American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,098 μηνύματα.
04-01-25
16:30
Την κόντρα εσείς την ανοίξατε που κοροιδευατε το μετρό της Θεσσαλονίκης χωρίς να βλέπετε το δάσος.
Αρχικά ηρέμησε καθώς πάλι σε έχουν πιάσει οι εμμονές σου από το πουθενά. Πέρσι είχες τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τις καταλήψεις, μετά για 2-3 μήνες σε είχε πείσει το CNN ότι η Kamala θα κέρδιζε με landslide, τώρα έπιασες το Μετρό Θεσσαλονίκης.
Δεύτερον κανείς δεν δημιούργησε κόντρα μεταξύ των 2 πόλεων, απλά ανεβάσαμε τα περιστατικά που συνέβησαν. Νομίζω ότι για τον λόγο αυτό υπάρχει το thread, εκτός και αν απαγορεύεται να ανεβάζουμε ειδήσεις που αφορούν τα αρνητικά του Μετρό Θεσσαλονίκης. Τώρα αν εσυ θεωρείς κόντρα μεταξύ των 2 πόλεων την δημοσίευση ειδήσεων κάτι δεν πάει καλά ή απλά έχεις όρεξη για καυγά.
Τρίτον, το Μετρό της Αθήνας μετράει σχεδόν 25 χρόνια ζωής με ελάχιστα προβλήματα. Αντίθετα στην Θεσσαλονίκη μέσα στον πρώτο μήνα οι συρμοί ακινητοποιήθηκαν 6 φορές, καθόλου φυσιολογικό. Όταν παίρνεις ένα καινούριο αυτοκίνητο, μια καινούρια συσκευή κτλ, τα προβλήματα είναι λογικό να εμφανίζονται μετά από κάποια χρόνια χρήσης, όχι πάνω στον πρώτο μήνα. Το ίδιο συμβαίνει και στα τρένα, αεροπλάνα και πλοία, τα προβλήματα αρχίζουν να εμφανίζονται μετά την πρώτη δεκαετία. Εκτός και αν μιλάμε για το Boeing 737 Max όπου σκότωσε 400 ανθρώπους τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του. Αν θεωρείς ότι αυτό είναι το φυσιολογικό τότε πάω πάσο
Το αστείο είναι ότι εσυ μας κουνάς το δάχτυλο για τα Τέμπη, κατηγορώντας ότι ψηφίζουμε δολοφόνους. Τώρα όμως που στο Μετρό Θεσσαλονίκης οι συρμοί μένουν μέσα στο τούνελ και οι επιβάτες περπατούν μέσα στις ράγες ή κλείνονται μέσα στους ανελκυστήρες όλα καλά. Αν τραυματίζονταν ή σκοτωνόντουσαν επιβάτες θα έλεγες όλα καλά επειδή είναι ο πρώτος μήνας λειτουργίας;; Δεν το νομίζω.
Νομίζω ότι δεν καταφέρνεις τίποτα έτσι, ίσα ίσα για αυτό πλέον δεν σου απαντάει σοβαρά κανένα μέλος, καθώς ότι ανεβάζεις είναι για να δημιουργήσεις κόντρα ή καυγά εκεί που δεν υπάρχει. Επειδή όμως δεν είμαι διατεθημένος να καταστρέψω το thread δεν θα σου απαντήσω ξανά, καθώς είναι κρίμα να επικρατήσει πανικός εσκεμμένα. Σίγουρα όμως δεν υπάρχει καμία κόντρα Αθήνας-Θεσσαλονίκης εδώ μέσα, ίσα ίσα στην ίδια χώρα είμαστε. Αυτό έλειπε να πλακωθούμε μεταξύ μας.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,863 μηνύματα.
04-01-25
16:55
Το να συγκρίνεις την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη σε επίπεδο utility είναι πραγματικά αστείο. Ας ξεκινήσουμε από το μετρό που λες και συΕίπατε τίποτα εκεί στην αθηνα;
- Μετρό : Το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι μισή γραμμή και παρα το γεγονός ότι βοηθάει σε κάποιο βαθμό τους κατοίκους εκεί παραμένει μια "προχειροδουλειά" από την άποψη όχι μόνο των συμβάντων που συμβαίνουν τελευταία αλλά και από την άποψη πως δεν έχει κομβικούς σταθμούς πχ αεροδρόμιο. Σε αντίθεση με το μετρό της Αθήνας που μέσα σε 25 χρόνια έχει ελάχιστα προβλήματα και συνδέει εδώ και περίπου 20 χρόνια όλη την Αθήνα δεδομένου ότι αν δεν κάνω λάθος το 2020 υπήρξε η επέκταση προς Δημ.Θέατρο Πειραιά . Μάλιστα μέχρι το 2030 θα γίνουν και περισσότερες επεκτάσεις με μια προσθετη γραμμη τη πορτοκαλί ή κίτρινη
- Προαστιακός : Η Αθήνα περιλαμβάνει ΚΑΙ προαστιακό ο οποίος φτάνει μέχρι και το Κιατο (ξεκινόντας από την Αθήνα) κάτι το οποίο η Θεσσαλονικη ΔΕΝ έχει.
- Ηλεκτρικός : Μπορεί να είναι σιχαμένος και παρατημένο σαν μέσο μαζικής μεταφοράς αλλά επειδή μετράμε τη χρησιμότητα δεν θα μπορούσα να μην τον αναφέρω. Συνδέει τα Β.Προάστια με τον Πειραιά σε μόλις 50 λεπτα . Στη Θεσσαλονίκη για να το κάνεις αυτό πρέπει να πάρεις 2-3 λεωφορεία του ΟΑΣΘ (για να πας από τη μια πλευρα της πόλης στην άλλη)
- ΤΡΑΜ : Για πιο "σύντομες" μετακινήσεις περιλαμβάνει ΤΡΑΜ. Τα οποία είναι πεντακάθαρα γιατί δεν τα χρησιμοποιεί πολύς κόσμος και τα σφάλματα είναι ελάχιστα μετρημένα στα δάχτυλα ενός χεριού. Αν δεν κάνω λάθος η Θεσσαλονικη ΔΕΝ έχει ΤΡΑΜ
+ Το γεγονός ότι η Αθήνα έχει περισσότερες δουλειές,τρόπους διασκέδασης + καλύτερα εισοδήματα γενικότερα
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,977 μηνύματα.
04-01-25
17:01
Τα μονα κομπλεξ και τις συγκρισεις τις κανετε εσεις .Μονο στο κεφαλι σας υπαρχει η κοντρα αθηνας - θεσσαλονικης. 2025 εχουμε, για ποιο λογο να συντηρουνται κοντρες περασμενων δεκαετιων? Get a life. Επισης, Καθε σχολιο σου πλεον ειναι μονο και μονο για να δημιουργειται κοντρα και τσακωμος μεταξυ των μελων.Σε εχουμε παρει χαμπαρι ολοι πλεον ρε συ. Ελεος. @chester20080
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,387 μηνύματα.
04-01-25
17:03
Δεν με ενδιαφέρει το ποιος μου απαντάει και ποιος όχι. Αν εσυ έχεις ανάγκη τετοια επιβεβαίωση το καταλαβαίνω.
Αρχικά ηρέμησε καθώς πάλι σε έχουν πιάσει οι εμμονές σου από το πουθενά. Πέρσι είχες τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τις καταλήψεις, μετά για 2-3 μήνες σε είχε πείσει το CNN ότι η Kamala θα κέρδιζε με landslide, τώρα έπιασες το Μετρό Θεσσαλονίκης.
Δεύτερον κανείς δεν δημιούργησε κόντρα μεταξύ των 2 πόλεων, απλά ανεβάσαμε τα περιστατικά που συνέβησαν. Νομίζω ότι για τον λόγο αυτό υπάρχει το thread, εκτός και αν απαγορεύεται να ανεβάζουμε ειδήσεις που αφορούν τα αρνητικά του Μετρό Θεσσαλονίκης. Τώρα αν εσυ θεωρείς κόντρα μεταξύ των 2 πόλεων την δημοσίευση ειδήσεων κάτι δεν πάει καλά ή απλά έχεις όρεξη για καυγά.
Τρίτον, το Μετρό της Αθήνας μετράει σχεδόν 25 χρόνια ζωής με ελάχιστα προβλήματα. Αντίθετα στην Θεσσαλονίκη μέσα στον πρώτο μήνα οι συρμοί ακινητοποιήθηκαν 6 φορές, καθόλου φυσιολογικό. Όταν παίρνεις ένα καινούριο αυτοκίνητο, μια καινούρια συσκευή κτλ, τα προβλήματα είναι λογικό να εμφανίζονται μετά από κάποια χρόνια χρήσης, όχι πάνω στον πρώτο μήνα. Το ίδιο συμβαίνει και στα τρένα, αεροπλάνα και πλοία, τα προβλήματα αρχίζουν να εμφανίζονται μετά την πρώτη δεκαετία. Εκτός και αν μιλάμε για το Boeing 737 Max όπου σκότωσε 400 ανθρώπους τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του. Αν θεωρείς ότι αυτό είναι το φυσιολογικό τότε πάω πάσο
Το αστείο είναι ότι εσυ μας κουνάς το δάχτυλο για τα Τέμπη, κατηγορώντας ότι ψηφίζουμε δολοφόνους. Τώρα όμως που στο Μετρό Θεσσαλονίκης οι συρμοί μένουν μέσα στο τούνελ και οι επιβάτες περπατούν μέσα στις ράγες ή κλείνονται μέσα στους ανελκυστήρες όλα καλά. Αν τραυματίζονταν ή σκοτωνόντουσαν επιβάτες θα έλεγες όλα καλά επειδή είναι ο πρώτος μήνας λειτουργίας;; Δεν το νομίζω.
Νομίζω ότι δεν καταφέρνεις τίποτα έτσι, ίσα ίσα για αυτό πλέον δεν σου απαντάει σοβαρά κανένα μέλος, καθώς ότι ανεβάζεις είναι για να δημιουργήσεις κόντρα ή καυγά εκεί που δεν υπάρχει. Επειδή όμως δεν είμαι διατεθημένος να καταστρέψω το thread δεν θα σου απαντήσω ξανά, καθώς είναι κρίμα να επικρατήσει πανικός εσκεμμένα. Σίγουρα όμως δεν υπάρχει καμία κόντρα Αθήνας-Θεσσαλονίκης εδώ μέσα, ίσα ίσα στην ίδια χώρα είμαστε. Αυτό έλειπε να πλακωθούμε μεταξύ μας.
Να σου θυμίσω ότι με το που βγήκαν τα πρώτα νέα για νερά που στάζουν και βαγόνια που ακινητοποιουνται και οτιδήποτε αρνητικό για το μετρό, ήσουν από τους πρώτους που το κοροιδευες και το ειρωνευοσουν. Επέλεξες να προβάλεις αυτή την πλευρά του μετρό της Θεσσαλονίκης, και κατ'επεκταση να κοροιδευεις την Θεσσαλονίκη, λες και εσείς εκεί στην Αθήνα είστε Ιαπωνία.
Όλα τα συστήματα σαφώς χαλάνε. Ωστόσο είναι εξίσου πολύ φυσιολογικό το πρώτο χρονικό διάστημα λειτουργίας ενός νέου συστήματος να βγάλει τα πιο πολλα προβλήματα, εκεί είναι που θα τα βγάλει αν είναι να βγάλει, και στη συνέχεια τα προβληματα θα μειώνονται εκθετικά. Εγώ εξαρχής ήμουν σίγουρος πως θα τα έβγαζε ειδικά στο λογισμικό, δεν είχα αυταπατες ούτε προσδοκίες Ιαπωνίας, οπότε δεν έπεσα από τα σύννεφα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ρε φίλε είστε κυριολεκτικά 5 νοματαιοι με τα ίδια χνώτα και ιδεολογίες και μεταξύ σας έχετε κάνει ένα πηγαδακι και συμφωνείτε, ένα ωραίο echo chamber. Ποιοι όλοι μου τσαμπουνας. Όσο βλέπω λάθος όσα λέτε φυσικά και θα τα καταδεικνυω. Όταν είστε πέντε που λέτε το ίδιο πράγμα, όταν εγώ είμαι ο μόνος που κάθεται να ασχοληθεί με την αλυτη περίπτωση σας επειδή οι υπόλοιποι του φόρουμ δεν θέλουν να χάσουν χρόνο με εσάς επειδή σας ξέρουν τι ιδεολογίας είσαστε, είναι λογικό να φαίνομαι σαν το μαύρο πρόβατο. Οπότε για αυτό δεν με ενδιαφέρει η αναλογία αυτή, ξέρω σε τι έχω δίκιο και σε τι όχι, δεν περιμένω το validation από εσάς.Τα μονα κομπλεξ και τις συγκρισεις τις κανετε εσεις .Μονο στο κεφαλι σας υπαρχει η κοντρα αθηνας - θεσσαλονικης. 2025 εχουμε, για ποιο λογο να συντηρουνται κοντρες περασμενων δεκαετιων? Get a life. Επισης, Καθε σχολιο σου πλεον ειναι μονο και μονο για να δημιουργειται κοντρα και τσακωμος μεταξυ των μελων.Σε εχουμε παρει χαμπαρι ολοι πλεον ρε συ. Ελεος. @chester20080
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,977 μηνύματα.
04-01-25
17:14
Aστειο να θεωρεις οτι εχω ιδια ιδεολογια με τον φωτη , ενω στα περισσοτερα διαφωνω μαζι του (οχι οτι εχω κατι εναντιον του σαν ανθρωπο) . Ουτε ΝΔ ψηφιζω, ουτε καπιταλιστης ειμαι, ουτε υπερ του ισραηλ,ουτε υπερ του κεφαλαιου. Αναθεμα και αν διαβαζεις τι γραφω εδω μεσα τοσο καιρο. Οσο για το "παρεακι" 5 νοματαιων , μαλλον και αυτο της φαντασιας σου ειναι , οπως η κοντρα αθηνας - θεσσαλονικης που συντηρειται απο τη μια πλευρα κατα κυριο λογο(μαντεψε ποια).Ρε φίλε είστε κυριολεκτικά 5 νοματαιοι με τα ίδια χνώτα και ιδεολογίες και μεταξύ σας έχετε κάνει ένα πηγαδακι και συμφωνείτε, ένα ωραίο echo chamber. Ποιοι όλοι μου τσαμπουνας. Όσο βλέπω λάθος όσα λέτε φυσικά και θα τα καταδεικνυω. Όταν είστε πέντε που λέτε το ίδιο πράγμα, όταν εγώ είμαι ο μόνος που κάθεται να ασχοληθεί με την αλυτη περίπτωση σας επειδή οι υπόλοιποι του φόρουμ δεν θέλουν να χάσουν χρόνο με εσάς επειδή σας ξέρουν τι ιδεολογίας είσαστε, είναι λογικό να φαίνομαι σαν το μαύρο πρόβατο. Οπότε για αυτό δεν με ενδιαφέρει η αναλογία αυτή, ξέρω σε τι έχω δίκιο και σε τι όχι, δεν περιμένω το validation από εσάς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οπως παντα ριχνεις το τυρακι και μετα η μπαλα στην εξεδρα... Καλη συνεχεια.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,130 μηνύματα.
04-01-25
17:25
Επειδή έμμεσα αναφέρεις και εμένα μεταξύ άλλων, δύο λόγια. Δεν θα τα ακούσεις, το ξέρω, αλλά ας κάνω το καθήκον μου.Ρε φίλε είστε κυριολεκτικά 5 νοματαιοι με τα ίδια χνώτα και ιδεολογίες και μεταξύ σας έχετε κάνει ένα πηγαδακι και συμφωνείτε, ένα ωραίο echo chamber. Ποιοι όλοι μου τσαμπουνας. Όσο βλέπω λάθος όσα λέτε φυσικά και θα τα καταδεικνυω. Όταν είστε πέντε που λέτε το ίδιο πράγμα, όταν εγώ είμαι ο μόνος που κάθεται να ασχοληθεί με την αλυτη περίπτωση σας επειδή οι υπόλοιποι του φόρουμ δεν θέλουν να χάσουν χρόνο με εσάς επειδή σας ξέρουν τι ιδεολογίας είσαστε, είναι λογικό να φαίνομαι σαν το μαύρο πρόβατο. Οπότε για αυτό δεν με ενδιαφέρει η αναλογία αυτή, ξέρω σε τι έχω δίκιο και σε τι όχι, δεν περιμένω το validation από εσάς.
Ζεις σε μία γυάλα, ζεις σε μία «πραγματικότητα» την οποία σου έμαθαν πως είναι έτσι για να ταιριάζει με τα συναισθήματα/εμμονές κάποιων ανθρώπων, μία πραγματικότητα που συντηρείται από τα μεγάλα ΜΜΕ και μετατρέπει το άσπρο σε μαύρο, αποκαλώντας συνωμοσιολόγους αυτούς που επιμένουν ότι είναι άσπρο ενώ ταυτόχρονα, όπως η πλειοψηφία των ανθρώπων του είδους σου, δεν έχετε πραγματική ιδέα για αυτά που μιλάτε και υποστηρίζετε (πχ πραγματική αλληλεπίδραση με γύφτους και πολλά άλλα.)
Σε αυτό το σημείο έρχεσαι και αναφέρεσαι σε αυτούς τους νοματαίους που λες, αποκαλώντας τους «παρεάκι», γιατί αυτοί οι άνθρωποι συμφωνούν σε βασικές αλήθειες που στηρίζονται στην κοινή λογική, όπως ότι τα φύλα είναι δύο, ότι οι λαθρομετανάστες κάνουν περισσότερα εγκλήματα κοκ... αυτό που εσύ αποκαλείς echo chamber είναι στην πραγματικότητα ετερόκλητοι άνθρωποι, από εθνικιστές, συντηρητικοί Χριστιανοί (εγώ), καπιταλιστές, κομμουνιστές, αριστεροί, οι οποίοι μπορεί να διαφωνούν σε πολλά πράγματα αλλού, αλλά συμφωνούν τουλάχιστον ότι 1+1=2... Κάτσε και σκέψου μόνο αυτό, για να καταλάβεις πόσο αντεστραμμένη οπτική έχεις για την πραγματικότητα, όπου κάνεις εσύ αυτό που κατηγορείς (θεωρίες συνωμοσίας) για άτομα που συμφωνούν στο ότι η γη είναι στρόγγυλη*...
*το τελευταίο ήταν σχήμα λόγου, γιατί έχω καταλάβει ότι δεν τα πιάνεις εύκολα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,639 μηνύματα.
04-01-25
17:55
Ο ορισμός του ρητού με τον οδηγό που ακούει στο ραδιόφωνο πως κάποιος τρελλός έχει βγει στην εθνική και πάει αντίθετα στο ρεύμα και λέει «μόνο ένας; εκατοντάδες!».Όταν είστε πέντε που λέτε το ίδιο πράγμα, όταν εγώ είμαι ο μόνος που κάθεται να ασχοληθεί με την αλυτη περίπτωση σας
ή και σε πιο λαϊκό «ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε».
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,296 μηνύματα.
05-01-25
15:57
Mετρό Θεσσαλονίκης: Στα δέκα σημαντικότερα γεγονότα του κόσμου για το 2024, σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη
Το μετρό Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε ανάμεσα στα δέκα σημαντικότερα γεγονότα του κόσμου το 2024 σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη.
www.karfitsa.gr
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,387 μηνύματα.
08-01-25
18:09
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Μετρό της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον σταθμό της Αγίας Σοφίας. Πιο συγκεκριμένα, δύο ηλικιωμένοι επιχείρησαν να κατεβούν τις σκάλες και γλίστρησαν πέφτοντας από μεγάλο ύψος. Ο ένας εκ των δυο τραυματίστηκε στο κεφάλι και δεν είχε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ. Ο δεύτερος είχε ελαφρύτερο τραυματισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,813 μηνύματα.
08-01-25
22:18
Κοιτάζοντας αυτή τη φωτογραφία, νομίζω ότι ο κόσμος δεν θα έπρεπε να γκρινιάζει που πάει να βγει από την καταπακτή. Ο Εισαγγελάτος εδώ μας δείχνει το CERN της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι το μοναδικό που δεν το αντιλήφθηκε κανείς. Έχουμε και μετρό και ταχύτητες μποζονίου.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,098 μηνύματα.
16-01-25
19:58
Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί του μετρό - Δεν έκλειναν οι αυτόματες πόρτες στον σταθμό Βενιζέλου
Οι συρμοί σταμάτησαν να διέρχονται και από τις δύο κατευθύνσεις.
www.voria.gr
Friday_k
Νεοφερμένος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα.
17-01-25
02:40
Εεε καλά...περίμενες κάτι καλύτερο;Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί του μετρό - Δεν έκλειναν οι αυτόματες πόρτες στον σταθμό Βενιζέλου
Οι συρμοί σταμάτησαν να διέρχονται και από τις δύο κατευθύνσεις.www.voria.gr
American Economist
Επιφανές μέλος
17-01-25
21:03
«Μπλακ άουτ» ξανά στο Μετρό Θεσσαλονίκης: Έμειναν εγκλωβισμένοι στο βαγόνι για 35 λεπτά
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στη λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης. Αυτή την φορά καθυστερήσεις σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης σε δρομολόγια του μετρό Θεσσαλονίκης.
www.gazzetta.gr
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,800 μηνύματα.
19-01-25
19:18
Αίσχος. Τα μισά και παραπάνω εκδοτήρια ανατολικά είναι εκτός λειτουργίας
American Economist
Επιφανές μέλος
Friday_k
Νεοφερμένος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα.
22-01-25
19:25
Όλα μια χαρά!!!
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,550 μηνύματα.
22-01-25
19:36
Έχω πάνω από μήνα να μπω στο μετρο. Να σημειώσω πως μένω και κεντρο(ουσιαστικα δηλαδή βολεύει)
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,569 μηνύματα.
Συνοπτικά, η πρόβλεψη ήταν ότι το μετρό θα μετέφερε μέσο όρο 254.000 επιβάτες τη μέρα.
Η πραγματικότητα είναι...43.000. Για να επαληθευόταν η αρχική πρόβλεψη θα έπρεπε όλα τα δρομολόγια όλες τις ώρες να έχουν 100% πληρότητα.
Ο αριθμός των οχημάτων που μπαίνουν στο κέντρο της πόλης έχει μειωθεί κατά 10% δηλαδή κατά 12.400 αλλά η μείωση είναι πολύ μικρότερη από την πρόβλεψη για μείωση κατά 57.000.
Η πραγματικότητα είναι...43.000. Για να επαληθευόταν η αρχική πρόβλεψη θα έπρεπε όλα τα δρομολόγια όλες τις ώρες να έχουν 100% πληρότητα.
Ο αριθμός των οχημάτων που μπαίνουν στο κέντρο της πόλης έχει μειωθεί κατά 10% δηλαδή κατά 12.400 αλλά η μείωση είναι πολύ μικρότερη από την πρόβλεψη για μείωση κατά 57.000.
Μετρό Θεσσαλονίκης: Τι συνέβη με την κίνηση δύο μήνες μετά;
Τo Magazine εξετάζει την κίνηση στις πύλες του μετρό, τους δρόμους και τα μαγαζιά της Εγνατίας.
www.news247.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Unboxholics
- chester20080
- Paragontas7000
- bibliofagos
- Friday_k
- back2967
- giorgos5002
- Athens2002
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- charmander
- taketrance
- Scandal
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Memetchi
- thenutritionist
- fourkaki
- johnsala
- Ωρορα
- Kate1914
- rafaela11
- Sosstoss
- GeorgePap2003
- vasilis123321
- touvlo
- Reader
- Entropy24
- J.Cameron
- aggelosst9
- Jim175
- alexis.patrinos
- Libertus
- Jack of Spades
- camil
- userguest
- msk
- P.Dam.
- fockos
- Ryuzaki
- Totreno
- teoaenaos
- Joji
- phleidhs
- Μήτσος10
- tsiobieman
- Nala
- Debugging_Demon
- Wonderkid
- Drglitterstar
- Hased Babis
- NeosUser2023
- Hecticism
- MrT
- Αντικειμενικός
- User2350
- jj!
- donut_daddy
- jellojina
- Wilsongeo
- Fernando_A
- Esperos1
- hirasawayui
- ana.roi
- marww
- Alessandra Eliza
- KTr!
- ilias_21
- Maynard
- Shadowban
- aggorf
- Δροσουλίτης
- Meow
- synthnightingale
- bigthor
- AK-92
- Ilma
- Εχέμυθη
- tslef8
- alexd99
- ggl
- ougka pougka
- parrot/παπαγάλος
- i11i1i1i1ii1i1i
- Mt73
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.