Chill
Νεοφερμένος
Γκομενέτο χωρίς φαντάσια και ευελιξία στην ερωτική ζωή τρώει Χ
Κατώ οι κρυόκολες,συντηριτικούρες,ευκολοσοκάριστες,θεούσες ...κριτική για τις ''κλασσικές'' Ελληνίδες αυτό (ξέρω στερεοτυπικός κομματάκι )
Τι σχέση έχει και πάλι ρε Πανούλη η φαντασία και η ευελεξία στις γυναίκες με το strap on στα αντρίκα οπίσθια;
Να σου πω εγώ;
ΚΑΜΙΑ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Βρε καλό μου πες έτσι(!)Κατώ οι κρυόκολες,κομπλάρες,συντηριτικούρες,ευκολοσοκάριστες,θεούσες ...κριτική για τις ''κλασσικές'' Ελληνίδες αυτό (ξέρω στερεοτυπικός κομματάκι )
Το'χεις γενικό συνήθειο το τσουβάλιασμα και τις γενικεύσεις(!)
Και σ'ειχα παρεξηγήσει...
Στο θέμα μας (το παρόν έτσι όπως έχει διαμορφωθεί), δεν μου'χει τύχει ποτέ άντρας να ζητήσει κάτι τέτοιο (άρα μάλλον έχω πέσει στους (sic) κρυόκωλους, κομπλάρες, συντηριτικούρες, ευκολοσοκάριστους, θεούσους ...κριτική για τους "κλασσικούς" άντρες (3 ευρωπαϊκών χωρών τουλάχιστον δεν έχει τύχει να επεκταθώ στην...υφήλιο ) ) και δεν ξέρω πώς θα μου φαινόταν, αλλά φαντάζομαι ότι και εδώ ισχύει ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στο κρεββάτι του και τη βρίσκει όπως γουστάρει και εφόσον μιλάμε για παιχνίδια μεταξύ συνενούντων ενηλίκων... ουδεμία κριτική χωράει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
από πότε κάποια που δεν το παίρνει από πίσω είναι ξενέρωτη;
όλοι μας έχουμε και κάποια όρια στο σεξουαλικό κομμάτι.
Εμ τι ειστε,ξενερωτες ειστε.Στο σεξ αναζηταμε την ηδονη
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Και παροτι δεν θεωρω στενομυαλο καποιον που δεν θα το ηθελε, ειτε μιλαμε για αντρα ειτε για γυναικα, θεωρω στενομυαλο οποιον ανθρωπο φρικαρει εστω να το συζητησει και δεν αποδεχεται πως η σεξουαλικη κατευθυνση ενος αντρα δεν μπορει να κριθει απο το αν θελει κατι αναλογο ή οχι- πραγματικα δεν θεωρω πως εχει καμια σχεση το να δινεσαι με οποιον τροπο σε μια γυναικα, με το να πηγαινεις actually με αντρα!
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Εμ τι ειστε,ξενερωτες ειστε.Στο σεξ αναζηταμε την ηδονη
Πρόσεξε τι λες γιατί θα βρεθεί καμιά τσεκουράτη, θα βάλει το ζωστήρα και θα σου γυρίσει από πίσω την ηδονή που αναζητάς!
DrHouse
Διάσημο μέλος
Πρόσεξε τι λες γιατί θα βρεθεί καμιά τσεκουράτη, θα βάλει το ζωστήρα και θα σου γυρίσει από πίσω την ηδονή που αναζητάς!
Καλυτερες απο κατι μυξοπαρνεθες
Παροτι σιγουρα προκειται για την αχρηστη πληροφορια της ημερας αυτο που θα πω, μη πω και του αιωνα, προσωπικα εχω πετυχει τρεις αντρες που μου εχουν ζητησει ..περιεργα κολπα
!
Προσωπικά μόνο έναν πέτυχα που τουλάχιστον δεχόταν "χάδια" εκεί και μέχρι τα χάδια έφτανε..
Όλοι οι άλλοι don't touch, συρματόπλεγμα κλπ.
Και από το σύνολο των ανδρών που γνωρίζω, μόνο ο κολλητός μου το έχει δοκιμάσει και γενικά είναι open-minded.
Πληροφορίες που μου έχουν μεταφέρει από "σπίτια" πολλοί το γουστάρουν και το ζητάνε επί πληρωμή αλλά από τη γκόμενα/σύζυγο κλπ. δεν διαννοούνται να το ζητήσουν..
love_angel
Επιφανές μέλος
Καλυτερες απο κατι μυξοπαρνεθες
Μάθε πως η ηδονή που πηγάζει από το σεξ, όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά με παρέα, πρέπει να παρέχεται και στους δύο. Για να δοκιμάσουν κάτι πρέπει να φτιάχνει και τους δύο.
λολ δηλαδή είμαι μυξοπαρθένα επειδή δεν με ερεθίζει να την παίρνει ο σύντροφος μου από τον κώλο? Δεν με φτιάχνει. Είναι αντι-σεξυ.
Όποια από εσάς κορίτσια δεν τη φτιάχνει να χώνει διάφορα στον πισινό του αγοριού της ειναι ξενέρωτη και μυξοπαρθένα!
Έλεος.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Όμως, το να κάτσω -sorry κι όλας- να με πηδήξει η κοπέλα μου, είναι λίγο ως πολύ τραβηγμένο. Δηλαδή, τι θα «φωνάζει» το αγόρι στην κοπέλα; «Σκίσε με μωρή», «πιο βαθιά», «γ....έ με», κλπ; Νομίζω ότι αντιστρέφονται οι ρόλοι, και ότι και οι 2 πλευρές έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις. Δηλαδή, η γυναίκα να θέλει να πηδήξει, και ο άντρας να πηδηχτεί. Και ομοφυλοφιλικές τάσεις, με την έννοια ότι ο άντρας θέλει πουλί στον κώλο του, και η γυναίκα θέλει να πηδήξει με ένα ψεύτικο πουλί.
Άσε που θεωρώ ότι αν το ζευγάρι είναι In love, τότε είναι εντελώς απίθανο να πέσουν τέτοιες προτάσεις στο τραπέζι.
Προσοχή, δεν είναι θέμα ανδρισμού κλπ. Αυτά είναι βλακείες. Απλώς, είναι θέμα προτιμήσεων.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Μάθε πως η ηδονή που πηγάζει από το σεξ, όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά με παρέα, πρέπει να παρέχεται και στους δύο. Για να δοκιμάσουν κάτι πρέπει να φτιάχνει και τους δύο.
λολ δηλαδή είμαι μυξοπαρθένα επειδή δεν με ερεθίζει να την παίρνει ο σύντροφος μου από τον κώλο? Δεν με φτιάχνει. Είναι αντι-σεξυ.
Όποια από εσάς κορίτσια δεν τη φτιάχνει να χώνει διάφορα στον πισινό του αγοριού της ειναι ξενέρωτη και μυξοπαρθένα!
Έλεος.
Προσωπικη μου αποψη,δεν εστι οτι η αποψη μου ειναι η ''σωστη''!Οπως και εσυ πιστευεις το αντιθετο απο μενα,δεν σημαινει οτι ειναι ''σωστο''.
Σαφως και θα παω με μια κοπελα που θα την φτιαχνει κατι τετοιο,δεν ζητησα εγω το αντιθετο.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Έλεος.
σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες είσαι (sic) κρυόκωλη ,κομπλάρα,συντηριτικούρα,ευκολοσοκάριστη και θεούσα.
Για να ξες, επειδή ρώτησες, όχι τπτ άλλο...
Αυτο δεν μπορείς να το ξέρεις. Για σένα πχ. το να είσαι in love μπορεί να σημαίνει αστεράκια/λουλουδάκια και βόλτες στο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, σφίγγουν τα χέρια και η κάμερα απομακρύνεται []Άσε που θεωρώ ότι αν το ζευγάρι είναι In love, τότε είναι εντελώς απίθανο να πέσουν τέτοιες προτάσεις στο τραπέζι.
Για κάποιον άλλο το in love μπορεί να σημαίνει ότι με τον άνθρωπο που έχει απεναντί του νιώθει την άνεση να δοκιμάσει Ο,ΤΙ κι αν βάλει στο μυαλό του, χωρίς να φοβάται ότι θα τον κακοχαράκτηρίσει το έτερον ήμισυ.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες είσαι (sic) κρυόκωλη ,κομπλάρα,συντηριτικούρα,ευκολοσοκάριστη και θεούσα.
Eίσαι αχάριστος, ελεεινός, υποκριτής, σαδιστής, μαζοχιστής... και μαζοχιστής.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Για να ξες, επειδή ρώτησες, όχι τπτ άλλο...
Οταν καποια δεν δοκιμαζει κατι,που φυσικα ειναι δεδομενο οτι δεν θα βλαψει σε καμια περιπτωση την ιδια,και αιρετικα το κατακρινει,στις περισσοτερες των περιπτωσεων απο προκαταληψη η διαφορους σεμνοφυτους ''ηθικους κωδικες'',οι παραπανω χαρακτηρισμοι θα μπορουσαν ανετα να την περιγραψουν
Rempeskes
Επιφανές μέλος
ειναι δεδομενο οτι δεν θα βλαψει σε καμια περιπτωση την ιδια
...
Dr, ποια ειναι η σχεση σου με την πισω πορτα;
Σου θυμιζω πως τοσοι γκέη άντρες θεωρουν δεδομένο πως δεν θα βλάψει σε καμμια περιπτωση εσενα τον ιδιο
DrHouse
Διάσημο μέλος
...
Dr, ποια ειναι η σχεση σου με την πισω πορτα;
Σου θυμιζω πως τοσοι γκέη άντρες θεωρουν δεδομένο πως δεν θα βλάψει σε καμμια περιπτωση εσενα τον ιδιο
Το εθεσα προληπτικα,για να προλαβω επιχειρηματα τυπου ''και το δηλητηριο δεν το εχουμε δοκιμασει,αλλα εξακολουθουμε να μην το θελουμε''
Guest 515609
Επισκέπτης
Και οχι χαδακια.Κανονικο δυνατο χουφτωμα.Πορωση.Με κανουν τουρμπο κατι τετοια
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
2ον) Οσο για κατι πραγματακια που ακουω για γυναικες που βαζουν δακτυλο στους αντρες. Οχι ευχαριστω δε θα παρω. Αμα ηθελα κατι τετοιο θα επαιρνα εναν δονητη και γενικοτερα θα αρχιζα να τον επαιρνα και απο αντρες. Πρακτικα δεν εχει διαφορα. Μην ακουω παπαριες απο δηθεν προοδευτικους οτι αυτο δεν ισχυει, και ειμαι κομπλεξικος, σεμνοτυφος, γεματος ταμπου γιατι μου αναβουν τα λαμπακια
Αυτα
Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Αναφέρομαι στο τεράστιο μέγεθος του σεβασμού προς την κοπέλα και στον ενδεχόμενο ψυχικό τραυματισμό της.... πονηρά μυαλά.... Αν πάλι επιμένει, screw this.
Αναφέρομαι στο τεράστιο μέγεθος του σεβασμού προς την κοπέλα και στον ενδεχόμενο ψυχικό τραυματισμό της....
Το σεξ δεν είναι βρώμικο, οι άνθρωποι το κάνουν βρώμικο και πρόστυχο επειδή βάζουν στο μυαλό τους οτι είναι βρώμικο και πρόστυχο. Αν κάτι αρέσει και στους δύο (τρεις κλπ) ενήλικες, δε βλέπω το λόγο ποιοι είμαστε μεις για να το απαγορεύσουμε.
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή φάση το πρωκτικό... Ελπίζω στο μέλλον να το διαπιστώσω από κοντά...
Προς το παρόν συνεχίζομαι φυσιολογικά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Libertus
- Thinkguy
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- jj!
- kalhkardia
- Ωρορα
- touvlo
- Γιώτα Γιαννακού
- fmarulezkd
- rafaela11
- taketrance
- charmander
- camil
- Wonderkid
- chester20080
- Joji
- Αλύτρωτος
- Chris2756
- User2350
- qwertyuiop
- Valde
- Ilma
- Manuela98
- malenaaa
- Markis
- Εριφύλη
- Circe
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- _pathfinder_
- Ksenia. Ksenia77
- giannhs2001
- Sevasti
- panagiotis econ
- NatashaLP
- sunsetpp
- Tsixris
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Athens2002
- Stelios725
- louminis
- American Economist
- Kassiopi
- Citylights
- VasoGrimes
- Helen93
- 1011
- Εχέμυθη
- Memetchi
- GiorgosAsi
- ag97
- azula
- Meow
- Red
- Loozen
- Insertcoin
- iminspain
- anastasia papa
- Konstantinos_m
- Volvakias12
- aytismos
- Idontknoww
- McManus
- georgechr96
- Αλκης Κ.
- roulitaa
- Forgetit
- carpe_nochtem
- chris_MD
- Τηλεγραφητής
- Johnman97
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.