Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzana
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Ψηφίζω IDEAL..στην κατηγορία του ειναι αξιόπιστο,ξέρεις πως δε θα σου σκουριάσει αν το πιασει βροχή.υπάρχουν και καλύτερες μάρκες αλλα πανε πολλά λεφτα 600+ π.χ. Fly...Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η καλύτερη εταιρεία ποδηλάτου στο κόσμο για mountain ????
Ψηφίζω IDEAL..στην κατηγορία του ειναι αξιόπιστο,ξέρεις πως δε θα σου σκουριάσει αν το πιασει βροχή.υπάρχουν και καλύτερες μάρκες αλλα πανε πολλά λεφτα 600+ π.χ. Fly...
δν εχω προβλημαμε τα χρηματα προτεινε μαρκες !!!!!!!
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Ουάου...γιου αρε ριτσ! Θα σου προτείνω να μπείς σε αυτη τη σελίδα στο φασεβοοκ οπου ειναι πιο ψαγμένοι. Ειναι μια οργάνωση-ομάδα στην Αθήνα που πάει βόλτες καθε παρασκευή βράδυ (50κμ η κάθε βόλτα). https://www.facebook.com/freedayrideδν εχω προβλημαμε τα χρηματα προτεινε μαρκες !!!!!!!
Ajusshi
Διάσημο μέλος
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Τις κυριακές ειναι οι εθελοντές ποδηλάτες,οι free day ειναι τις Παρασκευέςκάθε κυριακή.
vassonoff
Δραστήριο μέλος
Χθες πηγαμε ποδηλαταδα υπο το φως της πανσεληνου...
souzana
Δραστήριο μέλος
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος
Αλλά φοβάμαι να οδηγήσω ποδήλατο.
Επειδή οδηγώ αυτοκίνητο.
Τόσα χρόνια που έχω μάθει πολλά αν μη τι άλλο από τον ίδιο τον εαυτό μου...
Και ξέρω ότι όσο και να προσέχω όντας πάνω στο ποδήλατο, κάπου εκεί έξω ένας οδηγός αυτοκινήτου,
μιλάει στο κινητό του και δεν προσέχει αρκετά το δρόμο,
οδηγεί σχεδόν στον αυτόματο πιλότο επειδή σκέφτεται τη δόση της εφορίας,
οδηγεί με μηχανικές κινήσεις επειδή σκέφτεται τις μπηχτές του προϊστάμενου για περικοπές,
οδηγεί χωρίς να έχει τα χεράκια του στο τιμόνι αφού στο ένα χέρι το τσιγάρο, στο άλλο χέρι το τηλέφωνο, πόσα χέρια να έχει κανείς...
(αυτό το τελευταίο μη το γελάσει κανείς, το έκανε οδηγός πούλμαν που ερχόταν κατά πάνω μου από το αντίθετο ρεύμα)
και ξέρω πόσο γρήγορα ένα αυτοκίνητο μπορεί να βρεθεί ακριβώς εκεί που δεν πρέπει ...
Κι όταν οδηγώ αυτοκίνητο και προσπερνάω ποδηλάτες στο δρόμο, καρδιοχτυπάω, εύχομαι και προσεύχομαι εκείνη τη στιγμή που είναι δίπλα στη ρόδα μου ο ποδηλάτης να μη βρεθεί χαλίκι στη δική του ρόδα, να μη ξαφνιαστεί από κάτι και κάνει κάποια απότομη κίνηση, ...
Πόσοι οδηγοί προσέχουν τους ποδηλάτες εκεί έξω?
Γι αυτό και όταν μπορώ περιορίζομαι σε μια πρωινή βόλτα, κάπου ήσυχα, χωρίς κίνηση και δυστυχώς δεν το χρησιμοποιώ σε καθημερινές μετακινήσεις που χρειάζεται να βγω σε δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία.
souzana
Δραστήριο μέλος
εγω δεν βγαίνω σε πάρα πολύ κεντρικούς δρόμους τύπου κηφισσίας που βλέπω πολλούς (παναγία μου)
και έχω πάρει και καθρέφτες να βλέπω τι παίζει από πισω μου γιατί δεν γίνεται αλλιως
Cassiopeia
Νεοφερμένος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Ajusshi
Διάσημο μέλος
Τις κυριακές ειναι οι εθελοντές ποδηλάτες,οι free day ειναι τις Παρασκευές
δεν ασχολούμαι φίλε με αυτά που αναφέρεις.
την κυριακή κάνω ποδήλατο, γιατί δευτέρα-παρασκευή έχει στίβο, σαββάτο κολύμπι
και κυριακή ποδήλατο.
έτσι τα έχω μοιράσει
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Πως δε βαριέσαι? Κολύμπι ήθελα και εγω,αλλα δεν ειναι και πολύ φθινό.δεν ασχολούμαι φίλε με αυτά που αναφέρεις.
την κυριακή κάνω ποδήλατο, γιατί δευτέρα-παρασκευή έχει στίβο, σαββάτο κολύμπι
και κυριακή ποδήλατο.
έτσι τα έχω μοιράσει
.
.
Στο θέμα αν μας προσέχουν οι οδηγοί,ειναι πολά που παίζουν ρόλο,εγω δε φοβάμαι την περίπτωση που θα με δεί κανείς και θα με αγνοήσει, αλλα την περίπτωση που επειδή πιανω μικρό χόρο μήπως δε με προσέξει καλά και δεν προλάβει να κάνει καποια κίνιση,δλδ μη γίνει καθαρό ατύχημα. Όσοι με εχουν δεί και με εχουν αγνοήσει το εχουν μετανοιώσει πιστεύω.Ενας εμεινε με εναν καθρέφτη λιγότερο...ουτως η αλλως δε τον χρησημοποιούσε,τσάμπα εκοβε τον αέρα,τώρα λύθηκε ομως το θέμα
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.