venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδη με τσαντιζει παρα πολυ το τριγωνακι ή οτιδηποτε ακομπαει στον σβερκο μου στη θαλασσα, ηθελα περσυ να παρω στραπλες!
Ελα ομως που ολα δεν ειχαν μια μπανελα να το στηριζουν ή ειχαν πολυ μικρα νουμερα! Τελικα βρηκα σε ενα μαγαζι τρυπα και το πληρωσα και 70 ευρω μονο το πανω.
σε μαγαζια τυπου h&m oysho κλπ δεν βρισκω ουτε για πλακα. στα Intimissimi περσυ που κοιταγα το νουμερο 4 μου ηταν μικρο! Μεχρι και η πωλητρια μου το πε!
τζιζους-.-
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με τα μαγιω και πραγματικα ΔΕΝ βρισκεις μεγαλο νουμερο στο σουτιεν!
Επειδη με τσαντιζει παρα πολυ το τριγωνακι ή οτιδηποτε ακομπαει στον σβερκο μου στη θαλασσα, ηθελα περσυ να παρω στραπλες!
Ελα ομως που ολα δεν ειχαν μια μπανελα να το στηριζουν ή ειχαν πολυ μικρα νουμερα! Τελικα βρηκα σε ενα μαγαζι τρυπα και το πληρωσα και 70 ευρω μονο το πανω.
σε μαγαζια τυπου h&m oysho κλπ δεν βρισκω ουτε για πλακα. στα Intimissimi περσυ που κοιταγα το νουμερο 4 μου ηταν μικρο! Μεχρι και η πωλητρια μου το πε!
τζιζους-.-
Ρ-Α-Τ-Σ-Ι-Σ-Μ-Ο-Σ!
Dalian
Περιβόητο μέλος
Μια μέρα θα γίνει δικό μου!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Τέλεια, με γεια!!
Από πού;;
με λίγη καθυστέρηση,αλλά την πήρα από τα zara(20 ευρώ)...
rakels
Δραστήριο μέλος
Πώς σας φαίνονται αυτά τα παπούτσια?
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα κορίτσια!
all time classic!
τα έχω απο Αμερική σε ασημί με κίτρινες και πορτοκαλί "γραμμές"
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα κορίτσια!
Τα είχα σε όλο το γυμνάσιο Ανθεκτικά, κλασικά αθλητικά.
rakels
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ τα είχα στο γυμνάσιο σε μαύρο χρώμα. Τώρα αποφάσισα να τα πάρω σε γκρι, μιας και δε μου κάνουν αυτά που είχα τότε!Τα είχα σε όλο το γυμνάσιο Ανθεκτικά, κλασικά αθλητικά.
Είναι τόοοοσο άνετα! (και τόσο ακριβά επίσης)
Κάποιοι τα θεωρούν χοντροπάπουτσα, αλλά διαφωνώ κάθετα με αυτή την άποψη.
Κάτι άλλο τώρα. Τα μαγιό madame shou shou σας αρέσουν? Εγώ έχω ξετρελαθεί και λέω να πάω να πάρω το κλασικό (lollipop)σε μπλε χρώμα (αδυναμίες είναι αυτές). Πληροφοριακά, κοστίζουν 108 ευρώ.
Noisette
Περιβόητο μέλος
Όπως καταλαβαίνετε έχω να πάω σε μία πολύ επίσημη εκδήλωση ενός πολύ αγαπημένου προσώπου και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα παραπάνω φορέματα ή/και να μου προτείνετε άλλα...
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
SW-Estel
Νεοφερμένος
Βρήκα ένα παρόμοιο μαγιό με αυτό που σας είχα δείξει και ρωτούσατε.
Το 75Β σε ποιο νούμερο αντιστοιχεί έτσι όπως τα έχει μέσα?
Alma Libre
Επιφανές μέλος
morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το 75Β σε ποιο νούμερο αντιστοιχεί έτσι όπως τα έχει μέσα?
Πρεπει να ειναι το 34B. Κοιτα και εδω https://www.gwusagroup.com/bra-size-conversion-table.htm
Ξερει μηπως καποια καποιο σαιτ αντιστοιχο του αμαζον και ι-μπει?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Πρεπει να ειναι το 34B. Κοιτα και εδω https://www.gwusagroup.com/bra-size-conversion-table.htm
Ξερει μηπως καποια καποιο σαιτ αντιστοιχο του αμαζον και ι-μπει?
ali-baba express? σαν ebay....αλλά όλα Κίνα
Guest 712911
Επισκέπτης
Όπως καταλαβαίνετε έχω να πάω σε μία πολύ επίσημη εκδήλωση ενός πολύ αγαπημένου προσώπου και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα παραπάνω φορέματα ή/και να μου προτείνετε άλλα...
To 3o και το 4ο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- A350
- iew
- Kate1914
- Friday_k
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- rafaela11
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- Reader
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Joji
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Ilma
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- Euge.loukia
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- chester20080
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.