
30-03-21

20:02
Τι γίνεται ρε παιδιά στο κόσμο;3 χρόνια φοιτήτρια το μόνο που έζησα ήταν η γειτόνισσα να κάνει σεξάκι 3 φορές τη μέρα και να με ξυπνάει με τα βογγητά(και καλά έκανε,απλά κάποιες φορές είχαμε ανάγκη από ύπνο και μας ξυπνούσε από τις 12 το μεσημέρι η αθεόφοβη,νωρίς νωρίς δηλαδή χαχαχα).Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και στην Ελλάδα μας λοιπόν μου συμβαίνει κάτι τέτοιο πρώτη φορά με κάποια που μένει κυριολεκτικά στον δίπλα τοίχο δν ξέρω αν έκανα εγώ λάθος ή αυτή ή κανείς μας και θα γίνει το πράγμα.Ακοκουθει ανάλυση
Ας ξεκινήσω λοιπόν είχα γνωρίσει τους γείτονες τυχαία(διπλανή πόρτα) είπαμε να γνωριστούμε δν έτυχε όμως.Ελειπα μήνες και εγώ από το σπίτι γυρνάω όμως και λέω ας τους γνωρίσω χτυπάω λοιπόν και τελικά έχει μείνει μόνη η κοπέλα χώρισε.
Την γνωρίσω ίσα ίσα 5 λεπτά λέμε ονόματα της πρόσφερα γλυκό που είχα ετοιμάσει και για τους 2 αυτους νομίζοντας ότι είναι ακόμα μαζί το δέχεται.Την άλλη μερα χτυπάει αυτή μου δίνει πίσω το πιάτο ας πω και προφέρει αυτή γλυκό.γνωριζομαστε λίγο παραπάνω και της προτείνω να πιούμε καφέ λέει αυτή καλύτερα ποτό το αφήνουμε φλου...χτυπαω την επόμενη μέρα λέω ψηνεσαι για το ποτό μου λέει ναι φυσικά απλά αύριο αν θες.
Έρχεται την επόμενη μέρα αρχίζουμε το ποτό μας περίπου μια ώρα μιλούσαμε γενικά.Ξεκιναει όμως κουβέντα για το σεξ αρχικά την ρώτησα πως και χώρισε ότι δν με χάλασε ιδιαίτερα της είπα 1 2 κοπλιμέντα ρώτησε τα ίδια και αυτή έκανε τα αντίστοιχα σε κάποια φάση μου λέει σε άκουγα να κάνεις σεξ δίπλα με την δικιά σου (είχα σχέση πριν κάτι μήνες το είχα αναφέρει στο φορουμ)την είχα ακούσει και εγώ και της λέω μην παρεξηγηθείς και φύγεις απαντά πως ότι αφορά το σεξ δεν την νοιάζει καθόλου ότι και αν πω και της είπα ότι την άκουγα και εγώ και μου λέει ότι αν δν ήτανε η αδερφή μου θα ήμουν εγώ με δονητή γιατί εχω να κάνω σεξ 1.5 μήνα
Και άρχισε να γίνεται τέτοια κουβέντα για το σεξ μου είπε τα πάντα τι έχει κάνει τι θέλει τι της αρέσει τι αποθημενα έχει πόσο καιρό έχει να κάνει για τα φετίχ της πχ ακόμα ότι έχει 3 δονητες σπίτι ότι μπορείτε να φανταστείτε που έχει να κάνει με το σεξ,όπως έλεγα και εγώ φυσικά θεωρώ ότι το έκανε να με ανάψει αλλά εγώ είχα ενα θέμα υγείας στο σημείο μου ας πω και δν είχα την τόλμη αρχικά να κάνω πιο νωρίς κίνηση μήπως ξενέρωνε αν έβλεπε αυτό που έχω τέλος πάντων εκεί πέρα που θα φύγει σε κάποιες μέρες.
Εφόσον όμως άναψα φουλ γιατί συνεχίσαμε να λέμε τέτοια ίσως και 2 ώρες άρχισε να λέει οι άντρες δν λέτε αυτά που θέλετε και τα σχετικά...ισως το χειρίστηκα λάθος εκεί δν ξέρω αλλά επειδή είδα ότι με έναν άγνωστο αυτή έλεγε τόσο εύκολα τα πάντα της είπα κοιτα είμαστε και γείτονες μπορεί να σου φανεί κάπως αλλά εγώ πάντα λέω αυτό που θέλω μπορεί να παρεξηγηθεις θέλω να κάνω σεξ μαζί σου και είπε σήμερα δν μπορώ κάτι τέτοιο και κάνω κίνηση και αρχίζουμε να φασωνομαστε ανεβαίνει επάνω μου τρίβεται και αρχίζει παίρνει τον δρόμο του
Με πιάνει παντού αυτή όταν όμως πάω εγώ να βάλω αλλού το χέρι μου λέει όχι σήμερα...το κάνω 2η φορά μου παίρνει το χέρι ενώ αυτή συνεχιζε μου λέει μετά από λίγο πρέπει να φύγω πάμε στην πόρτα ξανά τα ιδια τα άλλα τα εκανε πάλι αυτή σε εμένα με έπιανε παντού και με φιλούσε πολύ σεξουαλικά βάζω το χέρι μου εκεί πάλι όχι μου λέει άλλη φορά άλλη μέρα και τέτοια.
Την αφήνω στην πόρτα της μετά από 5 λεπτά της χτυπάω λέω θέλεις να μου δώσεις το ινστα να τα λέμε μου λέει τι να πούμε δν είπαμε μόνο για σεξ λέω εγώ ναι να κανονίσουμε μου λέει ναι ρε θα στο δώσω (λέω δν πειράζει άστο άλλη καλύτερα έτσι το έκανα για να μην νομίζει ότι θέλω να μιλάμε συνέχεια και κάτι τέτοιο ισως λάθος αν και το έχω βρει αλλα δν το εχω πάρει επίσημα)χτυπάω την επόμενη μέρα ήτανε η αδερφή της μεσα μου ανοίγει μου λέει η κοπελα είναι στο μπάνιο θα της πω ότι χτύπησες την επόμενη μέρα δν χτύπησα και ξανά χτύπησα την μεθεπόμενη δν άνοιξε δν ήτανε μέσα δν ήθελε να ανοίξει δν ξέρω.
Παίζει να ξενέρωσε ;επειδή άργησα να κάνω κίνηση ; Γιατί δν νομίζω να μην ήθελε μετά από τέτοια κουβέντα με έναν αγνωστο Θεωρώ το έκανε ξεκάθαρα για να ανάψω
Παίζει να ξενέρωσε επειδή χτύπησα την επόμενη μέρα ή επειδή ζήτησα ινστα μήπως το πάω πιο σχεσιακα;
Παίζει να το μετάνιωσε ;ή δν παίζει τίποτα και τι πιστεύεται πρέπει να κάνω εφόσον θέλω να συνεχιστεί αυτό που πήγαμε να κάνουμε ;
Λοιπόν λοιπόν στο θέμα μας,για να αρνήθηκε να γίνει κάτι παραπάνω ε λογικά θα ήταν αδιάθετη,δε νομίζω να θέλησε να σε ανάψει και να μην είχε ξυριστεί/πλυθεί.Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες στην περίοδο έχουν αυξημένη λίμπιντο,ίσως να φταίει και η υψηλή τεστοστερόνη των ημερών;Τι να πω,δε ξέρω.
Τώρα γιατί δε σου απαντάει και σου κρύβεται,τι να σου πω,μπορεί να θέλει να σε ψήσει λίγο.Μπορεί να μην είναι και 100% σίγουρη.Μπορεί απλά να ήθελε να καυλαντήσει λίγο.Γενικά μην πολύ σκοτίζεσαι και πιστεύω θα βγάλεις άκρη σύντομα.Ε και στη τελική και να μη βγάλεις,θα βρεις άλλη χαχα.