Μήπως ξέρετε; - Διάφορες, σκόρπιες απορίες

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,559 μηνύματα.
Πρέπει να λάβω ένα δέμα από τα ΕΛΤΑ αλλά δεν μπορώ να πάω η ίδια . Χρειάζεται εξουσιοδότηση ή κάτι άλλο για να πάει κάποιος άλλος?

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 939 μηνύματα.
Πρέπει να λάβω ένα δέμα από τα ΕΛΤΑ αλλά δεν μπορώ να πάω η ίδια . Χρειάζεται εξουσιοδότηση ή κάτι άλλο για να πάει κάποιος άλλος?
Νομίζω μόνο τον κωδικό παραγγελίας και το τηλέφωνο αυτού που έκανε την παραγγελία.

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 793 μηνύματα.
Είναι σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις. Άλλη φορά μου έχουν δώσει πακέτο άλλου μόνο με την ταυτότητα και των δύο μας και άλλη φορά ζητούσαν εξουσιοδότηση. Καλύτερα κάνε μια εξουσιοδότηση. Έτσι κι αλλιώς, ηλεκτρονικά γίνεται σε χρόνο dt.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,590 μηνύματα.
Στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου είχαν ζητήσει ταυτότητα για να μου δώσουν το δέμα, κάνε καλου κάκου μια εξουσιοδότηση.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,559 μηνύματα.
Μπορούμε να κάνουμε κατάθεση πάνω από χίλια ευρώ σε ΑΤΜ ??? τράπεζα Πειραιώς
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εννοώ από μετρητά να τα καταθέσουμε στο λογαριασμό μας

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
Site που να παραγγέλνεις φάρμακά, το οποίο να σου "λέει" ποιο φαρμακείο κοντά στην περιοχή υπάρχει να σου τα στείλει, υπάρχει;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,851 μηνύματα.
Μπορούμε να κάνουμε κατάθεση πάνω από χίλια ευρώ σε ΑΤΜ ??? τράπεζα Πειραιώς

Εννοώ από μετρητά να τα καταθέσουμε στο λογαριασμό μας
Ναι μπορεις και παραπανω
Βοηθησε ομως το μηχανημα
-Ίσιωσε τα χαρτονομισματα
- Δινε του ιδια χαρτονομισματα
-Δινε του μεχρι 20 καθε φορα
-

Site που να παραγγέλνεις φάρμακά, το οποίο να σου "λέει" ποιο φαρμακείο κοντά στην περιοχή υπάρχει να σου τα στείλει, υπάρχει;
Το ντελιβερυ φαρμακων απαγορευεται απο τους φαρμακοποιους για επιστημονικους λογους...και για αλλους
Ολα ομως τα φαρμακεια εξυπηρετουν με δικους τους ανθρωπους πελατες τους που εχουν θεματα κινησης και μενουν σπιτι..και χωρις εξτρα κοστος.
Οι φαρμακοποιοι ειναι ψυχοπονιαρηδες
Site's με ντελιβερυ κανουν μονο σκευασματα που δεν εχουν σημανση φαρμακου.( πχ βιταμινες)

Τελευταία επεξεργασία:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,017 μηνύματα.
Ναι μπορεις και παραπανω
Βοηθησε ομως το μηχανημα
-Ίσιωσε τα χαρτονομισματα
- Δινε του ιδια χαρτονομισματα
-Δινε του μεχρι 20 καθε φορα
-

Το ντελιβερυ φαρμακων απαγορευεται απο τους φαρμακοποιους για επιστημονικους λογους...και για αλλους
Ολα ομως τα φαρμακεια εξυπηρετουν με δικους τους ανθρωπους πελατες τους που εχουν θεματα κινησης και μενουν σπιτι..και χωρις εξτρα κοστος.
Οι φαρμακοποιοι ειναι ψυχοπονιαρηδες
Site's με ντελιβερυ κανουν μονο σκευασματα που δεν εχουν σημανση φαρμακου.( πχ βιταμινες)
Κι όμως είναι στα σκαριά να αλλάξει αυτό και να ξεκινήσει η διανομή φαρμάκων, που φαντάζομαι δεν θα είναι κάτι τραγικό αλλά τύπου παρακεταμόλη

στη Wolt υπάρχουν πολλά φαρμακεία που μπορείς να παραγγείλεις παραφαρμακα ναι αλλά έχω βρει και πχ σιρόπι για το βήχα (αυτό που παίρνω εγώ τουλάχιστον) ή καραμέλες για το λαιμό, την λατρεμένη μου προβολή κτλ κτλ κτλ

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,873 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.
Μήπως έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο πολύ καλό και σταθερό τρίποδο φωτογραφικής που να είναι πολύ ευλύγιστο (δηλαδή να κάνει 360 προς ολες τις κατευθύνσεις ) και να μπορώ να σταθεροποιήσω και κινητό και κάμερα;

Όσα έχω δοκιμάσει δεν είναι τόσο ευλύγιστα ή αν είναι δεν είναι τόσο σταθερά

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,286 μηνύματα.
Λίγο σος ερώτηση.
Υπάρχει τρόπος να κάνω ανάληψη χρημάτων στην Γερμανία αν έχω κάρτα Πειραιώς;

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,590 μηνύματα.
Λίγο σος ερώτηση.
Μπορεις να χρησιμοποιήσεις το ATM, αλλά λογικά θα ζητήσει προμήθεια επειδή χρησιμοποιείς ξένη κάρτα. Η προμήθεια θα είναι τύπου 1-5 ευρώ και θα αφαιρεθουν απο το υπόλοιπο του λογαριασμού σου.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,851 μηνύματα.
Λίγο σος ερώτηση.
Nαι μπορεις
Tα συστηματα που χειριζονται αυτη την δυνατοτητα ειναι τα maestro, master card, και visa. Η καρτα σου καποιο απο αυτα εχει.
Αντιστοιχα και στο ατμ εκει που θα πας θα εχει ενα απο ολα αυτα τα συστηματα ( μαλλον ολα) και θα το λεει... και οχι για σενα κυριως που το εχεις στανταρτ αλλα για καποιες αλλες τριτες χωρες.
Eπiσεις στα εκει καταστηματα που θα πας σημασια εχει το συστημα visa και master card το οποιο βεβαια ειναι παροχη σε ειδος ..αλλα θα παρει τα ευρω απο τον λογαριασμο σου..θα τα μετατρεψει σε εκει τοπικο νομισμα και θα τα δωσει στο καταστημα .... χεωνοντα σου σε εσενα τα εξοδα ισοτιμιας.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Στη Γερμανία έχουν το ευρώ
Eπiσεις στα εκει καταστηματα που θα πας σημασια εχει το συστημα visa και master card το οποιο βεβαια ειναι παροχη σε ειδος ..αλλα θα παρει τα ευρω απο τον λογαριασμο σου..θα τα μετατρεψει σε εκει τοπικο νομισμα και θα τα δωσει στο καταστημα .... χεωνοντα σου σε εσενα τα εξοδα ισοτιμιας.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,286 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ε ναι ενταξει η γερμανια εχεις ευρω αρα δεν εχει ισοτιμια μετατροπης και σχετικα εξοδα.
Οκ εχει visa οποτε εισαι καλυμενη....
Δεν ξερω αν εχεις πιστωτικη ..αλλα μιλα με το ξενοδοχειο αν την θελουν για να σου δωσουν δωματιο.. πχ η αγγλια αν δεν εχεις πιστωτικη ( για εγγυηση) δεν σου δινει... βεβαια αν μεσολαβει πρακτορειο που πληρωνει τοτε τα εχει κανονισει αυτο.
Οι γερμανοι ειναι πιο συνεργασιμοι απο τους αγγλους.

Skiyo

Διάσημο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9,449 μηνύματα.
Χαζή ερώτηση αλλα μπορεί το άγχος να σωματοποιηθεί σε τρομερό πονόδοντο; Με έχουνε πεθάνει εδώ και 2 μέρες αλλά έχω παει σε οδοντιατρους και λενε οτι ειμαι καλά, σε παθολόγους και δεν βρίσκουν και δε πιάνουν τα παυσίπονα (πλην του κρύου νερού). Τι φαση;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια