Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,681 μηνύματα.

07-04-21

11:52
Έχω δει σχεδόν όλες τις γνωστές κωμωδίες των 90s, καθώς και μερικές της περιόδου 2015 - 2021.
Πιστεύω ακράδαντα ότι οι κωμωδίες στα 90s ήταν μακράν καλύτερες και σίγουρα όχι επειδή τότε ήμουν μικρός και αναπολώ και καλά την παιδικότητα μου
Απλά εκείνες οι σειρές είχαν τρανταχτές ατάκες που έμειναν, ενώ οι σημερινές σειρές είναι πιο χλιαρές, αν και με καλύτερη εικόνα και σκηνικά.
Θα εντοπίσω και μια λεπτομέρεια ότι οι παλιές σειρές είχαν χαρακτήρες πολύ πιο κοντά σε αυτό που λέμε καρικατούρα, ίσως γι' αυτό ήταν πιο εύκολο να γραφτούν τρανταχτές ατάκες για τον κάθε χαρακτήρα. Οι σημερινές σειρές δίνουν κατιτίς λίγη μεγαλύτερη διάσταση στη προσωπικότητα του χαρακτήρα.
Τι λέτε;
Πιστεύω ακράδαντα ότι οι κωμωδίες στα 90s ήταν μακράν καλύτερες και σίγουρα όχι επειδή τότε ήμουν μικρός και αναπολώ και καλά την παιδικότητα μου

Απλά εκείνες οι σειρές είχαν τρανταχτές ατάκες που έμειναν, ενώ οι σημερινές σειρές είναι πιο χλιαρές, αν και με καλύτερη εικόνα και σκηνικά.
Θα εντοπίσω και μια λεπτομέρεια ότι οι παλιές σειρές είχαν χαρακτήρες πολύ πιο κοντά σε αυτό που λέμε καρικατούρα, ίσως γι' αυτό ήταν πιο εύκολο να γραφτούν τρανταχτές ατάκες για τον κάθε χαρακτήρα. Οι σημερινές σειρές δίνουν κατιτίς λίγη μεγαλύτερη διάσταση στη προσωπικότητα του χαρακτήρα.
Τι λέτε;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,795 μηνύματα.

07-04-21

12:01
οι κωμωδίες των τηλεταινιών για edgy 17χρονα των 80ς ξεπερνούν και τα δύο με διαφορά.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,216 μηνύματα.

07-04-21

12:01
Απείρως καλύτερες οι παλιές από όπου κι αν το πιάσεις. Θέμα, σενάριο, πρωτοτυπία, ηθοποιοί, χαρακτήρες, ατάκες. Οι σημερινές ελληνικές κωμωδίες είναι κατά το πλείστον θλιβερές.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,795 μηνύματα.

07-04-21

12:10
Οι κωμωδίες που τρέχουν τώρα στα 20ς δεν είναι απλά χειρότερες από τις αντίστοιχες των 90ς αλλά και χειρότερες από των δύο προηγούμενων δεκαετιών του 21ου αιώνα. Κακά τα ψέματα αλλά σαν το 50-50 ας πούμε δεν πρόκειται να ξαναδούμε anytime soon.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,385 μηνύματα.

07-04-21

12:43
Θα συμφωνήσω. Νομίζω τη δεκαετία του 90 και στις αρχες του 2000 είδαμε πολύ ωραίες κωμικές σειρές που είχαν φρεσκάδα και πρωτοτυπία. Ένας λόγος που έχει πέσει το είδος θεωρώ ότι είναι το βάρος των εποχών που διανύουμε. Σαν να μην υπάρχει πια αυτή η αυθεντική διάθεση για δημιουργία κωμωδίας. Έτσι οι δημιουργοί πατάνε σε δημοφιλείς μανιέρες και δημιουργούν παρόμοια σίριαλ που είτε πηγαίνουν καλά, είτε όχι, σίγουρα δεν έχουν τα φόντα για να γίνουν επιτυχίες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...