natalia3807
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ets32kate
Νεοφερμένος
Η απιστια δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα, γιατι καταρχην πληγωνει και ειναι αμαρτια.
Αν καποιος απατησει τον συντροφο του, τοτε το καλυτερο που εχει να κανει, πιστευω πως ειναι να το παραδεχτει απο μονος του, πρωτου μαθευτει απο τριτους και γινουν μαλλια κουβαρια.. Το καλυτερο που μπορει κανεις να κανει σε αυτην την περιπτωση ειναι να ειναι ειλικρινης και να μην περιμενει και πολλα απο τον/την πληγωμενο/η συντροφο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
τι κερδίζεται από την ομολογία?
ποιον ωφελεί (αν ωφελεί)?
αν γίνεται για να νιώσουμε εμείς καλά, τότε κάτι δε στέκει καλά με τη λογική μας
αφού τον άνθρωπό μας τον κομματιάζουμε.
Και σε κανένα δεν αρέσει να νιώθει ένα τεμάχιον προβάτου να σκάει στο κεφάλι του,
πόσο μάλλον αν δεν είναι βοσκός που το'ψαχνε.
Ούτε βέβαια και σε αυτόν που το αποκαλύπτει θα του ήταν αρεστό το θέαμα
της βρυσούλας των δακρύων από μεριάς του δέκτη.
Μπες στη θέση του (αγάπη μου σε απάτησα σε μια στιγμή αδυναμίας)
αν γίνεται για να γλυτώσουμε από τις τύψεις, αυτό είναι κάτι που δε το λες.
Για να μη νιώσεις τύψεις εσύ, ας αγιαστείς στα νερά της ειλικρίνειας που τυχαίνει
κιόλας μπαιδεγουέι να είναι τα δάκρυα της αγαπημένης μαυρίζοντας την.
Φουλ εγωισμός με επικάλυμμα σιρόπι προς απαλλαγή του εφιάλτη
λες και ξαφνικά σ΄ονειρο βηματίζει με μεγάλες δρασκελιές.
Το μήκος βήματος ανάλογο του πόσο καλά θα παίξει το ρόλο του "μεταμελημένου κερατούκλη".
αν γίνεται γιατί φοβόμαστε μη μας τα προλάβουν άλλοι τα μαντάτα (σύνδρομο "χωριατογαμήσι")
τότε το σχέδιο απέτυχε κι άλλη φορά ας φεύγουν ξεχωριστά κι όχι μαζί από το ξενοδοχείο.
σημείωση: υπάρχουν ξενοδοχεία που υπηρετούν οργανωμένα το κέρατο χρησιμοποιώντας
και δεύτερες διακριτικές εξόδους (μαλάκα ε μαλάκα)
και τέλος η δικαιολογία "θα γαμάω όλο το κόσμο αλλά πάντα σε σένα θα καταλήγω
γιατί είσαι και θα είσαι το λιμανάκι μου" κρίνεται από ανακριβής εως το κομμάτι κρέατος
που ρίχνεται στα λιοντάρια του ζωολογικού κήπου χωρίς όμως να μπαίνουν μεστο κλουβί.
κι αυτό με το ραγισμένο γυαλί είναι αξέχαστο σουξέ.
συμπέρασμα: το κάνεις και δε το λες όπως όταν κόβεις φέτες το ψωμί.
Δεν ψελλίζεις "καλό μου ψωμάκι θα σε κάνω χλαπ χλουπ".
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Oh, the truth hurts and lies worse.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Αν πάλι για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν θες να χωρίσεις, ενώ το βλέπεις καταφανώς πως υπάρχει πρόβλημα, τότε το να πεις μόνο θα κατευνάσει τις δικές σου τύψεις και επίσης δεν βοηθά πουθενά. Καλύτερα απλώς να προσπαθήσεις να σώσεις την σχέση αλλιώς, αν σε ενδιαφέρει ο άλλος και θες να συνεχίσετε.
Συνεπώς, η απάντηση είναι "όχι, δεν θα το έλεγα σε καμία περίπτωση, ακόμα κι αν απειλούσαν να μου βγάλουν τα νύχια!"
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ets32katerina
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Πιστεύω πως δεν θα το κάνω ποτέ, δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Όμως αν το έκανα, δεν ξέρω αν θα το έλεγα.
Το έντιμο μου ακούγεται να το πω.
Απο την άλλη, γιατί να τον πληγώσω τον άλλο έτσι?
Δεν είναι καλύτερα να ζω εγώ με τις τύψεις μου και να με τρώει εμένα μόνο το μαράζι από τα υποφέρει και ο σύντροφός μου που δεν έχει φταίξει σε τίποτα????
MaroSter
Νεοφερμένος
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν θα μπορούσα να απατήσω τον συντροφό μου αλλά αν συνέβαινε μια μα..κια σίγουρα θα το έλεγα γιατί δεν θα μπορούσα να ζήσω με τις τύψεις.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
σιγουρα
να ξερει ο ανθρωπος τι του γινεται
just smile!
Δραστήριο μέλος
m.bee
Νεοφερμένος
Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με λιγα λογια δυσκολα τα πραγματα.
Συνηθως αυτοι που κανουν την απιστια προσπαθουν να την βαλουν σε ωραια συσκευασια,να βαλουν ωραιο
περιτυλιγμα,να βαλουν και κανα φιογκακι απο πανω και μετα να την σερβιρουν στο συντροφο τους.
Δεν σημαινει οτι δεν ειναι ειλικρηνης κατα την ταπεινη μου γνωμη,ουτε οτι κοροιδευει τον συντροφο του.Ολοι μας καποια στιγμη θα λογοδοτησουμε καπου,οχι σε αυτην την ζωη παντως...στην αλλη ομως σιγουρα.Σε αυτην παντως ηρθαμε μονοι μας,παιρνουμε μονοι μας τις αποφασεις στην ζωη μας κ πραττουμε αναλογα!
James Playboy
Νεοφερμένος
χαχααχ καλημερα φιλε!! δεν χρειαζετε να εχεις τυψεις για τιποτα.. και αν σε ρωτησει αν την απατησες..DENY UNTIL YOU DIE!Δε θα μπορουσα να το κρυψω με τιποτα..(βλεπε τυψεις) και θα το ελεγα.
Οσο σκληρο κι αν ειναι θα ηθελα να ξερω αν η συντροφος μου με απατησε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annabelle
Νεοφερμένος
Όσο και αν το ευχαριστήθηκα και τις δύο φορές (ήταν ψυχονώμαλοι που για κάποιο λόγο ενώ ξενοπηδούσαν έπεσαν σε κατάθλιψη όταν έκανα το ίδιο) δε νομίζω να το ξανά κάνω, έχω ανέβει επίπεδα εκδικητικότητας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.