iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύματα με αντικαπνιστικό περιοχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποιήση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ψάχνω κάποια τσιγάρα που έχουν πίσα το πολύ 1mg πισα, νικοτίνη το πολύ 0.1mg και μονοξίδιο του άνθρακα το πολύ 1mg. Δλδ κάτι σε στυλ Davidoff White.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύματα με αντικαπνιστικό περιοχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποιήση
και νόμιζα ότι τα δικά μου τσιγάτα είναι ελαφριά..
πισσα 6, νικοτίνη 0,6. μονοξείδιο 5

αν βρω κάτι σε αυτό που ψάχνεις θα ξανακάνω ποστ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

kleftra
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Αν θες το σβηνεις![]()
Τα ελαφρια τσιγαρα ειναι χειροτερα και δεν καταλαβαινω γιατι θες τετοια...Και την απολαυση θα χασεις, γιατι ο εγκεφαλος σου την νικοτινη θελει και μεγαλυτερη ζημια θα κανεις.
Αν μπορεις βρες τσιγαρα με νορμαλ νικοτινη αλλα με τη μικροτερη δυνατη πισσα και μονοξιδειο.
Με τα ελαφρια θα την πατησεις. Μπορεις να νομιζεις οτι δεν σε ικανοποιουν και να αυξησεις το καπνισμα. Μιλαω εκ πειρας(ευτυχως οχι δικης μου).
Παντως το μεγαλυτερο κακο το κανει η καυση του χαρτιου και οχι ο καπνος. Θα σου ελεγα να κανεις πιπα,αν δεν ντρεπεσαι βεβαια...Ετσι γλυτωνεις απο την πισσα που υπαρχει στο χαρτι...
Ξερεις ποιο το θεμα ... οτι μετα απο κανενα μηνα απο τοτε που ξεκινησα τα chesterfield ... αν ημουν νυστικος με ταραζε η κιλια μου ... τωρα που ξανα γυρισα στα davidoff δεν ξανα εχω αυτο το προβλημα ... αλλα δεν μου αρεσει η γευση τους πλεον
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Αν θες το σβηνεις![]()
Τα ελαφρια τσιγαρα ειναι χειροτερα και δεν καταλαβαινω γιατι θες τετοια...Και την απολαυση θα χασεις, γιατι ο εγκεφαλος σου την νικοτινη θελει και μεγαλυτερη ζημια θα κανεις.
Αν μπορεις βρες τσιγαρα με νορμαλ νικοτινη αλλα με τη μικροτερη δυνατη πισσα και μονοξιδειο.
Με τα ελαφρια θα την πατησεις. Μπορεις να νομιζεις οτι δεν σε ικανοποιουν και να αυξησεις το καπνισμα. Μιλαω εκ πειρας(ευτυχως οχι δικης μου).
Παντως το μεγαλυτερο κακο το κανει η καυση του χαρτιου και οχι ο καπνος. Θα σου ελεγα να κανεις πιπα,αν δεν ντρεπεσαι βεβαια...Ετσι γλυτωνεις απο την πισσα που υπαρχει στο χαρτι...
Εγώ έτσι έμαθα, με ultra lights. Έτσι και καπνίσω κανονικά τσιγάρα δεν το απολαμβάνω καθόλου και ζαλίζομαι κιόλας. Και τα καταλαβαίνω μια χαρά, γιατί όπως είπα έτσι έχω μάθει.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εχει και μια αλλη μαρκα Saga νομιζω την λενε η οπια πρεπει να ειναι και αυτη ελαφρια.
Τα BF νομιζω επιτρεπουν ελαχιστα την πισσα και την νικοτινη να περνανε με αποτελεσμα να σου φενετε και ελαφρυ το τσιγαρο.
Αν κανω λαθος συνχωρεστε με, δεν ειμαι καπνιστης για να ξερω εκ πειρας, οτι ακουω λεω
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Τα Black Devil αν δεν κανω λαθος θεωρουνται ελαφρια. Δεν ξερω τι ποσα νκοτινης πισσας και μονοξιδιου εχουν αλλα μου εχουν πει οτι ειναι απο τα πιο ελαφρια.

Αυτά είναι απο τα πιο βαριά!!!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από QsLv:Μήπως τίποτα Slim Line ή κάτι άλλα παρόμοια από τα λεγόμενα "γυναικεία" τσιγάρα? Γιατί για τα Slim Line είμαι σίγουρη πως είναι τραγικά ελαφριά (1mg πίσσα, 0.1mg νικοτίνη), τώρα και τα γυναικεία υποθέτω ελαφριά θα είναι... Ο_ο
Κάνεις λάθος, υπάρχουν 3 ειδών Slim line. Τα Ciel είναι 0.1/1, αλλά τα Gold και τα Blue είναι αρκετά πιο βαριά

ΥΓ: Καπνίζεις;

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Πηρα τα Silk Cut και μου αρεσαν ... αλλα φοβαμαι οτι θα ξανα γυρισω στα white της davidoff
Λογικό το βρίσκωωωωωωωωωω.....

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τα χα κάνει κάποτε!

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

chazlp1989
Νεοφερμένο μέλος

Προσοχή ασημί και όχι γαλάζιο γιατί μοιάζουν! Λίγο πιο βαρύ και εξίσου ωραίο είναι το ΒF πορτοκαλί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
feggarolousti
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anda
Νεοφερμένο μέλος

Ίσως το πιο ελαφρύ τσιγάρο που έχω κάνει!!!
Είναι λες και κάνεις αέρα!!!Αλλά βέβαια...εγώ κάνω πιο βαριά τσιγάρα....
Deicide
Νεοφερμένο μέλος

Τα Black Devil αν δεν κανω λαθος θεωρουνται ελαφρια. Δεν ξερω τι ποσα νκοτινης πισσας και μονοξιδιου εχουν αλλα μου εχουν πει οτι ειναι απο τα πιο ελαφρια.
Εχει και μια αλλη μαρκα Saga νομιζω την λενε η οπια πρεπει να ειναι και αυτη ελαφρια.
Τα BF νομιζω επιτρεπουν ελαχιστα την πισσα και την νικοτινη να περνανε με αποτελεσμα να σου φενετε και ελαφρυ το τσιγαρο.
Αν κανω λαθος συνχωρεστε με, δεν ειμαι καπνιστης για να ξερω εκ πειρας, οτι ακουω λεω
Τα Black Devil είναι <<μαύρο>> βασικά.Άμα το ανάψεις βρωμάει σαν δίχρονο Modenas

Και καπνιζω τσιγαρα που θεωρουνται και καλα "Lights"...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.