jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,492 μηνύματα.
15-11-23
21:58
Εγώ χρησιμοποιώ YouTube μέσα από τον Firefox for Android που του έχω βάλει ublock origin.Revanced?
Οι εφαρμογές εκτός του ότι είναι bloated, πιάνουν και χώρο
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,015 μηνύματα.
15-11-23
22:17
Έχει κανενας καποιο καλο adblocker που να γλιστραει απο την τωρinη ανιχνευση του youtube?
Χρησιμοποιω chrome και μεχρι στιγμης ολα τα γνωστα μου τα βρισκει και δε με αφηνει αλλιως χωρις διαφημισεις και μου την σπανε πααρα πολυ οι διαφημισεις πλεον
Ουτε adblocker plus, ουτε ublock origin
Χρησιμοποιω chrome και μεχρι στιγμης ολα τα γνωστα μου τα βρισκει και δε με αφηνει αλλιως χωρις διαφημισεις και μου την σπανε πααρα πολυ οι διαφημισεις πλεον
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,352 μηνύματα.
16-11-23
01:25
Tampermonkey και ψαξε ενα script, ειχα ενα πολυ καλο αλλα τωρα το εχεσε το γιουτουμπ και το εκανε patch. Παντως το ταμπερμονκευ εχει διαφορα ρπαγματα που μπορεις να κανεις, π.χ να σκιπαρεις το age verification κλπΈχει κανενας καποιο καλο adblocker που να γλιστραει απο την τωρinη ανιχνευση του youtube?
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
16-11-23
12:18
Youtube vanced και πειρατικό spotify.
Το καλό του να έχεις android
Το καλό του να έχεις android
16-11-23
14:07
Αν βάλεις ένα βίντεο σε ένα ποστ δεν έχει διαφημίσεις έτσι δεν είναι; Οπότε εγώ θα πρότεινα, πάρτε ένα βίντεο, βάλτε το σε ένα πμ, πατήστε preview και δείτε το χωρίς διαφημίσεις.
(ή λέω μαλακίες;)
(ή λέω μαλακίες;)
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,179 μηνύματα.
16-11-23
16:46
Είναι πιο εξελιγμένο;Όταν γίνει αυτό θα βγάλω και εγώ το adblocker/vanced.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,015 μηνύματα.
15-01-24
22:29
Το YouTube θα κάνει πιο δύσκολη τη ζωή όσων βάζουν ακόμη ad-block
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Google έχει βάλει στο στόχαστρο του χρήστες του YouTube που χρησιμοποιούν ad block plugins στο πρόγραμμα περιήγησής τους ή άλλες μ...
unboxholics.com
αληθεια ειναι, μου σπαει τα νευρα συνεχεια κολλαει και αργει να φορτωσει, ακομα και να πας να πατησεις pause αποκρινεται με καθυστερηση 3 δευτερολεπτων
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 753 μηνύματα.
15-01-24
23:29
Περίπατο θα το κάνουν το youtube.
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
16-01-24
06:37
Δεν υπάρχει πρόβλημα αν πληρώσεις.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 753 μηνύματα.
08-10-24
23:55
Μετά από λίγο καιρό επιστρέφω ξανά σε αυτό το θέμα καθώς εδώ και 2-3 εβδομάδες έχω διαβάσει ότι πλέον το youtube θα σου δείχνει μια διαφήμιση ενώ έχεις κάνει παύση το βίντεο που βλέπεις... Το έχει παρατηρήσει κανένας σας;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,723 μηνύματα.
09-10-24
11:40
Nαι. Επισης για καποιο λογο χθες μ πεταγε γαλλικες διαφημισεις.Μετά από λίγο καιρό επιστρέφω ξανά σε αυτό το θέμα καθώς εδώ και 2-3 εβδομάδες έχω διαβάσει ότι πλέον το youtube θα σου δείχνει μια διαφήμιση ενώ έχεις κάνει παύση το βίντεο που βλέπεις... Το έχει παρατηρήσει κανένας σας;
09-10-24
12:08
Να μη βλέπουμε πια YouTube ή ακόμα καλύτερα, να κατεβάζουμε το βίντεο και να το βλέπουμε με την ησυχία μας. Τρόποι υπάρχουν.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
09-10-24
12:13
Εδώ επιτρέπεται να διαφημίζουν προϊόντα ή υπηρεσίες που είναι απάτη.Nαι. Επισης για καποιο λογο χθες μ πεταγε γαλλικες διαφημισεις.
Με ένα mp4 converter είναι ότι πρέπει.Να μη βλέπουμε πια YouTube ή ακόμα καλύτερα, να κατεβάζουμε το βίντεο και να το βλέπουμε με την ησυχία μας. Τρόποι υπάρχουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Wonderkid
- Fernando_A
- Debugging_Demon
- Scandal
- nearos
- taketrance
- Memetchi
- chester20080
- Paragontas7000
- Libertus
- Reader
- bibliofagos
- giannhs2001
- A350
- jj!
- charmander
- jellojina
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- Βασιλης1234
- fourkaki
- Indiana Jones
- Joji
- back2967
- johnsala
- Alessandra Eliza
- Μαυρίκιος
- American Economist
- Γατέχων
- exotic xo
- eukleidhs1821
- Πύρος
- Valkorian
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.