Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,579 μηνύματα.
19-04-24
19:51
(κάπου εδώ με χάσατε, χάρηκα που σας γνώρισα)
Μάγισσα, Μαρία Κίτσου, Βενετσιάνα κούκλα, αντίο
Μάγισσα, Μαρία Κίτσου, Βενετσιάνα κούκλα, αντίο
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13,011 μηνύματα.
18-05-24
13:58
Η μεγάλη επιστροφή των ριάλιτι
Τα νέα και τα παλιά ριάλιτι στη μάχη της τηλεθέασης - Τι ετοιμάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και με ποιους παρουσιαστές
www.protothema.gr
Τέλος η επιδότηση. Ξεχάστε τις σοβαρές σειρές.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,722 μηνύματα.
18-05-24
14:05
Ευυτυχως το καταλαβαν.Πεταμενα λεφτα σε μετριες ελληνικες σειρες. Φερτε τρας τβ να γουσταρουμε.Η μεγάλη επιστροφή των ριάλιτι
Τα νέα και τα παλιά ριάλιτι στη μάχη της τηλεθέασης - Τι ετοιμάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και με ποιους παρουσιαστέςwww.protothema.gr
Τέλος η επιδότηση. Ξεχάστε τις σοβαρές σειρές.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,940 μηνύματα.
18-05-24
14:41
Κάπου το είχα διαβάσει και εγώ πώς κόβεται η επιδότηση και έτσι αναμένεται νέα πτώση στην ελληνική τηλεόραση. Άντε να επιστρέψουν και τα γιαγιαδίστικα τουρκικά σήριαλ και οι λατινικές σαπουνόπερες με την ultra cringe μεταγλώττιση που απορώ με όσους αντέχουν να βλέπουν αυτό το πράγμα για πάνω από πέντε λεπτά χωρίς να σπάσουν τα νεύρα τους.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,579 μηνύματα.
18-05-24
14:42
Αντιγραφή στην αντιγραφή, βαρέθηκε ο κόσμος την κλάψα και το (κακό) μελό..
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,939 μηνύματα.
18-05-24
15:59
Κάπου το είχα διαβάσει και εγώ πώς κόβεται η επιδότηση και έτσι αναμένεται νέα πτώση στην ελληνική τηλεόραση. Άντε να επιστρέψουν και τα γιαγιαδίστικα τουρκικά σήριαλ και οι λατινικές σαπουνόπερες με την ultra cringe μεταγλώττιση που απορώ με όσους αντέχουν να βλέπουν αυτό το πράγμα για πάνω από πέντε λεπτά χωρίς να σπάσουν τα νεύρα τους.
Ανδρέας Γεωργίου μόνο από του χρόνου στην ελληνική μυθοπλασία. Δεν μας άρεσαν ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ (πολύ ωραίο φινάλε, τι σειρά, ρε παιδί μου!). Θα πάρουμε κυπριακές μπαλαφάρες.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
18-05-24
16:01
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
18-05-24
21:05
Μάγισσα θα μας αρέσει φέτος
Δεν ψήνομαι να δω στα ήδη πολυχρησιμοποιημένα σκηνικά του Καραγιάννη ενετοκρατούμενη Μάνη με μάγισσες και ματζούνια. Καλό το Μαρικάκι, αλλά δεν θα πάρω.
Θα δουλέψουν πλατφόρμες με ξένες σειρές του χρόνου.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
18-05-24
21:08
Καλό το Μαρικάκι, αλλά δεν θα πάρω.
Αυτή η σειρά, ήταν οριακά απαράδεκτη.. και ελπίζω να αλλάξει, γιατί απ' ότι ξέρω θα επικεντρωθούν πάρα πολύ στην Βενετοκρατία και στην μαύρη μαγεία, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση και όχι στην καχεκτική μαγισσούλα του α κύκλου.. θα δούμε.
Ναι, αν συνεχίσει με το ίδιο μοτίβο, ούτε εγώ θα την δω κι ας παίζει η αδυναμία μου
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
18-05-24
21:12
Δείτε τις Ψυχοκόρες, παιδιά. Τώρα που τελείωσαν (έβαλα και την Μ.Αλεξιάδη ως άβαταρ, που δεν τα συνηθίζω τα μη πολιτικά χαχα!) έχω να πω ότι είναι η καλύτερη ελληνική σειρά μυθοπλασίας από το "Νησί".
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
18-05-24
21:14
Εγώ την βλέπω! Εκπληκτική σειρά.. τα τελευταία θα τα δω αύριο! Αν και μου πέταξαν σποιλερΔείτε τις Ψυχοκόρες, παιδιά. Τώρα που τελείωσαν (έβαλα και την Μ.Αλεξιάδη ως άβαταρ, που δεν τα συνηθίζω τα μη πολιτικά χαχα!) έχω να πω ότι είναι η καλύτερη ελληνική σειρά μυθοπλασίας από το "Νησί".
Θα μπορούσε να ήταν η αγαπημένη μου σειρά, αλλά δεν μου αρέσουν οι ηθοποιοί γμτ.. (Εκτός από την Ματσούκα που ήταν ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και την Πιστιόλα που όταν την έβλεπα ήθελα να της χώσω μπουνιά)
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
18-05-24
21:17
Κάτσε ρε σύ, εμένα μού άρεσαν πόλύ οι ηθοποιοί. Για την Πιστιόλα ειλικρινά μη μου μιλάς. Μιλάμε για τον πιο σιχαμένο κι αηδιαστικό ρόλο από καταβολής ελληνικής μυθοπλασίας. Χάπι για την πίεση έπαιρνα σε κάθε επεισόδιο για να μη συγχίζομαι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
18-05-24
21:19
Οι 4 αδερφές, εκτός από την Λουιζίδη, την Φρόσω δηλαδή, δεν μου άρεσαν καθόλου.. Έπαιζαν λίγο χλιαρά..Κάτσε ρε σύ, εμένα μού άρεσαν πόλύ οι ηθοποιοί. Για την Πιστιόλα ειλικρινά μη μου μιλάς. Μιλάμε για τον πιο σιχαμένο κι αηδιαστικό ρόλο από καταβολής ελληνικής μυθοπλασίας. Χάπι για την πίεση έπαιρνα σε κάθε επεισόδιο για να μη συγχίζομαι.
Α, επίσης μου αρέσει πολύ η Γιούλικα εννοείται! Και ο Παπασπηλιόπουλος και η Ασλάνογλου.. αυτοί.
Ειδικά η Ασλάνογλου, γιατί δεν την ήξερα πριν την σειρά. Εκπληκτική
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
18-05-24
21:25
Εγώ την βλέπω! Εκπληκτική σειρά.. τα τελευταία θα τα δω αύριο! Αν και μου πέταξαν σποιλερ
Θα μπορούσε να ήταν η αγαπημένη μου σειρά, αλλά δεν μου αρέσουν οι ηθοποιοί γμτ.. (Εκτός από την Ματσούκα που ήταν ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και την Πιστιόλα που όταν την έβλεπα ήθελα να της χώσω μπουνιά)
Οι Δαδακαρίδης, Αντωνόπουλος, Μαλάκης, Γιαννουδάκη δεν ήταν καλοί δλδ; εγώ έμεινα ενθπυσιαμένος με τη σειρά και με τις νεαρές πρωταγωνίστριες. Τεσπα. Μακάρι και σε άλλες τέτοιες σειρές προσεχώς.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
18-05-24
21:27
Δεν προσδοκώ κι άλλες σειρές εποχής Lasher μου.. κουράστηκε το κοινό πολύ! Ας ξεκινήσει κάτι ωραίο κωμικό, κάτι ωραίο τύπου καρτ ποσταλ (η αγαπημένη μου σειρά εβερ).. τα μελό κούρασαν.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 420 μηνύματα.
18-05-24
21:43
Δυστυχως δε διαθετουμε κωμικους ηθοποιους , πρεπει να εχεις περασεις δυσκολα χρονια για να εχεις τη φλογα της χαρας και να τη χαρισεις . .Δεν προσδοκώ κι άλλες σειρές εποχής Lasher μου.. κουράστηκε το κοινό πολύ! Ας ξεκινήσει κάτι ωραίο κωμικό, κάτι ωραίο τύπου καρτ ποσταλ (η αγαπημένη μου σειρά εβερ).. τα μελό κούρασαν.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,940 μηνύματα.
18-05-24
21:44
Άραγε θα υπάρξει ποτέ ξανά σειρά που οι ατάκες της θα μεγαλώσουν γενιές και γενιές όπως το Κωνσταντίνου & Ελένης και το Καφέ της Χαράς;
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 420 μηνύματα.
18-05-24
21:48
Αν δεν ξαναπαιζονταν επανειλλημενα οι σειρες που ανεφερες δεν θα τις ηξερε τοσος κοσμος .Άραγε θα υπάρξει ποτέ ξανά σειρά που οι ατάκες της θα μεγαλώσουν γενιές και γενιές όπως το Κωνσταντίνου & Ελένης και το Καφέ της Χαράς;
Απεχουν πολυ απο την εννοια οροσημο .
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα .
giannhs2001
Επιφανές μέλος
18-05-24
21:51
Βασικά άλλαξαν οι εποχές και ο κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση πια (η νεολαία). Ακόμα οι ανωτέρω σειρές παίζουν αλλά η Gen A δεν ξέρει τίποτα από αυτές ενώ εμείς οι zoomers στην ηλικία τους ήδη τα μεσημέρια βλέπαμε σταθερά 2 Άκρως Οικογενειακόν, 3 Κωνσταντίνου και Ελένης και 4 Καφέ της Χαράς.Αν δεν ξαναπαιζονταν επανειλλημενα οι σειρες που ανεφερες δεν θα τις ηξερε τοσος κοσμος .
Απεχουν πολυ απο την εννοια οροσημο .
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα .
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
18-05-24
21:53
Δε σου εδωσαν επιλογη . Δεν ειναι θεμα γενεων .Βασικά άλλαξαν οι εποχές και ο κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση πια (η νεολαία). Ακόμα οι ανωτέρω σειρές παίζουν αλλά η Gen A δεν ξέρει τίποτα από αυτές ενώ εμείς οι zoomers στην ηλικία τους ήδη τα μεσημέρια βλέπαμε σταθερά 2 Άκρως Οικογενειακόν, 3 Κωνσταντίνου και Ελένης και 4 Καφέ της Χαράς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- Hased Babis
- giannhs2001
- camil
- Wonderkid
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- fockos
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- phleidhs
- AggelikiGr
- johnsala
- taketrance
- Joji
- nearos
- Paladin
- GeorgePap2003
- Αντικειμενικός
- Fernando_A
- touvlo
- iew
- charmander
- Esperos1
- Unboxholics
- Oneira96
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Sosstoss
- jj!
- Alessandra Eliza
- rafaela11
- New member
- Athens2002
- DimitraA.
- Giorgkalo
- Steliosgkougkou
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- Xaris2000
- Abiogenesis
- chester20080
- Arianara S3
- A350
- aggorf
- ggl
- Alexandra Chatzin
- User2350
- iiTzArismaltor_
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.