Η επικαιρότητα εν συντομία

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.528 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19.961 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.057 μηνύματα.

τι έγινε ρε παιδιά εγώ αυτό τώρα το έμαθα

για ποιο λόγο

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.806 μηνύματα.

τι έγινε ρε παιδιά εγώ αυτό τώρα το έμαθα

για ποιο λόγο
Δε νομίζω, πως υπάρχει λόγος ανησυχίας. Λένε τώρα τάχα υπάρχει κίνδυνος Ρωσίας, κλιματικών καταστροφών και λένε διάφορα, ούτε ασχολούμαι. Εμείς βρε, περάσαμε πανδημία και εγκλεισμό πόσους μήνες...!
Οι πεθεροί μου έλεγαν, πως μ ένα σακί αλεύρι και ένα μπουκάλι λάδι επιζείς ένα μήνα. Αν μας ρίξουν πυρηνικά, δε γλυτώνουμε έτσι κι αλλοιώς. Επομένως άστο Ραφαέλα, δε συμβαίνει κάτι. Είπαμε μας κυβερνούν τρελοί, αλλά όχι και τόσο!

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.528 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

nPb

Επιφανές μέλος

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.806 μηνύματα.
Τι φταίει ο πατέρας ρε παιδιά; Το παιδί χάθηκε! Φυλακισμένα τα έχουν οι κρητικοί τα παιδιά τους;

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.337 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

juste un instant

Επιφανές μέλος

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.054 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.054 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια