εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
την τσάντα που τη βρίσκουμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
την τσάντα που τη βρίσκουμε;
Τα ρούχα είναι ΒSB αλλά δεν ξέρω αν βγάζει και τσάντες ή απλά είναι για την φωτογράφιση..
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα ρούχα είναι ΒSB αλλά δεν ξέρω αν βγάζει και τσάντες ή απλά είναι για την φωτογράφιση..
ehm ok, thank you
τη βρήκα - > click
rakels
Δραστήριο μέλος
Πήγα σήμερα να πάρω το κλασικό μαγιό (lollipop) της madame shou shou και το large (στράπλες, στο πάνω μέρος αναφέρομαι) μου ήταν μικρό, και αφήστε, στεναχωρήθηκα γιατί αυτό με τα στράπλες είναι πολύ άδικο για εμάς που έχουμε κάπως μεγάλο και βαρύ στήθος!
Σκέφτομαι να πάω να πάρω μαγιό που να είναι σαν σουτιέν, που στηρίζει τέλεια το στήθος. Έχετε κάτι στο νου σας..?
Έχω κι εγώ το ιδιο "πρόβλημα" μ΄εσένα και πιστεύω πως εκεί έχουν προνοήσει..
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος
rakels
Δραστήριο μέλος
Ισχύει. Μπήκα τώρα στο σάιτ τους και είδα δύο αρκετά όμορφα μαγιό! Νομίζω πως θα τιμήσω το Calzedonia ιδιαίτερα φέτος!Σήμερα είδα κάτι ωραία στο Calzedonia.
Έχω κι εγώ το ιδιο "πρόβλημα" μ΄εσένα και πιστεύω πως εκεί έχουν προνοήσει..
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Πολύ μ'αρέσουν οι διαφάνειες στις φούστες και με κορμάκι αν η φούστα είναι φαρδιά και μακριά, είναι ό,τι πρέπει
Αυτή είναι DIY. Eδώ
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
To playsuit παραπάνω από πού είναι? Γράψτε βρε κορίτσια!
δε σου λέω γιατί το έχω και δε θέλω να το έχει καμιά άλλη
h&m , 15 γιούροζ
rakels
Δραστήριο μέλος
Είδες που σε κατάφερα στο τέλος όμως, ε?δε σου λέω γιατί το έχω και δε θέλω να το έχει καμιά άλλη
h&m , 15 γιούροζ
Thank you!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Καταπληκτικό όλο το συνολάκι....όπως το εχει συνδυάσει!
Ωραίος κόμπος!
Noisette
Περιβόητο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- A350
- iew
- Kate1914
- Friday_k
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- rafaela11
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- Reader
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Joji
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Ilma
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- Euge.loukia
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- chester20080
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.