφους σου. Απαγορευεται και το ξεφτυλισμα?
Οταν εχουμε εναν υπουργο υγειας να καπνιζει σε εσωτερικους χωρους ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ..ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ...ΑΥΤΟς ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
συμφωνω.

Buggs

Διάσημο μέλος

Βρήκανε 3, 4 στιγμιότυπα τα προβάλουν και βγάζουν συμπέρασμα ότι ο Πολάκης έχει δίκαιο. Ο Πολάκης ήταν ένας υπουργός υγείας που κάπνιζε στο υπουργείο. Μόνο και μόνο αυτό φαίνεται ότι δεν σέβεται τίποτα.
Απαγορεύεται το κάπνισμα στα Υπουργεία;!

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.157 μηνύματα.
Ο Συριζα έκανε πραξικόπημα τον Ιούλιο 2015 και αντι στη φυλακή είναι ακόμη στη Βουλή. Προφανώς με τις πλάτες του Μητσοτάκη. Μόνο όταν βρεθεί εκτός Βουλής ολόκληρος ο Συριζα θα αποκτήσει την ελάχιστη σοβαρότητα η Βουλή.Ο Πολάκης μόνο δεν αποτελεί είδηση και σιγουρα ούτε κάθαρση.
Με εναν τροπο, αναπαράγεις διαφορετικά αυτο που είπα πιο πανω.

Θεατρα ειναι ολοι τους και ο ενας καλύπτει τον αλλον.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

Buggs

Διάσημο μέλος

Θεατρα ειναι ολοι τους και ο ενας καλύπτει τον αλλον.
Δεν βρισκονται σε κάποια θεατρική σκηνη όμως. Αν παίζουν θεατρο στη Βουλή δεν είναι ηθοποιοί, η σωστή λέξη είναι απατεώνες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Απαγορεύεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους αλλά και να μην απαγορεύεται δείχνει κακή εικόνα.
Στα Υπουργεία δεν είμαι σίγουρος οτι απαγορεύεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια