Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
09-08-24
08:37
Ενω το χρυσαφι ρε φιλε ειναι χειροπιαστο, εχει πραγματικη αξια, δεν ειναι απλα ενα κομματακι χαρτι η ενας αριθμος σε εναν υπολογιστη. Πχ αν πεινασεις θα φας χρυσο, αν κρυωσεις θα φορεσεις χρυσο, αν διψασεις θα πιεις χρυσο, αν θες να βαλεις μπρος το αμαξι σου θα το γεμισεις χρυσο, αν θες να φωτησεις το σπιτι σου θα καψει χρυσο! Oh wait...
ΟΛΕΣ οι μορφες ανταλακτικου νομισματος ειναι απλα υποσχεσεις, ειναι μια απο κοινου παραδοχη της ανθρωποτητας οτι αυτο συμβολιζει την προσβαση σε υλικα αγαθα και υπηρεσιες. Αν η πιστη αυτη χαθει χανεται και η αξια του. Κρυπτο, Δολλαρια, Χρυσο, Ασημι.
Ωραία έχεις δίκιο τι θέλεις τώρα?
21-08-24
11:02
When you have nothing to say, say something stupid.Ωραία έχεις δίκιο τι θέλεις τώρα?
Η κακομοιρα η γκομενα σου τι τραβαει, της κανεις τετοια passive agressive μουτρακια συνεχεια?
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,060 μηνύματα.
09-11-24
15:40
Εκτέλεσαν εν ψυχρώ στο αεροδρόμιο του Σάο Πάλο επιχειρηματία των crypto - Βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας - e-thessalia.gr
Ένας Βραζιλιάνος επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ και τρία άτομα τραυματίστηκαν από συμμορία στο διεθνές αεροδρόμιο του Σάο Πάλο στο Γκουαρούλχο. …
e-thessalia.gr
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6,932 μηνύματα.
11-11-24
22:21
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, που μου έχουν πει και δε ξέρω αν ισχύει η όχι.
Είπε ο Μασκ ότι θα στείλει το dogecoin στο διάστημα
Είπε ο Μασκ ότι θα στείλει το dogecoin στο διάστημα
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,060 μηνύματα.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
16-12-24
02:28
ιστορικη στιγμη, το bitcoin μολις εσπασε το φραγμα των 100,000 € !!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,573 μηνύματα.
16-12-24
03:25
3 χιλιάρικα μέσα σε μισή ώρα (98 σε 101). Πριν ήμουν στο CMC και ήταν 98Κιστορικη στιγμη, το bitcoin μολις εσπασε το φραγμα των 100,000 € !!!
View attachment 142699
Θα κατέβει να τραβήξει liquidity, δε θα μείνει έτσι, θα κλείσουν και τίποτα margins και θα ξαναφυγει επάνω.
Το ψυχολογικο φράγμα ήταν μέρες πριν, όταν το σπασε σε δολλάρια.
Μη τυχόν και βγάλετε καμια κραυγή αγωνίας αμα κοκκινίσει (και εννοώ πολύ), προσωρινό είναι, θέλει στομάχι.
ΥΓ: Το παρόν ποστ δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
16-12-24
03:42
περιμενω την ωρα και τη στιγμη που θα φτασει μισο και ενα εκατομμυριο3 χιλιάρικα μέσα σε μισή ώρα (98 σε 101). Πριν ήμουν στο CMC και ήταν 98Κ
Θα κατέβει να τραβήξει liquidity, δε θα μείνει έτσι, θα κλείσουν και τίποτα margins και θα ξαναφυγει επάνω.
Το ψυχολογικο φράγμα ήταν μέρες πριν, όταν το σπασε σε δολλάρια.
Μη τυχόν και βγάλετε καμια κραυγή αγωνίας αμα κοκκινίσει (και εννοώ πολύ), προσωρινό είναι, θέλει στομάχι.
ΥΓ: Το παρόν ποστ δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.
ακομα και σε βαθος δεκαετιας
πιο πολυ οχι για το ιδιο, αλλά για το τι θα σημαινει για το ethereum
αν το btc φτασει ενα μυριο, ε τι στο καλο το eth δε θα φτασει 30-50Κ ?
πιο πολλα θα βγαλω απο το eth παρα απο το btc
btc κατι κλασματα του υποκλασματος ποσα να σου δωσουν
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,573 μηνύματα.
16-12-24
03:52
Ενα όχι. Μισό με το ζόρι. Δες τα Μαρκετ Καπ και συγκρινέ τα με την αγορά, πάει κυκλικά Markets --> Btc ---> Alts κλπ. Δεν μπορεί να πέσει στο BTC ότι δεν αφηνει η αγορά να μπει στον κύκλο, θα πρέπει να αδειάσουν όλα τα Markets.περιμενω την ωρα και τη στιγμη που θα φτασει μισο και ενα εκατομμυριο
ακομα και σε βαθος δεκαετιας
πιο πολυ οχι για το ιδιο, αλλά για το τι θα σημαινει για το ethereum
αν το btc φτασει ενα μυριο, ε τι στο καλο το eth δε θα φτασει 30-50Κ ?
πιο πολλα θα βγαλω απο το eth παρα απο το btc
btc κατι κλασματα του υποκλασματος ποσα να σου δωσουν
Αλλα ναι αν εισαι στο Eth ενα 3χ παίζει να το δεις και μεσοπρόθεσμα.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
16-12-24
04:29
και ποιο ειναι το κριτηριο για εσενα για να πεις τα τραβαω ολα;Ενα όχι. Μισό με το ζόρι. Δες τα Μαρκετ Καπ και συγκρινέ τα με την αγορά, πάει κυκλικά Markets --> Btc ---> Alts κλπ. Δεν μπορεί να πέσει στο BTC ότι δεν αφηνει η αγορά να μπει στον κύκλο, θα πρέπει να αδειάσουν όλα τα Markets.
Αλλα ναι αν εισαι στο Eth ενα 3χ παίζει να το δεις και μεσοπρόθεσμα.
αν πχ δεν εχεις ρευστο και τα χρειαζεσαι; ή αν πχ φτασεις τοσο κερδος τοτε αυτοματα θα τα βγαλεις;
γιατι μεχρι στιγμης ετσι οπως το παμε τα κραταμε μεσα επαοριστον μονο και μονο για να λεμε οτι τα εχουμε.
πότε θα τα χαρουμε στα 70 μας;
εκτος αν μελλοντικα οντως καποιες αγορες και πλατφορμες δεχονται μονο συγκεκριμενα coins και τα χρησιμοποιουμε για συναλλαγες, το οποιο υποτιθεται ετσι ξεκινησαν αλλα δεν το βλεπω να γινεται
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-12-24
18:52
Αυτά είναι προσωπικά κριτήρια του καθενός. Άλλος τα αφηνει ως το τελος του 2024 και τα βγαζει, άλλος παίρνει ένα 2χ και τα βγάζει κλπκαι ποιο ειναι το κριτηριο για εσενα για να πεις τα τραβαω ολα;
αν πχ δεν εχεις ρευστο και τα χρειαζεσαι; ή αν πχ φτασεις τοσο κερδος τοτε αυτοματα θα τα βγαλεις;
γιατι μεχρι στιγμης ετσι οπως το παμε τα κραταμε μεσα επαοριστον μονο και μονο για να λεμε οτι τα εχουμε.
πότε θα τα χαρουμε στα 70 μας;
εκτος αν μελλοντικα οντως καποιες αγορες και πλατφορμες δεχονται μονο συγκεκριμενα coins και τα χρησιμοποιουμε για συναλλαγες, το οποιο υποτιθεται ετσι ξεκινησαν αλλα δεν το βλεπω να γινεται
Και πάλι μπορεί να μη τα βγάλεις όλα, να βγάλεις πχ αρχικο κεφαλαιο συν καποιο κέρδος και να μεινεις με τα κερδη μετα μέσα να τα επανατροφοδοτείς.
Το τρικ ειναι να μην είσαι άπληστος και να διαβάζεις τα σήματα της αγοράς, εγω εχω στήσει charts με τους δεικτες μου τις αναλύσεις μου, δε θα τα μοιραστώ γιατι πέρα απο το οτι "θα πεις τα μυστικά σου" ναι που δεν το θέλω να μοιράζομαι οικονομικές πληροφορίες, μοιράζομαι κι την ευθύνη αν χάσει αυτος που θα με ακολουθήσει.
Ξέρεις επειδή θυμάμαι την κρίση του 1999, ήμουν μέσα, έχασα χρήματα αν και παιδί ακόμα τότε, θυμάμαι 2 μεγαλα λάθη που έκαναν όλους μας να χάσουμε χρήματα στο ΧΑΑ, ήμουν 16 αλλά καταλαβαινα και κυρίως κατάλαβα ακόμα περισσότερο μετά που τα σπούδασα και τα μελέτησα.
1. Ακούγαμε πολύ λευκο θόρυβο και τον μεταφράζαμε για πληροφορία (ενω είναι παγίδα). Ακους, φιλτράρεις πολύ και κάνεις και τις δικές σου μελέτες. Ποτέ δεν μενεις στο πρωτο βήμα "ακους".
2. Δεν βγαίναμε από τη θέση, ακόμα κι όταν η αγορά είχε γυρίσει σε bear, με τη λογική ότι διορθώνει και απλά θα ξαναγυρίσει προς τα πάνω (ξανακοιτα το πρωτο, χωρίς αναλύσεις ΔΕΝ μπορείς να ξερεις αν διορθώνει). Και ακόμα και με αναλύσεις υπάρχει μια στις 10 σου λεω εγω εντελως υπεραισιόδοξα να έχεις πέσει εντελώς έξω, να είναι στημένο από τους institutional players και να βρεθείς με το βρακί στα χέρια.
Εχεις πχ μπει στις 1800 μονάδες, εχει παει ο δείκτης μαξιμουμ 6300, δεν βγήκες στο τοπ, οκ κανείς σχεδόν φυσιολογικός δεν πετυχαίνει την κορύφωση του bull. Βλέπεις γυρίζει, καλύπτει ρευστότητα κλείνει θέσεις, εχεις βάλει τα όριά σου αμα σπάσει τα 5700, τα 5400, τα 5100, βλέπεις οτι σπάει το ένα μετα το άλλο ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ, ενω σου ξαναλεω εχεις μπει απο το 1800 και εισαι ηδη 3χ κέρδος στις 5400, αλλά ονειρεύεσαι το 4χ στις 7200 επειδή τα παπαγαλάκια φωνάζουν μη φοβάστε.
Μετα φταίει κανείς που μια ολοκληρη χώρα έφαγε το κεφάλι της;
Αυτοι φταίνε ναι, που μίλαγαν και έλεγαν διάφορα, αλλά φταιει και ο λαός. Καταρχάς ποτε δεν βάζεις περισσοτερα απ οσα εισαι διατεθειμένος να χάσεις για πάντα απο την πρώτη μέρα. Άλλο να χεις 1.000.000 και να ρίξεις στην αγορά 10.000 κι άλλο να έχεις 20.000 και να ρίξεις τα 10 ή ακομα χειρότερα να μην έχεις και να δανειστεις για να ριξεις 10. Τα πάντα μπορούν να εξελιχθούν σε scheme πριν το καταλαβεις, ακόμα και οι επίσημες αγορές. Και τα κρύπτο θα μείνουν έτσι; Οκ ναι πιθανότατα θα πάνε ολα στο Θεο εν καιρώ, αλλά αν δεν πάνε και πέσει σκούπα; Θα ελπίζεις για το ενα εκατομμύριο ανα BTC;
Πάρε όσα κέρδη νιωθεις άνετα κατα τη δική σου κρίση και μετα βγες. Μη γίνεις άπληστος. Η αγορά κάνει κύκλους. Αν ξέρεις πως να βγάλεις χρήματα, θα ξαναπετυχεις στα κόκκινα την αγορά, εστω και άλλα προιοντα, και θα ξαναδημιουργήσεις χρήματα. Το χρήμα είναι άπειρο (ναι ξέρω ακουγεται περίεργο), υπάρχει περισσότερο χρήμα για μαλακίες από ποτέ τριγύρω και περισσότεροι ηλιθιοι από ποτέ για να το τζογάρουν. Ο τζόγος ο δικός σου, κέρδος κάποιου πιράνχα.
Πάρε ενα κέρδος και μετα βγάζε καποιο μερος της θέσης, αβγάτιζε, πονταρε οταν φοβουνται ολοι, παίρνε κέρδη, βγάζε.
Good luck.
Εντωμεταξυ οτι λεω σε αυτο το θρεντ ειναι προσωπική άποψη, σε όλα τα ποστ, και όχι επενδυτική συμβουλή.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,649 μηνύματα.
16-12-24
19:23
Είχα έναν «φίλο» (να 'χαμε να λέγαμε) που έχασε ξαφνικά τον πατέρα του και του 'μεινε ολόκληρο εργοστάσιο, μέσα σε 3-4 χρόνια το φαλήρησε, τον μάζεψε ένας άλλος «φίλος» του στο ξενοδοχείο του μπαμπά του στο Μαρμαρά (υψηλή κοινωνία γαρ) ως «γενικών καθηκόντων», εν τέλει βρήκε μια φουκαριάρα να τον υποστεί και φύγανε μαζί μετανάστες στην Ελβετία...το επόμενο καλοκαίρι τσουπ σκάει μύτη Ελλάδα με Maserati την οποία «αγόρασε με Bitcoin»...από το μεθεπόμενο καλοκαίρι κι έπειτα δεν έσκασε μύτη ξανά να κάνει μόστρα, οπότε μάλλον τη «σκότωσε» τη Maserati (κι ό,τι άλλο είχε) για να καλύψει τη χασούρα!Εντωμεταξυ οτι λεω σε αυτο το θρεντ ειναι προσωπική άποψη, σε όλα τα ποστ, και όχι επενδυτική συμβουλή.
Όσο «επένδυση» είναι π.χ. να παίξεις κόκκινο-μαύρο στη ρουλέτα άλλο τόσο είναι να τ' ακουμπήσεις στα κρυπτονομίσματα κι όποιος δηλώνει «επενδυτικός σύμβουλος» και παροτρύνει κόσμο να βάλει λεφτά σ' αυτά πρέπει επιτόπου να του αφαιρείται η άδεια επαγγέλματος και να τρώει κι ένα δωδεκάμηνο άνευ αναστολής να στρώσει χαρακτήρα...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-12-24
19:38
Ε βεβαια, σε ποιους πάνε τα χρήματα, σ αυτούς που ξέρουν πως να τα ξαναρίχνουν στην αγορά; Σε κάτι τέτοιους πάνε και μετα το παίζουν αυτοδημιούργητοι, παντρεύονται, παιδάκια, Ελβετίες, παπάρια.Είχα έναν «φίλο» (να 'χαμε να λέγαμε) που έχασε ξαφνικά τον πατέρα του και του 'μεινε ολόκληρο εργοστάσιο, μέσα σε 3-4 χρόνια το φαλήρησε, τον μάζεψε ένας άλλος «φίλος» του στο ξενοδοχείο του μπαμπά του στο Μαρμαρά (υψηλή κοινωνία γαρ) ως «γενικών καθηκόντων», εν τέλει βρήκε μια φουκαριάρα να τον υποστεί και φύγανε μαζί μετανάστες στην Ελβετία...το επόμενο καλοκαίρι τσουπ σκάει μύτη Ελλάδα με Maserati την οποία «αγόρασε με Bitcoin»...από το μεθεπόμενο καλοκαίρι κι έπειτα δεν έσκασε μύτη ξανά να κάνει μόστρα, οπότε μάλλον τη «σκότωσε» τη Maserati (κι ό,τι άλλο είχε) για να καλύψει τη χασούρα!
Όσο «επένδυση» είναι π.χ. να παίξεις κόκκινο-μαύρο στη ρουλέτα άλλο τόσο είναι να τ' ακουμπήσεις στα κρυπτονομίσματα κι όποιος δηλώνει «επενδυτικός σύμβουλος» και παροτρύνει κόσμο να βάλει λεφτά σ' αυτά πρέπει επιτόπου να του αφαιρείται η άδεια επαγγέλματος και να τρώει κι ένα δωδεκάμηνο άνευ αναστολής να στρώσει χαρακτήρα...
Μη μου μιλάς εμένα για κρύπτο, εγω ξέρω ότι είναι υπερυψηλού ρίσκου κι όχι απλά υψηλού. Καταρχάς δεν έχει υποκειμενο φυσικό μέσο, δεν εχει αντίκρυσμα στον φυσικο κόσμο όπως πχ ενα παράγωγο σίτου που έχει απο κατω εναν τόνο στάρι.
Γι αυτό τους τα λεω δεν ειναι επενδυτική συμβουλή. Για να μη μου πει μετα ο καθενας "μα είπες".
Τίποτα δεν είπα, εγω κανω το κομμάτι μου, κι ΟΤΙ μαζέψω κι ΑΝ προλάβω, με χρήματα που αντέχω ούτως ή άλλως ήδη να χάσω day 1.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,649 μηνύματα.
16-12-24
19:48
Δεν αναφερόμουν σ' εσένα, στα παιδαρέλια (ηλικιακά ή/και στο μυαλό) κάτι σελίδες πριν που συζητάνε γι' αυτό λες και συζητάνε π.χ. για commodities ή για καμιά μετοχή τύπου Coca-Cola ή Ferrari ξέρω 'γω...Τίποτα δεν είπα, εγω κανω το κομμάτι μου, κι ΟΤΙ μαζέψω κι ΑΝ προλάβω, με χρήματα που αντέχω ούτως ή άλλως ήδη να χάσω day 1.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-12-24
19:48
Το ξέρω οτι δεν θα το λεγες για μένα, τον κώλο μου καλύπτω για παν ενδεχόμενο.Δεν αναφερόμουν σ' εσένα, στα παιδαρέλια (ηλικιακά ή/και στο μυαλό) κάτι σελίδες πριν που συζητάνε γι' αυτό λες και συζητάνε π.χ. για commodities ή για καμιά μετοχή τύπου Coca-Cola ή Ferrari ξέρω 'γω...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
16-12-24
19:49
Γιατί, θα σου κάνει αγωγή κανένας εδώ πέρα;Το ξέρω οτι δεν θα το λεγες για μένα, τον κώλο μου καλύπτω για παν ενδεχόμενο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-12-24
19:57
Κοίτα, δεν είμαι για να μπλέξεις μαζί μου, όσοι ξέρουν τι εννοώ, ξέρουν, αλλά αδερφέ μου, τρελοκομείο είναι το νετ, ποτέ δεν ξερεις, μπορεί να υπάρχουν και μεγαλύτερα σκυλιά από μένα ή πιο τρελοί από μένα, κι ένας σοφός άνθρωπος το συνυπολογίζει αυτό.Γιατί, θα σου κάνει αγωγή κανένας εδώ πέρα;
Και με νοιάζει και οι αδαεις μην την πατησουν. Θα σου πει "χρηματιστής, α ξέρει". Οχι, τίποτα δεν ξέρω, είμαι ένας τύπος που απλά γράφει στο στέκι. That's all you need to know.
Να πάει κανα παιδαρέλι τωρα με το χαρτζιλικι να αγοράσει STRUMP shitcoin, να πάρει τα παπάρια του και μετα να φταιω εγω. Οχι φιλε μου.
ΥΓ: Το οτι εχω τελειωσει Χρηματοοικονομικά και εχω 2 χαρτιά στον τοίχο δε με κανει παντογνωστη. Και σιγουρα δεν κανει ολους αυτους τους τραχανοπλαγιάδες συμβούλους επενδύσεων στο ΥΤ. Αμα τηρω επιφυλάξεις εγω που εχω και τα προσόντα, ας βαλουν το μυαλό τους όσοι ακούνε Τραχανοπλαγια FM να νιώσει λίγο. (Φαίνεται οτι δεν τους παω μια )
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,676 μηνύματα.
23-12-24
19:42
XRP είναι έτοιμο να εκτοξευθεί! Να γιατί το μέλλον φαίνεται φωτεινό
XRP είναι έτοιμο να εκτοξευθεί! Να γιατί το μέλλον φαίνεται φωτεινό - Bit Perfect Solutions
bitperfect.pe
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
23-12-24
19:52
καλά αυτα για το ripple και για τοσα αλλα altcoins τα ακουω απο το 2018XRP είναι έτοιμο να εκτοξευθεί! Να γιατί το μέλλον φαίνεται φωτεινό
XRP είναι έτοιμο να εκτοξευθεί! Να γιατί το μέλλον φαίνεται φωτεινό - Bit Perfect Solutionsbitperfect.pe
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-12-24
20:03
Καλά το XRP έκανε αλμα στα 2,5 και μετα κατεβηκε να κανει accumulate το Θεο του και τα δέκα σύμπαντα από τη ρευστότητα των άλλων. Έχουμε κατι χρόνια όντως που ακούμε πως θα γινει η νεα βάση συναλλαγών και δεν ξερω κι εγω τι και δωστου papers και δώστου μελέτες λες και ειναι ακαδημαική έρευνα για το Elsevier.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- GeorgePap2003
- Paragontas7000
- Totreno
- fmarulezkd
- bibliofagos
- chester20080
- A350
- taketrance
- nearos
- American Economist
- Scandal
- vasilis123321
- Jack of Spades
- back2967
- J.Cameron
- ultraviolence
- Αντικειμενικός
- Giorgosvr
- Micro
- Unboxholics
- Nameless Ghoul
- Wonderkid
- epote
- touvlo
- Libertus
- phleidhs
- Υδροχόος
- rafaela11
- Joji
- johnsala
- Alessandra Eliza
- hirasawayui
- xristarac
- Δροσουλίτης
- Angelo
- anastasia papa
- Viedo
- Meow
- tsiobieman
- pinkheart
- Johnny15
- User2350
- oups
- tslef8
- camil
- Lala_
- fockos
- skot
- thodorio
- frida88
- louminis
- Giii
- sofoula2430
- giannhs2001
- ag97
- peikoss
- Mhtrogoal
- το κοριτσι του μαη
- Panos_02
- Euge.loukia
- Free_demo_n_female
- CiNeFiL
- Mt73
- Ουριήλ
- eukleidhs1821
- Μαυρίκιος
- annii
- sokliap
- azula
- aggelosst9
- ΘανάσοςG4
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.