crustalia
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αλλα οφειλει να μη ρωταει κανεις απ τους δυο, ουτε να αναφερονται συνεχως. ειν πρωην, πάπαλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma_Libre
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν αντέχω τους κτητικούς ανθρώπους .. και δε μπορώ να δεχτώ πως απο την στιγμή που θα γνωρίσω εκείνον π.χ δε θα μιλάω με τους φίλους μου φοβούμενη μη ζηλέψει, νευριάσει μπλα μπλα ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεχνάνε πως πριν γνωρίσουμε εκείνους πίσω υπήρχε μια ζωή και δεν νοείται να αλλάξει άρδην επειδή μπήκε κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή μας.
Μου αρέσει το ενδιαφέρον .... αλλά ως εκεί. Δε θα κάνω ποτε σκηνές τύπου με ποια μιλούσες .. αλλά δεν θα είμαι και αναίσθητη.
Δε ζήλεψα ποτέ και δεν νομίζω να συμβεί ... ως να πεθάνω μιας και ο χαρακτήρας δεν αλλάζει .. είναι η ταυτότητα μας έως το θάνατο.
Annabelle
Νεοφερμένος
Κατίνα μέχρι αηδίας, έψαχνα μανιωδώς λεπτομέρειες και φωτογραφίες, όταν τους ξέφευγαν κάνα δύο πράγματα με έπιανε υστερία ζήλειας και αποζητούσα την επιβεβαίωση συνεχώς, ακόμη απορώ γιατί έμεναν μαζί μου, εγώ θα με είχα σπάσει στο ξύλο.
Δεν μπορώ μέχρι σήμερα να βρω το λόγο που έκανα τόσο κακό στον εαυτό μου και τις τότε σχέσεις μου...
Τελικά όμως, μεγαλώσαμε,σοβαρέψαμε και τα βρήκαμε με τον εαυτό μας!
Δεν με απασχολεί πλέον καθόλου η πρώην ή τι έκαναν ή τι ένιωσε μαζί της (αρκεί να μην πληρώνω "σπασμένα" της), με ενδιαφέρει τι κάνει τώρα, τι κάνει μαζί μου.
Στη τελική και εγώ έχω ένα παρελθόν, δε φύτρωσα σε παρθεναγωγείο, το γεγονός ότι είναι πρώην και όχι νυν κάτι λέει, οπότε ποιος ο λόγος να τα σκαλίζουμε και να χαλάμε τις καρδιές μας; το λέει και το τραγούδι άλλωστε, για ταξίδια που δεν ήθελες τι σε πιάνει και πάλι κλαις;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
To περίεργο είναι όταν εσύ δεν ζηλεύεις την πρώην του, αλλά η πρώην του σε ζηλεύει παράφορα και καταλήγει να σου στέλνει απρόκλητα, υβριστικά μηνύματα.. εκεί να δεις γέλια!
Αυτό θεωρώ ότι είναι το χειρότερο είδος ζήλιας, γιατί όταν το κάνει αυτό μια κοπέλα, πέφτει πολλά επίπεδα... Στο θέμα μας, εγώ γενικά είμαι αρκετά...ζηλιάρα . Πολύ σπάνια όμως ζηλεύω πρώην, απλά εκνευρίζομαι αν έρθουν εκεί, του μιλήσουν, και δείξουν μπροστά σε εμένα μια...οικειότητα. Εκεί λιγάκι τα παίρνω . Λιγάκι όμως .
Guest 712911
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Αντιθέτως, εκείνοι ανέφεραν στις νυν τους, εμένα! Χο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.