cookie
Νεοφερμένος
εγω ακομη δεν ξερω να οδηγω...μια φορα για δοκιμη με αφησε ο μπαμπας μου για λιγα μετρα και δεν ηξερα πως το γκαζι το πατας λιγο.......................και το πατησα μεχρι εκει που εφτανε το ποδι μουυυ ..ευτυχως κατι ηξερε και ειχε βαλει το χειροφρενο και απλα αρχισε να τρεμει το αυτοκινητο εεε...χμμμ...αυτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κορυφαιο invalid μου!!!!!
Εγραψες!!!!
Vkey
Επιφανές μέλος
Το αυτοκίνητο τσινάει...γουργουρίζει...μουγκρίζει κι όλα τα συναφή Αφού τα έχω κάνει όλα σωστά μα γιατί δεν προχωράει... Τα ξανά αναλύω όλα από μέσα μου... αλλά να...είχα ξεχάσει το χειρόφρενο (το οποίο στην εσωτερική μου ανάλυση πάλι δεν το εντόπισα...έπρεπε ο άλλος να με σκουντίσει και να μου το δείξει )
Αποτέλεσμα... να μην οδηγήσω το τουτού... να γελάω μία ώρα με την γκάφα και το ύφος μου...ή μάλλον την εναλλαγή του στυλ είμαι οδηγάρα εγώωωωωωωω και πως το ξέχασα εγώ αυτό;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω ξεκινήσει και διανύσει 50 μέτρα με χειρόφρενο!!!
Μόνο? Καλή είσαι εσύ! Εμένα πριν μια-δυο βδομάδες εκεί που πάω να βγω από το πάρκινγκ μας και ενώ ήδη έχω κοιτάξει καθρέφτες κι έχω δει ότι δεν έρχεται άλλο αμάξι, βγάζω το μισό έξω και εκεί που ξεκινάω οπισθογωνία να το φέρω στα ίσα βλέπω από τη μία πίσω μου τον έναν να ξερπαρκάρει και να αρχίζει τις κόρνες (λες και δε μπορούσε να περιμένει 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα) κι από μπροστά τον λεωφοριατζή πού ούτε κι αυτός μπορούσε να περιμένει. Δώστου κόρνες κι οι δύο και πάνω στη φούρια μου να το ισιώσω να φύγω γιατί μου 'σπασαν τα νεύρα ξεχναω το χειρόφρενο. Περιττό να πω ότι το κατάλαβα όταν βγήκα πλέον Εθνική και το αμάξι δεν πήγαινε πάνω από 80...
Α και μια γλαστρούλα που 'φαγα στο πάρκινγκ της σχολής (μα ποιός διάολος την έβαλε σε θέση παρκαρίσματος?).
katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετα απο 4 χρονια που ειμαι οδηγος ομως δεν μασαω τιποτα τωρα!Εχω γινει οδηγαρα και αρκετα καλη στο παρκαρισμα...αν και αυτο εξαρταται και απο την ψυχολογια μου!!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
looooooool αυτό απλώς... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!το θεϊκο που εκανα τη 2η εβδομαδα μου ως οδηγος ηταν να προσπαθησω να ανεβω την πλατεια της Πετρουπολης με τριτη! Οπως καταλαβαινετε δεν εφτασα στα μισα! Αρχισε το τουτου να μουγκριζει, να κανει βατραχακια και ξαφνικα εσβησε!!!
katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
looooooool αυτό απλώς... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
ειλικρινα το διαπιστωσα!!!!
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Πέρυσι λοιπόν, σε ένα από αυτά τα μαθήματα, έτυχε να πρέπει να περάσουμε πάνω από ράγες. Εγώ με το άγχος μου, πήγαινα πάρα πολύ σιγά με αποτέλεσμα να μου έχει σβήσει το αυτοκίνητο. Πήρα μια τρομάρα, πραγματικά είχα πελαγώσει στο τιμόνι και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν κάτι σκηνές από ταινίες με τρένα να παρασέρνουν αυτοκίνητα...
Απαπαπαπα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος
Έξι το πρωί μια ξανθιά μες το γκαράζ να την διακατέχει μία απίστευτη νύστα, προσπαθεί να βγάλει το αμάξι που έχει μόλις 5 μήνες. Σημειωτέον το γκαράζ 5 επί 5 μιά σταλιά που χωράει μόλις 4 αυτοκίνητα. Μπροστά απο τον τοίχο λοιπόν, με απόσταση απο αυτό μόλις 15cm, είναι ώρα για όπισθεν, γυρνάει ανέμελα το κεφάλι να κοιτάξει πίσω, τινάζει τα μαλλιά, πατάει γκάζι και.......
Έσκασε μπροστά στον τοίχο γιατι πολύ απλά ξέχασε να βάλει όπισθεν...
Ευτυχώς δεν έκανε καμία ζημιά
Αφου συνειδητοποιεί πως όλα είναι οκ και δεν έχει πάθει τίποτα το πολυπόθητο αμαξάκι της, κάθεται μόνη της και σκάει στα γέλια για αρκετή ώρα.
Δίδαγμα: Ποτέ μην οδηγείτε νυσταγμένη - δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων - η ζωή είναι ωραία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Νέα οδηγός τότε κι εγώ συζητούσαμε πως αντιδρούν οι νέοι οδηγοί αν είναι διστακτικοί ή δυναμικοί, επιπόλαιοι ή υπερβολική αυτοπεποίθηση...
Ναι λέει ο ταξιτζής και η αδερφή μου φοβόταν να πάρει το αυτοκίνητο να πάει στη δουλειά της.... πάντα πήγαινε με κάποιο συνοδηγό σε κοντινές αποστάσεις..... Όταν πλέον το αποφάσισε βγήκε στη κεντρική Λεωφόρο διένυσε 15 χιλιόμετρα να φτάσει στη δουλειά...πήρε τον αδερφό της ενθουσιασμένη.....Όλα καλά ρώτησε ο ταξιτζής αδερφός της... Όλα μια χαρά αλλά το απόγευμα που θα γυρίσω δες λίγο το καντράν του αυτοκινήτου γιατί ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι....
Είχε διανύσει όλη τη διαδρομή με το χειρόφρενο σηκωμένο...πολύ παλιό αυτοκίνητο δεν έπιανε και πολύ γερά το χειρόφρενο....
Εγώ τον κοιτούσα απορημένη... κι αναρωτιόμουν πόσες γκάφες θα μπορούσα να κάνω κι εγώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93
Δραστήριο μέλος
emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
Liakouras
Δραστήριο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
μια φορα μονο μπηκα σε μια στροφη πολυ γρηγορα και μου φυγε λιγο το πισω μερος αλλα το σιαξα
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Και με το μηχανακι το πιο uber που εχω κανει ειναι να κανω μικρες σουζες, κολιες και αλλα τετια για να τρομαξω την κοπελα μου (δεν καθοτανε στο μηχανακι φυσικα, απλα με εβλεπε και μου φωναζε ) και εκει που ολο μαγκια παω να κανω μια γερη σουζα να φυγω, μου φευγει λιγο παραπανω ο συμπλεκτης, αρκετα παραπανω το γκαζι, οποτε εφυγε κανα δυο μετρα και το μηχανακι...
Α, εχω και το αλλο... Με το αλλο μηχανακι, να ειμαι με παρεα εξω ενω φευγουμε απο μαγαζι και ενω συζιταμε γενικοτερα να ειχα βαρεθει. Οποτε αυτοματο αυτο, ειπα να δω ποσο περιπου γκαζι θελει για να σηκωθει λιγο η μουρι. Δεν ξερω καν πως εγινε, αλλα μου ηρθε καπακι το μηχανακι, αλλα το "Ωραιο" τις υποθεσεις ειναι οτι οπως επευτε στο πλαΐ πλακωσε το ποδι μου, και δεν επαθαν ουτε γρατζουνια τα πλαστικα..!
Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρωτη αντιδραση:Κλασική ξανθιά γκάφα...
Έξι το πρωί μια ξανθιά μες το γκαράζ να την διακατέχει μία απίστευτη νύστα, προσπαθεί να βγάλει το αμάξι που έχει μόλις 5 μήνες. Σημειωτέον το γκαράζ 5 επί 5 μιά σταλιά που χωράει μόλις 4 αυτοκίνητα. Μπροστά απο τον τοίχο λοιπόν, με απόσταση απο αυτό μόλις 15cm, είναι ώρα για όπισθεν, γυρνάει ανέμελα το κεφάλι να κοιτάξει πίσω, τινάζει τα μαλλιά, πατάει γκάζι και.......ΜΠΑΜ!!!!
Έσκασε μπροστά στον τοίχο γιατι πολύ απλά ξέχασε να βάλει όπισθεν...
Ευτυχώς δεν έκανε καμία ζημιά
Αφου συνειδητοποιεί πως όλα είναι οκ και δεν έχει πάθει τίποτα το πολυπόθητο αμαξάκι της, κάθεται μόνη της και σκάει στα γέλια για αρκετή ώρα.
Δίδαγμα: Ποτέ μην οδηγείτε νυσταγμένη - δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων - η ζωή είναι ωραία
δευτερη αντιδραση:XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXXAXAXAX
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
"Ρε ειχε καμερα εκει"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.