Μήπως ξέρετε; - Διάφορες, σκόρπιες απορίες

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.
Χαζή ερώτηση αλλα μπορεί το άγχος να σωματοποιηθεί σε τρομερό πονόδοντο; Με έχουνε πεθάνει εδώ και 2 μέρες αλλά έχω παει σε οδοντιατρους και λενε οτι ειμαι καλά, σε παθολόγους και δεν βρίσκουν και δε πιάνουν τα παυσίπονα (πλην του κρύου νερού). Τι φαση;
δεν σου είπε κανένας οδοντίατρος πως υπάρχει πιθανότητα να τα τρίζεις το βράδυ (απόρροια του άγχους) ώστε να σου φτιάξει έναν νάρθηκα βρυγμού;

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,366 μηνύματα.
δεν σου είπε κανένας οδοντίατρος πως υπάρχει πιθανότητα να τα τρίζεις το βράδυ (απόρροια του άγχους) ώστε να σου φτιάξει έναν νάρθηκα βρυγμού;
Τσου. Δεν ειδαν τίποτα περίεργο, όλα φυσιολογικά μου λένε.
Μου χτυπάγανε με το μεταλλικό εργαλείο το δόντι που "πόναγε" και δεν ενιωθα τίποτα. Άτυπη νευραλγία λένε

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,219 μηνύματα.
Θέλω να μεταφέρω σε PDF πολυ μεγάλα έγγραφα πχ τοπογραφικό διάγραμμα, κατοψεις κλπ πως να το κάνω ;

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 790 μηνύματα.
Θέλω να μεταφέρω σε PDF πολυ μεγάλα έγγραφα πχ τοπογραφικό διάγραμμα, κατοψεις κλπ πως να το κάνω ;
Σε τι μορφή είναι τ' αρχεία; Θες να τα κάνεις ένα ενιαίο pdf; Δεν κατάλαβα τι ακριβώς χρειάζεσαι.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,219 μηνύματα.

finesse

Δραστήριο μέλος

Τα έχω μόλις πάρει σε έντυπα από την πολεοδομία. Πρέπει να γίνουν ψηφιακά σε pdf
Ωραία. Τα σκανάρεις, τα περνάς σε word και κάνεις export το αρχείο σε PDF. Η πιο απλή λύση για να μην μπλέκεις με άλλα προγράμματα (όχι ότι είναι δύσκολο).

glayki

Περιβόητο μέλος

Ωραία. Τα σκανάρεις, τα περνάς σε word και κάνεις export το αρχείο σε PDF. Η πιο απλή λύση για να μην μπλέκεις με άλλα προγράμματα (όχι ότι είναι δύσκολο).
Το θέμα είναι πως δεν σκάνερ. . Άρα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος πλην του να πάω σε κάποιο μαγαζί να μου τα κάνουν.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,831 μηνύματα.
αν τα files σου ανοικουν στους παρακατω τυπους
1743616173303.png

μπορεις να κανεις χρηση του παρακατω λογισμικού doPDF δωρεαν

Τωρα σαν να καταλαβαινω οτι τα εχεις σε χαρτι.. ε η μονη λυση ειναι σε καταστημα και εφοσον εχουν μεγεθος μεχρι Α3..αυτο τα κανει σκαν σε pdf. H φωτογράφιση με το τηλεφωνο δεν ειναι λυση.

Τελευταία επεξεργασία:

finesse

Δραστήριο μέλος

Το θέμα είναι πως δεν σκάνερ. . Άρα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος πλην του να πάω σε κάποιο μαγαζί να μου τα κάνουν.
Άμα δεν έχεις δικό σου μηχάνημα, τότε αναγκαστικά σε μαγαζί. Σου τα φτιάχνουν εκείνοι - δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια