Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enitron9497
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Συμφωνώ μαζί σου, ωστόσο για το marketing θεωρείτε κακή ιδέα να μην μπορείς να ελέγξεις ή να μην γνωρίζεις με ποίον τρόπο αντιλαμβάνεται ο καταναλωτής το μήνυμα. Ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να μας δημιουργεί αυτός ο παράγοντας κάποιο πρόβλημα
enitron9497
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ για την παρατήρησή σου...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ωραίο "θέμα" ... Η τμηματοποίηση της βιομηχανίας υπολογιστών πρέπει να γίνει (και) με κριτήριο την ηλικία;Στην προκειμένη περίπτωση,ένα ευπροσάρμοστο σε όλα τα επίπεδα μήνυμα που αφορά όλες τις ηλικιακές ομάδες είναι ιδανικό
Με ένα brainstoming ενός λεπτού, εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα την ηλικία σαν κριτήριο. Αφού όλες οι ηλικίες χρησιμοποιούν με τον ίδιο τρόπο τους Η/Υ για δουλεία, με τον ίδιο τρόπο για ψυχαγωγία και με τον ίδιο τρόπο για gaming.
enitron9497
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

π.χ. για την καλύτερη τοποθέτηση στην αγορά των games μπορούμε να εφαρμόσουμε και άλλη τμηματοποίηση. Εξάλλου ο Kotler υποστηρίζει και προτείνει την τμηματοποίηση πολλών επιπέδων.
Απλά είναι λάθος, νομίζω, η δημιουργία επαγγελματικών προγραμμάτων που θα ανταποκρίνονται μόνο σε 40άριδες ή η δημιουργία παιχνιδιών που θα ανταπορκίνονται μόνο σε 15χρόνα.
aimker
Νεοφερμένο μέλος

gogo-nikos
Νεοφερμένο μέλος

gogo-nikos
Νεοφερμένο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Η μπορείς να το πεις και χρυσάνθεμο...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Η μπορείς να το πεις και χρυσάνθεμο...
Αυτό θα μοιάζει με όνομα μωρού.

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό θα μοιάζει με όνομα μωρού.![]()
![]()
Όταν τα μωρά μεγαλώνουν αλλάζουν όνομα; Εσένα όταν ήσουν μωρό σε φώναζαν γαρίφαλο και μετά έγινες Γώργος;

Burp
Δραστήριο μέλος

Experience the present - οπότε παίζεις με τη λέξη present=δώρο αλλά και παρόν
Αυτο βρε συ Χιμέλα ταιρίαζει πιο πολύ σε διαφημιστική καμπάνια

Τι θα λεγες για Υάκινθος;

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

thanosf
Νεοφερμένο μέλος

Είναι λάθος πιστεύω σε έναν τίτλο να προσπαθήσουμε να δώσουμε μια πλήρη περιγραφή των δραστηριοτήτων της επιχείρησης μας... Θα πρέπει βέβαια να έχει σχέση με την δραστηριότητα της επιχείρησης το όνομα της...
Έχουμε την πιό πλούσια σε λεξιλόγιο γλώσσα στον κόσμο... Επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν Ελληνικές ή Ελληνογενείς λέξεις σαν τίτλους... Κι εμείς θέλουμε να την αποφεύγουμε γιατί την θεωρούμε μή μοντέρνα!!! Μήπως είναι λάθος αυτό?
Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εσύ για τι ακριβώς εταιρία το θες το όνομα;

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

Χρουτς ... χρουτς ...χρουτς .....( ξύσιμο κεφαλιού )Θέλω να ανοίξω μαγαζί με ήδη δώρων, καλλυντικά και αξεσουάρ. Έχω πελαγώσει δεν ξέρω τι όνομα να βρω. Θέλω κάτι πρωτότυπο, αγγλικό ή κάτι άλλο αλλά να είναι κάπως μοντέρνο, μαγικό και μοντέρνο. Τέτοιο στυλ.
Δώρα , αξεσουάρ , δώρα ...χμμμ ..( χρουτς , χρουτς ) και θες να είναι και όνομα ....thanks.... καλό μου ακούγεται... επειδή όμως είμαι σε επαρχία, θέλω να βρω ένα όνομα που να γίνεται κατανοητό εύκολα... Σκέφτομαι να δώσω την ονομασία κάποιας νεράιδας ή λουλουδιού... εσύ τι λες.... πρότεινέ μου μερικά ακόμα
Δωροθέα
Αν βρεις καλό γραφίστα να σου φτιάξει το λογότυπο με φαντασία παίζοντας με τις γραμματοσειρές μπορεί να βγει κάτι σε πχ
ΔωροΘέα
ή τεςπα σε όποια χρώματα αποφασίσεις πως θα είναι τα βασικά της επιχείρησης σου , στο λογότυπο , στις τσάντες σου , στις κάρτες κλπ .
( εντάξει μη βαράτε , μπορεί να μην είναι και το ωραιότερο αισθητικά απλά το έβαλα ως που.χου )
Θες κι άλλα δυο ?
Τέρψιχόρη παίζοντας πάλι με γραμματοσειρές Τερψι-Χόρη
Ευτέρπη ... Ευ-τέρπη(ει ) κλπ
Τέλος ανάλογα σε ποια περιοχή βρίσκεται το μαγαζί μπορείς να παίξεις με το όνομα κάποιας νεράιδας ή αρχαίας Θεάς του τόπου , ή ίσως με κάποιο τοπωνύμιο .
Και κάτι ακόμα ... αντι της λέξης καλλυντικά καλύτερα βάλε τη λέξη ψιμύθια μμμ , .. σου βρήκα και στιχάκι για
διαφήμιση : ψιμυθια , χίλια δυο μυστικά της ομορφιάς και παραμύθια

Ελπίζω να βοηθήσαμε
Καλές δουλειές εύχομαι !

Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

p.s. Μελιώωωω is baaaaack

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.