amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.

δεν σου είπε κανένας οδοντίατρος πως υπάρχει πιθανότητα να τα τρίζεις το βράδυ (απόρροια του άγχους) ώστε να σου φτιάξει έναν νάρθηκα βρυγμού;Χαζή ερώτηση αλλα μπορεί το άγχος να σωματοποιηθεί σε τρομερό πονόδοντο; Με έχουνε πεθάνει εδώ και 2 μέρες αλλά έχω παει σε οδοντιατρους και λενε οτι ειμαι καλά, σε παθολόγους και δεν βρίσκουν και δε πιάνουν τα παυσίπονα (πλην του κρύου νερού). Τι φαση;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,366 μηνύματα.

Τσου. Δεν ειδαν τίποτα περίεργο, όλα φυσιολογικά μου λένε.δεν σου είπε κανένας οδοντίατρος πως υπάρχει πιθανότητα να τα τρίζεις το βράδυ (απόρροια του άγχους) ώστε να σου φτιάξει έναν νάρθηκα βρυγμού;
Μου χτυπάγανε με το μεταλλικό εργαλείο το δόντι που "πόναγε" και δεν ενιωθα τίποτα. Άτυπη νευραλγία λένε
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,219 μηνύματα.

Θέλω να μεταφέρω σε PDF πολυ μεγάλα έγγραφα πχ τοπογραφικό διάγραμμα, κατοψεις κλπ πως να το κάνω ;

Σε τι μορφή είναι τ' αρχεία; Θες να τα κάνεις ένα ενιαίο pdf; Δεν κατάλαβα τι ακριβώς χρειάζεσαι.Θέλω να μεταφέρω σε PDF πολυ μεγάλα έγγραφα πχ τοπογραφικό διάγραμμα, κατοψεις κλπ πως να το κάνω ;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,219 μηνύματα.

Τα έχω μόλις πάρει σε έντυπα από την πολεοδομία. Πρέπει να γίνουν ψηφιακά σε pdfΣε τι μορφή είναι τ' αρχεία; Θες να τα κάνεις ένα ενιαίο pdf; Δεν κατάλαβα τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Ωραία. Τα σκανάρεις, τα περνάς σε word και κάνεις export το αρχείο σε PDF. Η πιο απλή λύση για να μην μπλέκεις με άλλα προγράμματα (όχι ότι είναι δύσκολο).Τα έχω μόλις πάρει σε έντυπα από την πολεοδομία. Πρέπει να γίνουν ψηφιακά σε pdf
glayki
Περιβόητο μέλος

Το θέμα είναι πως δεν σκάνερ. . Άρα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος πλην του να πάω σε κάποιο μαγαζί να μου τα κάνουν.Ωραία. Τα σκανάρεις, τα περνάς σε word και κάνεις export το αρχείο σε PDF. Η πιο απλή λύση για να μην μπλέκεις με άλλα προγράμματα (όχι ότι είναι δύσκολο).
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,831 μηνύματα.

αν τα files σου ανοικουν στους παρακατω τυπουςΘέλω να μεταφέρω σε PDF πολυ μεγάλα έγγραφα πχ τοπογραφικό διάγραμμα, κατοψεις κλπ πως να το κάνω ;
μπορεις να κανεις χρηση του παρακατω λογισμικού doPDF δωρεαν
Μεταφορτώστε τον δωρεάν μετατροπέα PDF, το doPDF
Μεταφορτώστε τον δωρεάν μετατροπέα PDF doPDF από μία από τις τοποθεσίες που παρέχονται. Το doPDF είναι ελεύθερο λογισμικό, έτσι μόλις το κατεβάσετε
Τωρα σαν να καταλαβαινω οτι τα εχεις σε χαρτι.. ε η μονη λυση ειναι σε καταστημα και εφοσον εχουν μεγεθος μεχρι Α3..αυτο τα κανει σκαν σε pdf. H φωτογράφιση με το τηλεφωνο δεν ειναι λυση.

Άμα δεν έχεις δικό σου μηχάνημα, τότε αναγκαστικά σε μαγαζί. Σου τα φτιάχνουν εκείνοι - δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Το θέμα είναι πως δεν σκάνερ. . Άρα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος πλην του να πάω σε κάποιο μαγαζί να μου τα κάνουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 256 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- Scandal
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Libertus
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Euge.loukia
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.