Ιταλίδα μποξέρ αποχώρησε από τον αγώνα με την intersex Imane Khelif

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,499 μηνύματα.
Επειδή αμφισβητείται η ίδια η έννοια του φυσιολογικού, άτομο που γεννήθηκε άντρας πρέπει να αγωνίζεται με άντρες. Άτομο που γεννιέται γυναίκα, να αγωνίζεται με γυναίκες. Τέλος, τόσο απλά. Αν θέλετε συμπερίληψη μπορεί να ανοίξει κατηγορία για τρανς, ειδάλλως είναι τελείως άδικο, ειδικά για τις (πραγματικές) γυναίκες που υστερούν βιολογικά. Αλλιώς, αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, καθίστε μόνοι σας να βλέπετε αυτή την αηδία και οι υπόλοιποι να σταματήσουμε να παρακολουθούμε (εγώ το έχω ήδη κάνει.)

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 30,988 μηνύματα.
Λοιπον...ειναι δεδομενο για μενα οτι ο καθενας μπορει να δηλωνει οτι φυλο θελει.Εγω δενε χω κανενα προβλημα σε αυτο.
ΑΛΛΑ....αυτο δεν μπορει να γινεται για λογους κλεψιας σε αθληματα και αθλητικες διοργανωσεις οποιες και αν ειναι αυτες.
Εκει θα πρεπει να αναγνωριζεται το φυλο γεννησης .ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ/ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Δηλωνεις γυναικα αλλα η δυναμη σου ειναι για αντρας Και φανηκε και απο τις εξετασεις.
ΝΤΡΟΠΗ...και σε αυτους και κυριως στη διοργανωση.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,760 μηνύματα.
Στην κοινωνία μας ποιος είναι άντρας και ποιος γυναίκα ορίζεται με βάση το αναπαραγωγικό μας σύστημα, όχι τα χρωμοσώματα μας. Έτσι μας αναγράφουν κατά τη γέννηση.
Η κοινωνία κάθε 10 χρόνια αλλάζει μόδες.
Η επιστήμη μιλά σταθερά και αληθινά.
Υπάρχουν γυναίκες που έχουν xy χρωμοσώματα
Όχι δεν υπάρχουν. Εκτός αν είναι intersex. Η παρουσία Υ χρωμοσώματος σημαίνει αγοράκι.
Εσύ πίστευε ό,τι θες.
(π.χ. η κινέζα που είναι 2,20 στο μπασκετ και τις πατάει όλες τάπα αμέσως) και σε καμιά περίπτωση δεν μπορείτε να πείτε ότι έχασε από άντρα.
Άστο αυτό. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Όπως και εγώ είμαι 1,51 αυτή ας είναι 2,20. Όπως υπάρχουν και άνδρες 1,60 και 2,10+ στο NBA.
ΔΕΝ διαγωνίζεται όμως η κινέζα σε ομάδα ανδρών ούτε και έχει Υ χρωμόσωμα. Απλά είναι ψηλή.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,867 μηνύματα.
Η συγκεκριμένη αθλήτρια βιολογικά τι γεννητικά όργανα έχει; Μήπως μας κρύβουν όλη την ιστορία; Δηλαδή τόσα χρόνια στα αποδυτήρια, στις ντουζιέρες έκανε και κάνει μπάνιο μαζί με άλλες αθλήτριες ως γυναίκα ή ως άνδρας ή ως συμπερίληψη;

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,107 μηνύματα.
Στο επίσημο site των αγώνων η κατάταξη γίνεται και με τους 2 τρόπους. Πιο δίκαιο είναι προφανώς να μετράμε τα συνολικά μεταλλια όχι επειδή εξισώνω την 2η και 3η θέση με τον αθλητή που βγήκε πρώτος αλλά από την στιγμή που δίνονται 3 μεταλλια προφανώς το λογικό είναι να μετράμε τα συνολικά. Προφανώς όταν ένας αθλητής καταφέρνει να βγει 2ος η 3ος ανάμεσα σε χιλιάδες αθλητές είναι κατόρθωμα και δεν υπάρχει λόγος να το μειώνουμε.

Εδώ το site των Ολυμπιακών αγώνων όπου η κατάταξη γίνεται και με τους 2 τρόπους.

Δεν μειώνουμε τίποτα αλλά η πρώτη θέση >>> όλες τις άλλες, συμπεριλαμβανομένων δεύτερης και τρίτης.

Η πιο δίκαιη καταταξη κατά τη γνώμη μου θα ήταν ένα σύστημα πόντων ανα μετάλλιο και σούμα των πόντων στο τέλος, πχ χρυσό - 5 πόντοι, ασημένιο - 2, χάλκινο - 1.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,634 μηνύματα.
Επειδή αμφισβητείται η ίδια η έννοια του φυσιολογικού, άτομο που γεννήθηκε άντρας πρέπει να αγωνίζεται με άντρες. Άτομο που γεννιέται γυναίκα, να αγωνίζεται με γυναίκες. Τέλος, τόσο απλά. Αν θέλετε συμπερίληψη μπορεί να ανοίξει κατηγορία για τρανς, ειδάλλως είναι τελείως άδικο, ειδικά για τις (πραγματικές) γυναίκες που υστερούν βιολογικά. Αλλιώς, αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, καθίστε μόνοι σας να βλέπετε αυτή την αηδία και οι υπόλοιποι να σταματήσουμε να παρακολουθούμε (εγώ το έχω ήδη κάνει.)

Εντομεταξυ οι γνωστοί προοδευτικοί κάνουν επίθεση στην Ιταλίδα η οποία σε αυτην την περίπτωση είναι ξεκάθαρα το θύμα μόνο και μόνο επειδή δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι έχουν άδικο. Προφανώς και δέχομαι ότι αυτά τα άτομα θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό καθώς έχουν αυτό το δικαίωμα, για τον λόγο αυτό ας φτιάξουν ειδικές κατηγορίες στις οποίες να αγωνίζονται μόνο οι συγκεκριμένοι αθλητές. Τώρα το να δηλώνεις γυναίκα όμως είσαι άντρας και στο τέλος κερδίζεις όλα τα μεταλλια μόνο και μόνο επειδή έχεις μεγαλύτερη μυική δύναμη δεν είναι ούτε δίκαιο ούτε και σοβαρό. Αντίστοιχη αδικία είναι να διαγωνίζονται γυναίκες σε αντρικές ομάδες, δηλαδή κάπου έλεος στο τέλος θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,760 μηνύματα.
Δηλωνεις γυναικα αλλα η δυναμη σου ειναι για αντρας Και φανηκε και απο τις εξετασεις.
ΝΤΡΟΠΗ...και σε αυτους και κυριως στη διοργανωση.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.
Εμ πες τα βρε πουπουλινα ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα. Ο άλλος λέει υπάρχουν βιολογικά γυναίκες με Υ χρωμόσωμα που δεν είναι intersex. Οκ δηλαδή βιολογία γυμνασίου.

Να πεις ήταν κάνα πινκ πονγκ, καμία σκοποβολή οκ, δεν έχει διαφορά η μυϊκή μάζα.
Αλλα ΜΠΟΞ; ΜΠΟΞ;;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,634 μηνύματα.
Δεν μειώνουμε τίποτα αλλά η πρώτη θέση >>> όλες τις άλλες, συμπεριλαμβανομένων δεύτερης και τρίτης.

Η πιο δίκαιη καταταξη κατά τη γνώμη μου θα ήταν ένα σύστημα πόντων ανα μετάλλιο και σούμα των πόντων στο τέλος, πχ χρυσό - 5 πόντοι, ασημένιο - 2, χάλκινο - 1.

OK το σύστημα που λες είναι πιο δίκαιο. Πάντως αν έχω 2 χώρες όπου η πρώτη πήρε 2 χρυσά μεταλλια και τίποτα άλλο ενώ η δεύτερη πήρε 20 μετάλλια χωρίς κανένα χρυσό προφανώς και η 2η πήγε καλύτερα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εμ πες τα βρε πουπουλινα ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα. Ο άλλος λέει υπάρχουν βιολογικά γυναίκες με Υ χρωμόσωμα που δεν είναι intersex. Οκ δηλαδή βιολογία γυμνασίου.

Να πεις ήταν κάνα πινκ πονγκ, καμία σκοποβολή οκ, δεν έχει διαφορά η μυϊκή μάζα.
Αλλα ΜΠΟΞ; ΜΠΟΞ;;

Εδώ ευτυχώς νίκησε η λογική.

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,987 μηνύματα.
Όχι δεν υπάρχουν. Εκτός αν είναι intersex. Η παρουσία Υ χρωμοσώματος σημαίνει αγοράκι.
Εσύ πίστευε ό,τι θες.
Σε συμβουλεύω να διαβάσεις το swyer syndrome για παράδειγμα.
Η κοινωνία κάθε 10 χρόνια αλλάζει μόδες.
Η επιστήμη μιλά σταθερά και αληθινά.
Αυτό είναι ανέκαθεν της κοινωνίας, πολύ πριν τους αγώνες δικαιωμάτων. Ετσι μας περνάει το σύστημα σε μια απο τις δυο κατηγορίες. Πουλί αγόρι-νινι κορίτσι. Αυτη είναι στο δευτερο από οσο έχω καταλάβει τουλάχιστον.
Άστο αυτό. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Όπως και εγώ είμαι 1,51 αυτή ας είναι 2,20. Όπως υπάρχουν και άνδρες 1,60 και 2,10+ στο NBA.
ΔΕΝ διαγωνίζεται όμως η κινέζα σε ομάδα ανδρών ούτε και έχει Υ χρωμόσωμα. Απλά είναι ψηλή.
Το επιχείρημα έχει να κάνει με βάση τη βιολογική αδικία. Τα χρωμοσώματα μας νοιάζουν γιατι επηρεάζουν τέτοιου είδους χαρακτηριστικά, όχι για να κρίνουμε ιδεολογικά το φύλο. Δεν λέω κάτι τόσο περίπλοκο.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,875 μηνύματα.
Ε όταν σου έρθει μπουνιά με δύναμη άνδρα λογικό να πεις στάσου ρε Μ** με ποιον με έβαλαν να διαγωνιστω;
Δεν αξίζει να βάλει την ζωή της σε κίνδυνο για χάρη μιας επιτροπής που εξυπηρετεί ταυτοχρόνως και άλλες ατζεντες.
Βλέποντας το video καταλαβαίνεις ότι κινδύνευε η ζωή της;

Εδώ τους άφησαν χωρίς κλιματιστικό μήνα Ιούλιο/Αύγουστο...
Υπάρχουν φτωχές χώρες που συμμετέχουν στη διοργάνωση και πρέπει το κόστος συμμετοχής/αθλητή να είναι όσο χαμηλό γίνεται. Oi standard παροχές ήταν χωρίς κλιματιστικό. Οποία ομοσπονδία ήθελε παρείχε στους αθλητές και άλλες παροχές. Το κάνανε θέμα χωρίς λόγο.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Σε συμβουλεύω να διαβάσεις το swyer syndrome για παράδειγμα.
Ναι, mametichi. Αυτά τα άτομα είναι intersex. Δεν έχουν ούτε ωοθηκες ούτε όρχεις. Γενετική σοβαρή πάθηση είναι.
Προφανώς και δεν μιλάμε γι'αυτα τα άτομα.

Βλέποντας το video καταλαβαίνεις ότι κινδύνευε η ζωή της;
Σε 46 δευτερόλεπτα δύσκολο να κινδυνεψεις. Πήρε όμως μια γεύση της δύναμης. Δεν ξέρεις πως θα πήγαινε ο αγώνας στην πορεία

Υπάρχουν φτωχές χώρες που συμμετέχουν στη διοργάνωση και πρέπει το κόστος συμμετοχής/αθλητή να είναι όσο χαμηλό γίνεται.
Γι'αυτό τους έφτιαξαν κρεβάτια από χαρτοκουτο; 🤡

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,875 μηνύματα.
Σε 46 δευτερόλεπτα δύσκολο να κινδυνεψεις. Πήρε όμως μια γεύση της δύναμης. Δεν ξέρεις πως θα πήγαινε ο αγώνας στην πορεία
Την δύναμη την ήξερε από πριν. Δεν την είδε πρώτη φορά την αθλήτρια. Θέατρο έπαιξε για να το παίξει αδικημένη.

Γι'αυτό τους έφτιαξαν κρεβάτια από χαρτοκουτο; 🤡
Από το video του Τέντογλου ωραίες μου φάνηκαν οι εγκαταστάσεις.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,987 μηνύματα.
Ναι, mametichi. Αυτά τα άτομα είναι intersex. Δεν έχουν ούτε ωοθηκες ούτε όρχεις. Γενετική σοβαρή πάθηση είναι.
Προφανώς και δεν μιλάμε γι'αυτα τα άτομα.
Η Καλίφ τι νομίζεις ότι έχει; Γιατι νομίζω δεν καταλαίνεις τι σου λένε. Αν συμφωνείς ότι η μόνη διαφορά της με τις άλλες γυναικές είναι στα χρωμοσώματα είτε πέφτει σε ταμπέλα ιντερσεξ, είτε σις με xy, παραμένει γυναίκα με τα δικα σου λόγια.
Βασικά θεωρείτε στην Αλγερία θα άφηναν να διαγωνιστεί άντρας με γυναίκες;
Αυτό είναι άλλο ταμαγκότσι :no:

akikos

Επιφανές μέλος

Βλέπω Eurosport 2 μπάσκετ 3on3. Το πιο άκυρο άθλημα που μπήκε σε ολυμπιακους.

Έχουν ξαναπαίξει μαζί οι δύο διαγωνιζόμενες;
Το πιθανότερο είναι να έχουν ξαναπαίξει. Είναι top αθλήτριες και οι 2 και πάνε σε κοινά τουρνουά. Δεν την έβλεπε πρώτη φορά πάντως σίγουρα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Καλίφ τι νομίζεις ότι έχει
Αν η αθλήτρια έπασχε από sweyer θα μπορούσε να το ξεκαθαρίσει από την αρχή από εκεί και πέρα θα έκρινε η επιτροπή την συμμετοχή της, αναλόγως με τι θεραπεία κάνει..
Άτομα με sweyer δεν περνάνε ποτέ από την εφηβεία επειδή δεν παράγουν φυλετικές ορμόνες. Γι'αυτό και κάνουν θεραπεία με ορμονική υποκατάσταση αναλόγως με ποιου φύλου έχουν περισσότερα ήδη χαρακτηριστικά.
Βασικά θεωρείτε στην Αλγερία θα άφηναν να διαγωνιστεί άντρας με γυναίκες;
Δεν αμφισβητω ότι η κοπέλα σίγουρα πάσχει από χρωμοσωμικη ανωμαλία, εξάλλου και εμφανισιακά δεν θυμίζει γυναίκα καθόλου.
Απλά πρέπει να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Το πιθανότερο είναι να έχουν ξαναπαίξει. Είναι top αθλήτριες και οι 2 και πάνε σε κοινά τουρνουά. Δεν την έβλεπε πρώτη φορά πάντως σίγουρα.
Ενδιαφέρον. Θα άξιζε κάποιος να το ψάξει λίγο αυτό.

American Economist

Επιφανές μέλος

Μια ξεχωριστή κατηγορία θα τα έλυνε όλα εν τω μεταξύ. Αλλά δεν τους συμφέρει.

Μα δεν τους ενδιαφέρει φίλη μου, εδώ ακόμα κάνουν victim blaming στην κοπέλα λες και δεν καταλαβαίνουν ότι το άτομο με το οποίο αγωνίστηκε δεν ήταν κοπέλα αλλά άντρας. Έχουν μάθει το εύκολο παραμύθι του ρατσισμού καθώς δεν έχουν κάποιο επιχείρημα να προβάλουν. Μην κάθεσαι και ασχολείσαι λοιπόν καθώς την ψυχική σου ηρεμία χαλάς χωρίς να κερδίζεις τίποτα.

Μια ειδική κατηγόρια για εκείνους τους αθλητές θα έλυνε το πρόβλημα με επιτυχία όμως μερικοί θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν φύλα, ότι ο καθένας μπορεί να δηλώνει ότι θέλει ώστε να κλέβει στα αθλήματα κτλ. Λυπάμαι καθώς η παράνοια κάθε χρόνο όλο και μεγαλώνει, άλλο να είσαι προοδευτικός και άλλο να πηγαίνεις αντίθετα στη φύση. Τέλος πάντων οι φετινοί αγώνες είναι με διαφορά ότι χειρότερο υπάρχει, η ντροπή της Γαλλίας βασικά. Εγώ ελπίζω να δούμε μια φυσιολογική οργάνωση το 2028 στο Los Angeles.

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Αν η αθλήτρια έπασχε από sweyer θα μπορούσε να το ξεκαθαρίσει από την αρχή από εκεί και πέρα θα έκρινε η επιτροπή την συμμετοχή της, αναλόγως με τι θεραπεία κάνει..
Άτομα με sweyer δεν περνάνε ποτέ από την εφηβεία επειδή δεν παράγουν φυλετικές ορμόνες. Γι'αυτό και κάνουν θεραπεία με ορμονική υποκατάσταση αναλόγως με ποιου φύλου έχουν περισσότερα ήδη χαρακτηριστικά.
Ως παράδειγμα το έφερα απλά, δεν ξέρω το ιατρικό της γυναίκας, ούτε κρίνω αν έπρεπε να συμμετάσχει. Το ότι λέτε συνεχώς ότι έχασε από άντρα σας λέω ότι είναι γεννημένη γυναίκα (σε μουσουλμανική χώρα, όχι στη δύση να λέτε για δικαιώματα) με διαφορετικά χρωμοσώματα και είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όπως και να το ονομάσεις.

akikos

Επιφανές μέλος

Ενδιαφέρον. Θα άξιζε κάποιος να το ψάξει λίγο αυτό.

ε;ςε;ς.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια