Αυτό που είπα εγώ είναι ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο νομίζετε.Δηλαδή τρέχεις και κυλιέσαι χαμέ από την ασφάλεια που νιώθεις;
Το λέω για 3η φορά μπας κ το καταλάβετε.
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,537 μηνύματα.
Nαι, και η Αμερική, παρόλο που έχει ελεύθερη οπλοκατοχή, είναι μια απο τις πιο ασφαλής χώρες, εν αντιθέσει με την Ελλάδα που... Όποιος θέλει να πάρει όπλο βρίσκει.
Τώρα είμαστε σε Άγρια Δύση απλά χωρίς τα ρεβόλβερ
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα.
Ελπίζεις να σε καταλάβει χαχαχαχα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,940 μηνύματα.
Αυτό που είπα εγώ είναι ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο νομίζετε.
Δηλαδή, Άνω Λιόσια το βράδυ πας βόλτα μόνη σου;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,904 μηνύματα.
Πες το ξανά...πιο δυνατά...πες το ακόμα μια φορά...Αυτό που είπα εγώ είναι ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο νομίζετε.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,659 μηνύματα.
Η Θεσσαλονίκη δεν έχει καμμία σχέση με την Αθήνα σε ζητήματα ασφάλειας. Εγώ στην Κουμουνδούρου ήμουν ντάλα μεσημέρι και ένιωθα τρομερά ανασφαλής. Ένα τσιγγανάκι ήρθε και με έπιασε την κουβέντα για να περηφανευτεί πως παράτησε το σχολείο, ένας ξεδοντιασμένος τσιγγάνος (πιθανός πατέρας του) έκανε μπάνιο σε ένα συντριβάνι και είχε στρώσει και μπουγάδα και ήρθε δίπλα μου να με ζητήσει χόρτο.
Με τα πολλά και τα λίγα την έκανα με ελαφρά από την περιοχή καθώς έβλεπα πολλούς να μαζεύονται γύρω μου. Βόρεια της Ομονοίας με Μεταξουργείο αγριευεσαι σε κάθε στενό την μέρα, δεν θέλω να ξέρω πως είναι να μένεις εκεί μόνιμα και να γυρνάς το βράδυ. Ειδικά αν είσαι κορίτσι, ένα παραπάνω. Η Θεσσαλονίκη έχει και αυτή τα περίεργα της αλλά πουθενά δεν νιώθεις έτσι πέραν του δικού μας Μενιδίου (Δενδροπόταμος) και της περιοχής γύρω από τον σταθμό του ΟΣΕ.
Με τα πολλά και τα λίγα την έκανα με ελαφρά από την περιοχή καθώς έβλεπα πολλούς να μαζεύονται γύρω μου. Βόρεια της Ομονοίας με Μεταξουργείο αγριευεσαι σε κάθε στενό την μέρα, δεν θέλω να ξέρω πως είναι να μένεις εκεί μόνιμα και να γυρνάς το βράδυ. Ειδικά αν είσαι κορίτσι, ένα παραπάνω. Η Θεσσαλονίκη έχει και αυτή τα περίεργα της αλλά πουθενά δεν νιώθεις έτσι πέραν του δικού μας Μενιδίου (Δενδροπόταμος) και της περιοχής γύρω από τον σταθμό του ΟΣΕ.
Δηλαδή, Άνω Λιόσια το βράδυ πας βόλτα μόνη σου;
Έχεις κόλλημαΕπίσης Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο , υπάρχουν κ πολύ όμορφες κ ασφάλεις περιοχές λίγο πιο έξω
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,537 μηνύματα.
Με ελεύθερη οπλοκατοχή είχες βγάλει, σημαδέψει, οπλίσει και θα γινόταν καπνός χωρίς να αναγκαστείς να έχεις αλληλεπίδραση.Η Θεσσαλονίκη δεν έχει καμμία σχέση με την Αθήνα σε ζητήματα ασφάλειας. Εγώ στην Κουμουνδούρου ήμουν ντάλα μεσημέρι και ένιωθα τρομερά ανασφαλής. Ένα τσιγγανάκι ήρθε και με έπιασε την κουβέντα για να περηφανευτεί πως παράτησε το σχολείο, ένας ξεδοντιασμένος τσιγγάνος (πιθανός πατέρας του) έκανε μπάνιο σε ένα συντριβάνι και είχε στρώσει και μπουγάδα και ήρθε δίπλα μου να με ζητήσει χόρτο.
Κουμουνδούρου
Σε όλες τις ωραίες γειτονιές πήγες κι εσυ... Δεν είναι όλη η Αθήνα έτσι ...Βόρεια της Ομονοίας με Μεταξουργείο
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,228 μηνύματα.
Στη Αμερική δε επιτρέπεται η ελευθερη οπλοκατοχη στους δρόμους, πάρα μόνο για να προστατέψεις το σπίτι από τους κλέφτες. Τώρα δε μπορείς να βγάζεις όπλο σε άνθρωπους στο δρόμο, θα σε συλλάβει η αστυνομία.Με ελεύθερη οπλοκατοχή είχες βγάλει, σημαδέψει, οπλίσει και θα γινόταν καπνός χωρίς να αναγκαστείς να έχεις αλληλεπίδραση.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,659 μηνύματα.
Άντε οι άλλες ναι αλλά και η Κουμουνδούρου; Έχει και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία μπορώ να πω πως δεν συμβαδίζουν καθόλου με την γενικότερη παρακμή του κόμματος. Ήταν επιβλητικά στο μάτι και πολυτελή.Σε όλες τις ωραίες γειτονιές πήγες κι εσυ... Δεν είναι όλη η Αθήνα έτσι ...
ilias90
Διάσημο μέλος
ΧΑ! Όταν λέω εγώ ότι είναι άθεος woke μαρξιστής πράκτορας είμαι υπερβολικός και συνωμοσιολόγος...Άντε οι άλλες ναι αλλά και η Κουμουνδούρου; Έχει και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία μπορώ να πω πως δεν συμβαδίζουν καθόλου με την γενικότερη παρακμή του κόμματος. Ήταν επιβλητικά στο μάτι και πολυτελή.
Τι δουλειά είχες στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
Στεκίτης φύλλο 8 - 30/10/2024
Τριγμοί στον εθνικιστικό χώρο. Εθνικοσοσιαλιστής εθεάθη να συγχρωτίζεται με οπαδούς της Ρόμα πλησίον του κτηρίου του Σύριζα. Φήμες πως εβρίσκετο εκει για να πάει βόλτα τη Φάρλι του Στέφανου Κασσελάκη και να ελέγξει κατα πόσον ανταποκρίνεται το κολλάρο της στα σοσιαλιστικά πρότυπα, κρίνονται ως μέγιστος κύδος επι του εθνικιστικού χώρου.
Τριγμοί στον εθνικιστικό χώρο. Εθνικοσοσιαλιστής εθεάθη να συγχρωτίζεται με οπαδούς της Ρόμα πλησίον του κτηρίου του Σύριζα. Φήμες πως εβρίσκετο εκει για να πάει βόλτα τη Φάρλι του Στέφανου Κασσελάκη και να ελέγξει κατα πόσον ανταποκρίνεται το κολλάρο της στα σοσιαλιστικά πρότυπα, κρίνονται ως μέγιστος κύδος επι του εθνικιστικού χώρου.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,708 μηνύματα.
Άντε οι άλλες ναι αλλά και η Κουμουνδούρου; Έχει και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία μπορώ να πω πως δεν συμβαδίζουν καθόλου με την γενικότερη παρακμή του κόμματος. Ήταν επιβλητικά στο μάτι και πολυτελή.
Συριζαιος detected.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,940 μηνύματα.
Ντόναλντ Τραμπ: Τρόλαρε τον Μπάιντεν για τα «σκουπίδια» - Φόρεσε γιλέκο οδοκαθαριστή και μπήκε σε απορριμματοφόρο
Παράλληλα ο Τραμπ επιχείρησε να διατηρήσει εκ νέου αποστάσεις από τον κωμικό Τόνι Χίντσκλιφ, το αστείο του οποίου για τους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις
www.protothema.gr
Μέχρι και ο Τράμπας πάει να καθαρίσει τα σκουπίδια όλης της Αμερικής. Ο Δούκας δεν μπορεί να καθαρίσει τα σκουπίδια της Αθήνας μόνο; Τροφή για σκέψη.
... κλαίω, έβαλε τη σημαία στον καθρέπτη του οχήματος! θεός απλά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- back2967
- giannhs2001
- Wonderkid
- iew
- chester20080
- bibliofagos
- taketrance
- Paragontas7000
- American Economist
- ayahuasca97
- nearos
- Libertus
- Reader
- Scandal
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- charmander
- Μαυρίκιος
- Kate1914
- phleidhs
- vasilis123321
- camil
- Memetchi
- touvlo
- Joji
- Antonia Alexandra
- johnsala
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- Bleach_enjoyer
- Μήτσος10
- Hased Babis
- ROM32
- Ariana2018
- fmarulezkd
- Dmzk
- Ellis
- brizoulis
- kalhkardia
- Ryuzaki
- hirasawayui
- AK-92
- nucomer
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.