Οι καλύτεροι ηγέτες όλων των εποχών

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,530 μηνύματα.
Σιγουρα οχι η τελευτια πρωθυπουργος που μεριμνει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ.
Να τα λεμε ΣΩΣΤΑ.

H Μπάτσερ έκανε απλά μεταρρυθμίσεις υπερ του χρηματοπιστωτικού τομέα, δηλαδή, τράπεζες, εταιρίες χρηματοπιστωτικών κινδύνων, οικονομικά φόρουμ, λομπυ οικονομικών, αεροπαπατζήδικα οικονομικά με κουστουμάτους σε γυάλινους πύργους. Οι πολυεθνικές απλά πήγαν Κίνα με 1.5 ευρώ μερομίσθιο και χωρίς labour rights. Δεν είναι τυχαίo που το Ην.Βασίλειο έχασε μερίδιο αγοράς από την κάθετη βιομηχανια, όπως παραγωγή αυτοκινήτων, αεροσκαφών, τεχνολογικού εξοπλισμού κτλ, όπως συμβαίνει στη Γαλλία ή στη Γερμανία.

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,974 μηνύματα.
Έλα να σου πω τώρα για την αστική δημοκρατία σας και πόσο φιλελεύθερη είναι.
Γερμανός ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε και τον έβαλαν να ζητήσει κιόλας δημόσια συγγνώμη επειδή δεν υπέγραψε μία γκέι σημαία και είπε «δεν υπογράφω αυτή τη γκέι μαλακία.» Φαντάσου τι θα γίνεται σε κάποια χρόνια και μετά μίλα μου για θεωρίες συνωμοσίας.

Μην μασάτε στις ζωές σας, μην τους αφήσετε να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε. Αν έρθουν κι εδώ στην Ελλάδα, μην τα φοράτε. Οι αρχές μας και η αξιοπρέπεια είναι σημαντικότερα.
Λοιπόν έψαξα λίγο την ιστορία του ποδοσφαιριστή και έχεις δίκιο. Πέρασε στα ψιλά γράμματα, δε γράφονται λεπτομέρειες, αλλά πάντως μπορείς να βρεις πληροφορίες, αν ψάξεις.
Θα δικαιολογήσω όμως τη φάση, κυρίως στο ποδόσφαιρο, γιατί στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχει πολύ <ανδροκρατία> και <βαρβατίλα>. Από παιδάκια, υπάρχει έντονο μπούλιν σε αγόρια λίγο πιο <ήπιων τόνων>, πέφτει πολύ μπινελίκι από μεγαλύτερους πιο έμπειρους παίχτες και τελικά επικρατούν οι μάτσο. Ο πρώτος ποδοσφαιριστής γερμανός που τόλμησε να πει πως είναι ομοφυλόφυλος ήταν ο Hitzlsperger και όταν έφυγε απ την εθνική. Ήταν βέβαιος, πως θα τον έδιωχναν, αν το έλεγε πριν. Μετά την αυτοκτονία του Enke, ο οποίος είχε ψυχολογικά, συζητήθηκε πολύ, για τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχονται στο ποδόσφαιρο άντρες λιγότερο <ανδροπρεπείς> και σκληροί. Έτσι η DFB (ομοσπονδία ποδοσφαίρου) ξεκίνησε καμπάνια ολόκληρη, υπέρ του να μη φοβούνται οι ποδοσφαιριστές να είναι αυτοί που είναι, είτε ομοφυλόφυλοι, είτε ευαίσθητοι, είτε καταθλιπτικοί. Ίσως γιαυτό ήταν ιδιαίτερα αυστηροί με τον ποδοσφαιριστή που αναφέρει το άρθρο. Αν δηλ συνέβαινε σε άλλο άθλημα, πχ στίβο, να πέρναγε απαρατήρητο.

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,850 μηνύματα.
Λοιπόν έψαξα λίγο την ιστορία του ποδοσφαιριστή και έχεις δίκιο. Πέρασε στα ψιλά γράμματα, δε γράφονται λεπτομέρειες, αλλά πάντως μπορείς να βρεις πληροφορίες, αν ψάξεις.
Θα δικαιολογήσω όμως τη φάση, κυρίως στο ποδόσφαιρο, γιατί στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχει πολύ <ανδροκρατία> και <βαρβατίλα>. Από παιδάκια, υπάρχει έντονο μπούλιν σε αγόρια λίγο πιο <ήπιων τόνων>, πέφτει πολύ μπινελίκι από μεγαλύτερους πιο έμπειρους παίχτες και τελικά επικρατούν οι μάτσο. Ο πρώτος ποδοσφαιριστής γερμανός που τόλμησε να πει πως είναι ομοφυλόφυλος ήταν ο Hitzlsperger και όταν έφυγε απ την εθνική. Ήταν βέβαιος, πως θα τον έδιωχναν, αν το έλεγε πριν. Μετά την αυτοκτονία του Enke, ο οποίος είχε ψυχολογικά, συζητήθηκε πολύ, για τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχονται στο ποδόσφαιρο άντρες λιγότερο <ανδροπρεπείς> και σκληροί. Έτσι η DFB (ομοσπονδία ποδοσφαίρου) ξεκίνησε καμπάνια ολόκληρη, υπέρ του να μη φοβούνται οι ποδοσφαιριστές να είναι αυτοί που είναι, είτε ομοφυλόφυλοι, είτε ευαίσθητοι, είτε καταθλιπτικοί. Ίσως γιαυτό ήταν ιδιαίτερα αυστηροί με τον ποδοσφαιριστή που αναφέρει το άρθρο. Αν δηλ συνέβαινε σε άλλο άθλημα, πχ στίβο, να πέρναγε απαρατήρητο.
Τούβλο, άσε τα σάπια. Κυριολεκτικά στις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης και Αμερικής, όπως επίσης σε πάρα πολλά αθλήματα υποχρεώνουν τους παίχτες να φοράνε το λοατκι λογότυπο, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να το αρνηθούν, επίσης μας το χώνουν στη μούρη σε κάθε διαφήμιση, σε κάθε πιθανή και απίθανη περίσταση. Δεν χρωστάω τίποτα να μου επιβάλουν τέτοια πράγματα και κάποια στιγμή δυστυχώς θα έρθουν αυτά και εδώ και στον απλό κόσμο.
Αυτό το πράγμα έχει γίνει θρησκεία, καλτ, πως το λένε... σαν αυτά που δεν χωνεύετε. Εδώ στις ΗΠΑ υπάρχει ολόκληρος λοάτκι μήνας, όπως επίσης ολόκληρος μήνας μαυρολατρείας. Αυτά τα πράγματα σχεδόν λατρεύονται σαν εθνικές εορτές. Εγώ ούτε ΛΟΑΤΚΙ είμαι ούτε μαύρος, δεν χρωστάω τίποτα να με υποχρεώνουν να τα γιορτάζω αυτά κάποια στιγμή στο μέλλον ούτε γουστάρω κιόλας.

touvlo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,974 μηνύματα.
Τούβλο, άσε τα σάπια. Κυριολεκτικά στις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης και Αμερικής, όπως επίσης σε πάρα πολλά αθλήματα υποχρεώνουν τους παίχτες να φοράνε το λοατκι λογότυπο, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να το αρνηθούν, επίσης μας το χώνουν στη μούρη σε κάθε διαφήμιση, σε κάθε πιθανή και απίθανη περίσταση. Δεν χρωστάω τίποτα να μου επιβάλουν τέτοια πράγματα και κάποια στιγμή δυστυχώς θα έρθουν αυτά και εδώ και στον απλό κόσμο.
Αυτό το πράγμα έχει γίνει θρησκεία, καλτ, πως το λένε... σαν αυτά που δεν χωνεύετε. Εδώ στις ΗΠΑ υπάρχει ολόκληρος λοάτκι μήνας, όπως επίσης ολόκληρος μήνας μαυρολατρείας. Αυτά τα πράγματα σχεδόν λατρεύονται σαν εθνικές εορτές. Εγώ ούτε ΛΟΑΤΚΙ είμαι ούτε μαύρος, δεν χρωστάω τίποτα να με υποχρεώνουν να τα γιορτάζω αυτά κάποια στιγμή στο μέλλον ούτε γουστάρω κιόλας.
τότε απλά μην παίξεις σε πρώτη λίγκα στην Ευρώπη.
Ποιος είναι ο μήνας λοατκι; ....άσε με να σκεφτώ.....κάποιος καλοκαιρινός... ο Αύγουστος;
Αν ήσουν μαύρος, τι θα έλεγες;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,812 μηνύματα.
Ναι νομιζεις οτι στην ελλαδα θα δεχτουν οι μεγαλες παε τις γκει σημαιες? Τα χουλιγκανια θα τα σπασουν ολα. Φανταζεσαι πχ να εχεις στον παοκ ποδοσφαιρστη γκει? Θα σε πεθανουν στην καυλαντα και τη καζουρα μεχρι και οι πετρες:laugh::laugh: @ilias90

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,144 μηνύματα.
1C5384B3-5D9C-4E46-B172-C235DE3C545F.jpeg

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,572 μηνύματα.
Αριστεροί "ανθρωπιστες" που χαίρονται με τον θάνατο πολιτικών τους αντιπάλων. Πρώτη φορά ξαναγίνεται.😄😄

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,144 μηνύματα.
Αριστεροί "ανθρωπιστες" που χαίρονται με τον θάνατο πολιτικών τους αντιπάλων. Πρώτη φορά ξαναγίνεται.😄😄
Ελα βρε Φώτη, αφού ήταν τόσο καλή χριστιανή θα πήγε στον παράδεισο. Τι σκας; Πικ στιγμή της αυτή ξεκάθαρα

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,572 μηνύματα.
Ελα βρε Φώτη, αφού ήταν τόσο καλή χριστιανή θα πήγε στον παράδεισο. Τι σκας; Πικ στιγμή της αυτή ξεκάθαρα

Εσυ όμως ως καλός αριστερός ανθρωπιστής χαίρεσαι με τον θάνατο ενός δεξιού πολιτικού, όχι ότι βέβαια μου κάνει εντύπωση. Δεν σου επέβαλε κανείς να γίνεις δεξιός ή οπαδός του Καπιταλισμού, όμως το να βάζεις φέρετρα και να χαίρεσαι με τον θάνατο δεν αρμόζει σε ένα άτομο που έχει σπουδάσει και έχει λάβει υποτίθεται μια Α παιδεία. Ούτε εμένα μου άρεσε ο Στάλιν και το υπόλοιπο αριστερό παρεάκι όμως δεν ήρθα να βαζω φέρετρα στο thread ούτε ρίχνω κατάρες, καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός. Κάπου να υπάρχει και ένα μέτρο σε αυτά που γράφουμε, στο κάτω κάτω τον θάνατο κανείς μας δεν θα τον αποφύγει αρα δεν είναι κάτι που αξίζει κοροϊδίας.

Τώρα ο Χριστιανισμός που κολλάει στο thread μόνο εσυ ξέρεις. 🙂🙂

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,603 μηνύματα.

Ούτε εγω την παω τη Θάτσερ αλλά δεν ειναι σωστό το να κανεις χιουμοράκι με θανάτους και παραδείσους.

Κι εγω κακιασμένη είμαι ώρες ώρες όταν μου ανεβαίνει η πίεση, σχεδόν καθημερινη περίοδο έχω, αλλά κάπου ένα όριο ρε φιλε.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,448 μηνύματα.
Σιγα ρε παιδια που θιξαμε το πτωμα της θατσερ...ενω ευθυνεται για χιλιαδες θανατους τοσο στα φοκλαντν οσο και απο την φτωχια που προκαλεσε.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΕΜΕ.
Ειναι το μονο ποστ ποτυ συμφωνω με τον μεμετσι..και θα ελεγα οτι αν δεν ειχε γεννηθει η Θατσερ , Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ,,ΜΑΖΙ ΜΕ ΡΗΓΚΑΝΑΔΕΣ.ΧΙΤΛΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
Σεβασμος εκει που αξιζει.Σε δολοφονους κανενα σεβασμο δενε χω.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ.
ΚΑι ολοι αυτοι ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.Του χειριστου ειδους κιολλας γιατι μοστραρουν για το αντιθετο.,ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ.

touvlo

Πολύ δραστήριο μέλος

και λίγο black χιούμορ δε βλάπτει.
Ξέρουμε, πως δεν το λέμε σοβαρά

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,603 μηνύματα.
και λίγο black χιούμορ δε βλάπτει.
Ξέρουμε, πως δεν το λέμε σοβαρά
Εντάξει τώρα μεταξύ μας να πουμε και μια αλήθεια:

Οι θολοκουλτουριαραίοι το χουν και λιγο συνηθεια να κατουράνε γελώντας στους τάφους των συντηρητικών ή τότε με τον πεθαμένο κληρικο πριν χρόνια πάνω στην καρέκλα, αλλά μόλις τους πειράξεις τα των παθών τους και των δικαιωμάτων τους, γενικά εκεί κουμπώνονται κι αρχίζει ξαφνικά το χιουμορ και τους πειράζει εκείνους. Μάγκας και χιουμοριστας μέχρι να σου τσουξει ο κώλος. Βλεπε πως λύσσαξαν για τον Σεφερλή. Κι εκείνο μπλακ χιουμορ ειναι αμα το παμε ετσι και δεν το λεει σοβαρά.

Ειναι όμως απο τη μεριά σας γι αυτό και προσπαθείτε να το περάσετε λίγο στα πνιχτά.

Εντάξει. Δεκτό. Να το καταπιούμε, σάτιρα; Σατιρα. Σοβαρολογώ, δεν το λεω με ειρωνική διάθεση.

Μη σας δω να ωρύεστε ομως απο κει στο Σεφερλή πάλι ναι;

ΥΓ: Κι ολα αυτα τα λεω απο καρδιάς, τα πιστευω. Χέστηκα για τη Θάτσερ και για κάθε κερατα καπιταλιστή, δε με έπιασε ο πόνος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια