O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Να υπάρχει επιλογή για center alignment του κειμένου. Το "Θέλω" και το κείμενο του χρήστη εμφανίζονται με left align από ότι καταλαβαίνω. Κατά τα άλλα είναι πολύ διασκεδαστικό. Μπράβο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Θενκς! Βρε εμφανίζονται με τέτοια στοίχιση γιατι έτσι είναι και στις διαφημίσεις αυτές αν προσέξεις!Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Ως μονίμως ανικανοποίητος θα καταθέσω μια πρόταση για μελλοντική υλοποίηση στην επόμενη έκδοση:
Να υπάρχει επιλογή για center alignment του κειμένου. Το "Θέλω" και το κείμενο του χρήστη εμφανίζονται με left align από ότι καταλαβαίνω. Κατά τα άλλα είναι πολύ διασκεδαστικό. Μπράβο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Αχα! Ναι, η αλήθεια είναι ότι δε βλέπω και πολύ τηλεόρασηΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Θενκς! Βρε εμφανίζονται με τέτοια στοίχιση γιατι έτσι είναι και στις διαφημίσεις αυτές αν προσέξεις!

Εγώ πάντως σου προτείνω να συμπεριλάβεις και alignment, αλλιώς θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Είναι αρκετά δύσκολο για πρόγραμμα της πλάκας... Να ήταν κάτι σοβαρότερο να το προσπαθούσα αλλά με αυτό...Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Αχα! Ναι, η αλήθεια είναι ότι δε βλέπω και πολύ τηλεόραση!
Εγώ πάντως σου προτείνω να συμπεριλάβεις και alignment, αλλιώς θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω!![]()

Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

gumgirl
Νεοφερμένος

Για την ακρίβεια το comdlg32.ocx
τί σημαίνει αυτό;; Μπορείτε να με βοηθήσετε;; Έχει πρόβλημα το tim.rar που κατέβασα ή κάνω κάτι λάθος;;
thanks
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

καλωσηρθες gumgirl!!paidia egw to katebasa to programmataki alla de mporw na to anoiksw...moy leei oti leipei ena component...
gia tin akriveia to comdlg32.ocx
ti simainei ayto??mporeite na me boithisete??exei problima to tim.rar poy katevasa??i kanw kati lathos??
thanx
1. τα greeklish απαγορευονται συμφωνα με τους κανονισμους του forum, γραφε σε παρακαλω με ελλινηκους χαρακτηρες
2. ριξε μια ματια σε αυτο https://www.e-steki.com/forum/showpost.php?p=23877&postcount=16 και θα βρεις την λυση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gumgirl
Νεοφερμένος

άκυρο, δε μου τα λέει καλά...
KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ!!
ΥΓ: Οχι δεν εννοούσα αυτό όταν σου έλεγα οτι δουλευω στο προγραμμα μου. Αυτό το έφτιαξα σαν έξτρα![]()
Πως φτιάχνεις προγράμματα;;; Με τι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορείτε να το φτιάξετε για windows 7 pleaaase??
Subject to change
e-steki.gr Founder

Έχω χάσει και τον κώδικα του, τόσα χρόνια μετά...

Αλλώστε αυτά τα "Θέλω..." δεν είναι πλέον της μοδός.

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Component 'comdlg32.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.